Találatok a következő kifejezésre: Az a az a pasi akibe (1324 db)

Nem ez nem igaz. Ha maszturbálnak szex elõtt általában tovább is bírják.
Imádom, amikor egyetértés van egy kérdésben... :)
Igen, így van.
72%: :D
csõdöt bárki mondhat idõnként. aki rendszeresen maszturbál, de mindig arra megy, hogy minél hamarabb elmenjen, ilyen 1-2 perc alatt, az szex közben se fog túl sok idõt kibírni. De aki sok maszturbálással gyakorol, hogy minél tovább bírja, stb, az pont pozitívan fog teljesíteni. tehát változó. tehát hülyeség amit kérdezel.
Szerintem pont hogy a maszturbálással lehet megtanulni hogy sokáig bírják az ágyban. Bár ez gondolom attól is függ, hogy ki hogy masztizik. Ha az a célja, hogy elnyújtsa az orgazmust, akkor az jót tesz a szexuális életnek, ha arra törekszik, hogy minél hamarabb elmenjen, akkor elhiszem hogy káros hatással van rá. 20/L

Elmondjam az egyik barátnömnek azt, hogy az a pasi aki azt mondta neki, h összeakr vele jönni, aznap este megcsokot engem?

szoval házibuli volt és amikor ketten voltunk megcsokolt de egész este annak a lánynak mondta, h radndizni akar vele... én 20éves vagyok és az a lány pedig 32 a fiu is annyi, de egy barátikötben vagyunk növérem miatt, igazából ettól félek, h azt hiszik, h nem mondok igazat csak azt akarom , h ne jöjjenek össze... vagy lehet nem is jelent ez semmit? h megcsokolt, de én magam részér?l biztos nem jönnék össze egy olyan fiuval aki más lányokat csokol meg miközben... szoval mit csináljak??

Legjobb válasz: nem azt mond el, h egy [email protected] vagy

nem azt mond el, h egy [email protected] vagy
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes választ...
Szerintem mondd el a csajnak. Egyfolytában ezen fogsz rágódni, jobb lesz, ha elmondod. Ha egy srác így hiteget egy csaj, a háta mögött meg smárol mással, akkor máskor is megteszi, talán akkor, mikor már pár hónapja együtt van a barátnõddel. Szóval mondd el a csajnak és elõzd meg a nagyobb problémákat, amit átél majd a pasi miatt!
valahogy add be neki..sokkal jobb lesz úgy. max hogy enyhits a helyzet sulyán fogd a psaira h õ támadott le:D
A kérdező hozzászólása: tényleg a pasi támadott le :DD

Miért van az, hogy azok a pasik, akik nekem tetszenek vagy foglaltak, vagy melegek, vagy nem szeretnek viszont?

Aki meg marad, az vékony, szemüveges, tipikus jó tanuló, ezek nekem nem jönnek be.. :S Amikor meg nagy nehezen megszeretek valakit, vagy tetszik, akkor foglalt, vagy a fent említett másik változat. A suliba már nem is keresgélek, mert ? volt az egyetlen, aki tetszett nekem, a többiek foglaltak, az egyiknek nem kellettem, a maradékot meg hagyjuk.. :/

Legjobb válasz: 1.az is lehet a hiba hogy nem vagy igazán szép 2. te kezdeményezel általában?

1.az is lehet a hiba hogy nem vagy igazán szép 2. te kezdeményezel általában?
Ilyen kérdést eddig általában fiúk tettek fel. :O
Ha kövér vagy, akkor ne akarj már sportos, magas, jóképû adoniszt kicsikém. -.-
De lehet neki bármilyen adonisz, csak legyen milliomos, meg legyen jó kocsija. :D
Mert láttam egy kb. 50 éves gazdag, ronda nõt is egy kb. 20 éves sráccal smacizni a múltkor. És a srác tiszta adonisz volt. :)
A kérdező hozzászólása: Sztem a 48 kg az egyáltalán nem kövér -, -"
Nem, az gizda, szegény :S
Én is ugyanebben a cipõben járok. A 48 kg nem gizda önmagában, mert nem írta le a kérdezõ, hogy mekkora a magassága. 170 centihez nem jó, de 155-höz igen.

Normális az, ha az a pasi aki nekem udvarol, az közben más csajnak is olyatir h gyönyörű vagy?

