Találatok a következő kifejezésre: Az a hogy - bar (599 db)

Az normális, hogy bár van csajom, érzem, hogy egy másik csajjal nagyon mûködik a kémia?

Annyira a levegõben vannak a dolgok... kívánom õt. Elég a jelenléte, hogy totál zavarban legyek. Mihez kezdjek?

Legjobb válasz: adj neki

adj neki
egy utolsó patkány leszel, ha félrekú rsz a nõd mellett.
Nem, nem normális. Az lenne a normális, ha a barátnõddel mûködne ez a kémia.
A régi barátnõddel " game over ". Egyszerûen meguntad. Kezdj az újjal.
van még remény ;)
El kell érned egy olyan tudatállapotba ahol már nem érdekel sem élet sem halál sem pedig a szégyen. Ha elértél oda akkor már teljesen mindegy, hogy csúnya vagy-e vagy kicsi-e a farkad vagy esetleg vézna kis nyomorék vagy. Ha eljutsz oda szellemileg és lelkileg sokkal erõsebb leszel, nem fogsz félni ismerkedni, nem fogsz félni a visszautasítástól, sõt még bátrabb is leszel. Igaz, nagyon sok idõ kell ahhoz, hogy eljuss ebbe a tudatállapotba, de ha eljutsz akkor annyival elõrébb vagy, hogy bátrabb és céltudatosabb leszel. .....de szerintem te tudsz csajozni, csak lehet, hogy rossz helyen próbálkoztál eddig
Tereld el a gondolataidat a csajozástól. Olvasgass helyette egy nyelvtankönyvet. Semmirõl sem maradtál még le, 19 éves vagy, nem 89.
A kérdező hozzászólása: esetleg egy kis felvilágosítást is kérhetnék mit tegyek?
#3 az lehetetlen most fiatal persze hogy most gondol erre a legtöbbet és kíváncsi gátlásos vagy? ha nem akkor menj és próbálkozz szó szerint mindenkivel aki nõ nemû hozz ki magadból mindent amit tudsz frizura, illat, öltözködés stb. ha nem tudsz túl lépni a gátlásokon akkor semmi esélyed mert 1 lány se fog neked udvarolni
tényleg ennyire nem tudnak a mai fiatalok helyesen írni? Pedig még a hibás szöveget pirossal aláhúzza a gép... Ennél könnyebb már nem tud lenni. Én ezt nem értem...
A kérdező hozzászólása: Bocs szar a laptopomon a bilentyüzet
Ilyen rövidke írásban ennyi helyesírási hibát. Ez már nem a Grammarnazi esete, ez a sima jó ízlés lázadása, hogy ÍRJÁL MÁR HELYESEN B+!!!
A kérdező hozzászólása: Bocs nem hejesirási tanácsot kértem

Mi abban az igazság, hogy bár az ember szereti nézni a szép dolgokat, a szép embereket, de a halált még jobban szeretik?

Van havonta ilyen felmérés, hogy általában minden hónapban a szex áll az emberek érdekl?désének középpontjában, de mikor volt Saddam Hussein kivégzése, vagy a 2001 es terror, akkor elsöpörtek mindent. Van egy szép ember az úton azt megnézzük, de ennyit, ha van egy haláleset az útszélén, azt meg akár órákig bámuljuk. Vagy van egy men? autókiállítás azt is megnézzük, de ha van egy vonabaleset, akkor azt sokkal jobban. Így van beállítva az ember?

Legjobb válasz: Nem tudom te, hogy vagy vele de en inkabb bamulok egy szep pasit, egy szep ruhat, mint egy balesetet. Sot, utobbit nem is szoktam.

