Találatok a következő kifejezésre: Az a az a pasi (4974 db)

Valaki le tudná nekem írni magyarul, Justin Bieber és Big Sean "As long as you love me" c. dalában, hogy az elején az a pasi és Justin mit beszélnek?

Előre is köszi.

Legjobb válasz: -Nézd, kölyök... A lányom az én mindenem, szüksége van rám, mint ahogy nekem is rá. Ami azt jelenti, hogy egy nap el kell engednem.És el fogom, egy férfivel kell lennie, nem egy fiúval, ami vagy. - Szeretem! - Biztos vagyok benne. De az olyan típusú pasik mint te, mind ugyanazt akarják. Ami azt jelenti... Ami azt jelenti, hogy egy nap majd elhagyod, vagy valaki más összetöri a szívét. Ez nem történhet meg. - Nem ismer minket! - Nem is akarlak. Nem akarlak ismerni téged. Szóval szállj be a kocsidba, menj el, és soha ne gyere vissza! Mert ha megtennéd, nem járnál jól. - Mit tenne? - Nem állnék meg/Elindulnék... stb. ezt nem lehet jól lefordítani.... :/ ennyit tudtam tenni :)

-Nézd, kölyök... A lányom az én mindenem, szüksége van rám, mint ahogy nekem is rá. Ami azt jelenti, hogy egy nap el kell engednem.És el fogom, egy férfivel kell lennie, nem egy fiúval, ami vagy. - Szeretem! - Biztos vagyok benne. De az olyan típusú pasik mint te, mind ugyanazt akarják. Ami azt jelenti... Ami azt jelenti, hogy egy nap majd elhagyod, vagy valaki más összetöri a szívét. Ez nem történhet meg. - Nem ismer minket! - Nem is akarlak. Nem akarlak ismerni téged. Szóval szállj be a kocsidba, menj el, és soha ne gyere vissza! Mert ha megtennéd, nem járnál jól. - Mit tenne? - Nem állnék meg/Elindulnék... stb. ezt nem lehet jól lefordítani.... :/ ennyit tudtam tenni :)
A kérdező hozzászólása: Fú, nagyon köszi :)

Az a problémám, hogy nincs kis mellem, de elég 'csúcsosak', vagy nem tudom hogy mondjam.16 éves vagyok, fog ez még változni? Szóval 'kikerekedik' még? Illetve, ha nem, akkor mennyire jön ez be a pasiknak? :|

Legjobb válasz: Jézusom! Egyiknek az a baja, hogy nincs, melle, a másiknak túl nagy és mindenki azzal kommunikál, ennek meg csúcsos...Hidd el bejön a pasiknak, tök mindegy milyen, nem ezen fog múlni.

Jézusom! Egyiknek az a baja, hogy nincs, melle, a másiknak túl nagy és mindenki azzal kommunikál, ennek meg csúcsos...Hidd el bejön a pasiknak, tök mindegy milyen, nem ezen fog múlni.
Az ilyen hetyke csúcsos cicik a legizgatóbbak a pasiknak, és igen fog változni, mikorra teljesen kifejlõdik 20 éves korod körül. Aztán az elõ gyerek mindent tönkretesz...:-)
nem el kondiba és nyomj fekve , erõsítsd a mell izmod, elvileg hatásos és kikerekedik:D
nem ronda az, amelyik férfi ezt mondja az vagy meleg(nem ezt a szót akartam használni, csak hát a kedves moderátorok...) vagy hülye
Nem biztos hogy ki fog én lassan 20 leszek és egy szemnyit nem változott 15 éves korom óta, ugyanolyan RONDA.
Most már én is kérek :D Amúgy nekem igen is fontos a mell kinézete. A barátnõmnek ilyen kis aszimmetrikus csúnyácska van, pl nem mindig jó arra ránézni :/
jaja, kérünk szépen képet! csak a cicikrõl, nem kell más :)
tényleg, dobjál már egy képet:D
Képet pls! Amúgy az ilyen mellû csajoknak külön galéria van szentelve különbözõ pornós oldalakon, tehát ne aggódj, nagyon is bejön a pasiknak! Meg persze ki fog még telni is.A kép jól jönne :D
ne foglalkozz vele, inkább örülj neki, szép az:) 17/F
Engem a mell sosem érdekelt annyira, inkább a segg és az arc
orángután cici :D
küldj képet! :) namost, pont a mellméret és forma, ami csak "van", nem tehetsz róla, hogy milyen/mekkora. fogadd el olyannak, amilyen és kész. pont az a jó a nõi mellekben, hogy nem egyformák :)
*menj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ha a pornós oldalakon vannak ilyen képek, akkor nézegessétek azt, tõlem most elmarad :DDD De tényleg köszi (:
Nem ez nem igaz. Ha maszturbálnak szex elõtt általában tovább is bírják.
Imádom, amikor egyetértés van egy kérdésben... :)
Igen, így van.
72%: :D
csõdöt bárki mondhat idõnként. aki rendszeresen maszturbál, de mindig arra megy, hogy minél hamarabb elmenjen, ilyen 1-2 perc alatt, az szex közben se fog túl sok idõt kibírni. De aki sok maszturbálással gyakorol, hogy minél tovább bírja, stb, az pont pozitívan fog teljesíteni. tehát változó. tehát hülyeség amit kérdezel.
Szerintem pont hogy a maszturbálással lehet megtanulni hogy sokáig bírják az ágyban. Bár ez gondolom attól is függ, hogy ki hogy masztizik. Ha az a célja, hogy elnyújtsa az orgazmust, akkor az jót tesz a szexuális életnek, ha arra törekszik, hogy minél hamarabb elmenjen, akkor elhiszem hogy káros hatással van rá. 20/L

