Találatok a következő kifejezésre: Az a hogy a barátnőmmel (2015 db)

Az lehet, hogy a barátnőm édesapja féltékeny rám és azért nem engedi, hogy nálunk legyen a barátnőm?

Amikor én megyek hozzájuk semmi bajuk nincsen megengedik de amikor kb havonta egyszer jönne át hozzánk egész nap akkor viszont nem engedik csak hogy vagy délelött vagy délután jöjjön. Valakinek hasonló problémája volt-e már és ha igen ti hogy oldottátok meg. (tudják a szülei hogy lefeküdtünk és elég jól fogadták)

Legjobb válasz: Nem féltékeny, csak félti. Ha náluk vagytok, ott vannak vele, bármi is történjen. Nálatok ez nem lehetséges.

Nem féltékeny, csak félti. Ha náluk vagytok, ott vannak vele, bármi is történjen. Nálatok ez nem lehetséges.
Majd ha lányod lesz, megérted.
A kérdező hozzászólása: már 5 hónapja együtt vagyunk és szeretnek a szülei és tudják hogy megbízható vagyok, és már sokszor átengedték és mostanában kezdték nem engedni
Náluk jobban tudnak felügyelni. Én is csak erre tudok gondolni. (minél többet szexeltek, annál nagyobb eséllyel lehetnek nagyszülõk...)
Csak felti, tudja ha nalatok vagytok ott nem tud szemmeltartani, megvedeni a lanyat. Am lehet csak azert kemenyitett be mert eszre vette h az o kislanya mar megnott, ezt az apukak nehezen tudjak elfogadni.
Még nem akarnak unokát! Ilyen egyszerû!

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.
Szerintem is jobb ha szûz. Amúgy ha igazi kapcsolat akkor nem nagyon számít...
Hátt nem ettõl függ.. (: csak legyen vmi. szerelem.. vagy nagy kötõdéss.. (= ne veszicsd el azért mert ez már talán ciki lenne 19 éves korban.. mert sokan azt hiszik ciki..soha nem késõ.. (: Én részemrõl mind1 csak ahogy mondtam "szereles" legyek.. õ iss érezzen valamitt..
Attól függ, hogy kit szeretsz. De szerintem, ha õ is szûz.
A kérdező hozzászólása: Alap hogy csak igazi kapcsolat legyen és a 2.kommentelõvel teljesen eggyetértek:) Szerencsére nem olyan vagyok mint eggyesek manapság ha értitek.
Lányfüggõ. Egy tapasztaltabb jobban tud irányítani, jobban tudja, hogy mire van szüksége. Ellenben egy szûzzel meg lehet az a belsõ, lelki plusz, hogy most mind a ketten elõször élitek át.
Ha nem szûz akkor õ tud irányítani, mit hogy kell, ha szûz, akkor óvatosan kell bánni vele, és vigyázni, mert az 1. szexuális kapcsolat nagyon fontos nekik, és ha nem, jó akkor...
Ha nem vagy olyan, mint "eggyesek", akkor miért tetted fel egyáltalán a kérdést? Ha ez alapján választasz barátnõt, akkor inkább meg se próbálj szaporodni...
A kérdező hozzászólása: Mondta valaki hogy ez alapján öcsisajt???!!!

Tényleg igaz az szerintetek hogy a barátnő és szex nélküli életnek nincs értelme?

Én már kezdem azt érezni hogy ez igaz. 21fszűz

Legjobb válasz: Hát akkor elég sz*r életed lehet.

Hát akkor elég sz*r életed lehet.
faszt. én úgy vagyok a szexszel, mint a jack danielssel. még rímel is beszarsz:D jónak jó, de marhára túl van értékelve.
Ha van egy csajom és kívánom nap mint nap, akkor miert ne lehetne csinalni is? Huzz rá gumit és haddszóljon. Vagy õ tétovázik?
Lehet értelme, csak az ilyen embert kicsit lesajnálja a környezete.
Nem igaz. Csak az egyéb értelmes dolgokkal nem tudsz foglalkozni, amíg ez nincs rendben... Amúgy szûzen kötelezõ ezt érezned, ha ez megnyugtat. És lesz barátnõd, fel a fejjel!
most gaz vagy nem gaz az mar tok mindegy majd lesz csajod is meg sex is ha anyira bas-zhatnek vagy menyel egy oromlanyhoz amugy meg vanak sokkal fontosabb dolgok az eletben mint ez a ketto

Normális hogy engem már az felizgat hogy a barátnőm magához nyúl?

