Találatok a következő kifejezésre: Az a hogy nagyon (9041 db)

Ha a barátom azt mondta, hogy nagyon fontos vagyok neki, akkor már szerelmes belém?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni, ez azt jelenti, hogy nagyon fontos vagy neki. (elvileg)

Nem lehet tudni, ez azt jelenti, hogy nagyon fontos vagy neki. (elvileg)
fontos vagy neki, de lehet egy barátod is fontos...nekem pl a legjobb barátnõim nagyon fontosak nekem, de nem vagyok beléjük szerelmes. a te barátodnak is nagyon fontos vagy, de ez nem feltétlenül szerelem
A kérdező hozzászólása: Én nem szoktam csak úgy dobálózni a szavakkal. Ha én azt mondom valakinek, hogy nagyon fontos nekem, akkor mögötte érzések is vannak, legalábbis nálam.
Hogy az ég kék, a fû meg zöld...Mégis mit jelentene?! Tudsz magyarul?
Nem feltétlen. Én is fontos vagyok a barátomnak meg õ is nekem de egyikõnk sem szerelmes.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez mit jelent?
Nem. Nekem is fontos a legtöbb elektromos berendezésem, mégse szeretem.(pl számítógép, telefon) Ha azt mondja, hogy szerelmes beléd, az jelentheti csak azt.
én sose voltam benne biztos, amíg a szemembe nem mondta, hogy én vagyok élete szerelme...én ott gyõzõdtem meg róla 100%-san, hogy szerelmes
Nem biztos. De jó irányba haladtok.
Honnan tudjuk, hogy szerelmes-e beléd?????!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Amugy azt nem írtam hogy általános sulis vagyok és 6.os.
velem is ez van.. azzal a különbséggel, h én most vagyok 8.-as. Régen tetszett egy csomót átmentünk egymáshoz, hülyéskedtünk, segítettem a leckében :D és 6.-as korában változott meg.. most a menõk rétegébe tartozik, nagyon népszerû. Sajnos én akkoriban nem tettem semmit, így teljesen elfeledett. Azt tanácsolom, h hívd el magadhoz vagy menj el te hozzá ( akár " tanulási " célból ) lényeg, h lássa, nem csak régen volt jó veled hanem most is ;)
Hidd el tudom én is milyen érzés! Én is 6.os vagyok és elsõ-tõl nagyon jóban voltam egy olyan gyerekkel aki egy kicsit beszédhibás volt és mindenki utálta! 3.- összevesztünk de utána újra kibékültünk! Most 6.-ra már teljesen utál én megpróbáltam vele újra összejönni de semmi! Nem sikerült ugyan olyan bunkó paraszt mint volt! De se baj találtam új barátokat! Amúgy elmondanám hogy ez a kamaszkor miatt van! Hidd el minden rendben lesz gondolom az osztályodban van még egy pár gyerek! Fel a fejjel!

Berni pásztor: van, ahol azt írják, hogy nagy a mozgásigénye, máshol, hogy kicsi. Melyik az igazság akkor?

Legjobb válasz: pásztor kutya szóval van mozgásigénye! az, hogy nagy e nem tudom de az biztos h nem kicsi!:D

