Találatok a következő kifejezésre: Az a hogy a barátnőmmel mikor (679 db)

Szerintetek az mit jelent, hogy a barátnőm mikor velem van tök jól el vagyunk meg és mikor már jobban elvagyunk. Egyszer csak elkezd minden féle mással játszani/figyelni és olyankor még a szemembe sem néz és semmit nem akar!?

én arra gondoltam h picit ilyenkor be parázik valamit?l vagy nem tudom .. kérlek segítsetek hát ti is voltatok hasonló helyzetbe !! :)

Legjobb válasz: szerintem zavarba jön...vagy játszik veled

szerintem zavarba jön...vagy játszik veled
nem értem a kérdést. jézus krisztus mária józsef klára!
szerintem zavarban van :) Mennyire ismered milyen idõsek vagytok? Szabad ez a kapcsolat vagy tiltott gyömölcsök vagytok egymásnak...?
olyankor dobj neki 1-2 csókot és dugd meg ha akarja ha nem akkor cask a szeretgetésedre vágyik maszírozd vagy vmi nem a pinájára gondoltam ... mutasd ki hogy szereted
szerintem is zavarban van:) velem is ez szokott lenni..van, hogy a barátom nyakláncával kezdek el játszani, van, hogy csak másfele figyelek(akár a madarakat vagy csak egy hangyát :D) ergo olyankor én sem nézek a szemébe:)

Mi lehet az oka, hogy a barátnőm már nem kívánja annyira a szexet?

Egy éve vagyunk együtt, a 9. hónapig nagyon gyakran szexeltünk, átlagban naponta 2-szer, ? még s?r?bben kívánta mint én, sokszor volt, hogy nekem már nem volt kedvem annyiszor mint neki.Most viszont már ritkábban akarja azóta heti 2-4 alkalommal, azt mondja nincs kedve, nem értem miért lehet ez, 100%, hogy nem csal meg.És az is biztos, hogy szeret, mindig mondja és a cselekedetein is látható. Kérdeztem sokszor de csak ennyit mond, hogy nincs kedve már mint régen.Pedig imádta velem, mindig volt orgazmusa.

Legjobb válasz: Támadd le. Vegyél fel valami szexi göncöt. :)

Támadd le. Vegyél fel valami szexi göncöt. :)
Szerintem mond meg neki hogy elkéne beszélgetnünk errõl és üljetek le beszéljétek meg mond neki hogy nemérted hogy miért nem akarja már és neked több eggyüttlétre lenne szükséged vagy vidd el vacsorázni romantikázz vele többet kitudja :)
Megszûnt az újdonság varázsa. Legtöbb esetben ez így van. A heti 2-4 nem olyan kevés, hogy kóros legyen. Lehet, hogy fárasztóbb, stresszesebb napjai vannak. Javulhat ez, de ha ennyi marad akkor sem dõl össze a világ, ha egyébként minden rendben van veletek.
Utolsó Egy pasi vegyen fel szexi göncöt? :/
Nem váltott másik fogamzásgátlóra? Ez is okozhatja például. Az is lehet, hogy te változtál meg (akár külsõleg, akár belsõleg) és már nem indítod be annyira mint régen. És lehetne sorolni napestig... beszélgessetek errõl, õszintén!
A kérdező hozzászólása: Nem szed gyógyszert.Azt mondta velem nincs baj, õ nem kívánja már annyiszor.

Mi annak az oka, hogy a barátnőm nem kapott még semmilyen értesítést, hogy felvették-e, vagy nem?

Mert már egy csomó embernél láttam, hogy tudja, hogy felvették. Õ nem kapott semmit. Nem tudjátok, miért lehet ez? Bocs ha hülye kérdés és ha már volt, de most eléggé parázik, hogy esetleg nem vették fel. A pontja megvan.