Legjobb válasz: Normális, de egyébként tegezhetsz nyugodtan.

Normális, de egyébként tegezhetsz nyugodtan.
Ön azt állítja, hozzám nyúl a barátnõje?!?! Ez nagyon jó volt, "tegezz nyugodtan"! :) ))
Persze
nem
Az én barátomat is felizgatja, szerintem nincs ezzel gond :)
Szerintem a legtöbb pasit izgatja.
A legtöbb pasit izgatja. Engem is. Teljesen normális.
igen, engem is tökre beindít! :D

Lányok az létezik hogy a barátnőm nem vonódik hozzám testileg?

Három hónapja járunk és még nem feküdtünk le,

Legjobb válasz: Létezik.

Létezik.
igen létezhet... :D tapasztalatból irtam :P
De mondjuk te kezdeményezel? Beszéltek róla?? Mert én nekem is volt olyan, hogy 2 hónapig vártam lány létemre, mert a srác cseppet félénk meg töketlen volt és én se mertem a témát felhozni és hát elbeszéltünk egymás mellett.. nem is volt egy túl jó kapcsolat..
A kérdező hozzászólása: Akkor meg miért lehet együtt velem és ennek mi lesz a vége?:S
Persze, hogy van. Csak azt nem értem, hogy miért jött össze veled. Nem értem az ilyen csajokat.

PTE ÁOK:az évfolyamokat csoportokra osztják, mennyi az esélye, hogy a barátnőmmel egy csoportba kerüljek?

ocsi,ha hülye kérdés most vagyok gólya és foggalmam sincs a dolgokról..:S hja és még annyi,hogy így a csoportokon kívül mennyire ismerik egymást az emberek-mármint akik ugyanarra a szakra járnak,egy évfolyamra..?

Legjobb válasz: névsor alapján lesztek beosztva

névsor alapján lesztek beosztva
A csoportokat névsor szerint osztják be.Általában 20ember van egy csoportban és 8csoport szokott lenni.Ez a kötelezõ órákon van ez a beosztás. Fakultatív tárgyakon ha ugyanazt az idõpontot veszitek fela barátnõddel lehettek egy csoportba.És itt vegyesen vannak mindegyik csoportból az emberek, így lehet egymást ismerni.

Mekkora az esélye, hogy a barátnőm beterhesedik?

Ma a barátn?mmel pettingeltünk és ? engem kézzel kielégített! A kezére folyt az ondó váladék! Azt hiszem hogy az én kezemre is jutott egy kevés de nem frissen hanem meg volt száradva és azel?tt a polómhoz törültem a kezem! Utána még megújjaztam. Mekkora az esélye esetleg, hogy teherbe esik! Amugy ? kezet mosott, én csak a pólómhoz törültem!

Legjobb válasz: Ennyitõl csak nem lesz terhes, de legközelebb azért te is moss kezet.

