Találatok a következő kifejezésre: Az a gép számít vmit (2 db)

Az a kis gép számít vmit a gyalog átkelő helyen?

Mármint h hamarabb vált-e a lámpa zöldre ha be van nyomva, vagy csak h azt hidje a sok bolond paraszt h hamarabb mehet át?!?!?!?!

Legjobb válasz: Van ahol igen, van ahol nem. Általában az olyan helyeken van szerepe, ahol nincs keresztezõdés, csak egy úton lehet átkelni a zebrával, mivel ilyen helyen csak akkor van értelme megállítani a forgalmat, ha gyalogos is jön. Az útkeresztezõdésekben meg mindig van egy olyan fázis, amikor a gyalogosok mozoghatnak együtt a valamilyen irányba tartó autókkal. Egyébként azt én sem értem, hogy olyan helyre, ahol nem attól függ a lámpaváltás, minek raknak nyomógombos oszlopokat.

Van ahol igen, van ahol nem. Általában az olyan helyeken van szerepe, ahol nincs keresztezõdés, csak egy úton lehet átkelni a zebrával, mivel ilyen helyen csak akkor van értelme megállítani a forgalmat, ha gyalogos is jön. Az útkeresztezõdésekben meg mindig van egy olyan fázis, amikor a gyalogosok mozoghatnak együtt a valamilyen irányba tartó autókkal. Egyébként azt én sem értem, hogy olyan helyre, ahol nem attól függ a lámpaváltás, minek raknak nyomógombos oszlopokat.
Ha keresztezõdésben nem nyomod be akkor néha kihagyja a gyalogosok zöldjét, fõleg éjszakai módban. Nappal tényleg nem sok értelme látszik neki, akkor fõleg a jármûforgalom engedésére van programozva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Ha tudnátok mennyit gondolkodtam ezen... Pff...

Akinek lemezről/szám. Gépről fog szólni a zene a lakodalomban, az hogy oldja meg? Ki kezeli? Milyen szám. Gépet visznek oda? Laptop elég vagy vmi komolyabb gép kell?

Legjobb válasz: Hát ezt általában mind a városházán, mind a templomban cd-re kiírva szokták kérni a zenéket. Akkor õk azt tudják kezelni. Lehet, hogy megoldható, hogy laptopon vidd az zenét, de akkor szerintem nem merik bevállalni a kezelést, akkor neked kell megkérni vkit a násznépbõl, hogy kezelje. Ja és érdemes elõtte egy pár nappal bevinni a lemezt, hogy valóban le tudja-e játszani a magnójuk. Volt már olyan, hogy nem olyan formátumban vitték, és nem játszotta le a gép.

Hát ezt általában mind a városházán, mind a templomban cd-re kiírva szokták kérni a zenéket. Akkor õk azt tudják kezelni. Lehet, hogy megoldható, hogy laptopon vidd az zenét, de akkor szerintem nem merik bevállalni a kezelést, akkor neked kell megkérni vkit a násznépbõl, hogy kezelje. Ja és érdemes elõtte egy pár nappal bevinni a lemezt, hogy valóban le tudja-e játszani a magnójuk. Volt már olyan, hogy nem olyan formátumban vitték, és nem játszotta le a gép.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, ami este a vacsora közben, után van! Elnézést, ha félreérthetõ voltam...
Ha nincs élõ zene a étteremben, vagy a lagzi színhelyén, akkor gondolom számítógép. Kérdezd meg a vezetõt, hogy nekik van-e számítógépük, vagy nektek kell róla gondoskodni. Szerintem a legjobb, ha szerezte egy laptopot, és még otthon összeválogattok egy pár órányi zenét, beviszitek, aztán meg egyfolytában lejátszátok. Remélem tudtam segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!