Nem tudom te, hogy vagy vele de en inkabb bamulok egy szep pasit, egy szep ruhat, mint egy balesetet. Sot, utobbit nem is szoktam.
Hát én nem tudom, ha baleset van, én inkább elhúzok onnan minél elõbb, hogy ne is lássam, mert elborzadok tõle, és rosszul vagyok...
A kérdező hozzászólása: 1. Egy pasi nem lehet szép csak jóképû vagy sármos. 2. Nem illik bámulni az embereket, csak megnézni.
Rendben koszonom szepen a kioktatast. Valaszolt neked 2 ember abbol egyet rogton leoltasz hat neked is szep napot.
A kérdező hozzászólása: Nem oltottam le, csak kiegészítettem.
Gyakrabban látok szép lányokat, mint balesetet. A lányokat megnézem a szépségük miatt, a balesetet pedig az információért. (Nem igaz, mert vezetés közben nem akarom fokozni a dugót, de gyalog megnézem.)
"Nem illik bámulni az embereket, csak megnézni." --> Ezzel meg is válaszoltad. Gondolom nem fogod órákon át követni és bambulni. De egy halál eset nem minden napos és õ már nem megy onnan sehova.
Mert a rossz, mit ember tesz túléli õt. A jó gyakorta sírba száll vele. A szépet sajnos sokkal gyakrabban vesszük természetesnek, és ezáltal nem "különleges".

Ha valami olyan helyen, ahová nem ismerkedni járnak emberek pl. egy plázában beszélgetni kezdek egy nővel aki megtetszett, aztán találkozóra hívom, akkor az egyértelmű, hogy (bár nem szeretem ezt a szót) randira hívom?

Nem tudom, hogy miel?tt elhívom tudassam vele, hogy tetszik nekem?

Legjobb válasz: Nem kell a tudtára adnod, mert a közeledésbõl nyilvánvaló, hogy nem tudományos eszmecserére jöttél. Pont ezért utálják a nyomulós pasikat. Ha a nõnek tetszel, akkor õ fog jelezni neked.

Nem kell a tudtára adnod, mert a közeledésbõl nyilvánvaló, hogy nem tudományos eszmecserére jöttél. Pont ezért utálják a nyomulós pasikat. Ha a nõnek tetszel, akkor õ fog jelezni neked.
A kérdező hozzászólása: És akkor mivel nyilvánvaló a helyzet jobb ha valami vicces átlátszó ürüggyel megyek oda, vagy jobb ezt komolyan venni és kitalálni valami helyzettõl függõ életszerû indokot?
A kérdező hozzászólása: Meg úgy egyáltalán mikor jön el az ideje, hogy ilyeneket mondjak? Mert azért idõvel kéne nem? Ha jól alakul az elsõ randi, akkor a végén mondhatom? Vagy inkább a nekem tetszõ belsõ tulajdonságait bókoljam?

Elkezdtem szedni a clostylbegytet. A ciklusaim átlag 34 naposak voltak eddig. A 11. napon voltam UH-n, és 5 db. 10 mm átmérőjű petét talált. Az lehet, hogy-bár szedem a clostyt-mégsem lesz 28 napos a cikusom, így kitolódik az ovum is?

Legjobb válasz: Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenrõl az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELÕTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezõjét és én inkább megkérdeztem egy meddõség szakértõtt. Sok sikert.

Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenrõl az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELÕTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezõjét és én inkább megkérdeztem egy meddõség szakértõtt. Sok sikert.
Én is szedtem closti-t, 28 napos ciklusnál 14.napon kellett mennem mindig uh-ra.Apetezsáknak el kell érnie kb 20-21mm-t, hogy meg tudjon érni, addig kellett szednem a closti-utrogestan kombináciot-természetesen más ütemben-, amig a 11-14 mm-es petezsákok el nem érték a kivánatos méretet.Nekem 5 hónap kellett hozzá, meg reggeli hõmérõzés, és ovulácios tesztek.Most 7.hónapban vagyunk, vagyis bevált.
Szerintem talán hosszabb lesz a ciklusod, de ha tudni fogod a peteérést az a legbiztosabb! Sok sikert! Bocsi, de ...Mindenhol azt olvastam, hogy a peteérést a menstruáció 1. napjával kezdeni számolni, így a 14. napon van peteéerés, majd (azaz 1 hét múlva ) 21. napon vagy menstruáció követi vagy terhesség.