Ennyitõl csak nem lesz terhes, de legközelebb azért te is moss kezet.
Beterhesedik? Ez meg milyen magyar szó? o_O Hát nem sok esély van rá. De ha ilyenek miatt paráztok, miért nem vigyáztok jobban? Ha ráfolyik, mossatok kezet, ne csak az egyikõtök, hanem mindketten!
Beterhesedik......???!! Kazinczy forog a sírjában. Nyelvújításból nem fogsz megélni!!
á biztos nem fog beterhesedni XD nyugi
Amúgy hogy tudna beterhesedni ha már egyszer beletörülted a pólódba ? Attól, hogy megújjazod nem terhesedik be senki. Áá de f.asza így írni :D
Megyek beterhesitem a csajom!!!XD
"pólómhoz törültem"? esetleg pólómba töröltem. -.-" beterhesedik? pff.. jó nagy paraszt lehetsz:) szánalmas milyen emberek vannak-.-"
A kérdező hozzászólása: 2 normális válaszoló! az elsõ és az utolsó! Kössz nektek a válaszokat!
hagyjátok már békén! Én speciel jót röhögtem ezen a szón...beterhesedik XDDDD ! Megyek, lefexem a pasimmal, de felrakok kúpot, nehogy beterhesedjek! :DDDD ÁÁÁá jöjjetek még ilyen szavakkal, ne tartsátok magatokban! XD
08:39, szomorú, hogy már a lányok is így viselkednek :( Nem ismered a kérdezõt, de azért leszólod, csak mert olyan kedved van. Mondjuk a kérdezõ se semmi, én elõször szépen szoktam kérni, hogy mellõzzük az ilyen beszédet, nem rögtön visszavágni ugyanolyan stílusban, ezzel lesüllyedsz az õ szintjére. Kioktatásmûsor megvolt, jöhet a lepontozás :) Nyugi, kérdezõ, nem lehet terhes a barátnõd.
kedves kérdezõ.. én írtam neked, hogy egy büdös paraszt vagy:) ne anyázzál:) tudod te mit takar az, ha valaki nekrofil? ja, és lány vagyok terheseggyééé beeeee xDDD
Látom lángol az értelem...
A kérdező hozzászólása: 12:25 paraszt vagy te és anyád te nekrofil!
meg az, hogy a kérdezõ egy büdös paraszt
Tudod mi a baj ezzel a beterhesedik szóval??Hogy nem a féltés, az aggódás, a szeretet tükrözõdik benne, hanem a lenézés, a megvetés, a semmibenézés, tárgynak kezelés.
Nekem tetszik ez a szó :D De amúgy nyugi, nem lehet terhes.. A sperma félora alatt "meghal" levegõn.. :D
A kérdező hozzászólása: Bazzeg! xd :D bocs!
A kérdező hozzászólása: 08:02 Nem mindenki használ olyan szvecska szövegeket mint te! Barom!
A kérdező hozzászólása: Már meg ne haragudjatok de ti mindenkivel ilyen flegmák vagytok aki nem a helyesírásra ad hanem egy helyes válaszra mondjuk? Bocsi a szóért!

Rosszat álmodtam, lehet valami oka? Azt álmodtam, hogy a barátnőm megcsal.

tudom h csak álom, de nagyon felzaklatott. miért álmodhattam ezt?

Legjobb válasz: talán mert ettõl tartasz nagyon. Nem bízol benne.

talán mert ettõl tartasz nagyon. Nem bízol benne.
Mert nem gyûrted a puskát lefekvés elõtt.
Az álmoskönyv szerint ez annyit jelent : MEGCSAL, MEGCSALÁS- Lelkiismeret furdalás. Nem tudom van e benne igazság !
velem is igy van. de én szinte minden nap ilyet álmodok. és már kezd az agyamra menni :( vagy a férjem csal meg vagy én csalom meg öt. szerintem ez azt jelentheti hogy tartasz attól hogy megcsal a bnöd.:(
Az álom a tudatalatti üzenete, csak te tudod értelmezni :) . Jelentheti azt h tényleg megcsal (a tudatalatti okosabb :( ), de azt is jelentheti h csak félsz tõle. Neked kell rájönnöd, pl ha eddig eszedbe se jutott ilyesmi akkor valószínûbb h nem azért álmodtad mert ettõl félsz... na de ezt én nem tudom megítélni :D
kb 10%
Az esély kicsi, de ha abban az idõben vagytok úgy együtt, amikor a barátnõdnek peteérése van, akkor az esély nagyobb. Inkább vegyetek pharmatex hüvelytablettát, akkor nem kell óvszert használni és el is élvezhetsz a barátnõdben.
a péniszbõl néha jön ki elõváladék ami tartalmazhat spermát, de még ettõl se biztos, hogy teherbe fog esni, de azért van esély fõleg ha peteérése volt..
Ez hülyeség mi márt lasan 3 éve csináljuk ugy hogy nem benem megy el, és nem letem terhes.Persze idejében kikell venni.Amugy márt van gyerekem egy 4 meg egy 7 éves.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! és ha még gumit is használunk? és el sem megyek ugy mennyi az esély?
úgy már 0%, ha gumi is van + még el se mész
A kérdező hozzászólása: értem:) köszi szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!