Legjobb válasz: felvi.hu-n fent vannak a ponthatárok, onnan nézik meg. sms-t még én sem kaptam.

felvi.hu-n fent vannak a ponthatárok, onnan nézik meg. sms-t még én sem kaptam.
A kérdező hozzászólása: Jól van, minden oké, megkapta, hogy felvették :)
Én se kaptam még értesítést. De nem kell félni.
Ha megvan a pontja, akkor természetesen felvették.
Hát például én nem kaptam még sem sms-t sem emailt, de tudom mennyi pontom van, ezért felmentem a felvi.hu-ra és megnéztem a ponthatárt. Így tudom, hogy felvettek.
na én is ezt mondom :D
sms-t vagy valamit én sem kaptam még, de ha belépek a felvin, ott az én felvim résznél ott van hogy felvettek
Fent van a felvin a ponthatár, de telón én sem kaptam semmit
A kérdező hozzászólása: Aha, értem. De õ nem neten jelentkezett. És ha megvan a pontja, akkor 100%, hogy felvették?
A kérdező hozzászólása: OKé, köszönöm a válaszokat, mennek a zöld kezek :)
gratulálok
A kérdező hozzászólása: Köszi :D

Mi lehet az oka hogy a barátnömnek elmondása szerint egy hónapba 3 szor jön meg a menzije? Fogamzásgátlót nem szed elmondása szerint a 3. vérzésnél világos volt a vér és kevesebb mennyiség.

Legjobb válasz: Mindenképp menjen el orvoshoz. Nem tudom, mi lehet az oka, nem volt ilyen problémám, de nõgyógyász meg tudja állapítani mi a baj, mert ez nem normális. Lehet felír neki fogamzásgátlót, hogy beálljon a ciklusa, de nem biztos.(nem lehet, hogy csak nem kívánja veled a szexet és azért mondja folyton, hogy megjött?)

Mindenképp menjen el orvoshoz. Nem tudom, mi lehet az oka, nem volt ilyen problémám, de nõgyógyász meg tudja állapítani mi a baj, mert ez nem normális. Lehet felír neki fogamzásgátlót, hogy beálljon a ciklusa, de nem biztos.(nem lehet, hogy csak nem kívánja veled a szexet és azért mondja folyton, hogy megjött?)
túl gyakori peteérésre utal, hormonjaival lehet baj, és havi háromnál, gyakorlatilag szinte egész hónapban vérzik, ez nem egészséges.. már rég el kellett volna mennie orvoshoz..
lehet hogy nem megjön neki, hanem csak vérezget ... lehet egy ronda felfázás, méhszájszeb, bármi vacak nagyon sürgösen beszéld rám hogy menjen orvoshoz
lehet, hogy nem akar veled szexelni, és ehhez az õsi trükkhöz folyamodik? (Ha tényleg komolyan menstruál egy hónapban háromszor, azaz szinte folyamatosan, ne itt keresgéld a választ, hanem küld el a barinõdet dokihoz)
hát nekem rögtön az jutott eszembe h csak hárít, de ha ez tényleg igaz akkor sürgõsen orvoshoz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ mindenkinek

Hát én nekem csak anyi lenne hogy hetek óta azt állmodom hogy a barátnőmnek és nekem van 1 kisfiunk de igazábol nincs csak hogy ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: A barátnõd méhébõl bonyolult biokémiai folyamatok során az az információ jut a bal agyféltekédbe, és az agytörzsedbe, hogy a beágyazódás megtörtént, azaz a barátnõd állapotos. Gratulálok, apuka! :)

A barátnõd méhébõl bonyolult biokémiai folyamatok során az az információ jut a bal agyféltekédbe, és az agytörzsedbe, hogy a beágyazódás megtörtént, azaz a barátnõd állapotos. Gratulálok, apuka! :)
Lehet, hogy elkezdtél vágyni egy saját gyerekre? :)
A kérdező hozzászólása: Igen bnõmmel vagyunk 1 gyerekre de még fiatalok vaguynk :) )

Mi lehet az oka, hogy a barátnőm nem élvezi a szexet?

