Találatok a következő kifejezésre: Az a hogy nagyon (9412 db)

Nagyon fontos.
A kérdező hozzászólása: Nem mindegy neki azóta amióta ismer.
De talán épp ezért hagyta ott az elõzõt.
"az elõzõ barátjainak viszont nem tetszett az illata" Akkor a bnödnek nem fontos, hiszen a nem tetszönek is odatartotta.
Ez baj. Persze ha elõtte sportolt vagy beleizzadt egy mûszálas ruhába és a verejték már bomlásnak akkor mindenki mindenkinek büdös. De ha a tiszta testszaga nem tetszik, akkor elõbb-utóbb megszûnik a szexuális vonzalom is.
A kérdező hozzászólása: Nekem viszont nem tetszik az illata. Ez baj?
az is fontos. lehet kiábrándul majd belõled. :)
Itt egy érdekes cikk errõl: [link]
Ja, közben megjött a válasz! Gratulálok! Ha egy napos nemfürdés után is vonzódik hozzád, az azt jelenti, hogy az Isten is neki teremtett téged! Valószínûleg genetikailag is tökéletesen összeilletek. Feltéve persze, hogy te is vonzónak találod az õ teste illatát.
Attól függ, mit ért illat alatt. A természetes illatotokat vagy az illatszereiteket, amiket használtok? Nagyon nem mindegy. Az emberi szervezet úgy van kitalálva, hogy az illat alapján képes legyen kiválasztani, ki illik hozzá biológiailag. Más kérdés, hogy a rengeteg illatszerrel becsapjuk egymás orrát. De ha két ember parfüm nélkül is vonzódik egymáshoz, akkor bingó!
A kérdező hozzászólása: De én arra az illatra gondolok amikor már nem fürödtem egy napja. :) 27F vagyok.
A legfontosabb.
igen!
Mindenhol fontos h ne légy büdos és a jó illat pinponàl
Nekem nagyon. Szeretem a párom illatát.

Ha egy pasi nagyon sokat beszél a szexrõl, az azt jelenti, hogy nagyon akarja? És ez egyben azt is jelenti, hogy nagyon tetszik neki a csaj?

Nem csak úgy általánosan beszél a szexrõl, hanem, hogy én meg õ együtt.

Legjobb válasz: Igen, ez azt jelenti, hogy elég sokszor gondol arra, hogy köztetek szex lesz. Ha benne vagy akkor örülni fog de, ha nem akkor sem fogja földhöz vágni. Ezek csak ilyen jelzések.

Igen, ez azt jelenti, hogy elég sokszor gondol arra, hogy köztetek szex lesz. Ha benne vagy akkor örülni fog de, ha nem akkor sem fogja földhöz vágni. Ezek csak ilyen jelzések.
igen, meg akar ugrani. de 14 évesen még talán nem kellene.
A kérdező hozzászólása: 21, de mindegy.
Az biztos, hogy a szex körül forognak a gondolatai.... A kérdés csak az, hogy ezt a személyed váltotta ki belõle vagy annyi pornót nézett már, hogy nem veszi észre, hogy más is van a világon!!!
A kérdező hozzászólása: Nem néz pornót, legalábbis tagadja.

Ha a barátom azt mondta, hogy nagyon fontos vagyok neki, akkor már szerelmes belém?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni, ez azt jelenti, hogy nagyon fontos vagy neki. (elvileg)

