Találatok a következő kifejezésre: Az a gép (8855 db)

Szerintetek ha veszek vmi tornázó dvd-ét PL::Rubint R. t akkor azt a gép lejátsza?

mert rossz a dvd-m és szerintetek az ilyeneket lelehet játszani gépen?

Legjobb válasz: Én is úgy vettem meg ezeket és mindig gépen játszom le.

Én is úgy vettem meg ezeket és mindig gépen játszom le.

Miért csinálja azt a gépem hogy bármely adathordozót rádugok a gépre, azonnal letöröl minden róla? Akár pendrive vagy memoriakátyáról legyen szó. Valami furcsa mappát talál és rögtön minden letöröl róla mindent. Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: elsõre vmi kártevõre gyanakodom. Malwarebytes Anti-Malware: jó kis írtó.ezt futtasd le a gépeden. http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022.. van egyébként vmien vírusírtód? nod vagy bármi más? és persze olyan ami naponta frissül és hatékony. ezt megcsináltad és még mindig csinálja akkor majd írok még.

elsõre vmi kártevõre gyanakodom. Malwarebytes Anti-Malware: jó kis írtó.ezt futtasd le a gépeden. http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022.. van egyébként vmien vírusírtód? nod vagy bármi más? és persze olyan ami naponta frissül és hatékony. ezt megcsináltad és még mindig csinálja akkor majd írok még.


Elég gyakran kiírja azt a gépem, hogy a virtuális memória minimuma túl kicsi. Hol tudom ezt beállítani? És mennyi a maximum, amennyire be lehet?

Legjobb válasz: Sajátgép ikonjára jobb klikk > Tulajdonságok > Speciális fül > Teljesítmény beállítások > Speciális és ott legalul ismét Speciális. Akármekkorára állíthatod, ha van elég hely a gépeden, de érdemesebb venni RAM-ot a gépedbe, jobban jársz.

Sajátgép ikonjára jobb klikk > Tulajdonságok > Speciális fül > Teljesítmény beállítások > Speciális és ott legalul ismét Speciális. Akármekkorára állíthatod, ha van elég hely a gépeden, de érdemesebb venni RAM-ot a gépedbe, jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.

Milyen árkategóriába sorolnátok be azt a gépet, amin ez a játék ilyen grafikán fut?

A GTA IV San Andreas -ról van szó. Vagy egy játék a GTA IV. Illetve van egy másik a GTA San Andreas. Ez a kettő ötvözete egy modban, amely a GTA IV -hez készült.... Az lenne a kérdés, hogy milyen gép kellene, illetve azt milyen árkategóriába sorolnátok be, hogy azon fusson? Az ebben a videóban beállított Grafikára gondolok:

Legjobb válasz: Laptop:90-100000ft Sz.gép:40-50000ft

Laptop:90-100000ft Sz.gép:40-50000ft
A kérdező hozzászólása: Csak 40-50 ?????? :OOO Engem egy másik hasonló kérdésemben úgy kioktattak hasonló kérdés miatt. Azt mondták 100 alatt ne keresgéljek.... :( Szerinted az medium settings volt a videóban, vagy magas ??
A kérdező hozzászólása: Tudnátok linkelni PC -ket?

Van egy ismerösöm aki a gépemet elceszte letörölte a telepitő lemezt és az a gép egy windows 98 as gép amikor bekapcsolom betölt és nem megy tovább és van egy 98-as telepitőm de azt nem olvassa be valamit mondani?

Legjobb válasz: Ha jól veszem ki a szavaidból, megdöglött a rendszered és nincs meg a win98-nak a telepítõje ?! Win98 telepítõm van valahol ha az segítene ?!

Ha jól veszem ki a szavaidból, megdöglött a rendszered és nincs meg a win98-nak a telepítõje ?! Win98 telepítõm van valahol ha az segítene ?!
LETÖRÖLTE A TELEPÍTÕ LEMEZT?????!!!!Hát ez fergeteges.Hátraestem a nevetéstõl.Ki õ?Valami isten aki csak úgy fog egy lemezt és szõrén szálán megszüntet létezni mint egy fájlt a gépen???És egyáltalán honnan törölte le? Tanulj meg írni vagy esetleg írhatnád azt is hogy a törölte a lemezrõl az adatot.Mondjuk akkor elég hülye volt.Egy cd csak úgy fogja magát és letörlõdik a földbolygóról.

