Találatok a következő kifejezésre: Az a hogy a (136304 db)

Az természetes, hogy a macskámnak most így nyár felé iszonyatosan hullik a szőre? Na, tehát ez természetes mert tudom, ez a tavaszi "vedlés". De azzal nem vagyok tisztába, hogy egész nyáron így hullani fog-e a szőre. Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Valószínûleg igen, próbálj meg vitamint iktatni az adagjába illetve olyan ételeket venni amelyek vitamintartalmúak. És úgy próbálj segíteni, hogy kikaparod a szõrt belõle.

Valószínûleg igen, próbálj meg vitamint iktatni az adagjába illetve olyan ételeket venni amelyek vitamintartalmúak. És úgy próbálj segíteni, hogy kikaparod a szõrt belõle.
igen természetes. minden macskánál kutyánál így van ez
keféld naponta a szõrét ki. és akkor jobb lesz :D
Nekem is hullik mindnek, kinek jobban, kinek kevésbé, alig gyõzöm fésülni.... Már csak õsszel fog abbamaradni...
Kedves kérdezõ! Szerintem vidd el az állatorvoshoz mert a mi macskánknak is nagyon hullott a szõre és elvittük a Dokihoz. Hát kiderült, hogy szegénynek be volt durranva a bûzmirigye vagyis allergiás volt valamire. Azóta csak antiallergén tápot kaphat és marhát(annyit ki tudtunk deríteni, hogy nem marha a bûnös). A macskák általában a halra vagy a csirkére allergiásak! Ha allergiás írj nekem egy üzenetet vagy emailt és szívesen segítek neked! :D ;D Email címem: [email protected]

Van egy Chicony MS-9656 egerem, és mitől lehet az a hogy a bal egér egér gomb néha-néha duplán kattint?

Valamint a kijelöléseknél egyszerűen megszakad, az egér nincs több 1 évesnél.

Legjobb válasz: A válasz egyszerû: tönkrement. Ha megvan még a gari hozzá, vidd vissza és kicserélik.

A válasz egyszerû: tönkrement. Ha megvan még a gari hozzá, vidd vissza és kicserélik.
A dupla katt két dologra vezethetõ vissza, esetünkben meg csak egyre, haldoklik a mikrokapcsoló.
Én olyankor szétszedtem az enyémet és megtisztítottam, aztán jó is volt egy ideig.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszöntem!


Mi lehet annak az oka, hogy a NAV ÁNYK programja a T1042E nyomtatvány (alkalmi munkavállalók bejelentése) kitöltésekor nem fogadja el egy dolgozó TAJ számát? Azon kivül, hogy talán nincs jól beirva a TAJ szám lehet-e valami más a gond?

Legjobb válasz: Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.

Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.
Amúgy pedig nézd meg, hogy valóban a legújabb verzióval dolgozol-e, akár az Abev-Jáva alap-program, akár a bevallás-nyomtatvány esetében. Ezeket elég sûrûn szokták módosítani, és olyankor már a régi nem igazán mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az lesz itt tényleg akkor, hogy rossz TAJ számot kaptam meg. Frissitem én a programot folyamatosan meg csinálom más embereknek is, de eddig csak ennél a jómadárnál volt gond.
Lehet :)
Sosem értettem miért választanak családtagot, vérrokont keresztszülõnek, amikor õ eleve pl unokatestvér vagy nagybácsi/nagynéni. Ennek így semmi értelme. Miért kell 2 módon is hozzákötni a gyerekhez? Keresztszülõ legyen egy olyan személy, aki nincs rokoni kapcsolatban a gyerekkel, viszont ti szeretnétek, ha köze lenne hozzá, mert fontos személynek tartjátok az életetekben (legjobb barát/barátnõ).
Ez milyen már? A saját testvérének a keresztszülõje???? Ugye mondd hogy ez csak kamu... kérlek!
Nem is kell családtagnak lennie, lehet barátnõ is.
10-54 de bunkó vagy. Képzeld, van aki örül neki. És az anya magának szül gyereket, nem a lányának unokát. A kérdés sem a véleményed kifejtése volt.
Szegény lány, most születik tesója..remélem, nem egy háztartásban éltek, mert nagyon kicsesznétek vele..
Persze, hogy lehet, az kánonjog szerint is ész szerintem erkölcsileg és emberileg is (valaki hozzászólt, hogy az "milyen már") Én személy szerint semmi negatív vagy kivetni való dolgot nem látok benne. N30
lehet, nekem a bátyám a bérma kereszt apám és nincs vele semmi gond!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válszt aki a negatívumokat írta annak csak annyit hogy a nagylány jobban örül neki mind bárki más õ intéz el mindent elyettemm hogy nekem n kelljen semmit csinálnom nagyon szeret és megkímél:) :)

A kórházban azt mondták, hogy a baba füle ne érjen bele a vízbe, vigyázzunk, nehogy víz menjen bele - de ez mennyi idős koráig érvényes. Most 4 hetesek vagyunk. Már belerakhatom a vízbe teljesen, vagy még mindig fogjam a fejét ügyelve a fülére?

Legjobb válasz: igen, vigyázni kell, de nagyobb gyerekeknél, felnõtteknél sem árthat mivel fülgyulladást, belsõfülgyulladást okozhat a bentrekedõ víz. Ez az oka a bûzös válladéknak és a fájdalomnak.

igen, vigyázni kell, de nagyobb gyerekeknél, felnõtteknél sem árthat mivel fülgyulladást, belsõfülgyulladást okozhat a bentrekedõ víz. Ez az oka a bûzös válladéknak és a fájdalomnak.
fura nekem anyukám fülész és azt mondta nem baj ha megy bele viz
Szia! Ez jó, nekünk pont azt mondták, hogy nyugodtan beleérhet a füle, hisz odáig is vízben volt... Üdv.
Szia az én babámnak sajnos elkezdet büzös váladék jönni a füléböl mert bele ment a víz a féjem mindig sok vízben fürdete és bele ért a fülecskéje, akkor volt kb másfél hónapós azota oda figyelek rá és már nincs gond persze azért egy két csepp most is belemegy de csak annyi.A mugy azt mondta az orr fülgégész , hogy vígyázni kell vele.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintem lassan teljesen belerakom. Köszönöm a válaszokat!