Nem lehet tudni, ez azt jelenti, hogy nagyon fontos vagy neki. (elvileg)
fontos vagy neki, de lehet egy barátod is fontos...nekem pl a legjobb barátnõim nagyon fontosak nekem, de nem vagyok beléjük szerelmes. a te barátodnak is nagyon fontos vagy, de ez nem feltétlenül szerelem
A kérdező hozzászólása: Én nem szoktam csak úgy dobálózni a szavakkal. Ha én azt mondom valakinek, hogy nagyon fontos nekem, akkor mögötte érzések is vannak, legalábbis nálam.
Hogy az ég kék, a fû meg zöld...Mégis mit jelentene?! Tudsz magyarul?
Nem feltétlen. Én is fontos vagyok a barátomnak meg õ is nekem de egyikõnk sem szerelmes.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez mit jelent?
Nem. Nekem is fontos a legtöbb elektromos berendezésem, mégse szeretem.(pl számítógép, telefon) Ha azt mondja, hogy szerelmes beléd, az jelentheti csak azt.
én sose voltam benne biztos, amíg a szemembe nem mondta, hogy én vagyok élete szerelme...én ott gyõzõdtem meg róla 100%-san, hogy szerelmes
Nem biztos. De jó irányba haladtok.
Honnan tudjuk, hogy szerelmes-e beléd?????!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Amugy azt nem írtam hogy általános sulis vagyok és 6.os.
velem is ez van.. azzal a különbséggel, h én most vagyok 8.-as. Régen tetszett egy csomót átmentünk egymáshoz, hülyéskedtünk, segítettem a leckében :D és 6.-as korában változott meg.. most a menõk rétegébe tartozik, nagyon népszerû. Sajnos én akkoriban nem tettem semmit, így teljesen elfeledett. Azt tanácsolom, h hívd el magadhoz vagy menj el te hozzá ( akár " tanulási " célból ) lényeg, h lássa, nem csak régen volt jó veled hanem most is ;)
Hidd el tudom én is milyen érzés! Én is 6.os vagyok és elsõ-tõl nagyon jóban voltam egy olyan gyerekkel aki egy kicsit beszédhibás volt és mindenki utálta! 3.- összevesztünk de utána újra kibékültünk! Most 6.-ra már teljesen utál én megpróbáltam vele újra összejönni de semmi! Nem sikerült ugyan olyan bunkó paraszt mint volt! De se baj találtam új barátokat! Amúgy elmondanám hogy ez a kamaszkor miatt van! Hidd el minden rendben lesz gondolom az osztályodban van még egy pár gyerek! Fel a fejjel!
Miért is lenne baj? Miért kell ezt megkérdezni? Ha nektek nem baj, akkor nem baj.
A kérdező hozzászólása: orál közben nyal, és ujjaz szerintem amúgy azért élvezem jobban az orált, mert akkor a csiklómat is izgatja, valamint a hüvelyemet is
A kérdező hozzászólása: :) nem jelentkezem, bocsi
Vaagy ha nyal akkor a csiklódat ingerli, ha szexeltek meg a hüvelyen van a hangsúly?
Te vagy álmaim nõje, ha esetleg szakítotok a barátoddal mindenképpen jelentkezz.
A kérdező hozzászólása: Igazából mert ha szeretkezünk, elõtte akkor is van orális kényeztetés, és általában már nagyon kifáraszt addigra, mire szeretkeznénk. Valamint én az orális kényesztetést, szal amiko nyal, azt sokkal jobban élvezem, mint a szeretkezést. Nem tudom, miért lehet amúgy? Hogy sokkal jobban szeretem, amikor nyal, mint amikor szeretkezünk. Ugye ez nem hajlam leszbikusságra?
Ha esetleg szétmennétek majd valamikor, én azonnal feleségül vennélek, istennõm.
Hát de most komolyan... Ha hiányolja, akkor miért nem csináljátok többet? Mármint, feltételezem azért te is élvezed... Szerintem ha hiányolja akkor csináljátok többet, ha neked is jól esik.
A kérdező hozzászólása: Néha kicsit hiányolja, hogy több lehetne a szeretkezés. De amúgy annyira nem bántja a dolog. :)
Ha nektek jó így, akkor miért lenne baj?
Gratulálok, hogy jól szopsz :) Kb. a kérdés lényege ez volt :D Ha mindkét félnek ez elég, akkor minden rendben van.

Berni pásztor: van, ahol azt írják, hogy nagy a mozgásigénye, máshol, hogy kicsi. Melyik az igazság akkor?

Legjobb válasz: pásztor kutya szóval van mozgásigénye! az, hogy nagy e nem tudom de az biztos h nem kicsi!:D

