Találatok a következő kifejezésre: Az a hogy a (142606 db)

Lehet :)
Sosem értettem miért választanak családtagot, vérrokont keresztszülõnek, amikor õ eleve pl unokatestvér vagy nagybácsi/nagynéni. Ennek így semmi értelme. Miért kell 2 módon is hozzákötni a gyerekhez? Keresztszülõ legyen egy olyan személy, aki nincs rokoni kapcsolatban a gyerekkel, viszont ti szeretnétek, ha köze lenne hozzá, mert fontos személynek tartjátok az életetekben (legjobb barát/barátnõ).
Ez milyen már? A saját testvérének a keresztszülõje???? Ugye mondd hogy ez csak kamu... kérlek!
Nem is kell családtagnak lennie, lehet barátnõ is.
10-54 de bunkó vagy. Képzeld, van aki örül neki. És az anya magának szül gyereket, nem a lányának unokát. A kérdés sem a véleményed kifejtése volt.
Szegény lány, most születik tesója..remélem, nem egy háztartásban éltek, mert nagyon kicsesznétek vele..
Persze, hogy lehet, az kánonjog szerint is ész szerintem erkölcsileg és emberileg is (valaki hozzászólt, hogy az "milyen már") Én személy szerint semmi negatív vagy kivetni való dolgot nem látok benne. N30
lehet, nekem a bátyám a bérma kereszt apám és nincs vele semmi gond!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válszt aki a negatívumokat írta annak csak annyit hogy a nagylány jobban örül neki mind bárki más õ intéz el mindent elyettemm hogy nekem n kelljen semmit csinálnom nagyon szeret és megkímél:) :)

Az természetes, hogy a macskámnak most így nyár felé iszonyatosan hullik a szőre? Na, tehát ez természetes mert tudom, ez a tavaszi "vedlés". De azzal nem vagyok tisztába, hogy egész nyáron így hullani fog-e a szőre. Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Valószínûleg igen, próbálj meg vitamint iktatni az adagjába illetve olyan ételeket venni amelyek vitamintartalmúak. És úgy próbálj segíteni, hogy kikaparod a szõrt belõle.

Valószínûleg igen, próbálj meg vitamint iktatni az adagjába illetve olyan ételeket venni amelyek vitamintartalmúak. És úgy próbálj segíteni, hogy kikaparod a szõrt belõle.
igen természetes. minden macskánál kutyánál így van ez
keféld naponta a szõrét ki. és akkor jobb lesz :D
Nekem is hullik mindnek, kinek jobban, kinek kevésbé, alig gyõzöm fésülni.... Már csak õsszel fog abbamaradni...
Kedves kérdezõ! Szerintem vidd el az állatorvoshoz mert a mi macskánknak is nagyon hullott a szõre és elvittük a Dokihoz. Hát kiderült, hogy szegénynek be volt durranva a bûzmirigye vagyis allergiás volt valamire. Azóta csak antiallergén tápot kaphat és marhát(annyit ki tudtunk deríteni, hogy nem marha a bûnös). A macskák általában a halra vagy a csirkére allergiásak! Ha allergiás írj nekem egy üzenetet vagy emailt és szívesen segítek neked! :D ;D Email címem: [email protected]


Van egy Chicony MS-9656 egerem, és mitől lehet az a hogy a bal egér egér gomb néha-néha duplán kattint?

Valamint a kijelöléseknél egyszerűen megszakad, az egér nincs több 1 évesnél.

Legjobb válasz: A válasz egyszerû: tönkrement. Ha megvan még a gari hozzá, vidd vissza és kicserélik.

A válasz egyszerû: tönkrement. Ha megvan még a gari hozzá, vidd vissza és kicserélik.
A dupla katt két dologra vezethetõ vissza, esetünkben meg csak egyre, haldoklik a mikrokapcsoló.
Én olyankor szétszedtem az enyémet és megtisztítottam, aztán jó is volt egy ideig.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszöntem!

Mi lehet annak az oka, hogy a NAV ÁNYK programja a T1042E nyomtatvány (alkalmi munkavállalók bejelentése) kitöltésekor nem fogadja el egy dolgozó TAJ számát? Azon kivül, hogy talán nincs jól beirva a TAJ szám lehet-e valami más a gond?

Legjobb válasz: Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.

Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.
Amúgy pedig nézd meg, hogy valóban a legújabb verzióval dolgozol-e, akár az Abev-Jáva alap-program, akár a bevallás-nyomtatvány esetében. Ezeket elég sûrûn szokták módosítani, és olyankor már a régi nem igazán mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az lesz itt tényleg akkor, hogy rossz TAJ számot kaptam meg. Frissitem én a programot folyamatosan meg csinálom más embereknek is, de eddig csak ennél a jómadárnál volt gond.

