Találatok a következő kifejezésre: Az a gép számít (90 db)

AVG vírussírtót telepítettem a gépemre, és most kéri a Liszensz számot. Mi az a liszensz szám és honnan tudom igényelni?

Legjobb válasz: Szerintem meg inkább a NOD32-t telepítsd a gépedre, crack-el vagy serial-lal együtt, akkor talán nem fogsz vírust kapni.

Szerintem meg inkább a NOD32-t telepítsd a gépedre, crack-el vagy serial-lal együtt, akkor talán nem fogsz vírust kapni.
20:26: azt nem írt, hogy kapott vírust...és nekem volt nod32-õm crackelt és panda antivírusom eredetibe egyszerre és a nod hát nem tudom...csak 5 trójait talált a panda a nod 32 egyet sem...azóta avg-m van...szerintem jó az a vírusírtó és tök ingyenes
AVG FREE-t kellene telepítened, ha nincs pénzed megvenni a teljes verziót... (Ez is letölthetõ az avg weboldaláról!) Az ingyenes verziót nem kell regisztrálnod.
***** ***** ***** Töltsd le ezt és amikro kéri a telepítésnél a kulcsot, akkor írd be a mappában található szöveges dokumentumból. 2018-ig érvényes!* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem azt írta, de ha AVG-t fog használni, pláne free-t akkor tuti hogy fog.

Azok a gépek, amikben Intel PIV processzor van/volt, a maga idejében nagyon jó gépnek számított? Ma milyennek számít? Amiben AMD proci volt, azzal mi a helyzet? Mert ugye mindenki a PIV-et hajtotta, az AMD-t meg sem említették.

Legjobb válasz: Szerintem anno, amikor az 1400-1600 Mhz-es Amd procik vertek az 1800-2000 Mhz-es Intel P4-eket, akkor igen is foglalkoztak veluk(ujsagok elegge tele voltak) es hasznaltak is oket az emberek.

Szerintem anno, amikor az 1400-1600 Mhz-es Amd procik vertek az 1800-2000 Mhz-es Intel P4-eket, akkor igen is foglalkoztak veluk(ujsagok elegge tele voltak) es hasznaltak is oket az emberek.
Ma egy egész jó gépnek számít ha nem akarsz játszani az új játékokkal. Szóval átlagos otthoni használatra, netezés, filmnézést office stb. teljesen jó. Az AMD vel sincs semmi baj gyakorlatilag az intel és az AMD kb ugyan azon a szinten mozog (persze vannak pro és kontra érvek mind a kettõ mellett) de kb ugy mûködik hogy most az Intel a jobb jövõhéten az AMD szóval csak két konkrét procit tudsz össze hasonlítani ár érték arányban. És persze ott van a személyes hozzá állás ami kb annyiból áll hogy valaki az saab ot szereti más valaki pedig a volvo-t.
Példaképpen néhány P4 korabeli cikk/teszt: 1999 november (Athlon 600MHz): http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-athlon.html.. 2000 június (Athlon 1GHz): http://www.hwsw.hu/hirek/2787/amd-thunderbird-teszt.html 2001 november (Athlon XP 1900+): http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20011106megjelent.h.. 2003 október: http://prohardver.hu/teszt/ringben_az_athlon_64_es_az_athlon.. 2004 január: http://www.hwsw.hu/hirek/40741/teszt--amd-athlon-64-3400--pr.. Egyik neves számtech fórumról egy 2006 februári CPU birtoklási felmérés (958 felhasználó alapján): Athlon/Athlon XP 29.7% Athlon 64: 41.65% P4/Celeron: 24, 22% Egyéb: 4, 38%

Ha hálózaton belűli számot hívok és tárcsázom a hálózat számát is (0620, 0630, 0670) a hívószám elött azt a "gép" hálózaton belüli vagy kívüli hívásnak számlázza?

Legjobb válasz: egybõl nemzetközinek... könyörgöm, gondolkozz már...hálózaton belülre telefonálsz, hová az anyám kínjába számlázná hálózaton kívülre?!

egybõl nemzetközinek... könyörgöm, gondolkozz már...hálózaton belülre telefonálsz, hová az anyám kínjába számlázná hálózaton kívülre?!
Ha ráérsz egyszer ird át az összes számot +3620...stb +3630... ha külföldre mész értelmezni fogja a telefon így viszont nem.
A kérdező hozzászólása: Üzenem az elsõnek, te egy igazi paraszt vagy!!!!


Szerinted az erős gépnek számít amelyik elbírja a Windows 7-et?