pásztor kutya szóval van mozgásigénye! az, hogy nagy e nem tudom de az biztos h nem kicsi!:D
Nekem van sõt az apám tesója tenyészt berniket na szóval: hát nem akkora mint egy border cooli-é de nem egy nagy lustaság amikor mi megyünk sétálni akkor össze-vissza pattog 10 percig majd komótosan sétálgat mellettünk agilityzek vele szóval lehet mire használni ;) :)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.
Hát tanításnál talán annyi hogy tudjon lassulni fokozatosan. Mert ha fut mint a barom és megáll akkor rácsúsztok és megüti magát. Vagy olyan szánkó kell amin van fék :) Tanítani irányt is kell neki hogy jobbra balra tovább lassabban stb. ezeket úgy tanítod hogy az üres szánt húzza a kutya melleted. Kutyaiskola amúgy se árt neki :) Legalább szocializálódik még lehet nem késõ minnél elõbb mennyetek minnél több kutya közé.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, néha kirándulunk, de sétálni minden nap megyünk.
szüleimé 13 éves, neki nem túl nagy a mozgásigénye, bár már öreg is, amíg fiatal volt vittük túrázni hétvégente, meg labda, csipogós játék stb. Eredetileg kocsihúzásra is alkalmazták így jól bírja a gyûrõdést az biztost, de nem mondom, h nagy a mozgásigénye. Inkább olyan közepes felsõ határa, persze ez egyed függõ is lehet, h a mienk kicsit lustább az átlagnál, ezt nem tudom :)
Ez azért egyedfüggõ is, meg sok múlik a kutya egészségi állapotán. Ha rosszak az ízületei, meg el van hízva (ilyen nagy testnél a nem túl látványos elhízás is sok), akkor nyilván nem fog tudni/akarni mozogni, ezért miattuk például gondolhatják lustának a fajtát. Ha jól tudom, itthon elég gázos a berni állomány egészségi állapota, gondolom, ezért gondolják sokan, hogy alig van igénye a mozgásra. Mondjuk egy egészséges berni sem hiszem, hogy nagyon hiperaktív lenne, egy vizslával vagy terrierrel összehasonlítva például semmiképpen nem nevezném nagynak a mozgásigényét, inkább csak átlagosnak. Nyilván vannak közöttük is aktívabb egyedek, de ha a kutya kiválasztásánál odafigyelsz erre, hogy hozzád passzoló aktivitásút vigyél haza, akkor nem lehet gond.
bernim van .igaz nem az a tömzsi, sokkal inkább nyúlánk ( 40kg/ 72 cm )( a felmenõk között biztos van egy gordon szetter!) de , ez egy sportoló berni. futtatás: heti 50 km!, úszás , heti szinten, a séta neki csak levezetés! az erdei túrákat bírja a legjobban, üget a bicaj mellett . de , tudom, hogy ritka az ilyen. sokkal inkább a rövid távú séták, kicsi futás, de ha veszel rá egy hátizsákot ( én sehol nem találok megfelelõt, csak a gagyikat 2-3 l-es ûrtartalommal, ami kevés), akkor imádni fogja , hazacipelni a boltból a cuccot:) persze 2-3 éves kora elõtt NEM TERHELHETÕEK ! futtatás is csak 1 éves kor után! de úszni már 4-5 hónapos korától !
Van mozgás igénye rendesen az átlagosnál talán picit több de nem extrém. Egyébként Svájcban tejes kocsit húzó kutya volt :) annó úgyhogy akár lemozgatásnak nyugodtan lehet vele húzatni ezt azt ha elmúlt 1éves. Gondolok itt szánkóra :) Persze tanítani kell nem csak bekötni elé és kész mert neki csúszhattok a kutyának
mi rosszat mondtam amiért le kell pontozni ?:D
A kérdező hozzászólása: De azért végül én is....
A kérdező hozzászólása: Kösz.... (Nem én pontoztalak le.) Nyilván sétáltatni kell, de azért ezek elég ellentmondó információk a különbözõ forrásokból.
A kérdező hozzászólása: Éertem, köszi.


A barátomnak már akkor feláll, ha smárolunk. (ez azt jelenti, hogy nagyon kíván, és szeret? )

Legjobb válasz: az jelenti hogy nagyon kíván de az igazi szeretetet más dönti el

az jelenti hogy nagyon kíván de az igazi szeretetet más dönti el
Na és akkor mivan? Nekem is feláll nem smárolás hanem csak ha fogdos a csaj akkor is!
Ez teljesen normális. Kíván biztos, de mint már írták, a szerelemnek ehhez semmi köze. Ha egy pasi jó csajjal smárol, feláll, ennyi. De te jársz vele, neked kell érezni, hogy szeret. De ez nem az a jel.
Sztem.tök aranyos dolog.. :DD azt jelenti h vonzó vagy neki.. :D:D
ez az jelenti h szakits vele me tita szégyen:DD
Ahha : DDD
Összefügg.
Ja, meg föképp az, hogy mekkora erövel lövel ki. Ha csak folydogál, nem igazán volt jó, de ha kilö 3 méterre.....
És ha azért nem lövel meg a mennyisége sem nagy mert elõtte fél órával már volt egy aktus? akkor is jó volt neki?
Nem. Legalábbis nem közvetlenül függ össze. Ha sok jön valakibõl az azt jelenti, hogy régen nem használta a fütyköst, és EZÉRT nagyobbat élvez. A mennyiség attól függ, hogy mennyit termelt addig. Pl ha egy élvezés után megint élvez valaki, akkor nem jön annyi sperma, viszont az élvezés lehet sokkal nagyob is mint az elsõ.
Ez nagyon változó mert nálam pl ha épp kevesebb sperma jön a farkamból akkor ugyanúgy lehet elég nagy orgazmusom persze ha több sperma durran ki belõlem akkor nekem legalábbis sokkal nagyobb az orgazmusom mint általában fõleg ha szinte ömlik belõlem az anyag:$ az télleg a legnagyobb élvezet nekem(a bnõmnek már kevésbé 1-2 helyen):D 19/F
Összefügg. De azért nem egyértelmûen. Nagy spriccet az is okozhat, hogy már napok óta nem élvezett, és hatalmas orgazmusnál is lehet kevés sperma, ha aznap már háromszor ment el.
A kérdező hozzászólása: Köszike az eddigi válaszolóknak:)
Pontosan. Szóval ha jó sokáig elhúzzuk akár az önkielégítést vagy a szexet, akkor nagyobbat élvezünk és több ondó fog jönni. Viszont ha hipp-hopp kész, akkor kisebb élvezet és kevesebb ondó.