Elmondjam az egyik barátnömnek azt, hogy az a pasi aki azt mondta neki, h összeakr vele jönni, aznap este megcsokot engem?

szoval házibuli volt és amikor ketten voltunk megcsokolt de egész este annak a lánynak mondta, h radndizni akar vele... én 20éves vagyok és az a lány pedig 32 a fiu is annyi, de egy barátikötben vagyunk növérem miatt, igazából ettól félek, h azt hiszik, h nem mondok igazat csak azt akarom , h ne jöjjenek össze... vagy lehet nem is jelent ez semmit? h megcsokolt, de én magam részér?l biztos nem jönnék össze egy olyan fiuval aki más lányokat csokol meg miközben... szoval mit csináljak??

Legjobb válasz: nem azt mond el, h egy [email protected] vagy

nem azt mond el, h egy [email protected] vagy
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes választ...
Szerintem mondd el a csajnak. Egyfolytában ezen fogsz rágódni, jobb lesz, ha elmondod. Ha egy srác így hiteget egy csaj, a háta mögött meg smárol mással, akkor máskor is megteszi, talán akkor, mikor már pár hónapja együtt van a barátnõddel. Szóval mondd el a csajnak és elõzd meg a nagyobb problémákat, amit átél majd a pasi miatt!
valahogy add be neki..sokkal jobb lesz úgy. max hogy enyhits a helyzet sulyán fogd a psaira h õ támadott le:D
A kérdező hozzászólása: tényleg a pasi támadott le :DD

Miért van az, hogy azok a pasik, akik nekem tetszenek vagy foglaltak, vagy melegek, vagy nem szeretnek viszont?

Aki meg marad, az vékony, szemüveges, tipikus jó tanuló, ezek nekem nem jönnek be.. :S Amikor meg nagy nehezen megszeretek valakit, vagy tetszik, akkor foglalt, vagy a fent említett másik változat. A suliba már nem is keresgélek, mert ? volt az egyetlen, aki tetszett nekem, a többiek foglaltak, az egyiknek nem kellettem, a maradékot meg hagyjuk.. :/

Legjobb válasz: 1.az is lehet a hiba hogy nem vagy igazán szép 2. te kezdeményezel általában?

1.az is lehet a hiba hogy nem vagy igazán szép 2. te kezdeményezel általában?
Ilyen kérdést eddig általában fiúk tettek fel. :O
Ha kövér vagy, akkor ne akarj már sportos, magas, jóképû adoniszt kicsikém. -.-
De lehet neki bármilyen adonisz, csak legyen milliomos, meg legyen jó kocsija. :D
Mert láttam egy kb. 50 éves gazdag, ronda nõt is egy kb. 20 éves sráccal smacizni a múltkor. És a srác tiszta adonisz volt. :)
A kérdező hozzászólása: Sztem a 48 kg az egyáltalán nem kövér -, -"
Nem, az gizda, szegény :S
Én is ugyanebben a cipõben járok. A 48 kg nem gizda önmagában, mert nem írta le a kérdezõ, hogy mekkora a magassága. 170 centihez nem jó, de 155-höz igen.