Legjobb válasz: Nekem barátnõm van, mégis szoktam bókolni más lányoknak, pusztán azért, mert tudom, hogy ez jólesik nekik. (ja és ha valami miatt szétmennénk a barátnõmmel könnyen lesz másik asszonykám)

Nekem barátnõm van, mégis szoktam bókolni más lányoknak, pusztán azért, mert tudom, hogy ez jólesik nekik. (ja és ha valami miatt szétmennénk a barátnõmmel könnyen lesz másik asszonykám)
Hát több helyen próbálkozik.
Nem.
Attól függ, mennyire vehet téged komolyan. Ha olyan jeleket kap, hogy még nem döntöttél - akkor normális, hogy máshol is keres. Ha már összetartoztok, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: igent mondtaam!!
Én tutira rákérdeznék, és megmondanám neki, hogy ez neki nem tetszik, bár ha ilyen történne velem már nem tudnék benne bízni szerintem.
*nekem (18/l)
Ha még csak udvarol, akkor normális. Ha már együtt vagytok, akkor nem. Ez alól is van kivétel: Ha régi ismerõse a lány.
Hát ha még csak udvarol neked, és nem jártok akkor annyira nem gáz.

Szerintetek milyenek az ágyban azok a pasik akik bármelyik lányt megkaphatják és ők ezt ki is használják?

Legjobb válasz: Engem még 3-4 éve kb lenéztek a lányok... :) Aztán elgondolkodtam a dolgon, hiszen végül is nincs annyira gáz fejem, sõt, csak nem járok a legjobb cuccokban és kevésbé vagyok népszerû. Ez amúgy is szúrta már a szemem, nem csak a csajok miatt, szóval eldöntöttem hogy változtatok rajta. Így elkezdtem sportolni, gyúrni.. eléggé kipofásodtam :D Jobb ruhák, menõ haj, minden ami csak kell. Persze a régi jó haverok megmaradtak, annyira nem vetkõztem ki magamból, szó se róla. De azért jött az a várva várt siker :) A lányok idõvel a lábaim elõtt hevertek... Persze én élveztem a helyzetet, fõleg ha ilyen "mindent kirakok amim van" típusú lányok nyüzsögtek körülöttem. Hát ja, kihasználtam a helyzetet :) Így már ahogy korábban is írta egy leányzó, elég nagy tapasztalatra tettem szert. És élvezem is :)) Ez a "tudja, mitõl döglik a légy" jogos és tetszik is ;) De amúgy emellett volt már pár olyan lány, aki nem adta könnyen magát, és én ezt becsülöm. Ilyenkor fordult elõ az a szitu, hogy ugyebár hírem megelõzött, és nem akartak semmit, mert úgyis csak egy strigulát jelentenének. Jól esett végre küzdeni valakiért, elõbb vagy utóbb összejött a dolog, és nem csak egy kaland erejéig :) Szóval eddig még nem fordult elõ az, hogy valaki engem dobott volna.. csak hogy válaszoljak a lentebbi kérdésedre. De még ki tudja :DD Egyébként bocs a kisregényért :) Aki akarja elolvassa, aki nem, nem.. Gondoltam leírom a sztorimat, hogy kaptam meg a nõcsábász címet :D 19/F