Miért van az hogy bár vv Attisnak drukoltam, mégis r*hadt mód idegesit és mar az irigység hogy ez a bar*marcú ekkora vagyonra tett szert hirtelen? Normális dolog ez vagy van valami bajom (az elmémmel)?

vv Atilla

Legjobb válasz: Ha ennyire bele tudtad hergelni magad ebbe az idétlen baromságba, akkor mindenképpen veled van baj. Én is követtem, bár nem tévében, de csak egy rakás agyhalottat látok bennük és röhögök rajtuk. Ne vedd ennyire komolyan, mert aki így beleéli magát, azokat tudják legjobban lehúzni lóvéval (SMS-ek).

Ha ennyire bele tudtad hergelni magad ebbe az idétlen baromságba, akkor mindenképpen veled van baj. Én is követtem, bár nem tévében, de csak egy rakás agyhalottat látok bennük és röhögök rajtuk. Ne vedd ennyire komolyan, mert aki így beleéli magát, azokat tudják legjobban lehúzni lóvéval (SMS-ek).
A kérdező hozzászólása: :) Kissé félreértettél.Én 1 k*rva sms-t se küldtem, nem éltem bele magam.De azért thank you a válaszodért!
Igaz, nem kellett volna ezt feltételezni rögtön. Kicsit általánosságban is mondtam, senkinek nem szabadna ezeket a valóságsókat véresen komolyan venni. Mondjuk téged is megértelek, idegesítõ, hogy valami jöttment fél évi bohóckodásért kapja azt a pénzt.
A kérdező hozzászólása: Úgy van!

Hogy hangzik az alábbi németül: "Bár itt lennél velem... bár elmondhatnám neked, hogy szeretlek... bár ne hagytalak volna el... én lettem volna a világ legboldogabb asszonya, ha itt maradtál volna..."?

Legjobb válasz: Ich wünsche, dass du bei mir bist, ich könnte dir sagen wie sehr ich dich lieb habe... Ich wünsche, dass ich dich nie hergegeben hätte... Ich wäre die glücklichste Frau ander Welt gewesen, falls du da geblieben wärst. (ez lehet egy kicsit inkább bajor...ha olyannak akarod írni, aki hochdeutschot beszél vagy Köln környéki, nem biztos, hogy megérti...)

Ich wünsche, dass du bei mir bist, ich könnte dir sagen wie sehr ich dich lieb habe... Ich wünsche, dass ich dich nie hergegeben hätte... Ich wäre die glücklichste Frau ander Welt gewesen, falls du da geblieben wärst. (ez lehet egy kicsit inkább bajor...ha olyannak akarod írni, aki hochdeutschot beszél vagy Köln környéki, nem biztos, hogy megérti...)
A kérdező hozzászólása: ezer millió köszi
Wenn Du nur bei mir wärst....wenn ich Dir nur sagen könnte, dass ich Dich liebe...hätte ich Dich nur nicht verlassen....ich wäre die glücklichste Frau der Welt gewesen, wenn Du hier geblieben wärst...
sorry..hiergeblieben..;)
Ki lehet ezt fejezni rövidített változatban is: Wärest du bloß bei mir! Könnte ich dir bloß sagen, dass ich dich liebe... Hätte ich dich bloß nicht verlassen...

Az igaz, hogy nem minden szarka farka tarka-barka, csak a tarka-barka fajta szarka farka tarka-barka?

Legjobb válasz: Ezt csak Lenin mauzóleumának millenniumi lelinóleumozása után fogom tudni megmondani.