Mert az enyém elbírja , igaz hogy 32 bites home premium-ot , de az gyorsan és minden gond nélkül fut rajta. A gép adatai meg nagyjából egybeesnek a win7 követelményeivel, a memória egy kicst több: 2 GB

Legjobb válasz: he?

he?
Miért lenne erõs gép? Nem értem a kérdést új alkatrészbõl most is lehet gyenge gépet összerakni, egy 5-6 éves gép meg lehet W7 képes, de nem feltétlenül erõs, ha csak nem mondjuk egy jobb Core 2 Duo vagy Quad proci dübörög benne.
Megragadom a lehetõséget és gratulálok a gépedhez ezúton is!
Egyáltalán nem számít erõs gépnek. Én most rakok össze egy netezõs gépet, amiben lesz egy A4-es AMD proci, ehhez egy alaplap, 4gb Hyperx ram és kb ennyi, ezen gond nélkül fognak menni a HD filmek és a net Win7 alatt, de ettõl ez a gép még baromi messze lesz az erõstõl.
Valaki belinkelt multkor egy tesztet p3/2 as vagy milyen gépel levete proceszor órajelét nem is tudod meddig 200mhz re is tán?:D és ment a windows 7 türhetön viszont mikor memóriát kapkodta ki azt már nem birta vagyis 512MB minimum kell a windows 7 nek a töbi dolog "lényegében lényegtelen" persze valószinü lasú lesz nagyon régi és gyenge gépen de azért megy . szóval hogy windows 7 hez eros gép kel az nem igaz hogy ram az kel az igaz de neked 2gb van szóval:P túlzásokba is estél:P

Tegnap néztem meg a Tron: Legacy-t és azt a zenét keresem belőle, ami akkor ment, amikor Sam elment a játékterembe. Bekapcsolt mindnen gép és elindult a zene. Ez a szám akkor ment, amikor lent volt már a pincében. Mi a számnak a címe?

Legjobb válasz: Két szám ment ekkor. Az elsõ szám (amikor bekapcsolta gépeket): Journey - Separate Ways A második szám, amikor már lent volt a pincében: Eurythmics-SweetDreams

Két szám ment ekkor. Az elsõ szám (amikor bekapcsolta gépeket): Journey - Separate Ways A második szám, amikor már lent volt a pincében: Eurythmics-SweetDreams
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Journey - Separate Ways

Szerintetek jónak számít ez a gép ezek az infók alapján? Proci: Intel Core i3-3220 CPU 3.30GHz 3.30GHz Ram:4GB Egyébként Win 8.1 van rajta.

Legjobb válasz: Irodai gépnek bõven jó, ha egy megbízható táp van alatta. Ha van benne egy normális videókártya és táp, akkor még játszani is lehet vele.

Irodai gépnek bõven jó, ha egy megbízható táp van alatta. Ha van benne egy normális videókártya és táp, akkor még játszani is lehet vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És milyen tápot ill. videókártyát javasolsz egy jó game-hez?

Van olyan program, hogy csinálok vonalkódot, beütöm a számát a gépbe, és kiadja hogy az mi?

Kérem, program neveket adjatok. Köszönöm.

Legjobb válasz: Nincs ilyen, mert a vonalkódok termékekhez rendelése önkényes dolog. Tehát ugyanaz a vonalkód a teszkóban egy rúd szalámi, az audi gyárban egy csavar, Kiss jános adatbázisában meg egy pár zokniból lefejt izzadtság. A vonalkódnak csak és kizárólag az a feladata, hogy hosszú szám- és betûsorokat gépelés nélkül be lehessen vinni a gépbe a leolvasóval. Hogy ez a számsor mit jelent, az már rendszerrõl rendszerre más.

Nincs ilyen, mert a vonalkódok termékekhez rendelése önkényes dolog. Tehát ugyanaz a vonalkód a teszkóban egy rúd szalámi, az audi gyárban egy csavar, Kiss jános adatbázisában meg egy pár zokniból lefejt izzadtság. A vonalkódnak csak és kizárólag az a feladata, hogy hosszú szám- és betûsorokat gépelés nélkül be lehessen vinni a gépbe a leolvasóval. Hogy ez a számsor mit jelent, az már rendszerrõl rendszerre más.

Egy routert szeretnék venni, amivel megtudom osztani a gépemen lévő internetet a házban (laptopok számára), anélkül, hogy a gép folyamatosan menne? Az internet SMA csatlakozón keresztül jön.

Legjobb válasz: hát ezt az SMA-t nem tudom hogy mi de a routert egyszerûen másik hosszabítóra dugod be mint a géped és meg van oldva, net van de gép nem megy :)

hát ezt az SMA-t nem tudom hogy mi de a routert egyszerûen másik hosszabítóra dugod be mint a géped és meg van oldva, net van de gép nem megy :)
Mi is a kérdés?
Ezt minden router tudja.
Vegyél :D

Generáljon a sz. Gép 4 számot. (ez megvan). A játékosnak legyen az a feladata hogy a számsort növekvő sorrendbe tegye. A"melyik számot cseréljem melyikre" kérdésre válaszolva a gép írja ki a felcserélt sorrend utáni sorszámozott számsort?

A cserebere addig menjen mig a játékos cserélni nem akar. Ha már nem akar akkor a gép írja ki hogy valóban növekv? sorba rakta-e a számsort, mennyi cseréb?l és kérdezze meg akar-e új számsort a játékos. Ha a cserélések után nincs növekv? sorban a számsor akkor írja ki hogy ez nem jó cserélni kell még. Adjon lehet?séget újból a cserére?

Legjobb válasz: Szia! Köszi szépen a válkaszt! Remélem tudok menni vlamire... Amúgy C++ lenne DevC++-t használok...

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen a válkaszt! Remélem tudok menni vlamire... Amúgy C++ lenne DevC++-t használok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!