Engem még 3-4 éve kb lenéztek a lányok... :) Aztán elgondolkodtam a dolgon, hiszen végül is nincs annyira gáz fejem, sõt, csak nem járok a legjobb cuccokban és kevésbé vagyok népszerû. Ez amúgy is szúrta már a szemem, nem csak a csajok miatt, szóval eldöntöttem hogy változtatok rajta. Így elkezdtem sportolni, gyúrni.. eléggé kipofásodtam :D Jobb ruhák, menõ haj, minden ami csak kell. Persze a régi jó haverok megmaradtak, annyira nem vetkõztem ki magamból, szó se róla. De azért jött az a várva várt siker :) A lányok idõvel a lábaim elõtt hevertek... Persze én élveztem a helyzetet, fõleg ha ilyen "mindent kirakok amim van" típusú lányok nyüzsögtek körülöttem. Hát ja, kihasználtam a helyzetet :) Így már ahogy korábban is írta egy leányzó, elég nagy tapasztalatra tettem szert. És élvezem is :) ) Ez a "tudja, mitõl döglik a légy" jogos és tetszik is ;) De amúgy emellett volt már pár olyan lány, aki nem adta könnyen magát, és én ezt becsülöm. Ilyenkor fordult elõ az a szitu, hogy ugyebár hírem megelõzött, és nem akartak semmit, mert úgyis csak egy strigulát jelentenének. Jól esett végre küzdeni valakiért, elõbb vagy utóbb összejött a dolog, és nem csak egy kaland erejéig :) Szóval eddig még nem fordult elõ az, hogy valaki engem dobott volna.. csak hogy válaszoljak a lentebbi kérdésedre. De még ki tudja :DD Egyébként bocs a kisregényért :) Aki akarja elolvassa, aki nem, nem.. Gondoltam leírom a sztorimat, hogy kaptam meg a nõcsábász címet :D 19/F
talán gyakorlottak?
Az igen... Korrepetálást vállalsz?
Egyik barátnõm egyszer összeakadt buliban egy ilyen sráccal. Természetesen mi már tudtunk róla "mindent", ugye terjednek a hírek. Nekem nem igazán volt szimpatikus, nem tetszenek a trófeagyûjtõk, de neki ennek ellenére tetszett, és össze is gabalyodtak. Másnap mesélt a barátnõm, hogy ilyen jót még életében nem szexelt senkivel. Hogy vad volt, de egyszerre figyelmes is és hogy ilyen orgazmusa még sose volt... (Senki ne nézzen hülyének, mi az ilyen eseményeket ilyen nyíltan ki szoktuk beszélni:D) Teljesen odáig volt tõle meg vissza, aztán természetesen nem lett belõle semmi, a csávónak csak egy kaland volt... Szóval igen, az ilyen srácok általában már annyira tapasztaltak, hogy tudják, mitõl döglik a légy ;) Hát, ha kivételesen meg akarna állapodni valaki mellett egy ilyen pasi, és a csaj pedig dobná, biztosan sebet ejtene a hatalmas egóján :) ) 19/L
A kérdező hozzászólása: És mi van ha forditva alakulna? Ha õ akarna velem maradni és én dobnám, meglepõdne? :)
én ismerek egyet. volt oszt társam. Õ nem önzõ ilyen szempontból, viszont arra ne is számíts hogy veled marad xD Te szerelmes leszel, szenvedni fogsz, õ meg köpik majd a fejedre vidáman :)
Kemények, erõszakosa, k perverzek, de vannak lányok akiknek ez bejön.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok kiváncsiságból kérdem, én sem voltam ilyen trófea gyûjtõkkel
nem nagyon voltam még ilyen pasival, de feltételezem, hogy önzõek.
A kérdező hozzászólása: Érdekes a sztorid, valószinû, ha srác lennék én is ezt tenném, fõleg ha azelõtt lenéztek. Hogy kezeled azokat a helyzeteket amikor valaki már megvolt, dobtad és õ továbbra is nyomult? Nem zavaró amikor mindenhol az összetört szivû csajokkal találkozol?

Csajok szerintetek az vagány, az a pasi aki a füle mellet tartja a ceruzát?

Legjobb válasz: Vagy Ügyi a Hupikék törpikékbõl.

Szerintem nem. 19/L Ez a benzinkutas poén tényleg vicces. :D
Vagy Ügyi a Hupikék törpikékbõl.
nekem fájna ha a cerkámat a fülem mögött kéne tartanom
Nem vagány, hanem asztalos :)
22:05-ösnek: De legalább be tudnál öltözni benzinkútnak a farsanfi bálon. :D :D
Nem vagány dolog, hanem praktikus. Ott esik kézre. Nem kell folyton a nadrágzsebben keresni, ha a munka során valamit jelölni, firkantani kell. :)
hát ha a ceruzád elér a füled mögé, tartsd ott, a csajoknak biztos be fog jönni xd
Ettõl nem hiszem, hogy az lennél. 17/F
A benzinkutast felpontozni!!!! :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Hát praktikus is és vagány is :D.
Ha praktikusságból tartod ott, oké. Ha vagányságból, szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Most komolyan kérdem. Én Ügyit birom a legjobban. Különben van egy asztalos ismerõsöm aki jól csajozik ezért kérdem. És nektek bejönne ha valaki mindig ott tartaná a ceruzát. Amúgy 15 éves vagyok
Hülyék :DDDD Szétröhögöm magam :DDD Benzinkútnak :DDDDDD Basszus :DDDDDD
Nekem is az a gondom, ha feltekerem a fülem mögé a cerkámat, akkor oldalra forduláskor kiveri a szememet :-) Egyébként nem gáz. A jelek szerint a faiparban dolgozik, de legalább dolgozik, és nem iszik.

Mit tegyek ha egy ribi le akarja nyúlni azt a pasit aki tetszik nekem?

Hogy intézzem el?