Szerintem a péniszem méretével nincs baj!

Legjobb válasz: Hát ezt vele kéne megbeszélned. Nem jó a tempó, nem jól érsz hozzá, nem jó a póz. Ezer oka lehet.

Hát ezt vele kéne megbeszélned. Nem jó a tempó, nem jól érsz hozzá, nem jó a póz. Ezer oka lehet.
vagy ki tudja nõtõl függ
Nõtõl függ. Én sem élvezem.
Ha fiatalok vagytok, akkor a tapsztalat hiánya is lehet. Ha még a saját testét sem fedezte, fel, nem tudja mi okoz neki örömöt, akkor hogy is tudna téged irányítani, hogy mit csinálj vele. Vagy lehet kicsit gátlásos, nem tud feloldódni. Sajnos sokszor ez elég nagy falat húz az élvezetek elé.
A kérdező hozzászólása: köszike az infó

Mi kell ahhoz hogy a barátnőm itt szülhessen svédországban? Én itt sportolok, van szerződésem! Azt az infot kaptam hogy min15. 000korona keresetemnek kell lenni ahhoz h biztosított legyen általam a barátnőm is! Neki nincs munkája itt!

Legjobb válasz: Ezt szerintem ott, helyben kellene megkérdezned, kijárnod. Elég kicsi az esélye, hogy lesz itt valaki, hogy ilyen mélységében ismeri a svéd egészségügyi szabályozásokat. Ha nem tudod, merre indulj, fordulj a kinti családorvosodhoz, õ majd felvilágosít, hogy milyen úton-módon kellene ezt elintéznetek.

Ezt szerintem ott, helyben kellene megkérdezned, kijárnod. Elég kicsi az esélye, hogy lesz itt valaki, hogy ilyen mélységében ismeri a svéd egészségügyi szabályozásokat. Ha nem tudod, merre indulj, fordulj a kinti családorvosodhoz, õ majd felvilágosít, hogy milyen úton-módon kellene ezt elintéznetek.
akkor ne a rendõrséghez tedd be, hanem máshova te hülye alkesz liba
tilos 18 év alatt alkoholt fogyasztani, van ilyen törvény? Én úgy tudom hogy megvenni és árulni tilos 18 év alatt.
Hogy hallgathatnak ki a polgármesteri hivatalban azért mert vörösboros kólát ittatok?
A kérdező hozzászólása: bocsi Nem vagyok kertész, hogy gyökerekkel foglalkozzak.
A kérdező hozzászólása: figyel csak te nem is ismernéd meg a szép szavakat mert olyan kretén vagy na szotyí ja és nem tudom miért foglalkozol ennyit ezzel......o.ohúúúú
tõled még egy útszéli kurv. is szebben beszél
Ezt írtad: "És a rendõrség kihalgatott minket de a másik két barátnõm mást mondtak a jegyzõnél mint mi. Akkor mire számíthatok?" Nekem ebbõl nem az jött le, hogy az önkormányzatnál a jegyzõ, ha a rendõrség. Nem elég, hogy idióta vagy, még mocskos a szád is. Gratulálok, csodás kombó! A baj az, hogy te szaporodni is fogsz...
A kérdező hozzászólása: duguljmár el te S****j g**i kan paraszt......
Kicsit kevés az infó ahhoz, hogy a konkrét problémádhoz érdemben hozzá lehessen szólni. Egyébként semmi nem tiltja, hogy 18 éven aluli alkoholt vásároljon. Ezzel õ nem követ el semmit. A törvény az eladást bünteti.
A kérdező hozzászólása: ki mondta h a rendõrségen. nem hanem a polgármesteri hivatalnál és mivan akkor ha õk nem azt mondták amit mi?
te olyan buta vagy, , Milyen jegyzõ hallgatott ki titeket? Rendõrségen nincs jegyzõ.
Semmi. Ha mindenáron büntetést szeretnél kérj a szüleidtõl!
A kérdező hozzászólása: épp ez poén h csak egy pohárlával ittunk meg és az semmi csak inkább szerintem most az lessz a lényeg h a másik két barátnõm nem azt mondták a jegyzõnek amit kellet volna.
Vörösboros kóla miatt a büdös életben nem fognak kihallgatni... Itt inkább valami mást kavartatok. Amúgy össze-vissza hazudozni kihallgatás alatt nagyon-nagyon rossz ötlet, pláne, ha többen mondtok mást ugyanarra :)
arra tudok gondolni, hogy az utcán fogyasztották, az viszont szabálysértés gyereknek, felnõttnek egyaránt.
Én is arról akartam kérdezni, amit az elsõ írt. Elkövettetek vmi szabálysértést? Mert az alkoholfogyasztás 18 év alatt nem az. Mégis milyen minõségben voltatok kihallgatva?
Ez egy senkiházi (fehér)cigány. Mit vártok tõle? Ember alatti lények, valahol a prokarióták szintjén talán...