pásztor kutya szóval van mozgásigénye! az, hogy nagy e nem tudom de az biztos h nem kicsi!:D
Nekem van sõt az apám tesója tenyészt berniket na szóval: hát nem akkora mint egy border cooli-é de nem egy nagy lustaság amikor mi megyünk sétálni akkor össze-vissza pattog 10 percig majd komótosan sétálgat mellettünk agilityzek vele szóval lehet mire használni ;) :)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.
Hát tanításnál talán annyi hogy tudjon lassulni fokozatosan. Mert ha fut mint a barom és megáll akkor rácsúsztok és megüti magát. Vagy olyan szánkó kell amin van fék :) Tanítani irányt is kell neki hogy jobbra balra tovább lassabban stb. ezeket úgy tanítod hogy az üres szánt húzza a kutya melleted. Kutyaiskola amúgy se árt neki :) Legalább szocializálódik még lehet nem késõ minnél elõbb mennyetek minnél több kutya közé.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, néha kirándulunk, de sétálni minden nap megyünk.
szüleimé 13 éves, neki nem túl nagy a mozgásigénye, bár már öreg is, amíg fiatal volt vittük túrázni hétvégente, meg labda, csipogós játék stb. Eredetileg kocsihúzásra is alkalmazták így jól bírja a gyûrõdést az biztost, de nem mondom, h nagy a mozgásigénye. Inkább olyan közepes felsõ határa, persze ez egyed függõ is lehet, h a mienk kicsit lustább az átlagnál, ezt nem tudom :)
Ez azért egyedfüggõ is, meg sok múlik a kutya egészségi állapotán. Ha rosszak az ízületei, meg el van hízva (ilyen nagy testnél a nem túl látványos elhízás is sok), akkor nyilván nem fog tudni/akarni mozogni, ezért miattuk például gondolhatják lustának a fajtát. Ha jól tudom, itthon elég gázos a berni állomány egészségi állapota, gondolom, ezért gondolják sokan, hogy alig van igénye a mozgásra. Mondjuk egy egészséges berni sem hiszem, hogy nagyon hiperaktív lenne, egy vizslával vagy terrierrel összehasonlítva például semmiképpen nem nevezném nagynak a mozgásigényét, inkább csak átlagosnak. Nyilván vannak közöttük is aktívabb egyedek, de ha a kutya kiválasztásánál odafigyelsz erre, hogy hozzád passzoló aktivitásút vigyél haza, akkor nem lehet gond.
bernim van .igaz nem az a tömzsi, sokkal inkább nyúlánk ( 40kg/ 72 cm )( a felmenõk között biztos van egy gordon szetter!) de , ez egy sportoló berni. futtatás: heti 50 km!, úszás , heti szinten, a séta neki csak levezetés! az erdei túrákat bírja a legjobban, üget a bicaj mellett . de , tudom, hogy ritka az ilyen. sokkal inkább a rövid távú séták, kicsi futás, de ha veszel rá egy hátizsákot ( én sehol nem találok megfelelõt, csak a gagyikat 2-3 l-es ûrtartalommal, ami kevés), akkor imádni fogja , hazacipelni a boltból a cuccot:) persze 2-3 éves kora elõtt NEM TERHELHETÕEK ! futtatás is csak 1 éves kor után! de úszni már 4-5 hónapos korától !
Van mozgás igénye rendesen az átlagosnál talán picit több de nem extrém. Egyébként Svájcban tejes kocsit húzó kutya volt :) annó úgyhogy akár lemozgatásnak nyugodtan lehet vele húzatni ezt azt ha elmúlt 1éves. Gondolok itt szánkóra :) Persze tanítani kell nem csak bekötni elé és kész mert neki csúszhattok a kutyának
mi rosszat mondtam amiért le kell pontozni ?:D
A kérdező hozzászólása: De azért végül én is....
A kérdező hozzászólása: Kösz.... (Nem én pontoztalak le.) Nyilván sétáltatni kell, de azért ezek elég ellentmondó információk a különbözõ forrásokból.
A kérdező hozzászólása: Éertem, köszi.

A barátomnak már akkor feláll, ha smárolunk. (ez azt jelenti, hogy nagyon kíván, és szeret? )

Legjobb válasz: az jelenti hogy nagyon kíván de az igazi szeretetet más dönti el

az jelenti hogy nagyon kíván de az igazi szeretetet más dönti el
Na és akkor mivan? Nekem is feláll nem smárolás hanem csak ha fogdos a csaj akkor is!
Ez teljesen normális. Kíván biztos, de mint már írták, a szerelemnek ehhez semmi köze. Ha egy pasi jó csajjal smárol, feláll, ennyi. De te jársz vele, neked kell érezni, hogy szeret. De ez nem az a jel.
Sztem.tök aranyos dolog.. :DD azt jelenti h vonzó vagy neki.. :D:D
ez az jelenti h szakits vele me tita szégyen:DD
Ahha : DDD
Összefügg.
Ja, meg föképp az, hogy mekkora erövel lövel ki. Ha csak folydogál, nem igazán volt jó, de ha kilö 3 méterre.....
És ha azért nem lövel meg a mennyisége sem nagy mert elõtte fél órával már volt egy aktus? akkor is jó volt neki?
Nem. Legalábbis nem közvetlenül függ össze. Ha sok jön valakibõl az azt jelenti, hogy régen nem használta a fütyköst, és EZÉRT nagyobbat élvez. A mennyiség attól függ, hogy mennyit termelt addig. Pl ha egy élvezés után megint élvez valaki, akkor nem jön annyi sperma, viszont az élvezés lehet sokkal nagyob is mint az elsõ.
Ez nagyon változó mert nálam pl ha épp kevesebb sperma jön a farkamból akkor ugyanúgy lehet elég nagy orgazmusom persze ha több sperma durran ki belõlem akkor nekem legalábbis sokkal nagyobb az orgazmusom mint általában fõleg ha szinte ömlik belõlem az anyag:$ az télleg a legnagyobb élvezet nekem(a bnõmnek már kevésbé 1-2 helyen):D 19/F
Összefügg. De azért nem egyértelmûen. Nagy spriccet az is okozhat, hogy már napok óta nem élvezett, és hatalmas orgazmusnál is lehet kevés sperma, ha aznap már háromszor ment el.
A kérdező hozzászólása: Köszike az eddigi válaszolóknak:)
Pontosan. Szóval ha jó sokáig elhúzzuk akár az önkielégítést vagy a szexet, akkor nagyobbat élvezünk és több ondó fog jönni. Viszont ha hipp-hopp kész, akkor kisebb élvezet és kevesebb ondó.