Legjobb válasz: Miért lenne ribi, aki le akarja nyúlni a pasit? A te pasid? Nem. Senkié, szabad, tehát az a "ribi", léphet ha akar. Ennyi erõvel annak a másik lánynak meg te vagy a ribi. Csak azért, mert úgy látod, hogy neki több esélye van megszerezni azt a pasit, nem kell leribizni senkit. Amúgy meg lépj, és ne itt szerencsétlenkedj, ha annyira kell az a srác.

Miért lenne ribi, aki le akarja nyúlni a pasit? A te pasid? Nem. Senkié, szabad, tehát az a "ribi", léphet ha akar. Ennyi erõvel annak a másik lánynak meg te vagy a ribi. Csak azért, mert úgy látod, hogy neki több esélye van megszerezni azt a pasit, nem kell leribizni senkit. Amúgy meg lépj, és ne itt szerencsétlenkedj, ha annyira kell az a srác.
lépj! szerezd meg a pasit még a ribi elõtt, bizonyítsd be neki, hogy szereted, és nemcsak szimplán tetszik!
Attol, hogy tetszik neked, meg nem lesz a tied a pasi, igy a "ribi" sem tudja lenyulni.
az ilyen ribik már csak ilyenek ! de harcolj a pasiért és bizonyítsd hogy akarsz tõle vmit ...
A kérdező hozzászólása: azért ribi mert minden képén más és más pasival ölelkezik, stb...
Ha majd egy buliban a SAJÁT SZEMEDDEL látod, hogy 3-4 pasival lefekszik, na akkor ribi. Addig ne húzd rá senkire ezt a jelzõt. Nekem is van olyan képem, amin két sráccal vagyok együtt, ettõl függetlenül nem vagyok ribi. Egyáltalán nem járok bulizni(a kép is a szalcsis fotózások készült) és párom is van. Egyébként igazuk van a többieknek, lépj!

Lányok (akiknek van pasija, vagy már volt) titeket konkrétan mivel fogott meg az a pasi akivel együtt vagytok/voltatok?

Írjátok le konkrétan ,h pontosan,hogyan vett le a lábatokról? Egy pillanat alatt történt? Esetleg hosszú folyamat? Konkrétan mit csinált? Vagy semmit,csak szimplán tetszett ahogy kinéz?