Az történt, h a barátnőm simogatta a péniszem, és láttam hogy az alsónemműmön van egy kis előváladék. Utána felhúztam az alsóneműm és a nadrágom, majd a barátnőmét le. Utána megujjaztam, de nem hosszan. Mi az esélye a lehetséges megtermékenyítésnek?

Az történt,h a barátn?m simogatta a péniszem,de én is magamhoz nyúltam közben,és láttam hogy az alsónemm?mön van egy kis el?váladék (de nem mentem el, ez 100%).Utána felhúztam az alsónem?m és a nadrágom,majd a barátn?mét le.Utána megujjaztam,de nem hosszan.Mennyi az esélye a lehetséges megtermékenyítésnek?

Legjobb válasz: Olvass már vissza, ma már ez a 6. ilyen kérdés.

Olvass már vissza, ma már ez a 6. ilyen kérdés.
Neeeeee!Azért a teherbeesés nem ilyen egyszerû, ahhoz nem elég egy ilyen kis semmiség...
Persze simán lehet, ha ujjazáskor ránéztél a puncijára. Mert azzal hogy észrevetted a kis elõváladékot rákerült a szemedre és nézéssel is támad a baba, nem tudtad? Ne légy már hülye.
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy maradhatott az újjamon annyi elõváladék, illetve abban annyi spermium ami terhességet okozzon nála?
A kérdező hozzászólása: visszaolvastam, és tudom mi az álláspont ezesetben. Mégis az érdekelne, h szerintetek idegeskedjek, vagy ne ...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ezt a megerõsítést vártam! Lekötelezel...
Ilyen kerdeseket meg jo par evvel ezelott a BRAVO ujsagban lehetett olvasni!:D

A barátnőmnek több mint egy hete késik a mensije, a terhességnek semmi jele, 2hete voltunk utoljára együtt, a gumi nem volt lyukas! A barátnőm most vesztette el a szűzességét! Előfordulhat, hogy emiatt kimarad vagy mi az oka?

Legjobb válasz: Ha minden alkalommal védekeztetek, akkor biztos, hogy nem lehet terhes. Elõfordulhat, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartása, de ez majd beáll. Ha bármilyen kételyetek van, hogy mégis terhes lehet pl. elõváladéktól, akkor csináljatok tesztet!

Ha minden alkalommal védekeztetek, akkor biztos, hogy nem lehet terhes. Elõfordulhat, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartása, de ez majd beáll. Ha bármilyen kételyetek van, hogy mégis terhes lehet pl. elõváladéktól, akkor csináljatok tesztet!
Biztos csak a hormonháztatása borult fel. Az elsõ szex után ez elõ szokott fordulni: van akinek késik, és van akinek hamarabb megjön. Meg fog jönni neki, ne aggódjatok!
ne aggodj nem terhes. csak egyszerüen kimaradt.Lehet hogy azért hogy titeket bosszantson. bocsi vicc volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!