A lányokkal miért lehet bármit megcsinálni, amikor nagyon szerelmesek? (pedig azt mondják hogy nagy az egójuk. )

Legjobb válasz: Hát mert még fiatalok és naivak, tapasztalatlanok. Ha tapasztaltak lennének, már nem lehetne mindent megcsinálni velük (csak sokmindent :). Amúgy talán azért, mert hisznek az erõs, mindent átható lélek-kapcsolatokban és abban, hogy az hosszú távon is fennmaradhat. (22/L)

Hát mert még fiatalok és naivak, tapasztalatlanok. Ha tapasztaltak lennének, már nem lehetne mindent megcsinálni velük (csak sokmindent :) . Amúgy talán azért, mert hisznek az erõs, mindent átható lélek-kapcsolatokban és abban, hogy az hosszú távon is fennmaradhat. (22/L)
vannak kivételek......
Ne általánosíts..aki naiv, azzal lehet mindent csinálni. Akinek van tartása, azzal nem. Ennyi.
Azér a minden túl erõs... csak sok dolgot. Nekem nem volt olyannal szerencsém, hogy mindent lehessen.
Velem se lehet sok mindent csinálni, még ha szerelmes is vagyok, van tartásom, ahogy már írták. A fiatalabbak, tinik, ÁLTALÁBAN akikkel bármit meg tudsz csinálni, mert azt hiszik ezzel meg lehet tartani a fiút, akivel együtt vannak.
Velem soha sem tudtak semmit sem csinálni..fõleg olyat, amit én igen akarok! Szóval ha szerelmes is vagyok racionális, és nem hagyok magamból hülyét csinálni. Még tapasztalat nélkül sem!
Az a lány aki valóban szerelmes, az igyekszik boldoggá tenni a párját. Így sokszor azt hiszik, hogy ettõl lesz jó a kapcsolat is. Ez alapvetõen nem is lenne baj csakhogy a fiúk többsége nem erre van programozva- tisztelet a kivételnek, aki szintén igyekszik a barátnõjét boldoggá tenni. Megfelelõ mennyiségû tapasztalat után már a lányok is tudják, van középút- és a fiúk sem lesznek papucsok. De a cél jóesetben még mindig a másik öröme/boldogsága/jókedve...

MI lehet az oka hogy nagyon rendszertelen a menzeszem?

17 éves vagyok, kb 1,5 éve jött meg el?ször.és néha majdnem tök pontosan jön plusz minusz 1 hét.Néha meg akár 3 hónapra is kimarad. Miért van ez?:S annyira zavaró:S kérlek segítsetek. Ez lehet PCO?:S

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy nagyon stresszes vagy, esetleg van egy kis felesleged, vagy épp túlságosan vékony vagy. Rengeteg okból kifolyólag lehet ilyen probléma, de fordulj orvoshoz, nehogy valami baj legyen! -Tündérlány(17)-

Szia! Lehet, hogy nagyon stresszes vagy, esetleg van egy kis felesleged, vagy épp túlságosan vékony vagy. Rengeteg okból kifolyólag lehet ilyen probléma, de fordulj orvoshoz, nehogy valami baj legyen! -Tündérlány(17)-
A kérdező hozzászólása: Hát igen van némi feleslegem, kb 5-6 kg. Hát sûrûn stresszelek fõleg a suli miatt...észrevettem, hogy nyáron majndem pontosan jön, amikor suli van..akkor össze vissza...szerinted a stressz miatt van?

34 hetes vagyok. Már egy hete érzem, hogy nőtt a hasam megint, de közben nagyon kemény. Nem érzek fájdalmakat és sokat pihenek. Mindenki azt mondja, hogy nagyon lent van már a pocim és minden órásnak nézek ki. Ez lehet, hogy már a szülés előjele?

Legjobb válasz: Regen azt mondtak,de En meg nem tapasztaltam magamon,h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast,es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama

Regen azt mondtak, de En meg nem tapasztaltam magamon, h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast, es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama
Nekem is mindig ezt mondták, valójában sosem volt "fenn" a hasam, egyébként imádtam a jósolgató, mindenttudor emberkéket, leglább elszórakoztak valamivel, nem kell adni semmit sem ezekre sztem... Egy családtag pl megnézett hátulról, és közölte, lányom lesz. Mondtam, tudom, UH-n már látszott :D
Hát közelíts te! Arra vár, hogy te kezdeményezz. Beszélj vele, biztos összejöttök :)
Az ilyen, szégyenlõs fiúknak jeleket kell adni, vagy épp neked kell kezdeményezni, hogy aztánõk maguk is biztosra vegyék, hogy érdemes lenne ennek a lánynak elmondani, hogy most hogy, s mint. Szóval Te is mosolyogj rá, vagy menj oda hozzá beszélgetni, és akkor talán megadod neki a kezdõ lökést.
A kérdező hozzászólása: ezek már megvoltak
Ugyan ebben a szituban vagyok. Én is kicsit szégyenlõs vagyok, de annyira bejövõs volt a srác, hogy odamentem, kezdeményeztem, beszélgettem, flörtöltem. Õ meg rák vörösen egy mondatot is alig nyögött ki. Aztán megkérdeztem hogy van-e barátnõje. És azt mondta, hogy nem válaszol... Mire a végén kiderült hogy nem hitte el hogy nekem tényleg tetszik, és azt hitte hogy le akarom járatni. Most az õ barátai meg az én barátaim kavarnak hogy mi összejöjjünk. És mûködik a dolog. Õ 27, én 20.
Magától villog ha tápfeszültséget kap.
Magától.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!