Corellben szöveget hogyan tudok úgy lementeni, ha másik gépen is megnyitom a file-t, akkor - ha azon a gépen nincs az a font - akkor is az eredeti szövegképet mutassa?

Legjobb válasz: Kijelölöd, és CTRL Q_val, vagy Break paranccsal, vagy Szöveg görbévé alakítása paranccsal görbévé alakítod. Viszont akkor már nem lesz szerkeszthetõ. Vagy mellé másolod aWindows könyvtárból a megfelelõ fontot, s ott feltelepítik arra a gépre. Arra is figyelj, hogy a fogadónak hanyas Corelja van, abban kell elmenteni. Tehát ha neked 12-es, neki nyolcsa, akkor mentéskor állítsd be jobb oldalt a8-st. A File menübne pörgesd le a dokument infot, s nézd meg a Text információt.! Ha azt írja, CTRL Q után, hog ynincs többb szöveg, akkor viheted. Ha van, akkor MIndet kijeleöl: MInden szöveg: S törd fel azt is. Oks?

Kijelölöd, és CTRL Q_val, vagy Break paranccsal, vagy Szöveg görbévé alakítása paranccsal görbévé alakítod. Viszont akkor már nem lesz szerkeszthetõ. Vagy mellé másolod aWindows könyvtárból a megfelelõ fontot, s ott feltelepítik arra a gépre. Arra is figyelj, hogy a fogadónak hanyas Corelja van, abban kell elmenteni. Tehát ha neked 12-es, neki nyolcsa, akkor mentéskor állítsd be jobb oldalt a8-st. A File menübne pörgesd le a dokument infot, s nézd meg a Text információt.! Ha azt írja, CTRL Q után, hog ynincs többb szöveg, akkor viheted. Ha van, akkor MIndet kijeleöl: MInden szöveg: S törd fel azt is. Oks?
A kérdező hozzászólása: Köszi, a görbévé alakítás jó lesz! Tulajdonképpen a font áttétele a másik gépre azért nem jó, mert az a bajom a fonttal (curlz MT-Normal nyugati), hogy nincs benne Õ, Û. És az ékezetet szerkesztem a betûhöz. Ezért jó a görbévé alakítás.

Miért írja ki azt a gép, hogy "fizikai memória listázása"? és mit jelent, mit kell ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: A fizikai memoria az a ram menyiség ami a gépedbe van de hogy miért irja ki a géped azt nem tudom valoszinü hogy tul kevés és azért listázza bár attol függ hogy a bios listázza inditáskor vagy a windows .

A fizikai memoria az a ram menyiség ami a gépedbe van de hogy miért irja ki a géped azt nem tudom valoszinü hogy tul kevés és azért listázza bár attol függ hogy a bios listázza inditáskor vagy a windows .
A kérdező hozzászólása: bocsánat hogy meg mertem kérdezni ...
Nem "gonoszságból" írtam.Ha ennyi idõ után nem írt rá senki, akkor kevés esély van a válaszra.Ha meg akarod oldani, magadnak kell utána nézned.

Az a gép amelyen a Gta 5 max-on játszható azon a Battlefield 4 is menne?

Legjobb válasz: Mondj nekem olyan gépet, amin gta 5-el lehet játszani.

Mondj nekem olyan gépet, amin gta 5-el lehet játszani.
A kérdező hozzászólása: jó de úgy gondoltam, mikor megjelenik :D
A kérdező hozzászólása: [link] Erre a gépre gondoltam :D
Az, hogy azon a gépen megy a GTA 5, szompla parasztvakítás... Még nincs is meg a gépigénye, ergó nem tudhatják, hogy milyen lesz. Amúgy, ha megnézed a BF4 gépigényét, akkor az AJÁNLOTT processzor AMD: Six-core CPU, és a VGA Radeon HD 7870. Ja és RAM-ból is 8 gb-t kellene Amúgy összerakott gépet még mindig nem szabad venni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!