Facebookon az idővonalamon szeretném azt beállítani, hogy a nemismerősök is láthassák az adataimat, hogy kell?

Ha megnézem a "Nézd meg, hogy látják mások az idővonaladat", le van tiltva minden, csak a profilkép van kint, meg az hogy nő, más adat sehol:S

Legjobb válasz: az adatvédelmi beállításoknál állítsd be hogy nyilvános, vagy ha nem akarod, hogy nyilvános legyen akkor az egyéniben az ismerõsök ismerõsei opciót válaszd.

az adatvédelmi beállításoknál állítsd be hogy nyilvános, vagy ha nem akarod, hogy nyilvános legyen akkor az egyéniben az ismerõsök ismerõsei opciót válaszd.
:S
A kérdező hozzászólása: Átállítanám nyilvánosra de olyat nem ad ki...csak ismerõsök ismerõsei, ismerõsök, egyéni és csak én ..ezek vannak...más nincs....:SSS
Nevjegy szerkesztese es ott mindenhol van egy kis kocka arra rakattintasz es az osszes adatodnal az "ismerosok ismerosei v mindenki" modulra nyomsz

IPhone 4-en hogyan tudom azt elérni, hogy a postjaimnal kiírja azt, hogy via iOS? Nem jampizasbol kérdezem.

Legjobb válasz: Ejj.. nem szép dolog az ilyen.. amúgy 1 program segítségével lehet kiíratni.. Baromság szerintem 1 telefonra verni, hogy hú, ezvan, megkaptam. De gondolom te még fiatal vagy, és azért nem gondolkozol. Ilyenkor jobban megutálnak az emberek, ha ilyet csinálsz. Egyik haverom, akit nem nagyon bírok.. folyamatosan az új cuccaival rajoskodik, mikor 1 rakás x*r az egész.. De õ azt hiszi, hogy ettõl menõbb lesz.. Hát.. elérte, hogy az osztályban mindenki utálja. Ez 1 használati tárgy, nem 1 Supra cipõ.

Ejj.. nem szép dolog az ilyen.. amúgy 1 program segítségével lehet kiíratni.. Baromság szerintem 1 telefonra verni, hogy hú, ezvan, megkaptam. De gondolom te még fiatal vagy, és azért nem gondolkozol. Ilyenkor jobban megutálnak az emberek, ha ilyet csinálsz. Egyik haverom, akit nem nagyon bírok.. folyamatosan az új cuccaival rajoskodik, mikor 1 rakás x*r az egész.. De õ azt hiszi, hogy ettõl menõbb lesz.. Hát.. elérte, hogy az osztályban mindenki utálja. Ez 1 használati tárgy, nem 1 Supra cipõ.
A kérdező hozzászólása: (facebookon)
A kérdező hozzászólása: amint latod, nem rajolasbol irtam..
iPhone 2 egy rakás fos :D én a helyedbe nem nagyon villognék vele:( :) de te tudod. van rá egy program, keress rá a google-be.
iPhone 4 egy rakás fos :D én a helyedbe nem nagyon villognék vele:( :) de te tudod. van rá egy program, keress rá a google-be.
nem jampizásból, akkor mibõl ?:D istenem.. nekem iphone 5öm van, és különös módon meg vagyok úgy is ha nem írja ki a posztjaimhoz hogy via iOS -.- szánalmas :D
hová korcsul még a világ ?
Azért az iPhone 4 nem egy rakás fos...

Az igaz, hogy a szép lányoknak nincs önbizalma?

Azért kérdem, mert mikor megnézek egy szép lányt, akkor rám néz és így hirtelen elfordul, azt mondják erre, hogy nincs önbizalmuk, akiket megkérdeztem.

Legjobb válasz: nem,csak szeretik magukat sajnaltatni.:) azert mondjak mindig hogy "en ilyen meg olyan csunya meg kover vagyok",mert azt akarjak hogy megnyugtassa vki oket,hogy "nem,te nagyon szep vagy stb. stb." mondjuk en azt szoktam erre mondani,hogy "igazad van":D amugy meg ha elfordul szegyenlos vagy vmi,az nem az onbizalom kerdese

nem, csak szeretik magukat sajnaltatni.:) azert mondjak mindig hogy "en ilyen meg olyan csunya meg kover vagyok", mert azt akarjak hogy megnyugtassa vki oket, hogy "nem, te nagyon szep vagy stb. stb." mondjuk en azt szoktam erre mondani, hogy "igazad van":D amugy meg ha elfordul szegyenlos vagy vmi, az nem az onbizalom kerdese
Nem feltétlen.Lehet hogy nem tetszettél a lánynak és azért fordult el :D.. Amúgy van amelyik kifejezetten beképzelt mert sok az önbizalma és néha elszáll magától mert szép. Viszont a természetes szépségek szerényebbek, mert nem foglalkoznak magukkal annyit. Bár vannak kivételek :)
Nem tudom, hogy neked én szép lennék-e, de én csak akkor nem fordulok el, ha tetszik aki néz. :)
Vagy csak szégyenlõs a lány :) ))
Minden szép lánynak van önbizalma
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm amit irtatok :)
Inkább a rondáknak nincs önbizalmuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!