A lányokkal miért lehet bármit megcsinálni, amikor nagyon szerelmesek? (pedig azt mondják hogy nagy az egójuk. )

Legjobb válasz: Hát mert még fiatalok és naivak, tapasztalatlanok. Ha tapasztaltak lennének, már nem lehetne mindent megcsinálni velük (csak sokmindent :). Amúgy talán azért, mert hisznek az erõs, mindent átható lélek-kapcsolatokban és abban, hogy az hosszú távon is fennmaradhat. (22/L)

Hát mert még fiatalok és naivak, tapasztalatlanok. Ha tapasztaltak lennének, már nem lehetne mindent megcsinálni velük (csak sokmindent :) . Amúgy talán azért, mert hisznek az erõs, mindent átható lélek-kapcsolatokban és abban, hogy az hosszú távon is fennmaradhat. (22/L)
vannak kivételek......
Ne általánosíts..aki naiv, azzal lehet mindent csinálni. Akinek van tartása, azzal nem. Ennyi.
Azér a minden túl erõs... csak sok dolgot. Nekem nem volt olyannal szerencsém, hogy mindent lehessen.
Velem se lehet sok mindent csinálni, még ha szerelmes is vagyok, van tartásom, ahogy már írták. A fiatalabbak, tinik, ÁLTALÁBAN akikkel bármit meg tudsz csinálni, mert azt hiszik ezzel meg lehet tartani a fiút, akivel együtt vannak.
Velem soha sem tudtak semmit sem csinálni..fõleg olyat, amit én igen akarok! Szóval ha szerelmes is vagyok racionális, és nem hagyok magamból hülyét csinálni. Még tapasztalat nélkül sem!
Az a lány aki valóban szerelmes, az igyekszik boldoggá tenni a párját. Így sokszor azt hiszik, hogy ettõl lesz jó a kapcsolat is. Ez alapvetõen nem is lenne baj csakhogy a fiúk többsége nem erre van programozva- tisztelet a kivételnek, aki szintén igyekszik a barátnõjét boldoggá tenni. Megfelelõ mennyiségû tapasztalat után már a lányok is tudják, van középút- és a fiúk sem lesznek papucsok. De a cél jóesetben még mindig a másik öröme/boldogsága/jókedve...

Miért van az, hogy az utóbbi 15 évben délkelet-M. O. -on már nem igazán vonulnak át azok a jellegzetes nagy zivatarok?

A 90-es évek els? felében, és még az el?tt is, (szüleimt?l tudom), még minden nyárra jutott átlagban legalább 1-2, de manapság már csak D.NY. és É-É.K.-M.O.-on jellemz?ek. Még a 90-es évek második felében is akadt egy-két eset, de az utóbbi években semmi.

Legjobb válasz: Hát, nem tudom, én itt lakom D-K Mo-on, de szerintem szoktak lenni nagy zivatarok...

Hát, nem tudom, én itt lakom D-K Mo-on, de szerintem szoktak lenni nagy zivatarok...
Nyilván a globális felmelegedés okozza. Phys!cs G33k & Ph03niX
A kérdező hozzászólása: Én azokra az extrém erõsséggû, forgó zivatarokra gondoltam, amik felhõszakadást, olykor nagy jégesõket, és erõs szélviharokat okoznak, érkeztük elõtt olyan különös zöldessárga homály szokott lenni, semmihez sem hasonlítható csend, olyan mintha a felhõ a földig érne, és furcsán forog, aztán egyik pillanatról a másikra indul meg, mintha dézsából öntenék. Valami különös érzés uralkodott el rajtam mindig, és szerintem másokon is amikor a felhõ felettünk volt, de még nem esett. Régebben ilyeneket is lehetett erre látni. Pl. 93-ban itt szegeden nagyon súlyos károkat okozott egy ilyen. 94-ben is volt egy szeptember közepe körül. Azért köszi a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!