Ezt csak Lenin mauzóleumának millenniumi lelinóleumozása után fogom tudni megmondani.
Ez csak abban az esetben igaz, ha a szerencsés csörsz cserszömörcés sört szürcsöl. Mert akkor a fekete bikapata kopog a pepita patika köveken. Ez esetben ugyan is piros csíkos cinkcsészében cukros csirkecomb van és Lali a lila ló elalél. Közben elmeséli ezt:Szatmáron élt Szemere meg a szürke szamara. Nem eteti Szemere, szomorú a szamara. A szamara szomorú, üti veri Szemere. Keseredik szamara és Szemere nem szomorú. Mit is bánja Szemere hogy szomorú szamara?Szomorú lett Szemere: megdöglött a szamara.Késõn lettél szomorú, bizony késõn Szemere! Ha Szemere szamara nem lett volna szomorú, vidám volna Szemere, ma is élne szamara.
wasistdas?
nem minden szarka-farka-tarka csak a tarkafajta-szarka-farka-tarka
Már õsz volt szinte mikor egy õsz inte hogy legyek õszinte mert õ szinte õszinte! Azt mondták a hatalmasok hogy akinek hat alma sok az elég hatalmas ok hogy ne legyen hatalma sok!
A kérdező hozzászólása: ez SZARKAsztikus volt
Nem minden tarka-barka, Viszont ez a kérdés, nagyon SZARka...:D
Telyesen igazad van.
Szemben a nagy teátrummal, Rendelt az úr, teát rummal De mire a tea kész lett Eltörött a teakészlet. Gondolt egyet a célból, Hogy csinál egyet acélból. Meg is jött a fiákeres, Kit éppen a fia keres. Rá is szólt nagy tekintéllyel, -Mit keresel te kint éjjel?
szeretem ez egy igaz állítás!
A kérdező hozzászólása: xDD
Én úgy tudom h : Nem minden fajta szarka farka tarka - barka csak a tarka - barka farkú fajta szarka farka tarka - barka

Egy olyan csajt, akirol elterjedt, hogy barkivel lefekszik, soha nem volt komoly kapcsolata csak ilyen egyejszakas hogy tud KOMOLYAN venni egy olyan pasi, aki az utobbi idoben csak jatszadozik a csajokkal?

Legjobb válasz: 1. Nem veszi komolyan, miért is venné? Nyilván senki sem tud komoly kapcsolatot elképzelni egy olyan lánnyal, aki mindenkivel összefekszik. Nem túl bizalomgerjesztõ az értékrendje. 2. Miért venne bárkit is komolyan egy srác, aki csak játszik mindenkivel? Nyilván el tudja veled hitetni, hogy komolyan vesz, de utólag úgyis kiderül, hogy csak móka voltál.

1. Nem veszi komolyan, miért is venné? Nyilván senki sem tud komoly kapcsolatot elképzelni egy olyan lánnyal, aki mindenkivel összefekszik. Nem túl bizalomgerjesztõ az értékrendje. 2. Miért venne bárkit is komolyan egy srác, aki csak játszik mindenkivel? Nyilván el tudja veled hitetni, hogy komolyan vesz, de utólag úgyis kiderül, hogy csak móka voltál.
Úgy, hogy meglátta benne azt amit sokan nem látnak, mert mindenki a pletykákra hallgat és megsem próbálják megismerni a lányt.
Mivel a vér nem válik vízzé, így valószínûleg nem sok esély van arra, hogy bármelyikük változzon.Így aztán semmi garancia sincs arra, hogy az adott csajt a pasi komolyan veszi, maximum vele hiteti el ezt.

Ha egy lány egy lánynak barátnője, akkor egy fiúnak miért barátja? (Légyszi ne azt írjátok, hogy azért mert a barátnője a szerelme, mert egy lánynak a fiúbarátja is barát, a szerelme is barát. )

Legjobb válasz: Pedig pont ezért. A fiú barátra ritkán használjuk a barát szót, legalábbis manapság. Régen ezt szépen megoldották, akkor ugyanis udvarló volt, az rögtön kizárt mindenfajta más kapcsolatot. Manapság viszont a fiú barátra általában azt mondjuk, hogy haver pl., a barát kifejezést a partnerre értjük.

Pedig pont ezért. A fiú barátra ritkán használjuk a barát szót, legalábbis manapság. Régen ezt szépen megoldották, akkor ugyanis udvarló volt, az rögtön kizárt mindenfajta más kapcsolatot. Manapság viszont a fiú barátra általában azt mondjuk, hogy haver pl., a barát kifejezést a partnerre értjük.
Úgy látszik egy fiúnak sima haver barátnõje nem lehet..., a barátnõ férfira vonatkoztatva csakis szerelmi kapcsolat lehet. Én már alap betiltnám ez a barát-barátnõ szót. A szerelmi partner ne haver legyen...én nem is használom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!