Legjobb válasz: kezével

kezével
Röviden is le lehet írni: külsõ megfog, belsõ megtart, szex összeköt. Ezen lehetetlen vitázni.
Végtelenül türelmesen magyarázott egy kicsit nehezebb matematikai kérdést. Abszolút nem zavarta, hogy minden második mondatába belekérdezek, hogy több részt háromszor is el kellett mondania, stb. Az én érdeklõdésemet ezzel a végtelen türelemmel keltette fel. (Amúgy ez egy tipikus dolog, vannak más ismerõseim is, akik úgy jöttek össze, hogy az egyik korrepetálta a másikat.) Mondjuk hogy fizetõs korrepetáláson is összejöhet-e az ilyesmi, azt nem tudom, mindkét esetben ingyenes volt a magyarázás.
Az elsõ pillanatban éreztem, hogy valami nem stimmel. Nem tudtam csak úgy, egyszerûen ránézni. Amikor köszönt, köszöntem én is és egyenesen a gyönyörû szemeit néztem. Majd a száját és a mosolyát. :) Utána megakadt a szemem a mellkasán is. Nem vagyok félõs típus, de néhány perc után elpirultam és csak a lábát meg a földet néztem. Utána szerencsére ez megszûnt és fel mertem venni a szemkontaktust. Beszélgettünk nagyon sokat, telefonon is. ..és mikor elõször megcsókolt, tudtam, hogy õt akarom. Megbabonázott az intelligenciája, a humora, a kedvessége és az is tetszett, hogy én is érdekeltem õt. Meg.. irtó szexi is... Amikor átölelt biztonságban éreztem magam.. és szerintem ezt másik srác nem tudja nyújtani nekem. Õ önmaga volt. És én is önmagam. Sikerült beleszeretni. 15L (tudom, hogy fiatal vagyok még. De másabb, mint a többiek. Én tudom, mit akarok az élettõl.)
en egy pasin mindig megnezem a mosolyat, a mostani baratomon pl nagyon tetszik a mosoly..igen:) meg azert az is lenyugoz, hogy "tud banni" velem, nem az a nyapic fajta, alkalomadtan bevadul kicsit de ha kell akkor visszafogott:)
Semmi különössel, nem is angyon ismertük egymást mikor összejöttünk, csak párcsor beszélgettünk és bulin összenyaltunk. Inkább az számít, hogy azután rájöttünk, hogy mennyire megértjük egymást és ez tart össze :D
ugyanez volt velem, de leszartam kiköltöztem öreganyámhoz... és megoldódott minden gondom! :) elkezdem járni küzdõsportokra és ttól fügetlenül h 155 centi vagyok magabiztosan megyek az utcán, de ha cigányok jönnek szembe még mindig átmegyek a másikoldalra... (ha a kiscigány még csak 7 éves akkor is... :/)
Reptail(bocs ha rosszul írom) de a gyereknek már jóval korábban el megy az önbizalma.Nem kell hozzá cigányvajda elég csak ráismerni arra , h a szüleiknek sincs önbizalmuk és a p*csába elkényeztetik a gyerkõcöt.Erre pár év múlva ráeszmél a kölök és rájön , h nincsenek hiteles szülei, h ezidáig hazugságban élt.hirtelen már azt se tudja, h vele mi lesz , hogyan tovább és mire ezt végiggondolta már nincs is önbizalma.
csak kevés az önbizalmas srác mert megy az utcán szembejön egy cigány vajda és leköpik meg stb... és a gyereknek máris elmegy az önbizalma évekig!...
Nagyon fontos az elsõ benyomás, h mennyire szimpatikus.Vonzó még az is ha van önbizalma.Õszinte , képes beszélni az érzelmeirõl és belátni a hibáit.Ami külsõleg megragad egy fiúban az a mosolya.Nem utolsó szempont , h tetszik-e de ha beszélek vele két mondatot és már abból le lehet vágni, h sík hülye akkor nálam nem pálya.Tehát legyen mûvelt és jó humorral is rendelkezzen.Ne nézze le a többi embert az visszataszító.Ne legyen nagyképû elég egy egészséges önbizalom.
A külseje fogott meg elsõre. Konkrétabban a szeme és a mosolya =) De ekkor még nem volt komoly a dolog. Rá egy bõ évvel kezdtünk el komolyabban ismerkedni, akkor az fogott meg, hogy nagyon kedves, udvarias és vicces volt, mégis kellõen önálló, határozott. És a mai napig nagyon szeret bújni, ez is hihetetlenül tetszett benne =)
képzeld azt, hogy csúnyák :D
Mert zavarban vagy.
Azért mert nem találok olyat aki másra is jó lenne, szükségleteim pedig vannak.
Még én se értem õket férfi létemre :) 31 f
Végülis szerintem egy pasinak mindegy ki (najó nem) de legalább nõ, és az sem számít ha nincs érzelem csak ürítsenek!
sajnálom, hogy ezt kell írjam de a nõk fele is ilyen... nah õk miért? énsem értem...18/L
Kb annyi nõ ilyen, ahány pasi... Szóval én inkább azt nem értem, hogy Te miért értetlenkedsz. :) 20F
Így vannak kódolva :-) Legalábbis a legtöbbjük. Meglátnak egy bombanõt, akinek szép a teste és az arca...Vagy ha kicsit kihívóbban van felöltözve és még kacérkodik is, meg nem is csúnya, akkor a férfiak nagy része "megbolondul". Háááááát, de azért szeretjük õket :-DD
õk se érzelem nélkül fekszenek le....iganis van érzelem: vonzalom, szenvedély, vágy....ezek is érzelmek, nem? nem feltétlen kell oda filmekbe illõ nagy szerelem... és én nõ létemre igenis lefekszek olyannal, akire szenvedélyesen vágyom, akkor is, ha nem vagyok szerelmes bele...és még jobban is élvezem, mert nincs kötöttség és nem fog utána egy börtönõrré változni a nagy szerelmem, mint ahogy tette ezt az elsõ...nem kérek belõle többet... 20/L
Nem minden srác olyan hogy csak úgy érzelem nélkül lefekszik egy lánnyal , bár a nagyon nagy részük igen, én ezt 90%ra tenném :D .
Ez azért van, mert a pasik felfogása ezzel kapcsolatba más mint a nõké. A nõk nagy része, (és a pasika egy része is), úgy gondolja, hogy a szex egy kapcsolat kiteljesedése, ami tele van érzelmi töltettel. Míg sokan a szexet úgymond "függetlenítik" a kapcsolattól, és az élet egy örömforrásának tekintik, ebben az esetben, nem az a komoly valakinek, hogyha lefekszik valakivel, hanem hogyha járnak.
Ezt nem kell megérteni, el kell fogadni, hogy van ilyen is, te döntesz, hogy adott esetben belemennél-e ilyenbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!