A kórházban azt mondták, hogy a baba füle ne érjen bele a vízbe, vigyázzunk, nehogy víz menjen bele - de ez mennyi idős koráig érvényes. Most 4 hetesek vagyunk. Már belerakhatom a vízbe teljesen, vagy még mindig fogjam a fejét ügyelve a fülére?

Legjobb válasz: igen, vigyázni kell, de nagyobb gyerekeknél, felnõtteknél sem árthat mivel fülgyulladást, belsõfülgyulladást okozhat a bentrekedõ víz. Ez az oka a bûzös válladéknak és a fájdalomnak.

igen, vigyázni kell, de nagyobb gyerekeknél, felnõtteknél sem árthat mivel fülgyulladást, belsõfülgyulladást okozhat a bentrekedõ víz. Ez az oka a bûzös válladéknak és a fájdalomnak.
fura nekem anyukám fülész és azt mondta nem baj ha megy bele viz
Szia! Ez jó, nekünk pont azt mondták, hogy nyugodtan beleérhet a füle, hisz odáig is vízben volt... Üdv.
Szia az én babámnak sajnos elkezdet büzös váladék jönni a füléböl mert bele ment a víz a féjem mindig sok vízben fürdete és bele ért a fülecskéje, akkor volt kb másfél hónapós azota oda figyelek rá és már nincs gond persze azért egy két csepp most is belemegy de csak annyi.A mugy azt mondta az orr fülgégész , hogy vígyázni kell vele.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintem lassan teljesen belerakom. Köszönöm a válaszokat!

Az érdekeln, hogy a facebookon, hogy szívathat engem egy ismerõsöm azzal, hogy nem tudom hívni?

szürke nála a hívó gomb) De amúgy ott van online a chaten, és mutatja is a face zöldben. Viszont nála szürke, nem aktív a gomb. Amíg másoknál igen. Mi ebben a trükk és szívatás?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy nincs kamerája

Azt jelenti, hogy nincs kamerája
A kérdező hozzászólása: Mindig mobilt hasznàl, és màskor tudom hívni csak néha csinál ilyet. A chat mutatja is, és mégsem hivható.
szar a fész vagy olyan telója van amibe nincs kamera lehet telefont váltott

Mit jelenthet az az álom, hogy a szerelmemtől "eltiltanak"?

A suliban voltunk, ő elvette az egyik cuccomat, utána futottam, de az osztályfőnöke megállított, és eltiltott tőle.. A másik része pedig, hogy koncerten volt az egész világ (??), ő is ott volt, sokszor néztük egymást.. Meg a haverjával Skypeoltam, énekelt nekem, mondtam neki, hogy milyen jó hangja van, ő pedig, hogy nekem is. Pedig sosem hallott énekelni (igazából meg az a mindenem). Mit jelenthetett ez az álom?

Legjobb válasz: Egyszerû... Ez annyit jelent, hogy félsz, hogy eltiltják tõled... Második rész: Ez kb annyit jelent, hogy vágysz az elismerésére az éneklésed miatt...

Egyszerû... Ez annyit jelent, hogy félsz, hogy eltiltják tõled... Második rész: Ez kb annyit jelent, hogy vágysz az elismerésére az éneklésed miatt...

Facebookon az idővonalamon szeretném azt beállítani, hogy a nemismerősök is láthassák az adataimat, hogy kell?

Ha megnézem a "Nézd meg, hogy látják mások az idővonaladat", le van tiltva minden, csak a profilkép van kint, meg az hogy nő, más adat sehol:S

Legjobb válasz: az adatvédelmi beállításoknál állítsd be hogy nyilvános, vagy ha nem akarod, hogy nyilvános legyen akkor az egyéniben az ismerõsök ismerõsei opciót válaszd.

az adatvédelmi beállításoknál állítsd be hogy nyilvános, vagy ha nem akarod, hogy nyilvános legyen akkor az egyéniben az ismerõsök ismerõsei opciót válaszd.
:S
A kérdező hozzászólása: Átállítanám nyilvánosra de olyat nem ad ki...csak ismerõsök ismerõsei, ismerõsök, egyéni és csak én ..ezek vannak...más nincs....:SSS
Nevjegy szerkesztese es ott mindenhol van egy kis kocka arra rakattintasz es az osszes adatodnal az "ismerosok ismerosei v mindenki" modulra nyomsz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!