Normális az, ha az a pasi aki nekem udvarol, az közben más csajnak is olyatir h gyönyörű vagy?

Legjobb válasz: Nekem barátnõm van, mégis szoktam bókolni más lányoknak, pusztán azért, mert tudom, hogy ez jólesik nekik. (ja és ha valami miatt szétmennénk a barátnõmmel könnyen lesz másik asszonykám)

Nekem barátnõm van, mégis szoktam bókolni más lányoknak, pusztán azért, mert tudom, hogy ez jólesik nekik. (ja és ha valami miatt szétmennénk a barátnõmmel könnyen lesz másik asszonykám)
Hát több helyen próbálkozik.
Nem.
Attól függ, mennyire vehet téged komolyan. Ha olyan jeleket kap, hogy még nem döntöttél - akkor normális, hogy máshol is keres. Ha már összetartoztok, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: igent mondtaam!!
Én tutira rákérdeznék, és megmondanám neki, hogy ez neki nem tetszik, bár ha ilyen történne velem már nem tudnék benne bízni szerintem.
*nekem (18/l)
Ha még csak udvarol, akkor normális. Ha már együtt vagytok, akkor nem. Ez alól is van kivétel: Ha régi ismerõse a lány.
Hát ha még csak udvarol neked, és nem jártok akkor annyira nem gáz.

Csajok szerintetek az vagány, az a pasi aki a füle mellet tartja a ceruzát?

Legjobb válasz: Vagy Ügyi a Hupikék törpikékbõl.

Szerintem nem. 19/L Ez a benzinkutas poén tényleg vicces. :D
Vagy Ügyi a Hupikék törpikékbõl.
nekem fájna ha a cerkámat a fülem mögött kéne tartanom
Nem vagány, hanem asztalos :)
22:05-ösnek: De legalább be tudnál öltözni benzinkútnak a farsanfi bálon. :D :D
Nem vagány dolog, hanem praktikus. Ott esik kézre. Nem kell folyton a nadrágzsebben keresni, ha a munka során valamit jelölni, firkantani kell. :)
hát ha a ceruzád elér a füled mögé, tartsd ott, a csajoknak biztos be fog jönni xd
Ettõl nem hiszem, hogy az lennél. 17/F
A benzinkutast felpontozni!!!! :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Hát praktikus is és vagány is :D.
Ha praktikusságból tartod ott, oké. Ha vagányságból, szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Most komolyan kérdem. Én Ügyit birom a legjobban. Különben van egy asztalos ismerõsöm aki jól csajozik ezért kérdem. És nektek bejönne ha valaki mindig ott tartaná a ceruzát. Amúgy 15 éves vagyok
Hülyék :DDDD Szétröhögöm magam :DDD Benzinkútnak :DDDDDD Basszus :DDDDDD
Nekem is az a gondom, ha feltekerem a fülem mögé a cerkámat, akkor oldalra forduláskor kiveri a szememet :-) Egyébként nem gáz. A jelek szerint a faiparban dolgozik, de legalább dolgozik, és nem iszik.

Szerintetek milyenek az ágyban azok a pasik akik bármelyik lányt megkaphatják és ők ezt ki is használják?

Legjobb válasz: Engem még 3-4 éve kb lenéztek a lányok... :) Aztán elgondolkodtam a dolgon, hiszen végül is nincs annyira gáz fejem, sõt, csak nem járok a legjobb cuccokban és kevésbé vagyok népszerû. Ez amúgy is szúrta már a szemem, nem csak a csajok miatt, szóval eldöntöttem hogy változtatok rajta. Így elkezdtem sportolni, gyúrni.. eléggé kipofásodtam :D Jobb ruhák, menõ haj, minden ami csak kell. Persze a régi jó haverok megmaradtak, annyira nem vetkõztem ki magamból, szó se róla. De azért jött az a várva várt siker :) A lányok idõvel a lábaim elõtt hevertek... Persze én élveztem a helyzetet, fõleg ha ilyen "mindent kirakok amim van" típusú lányok nyüzsögtek körülöttem. Hát ja, kihasználtam a helyzetet :) Így már ahogy korábban is írta egy leányzó, elég nagy tapasztalatra tettem szert. És élvezem is :)) Ez a "tudja, mitõl döglik a légy" jogos és tetszik is ;) De amúgy emellett volt már pár olyan lány, aki nem adta könnyen magát, és én ezt becsülöm. Ilyenkor fordult elõ az a szitu, hogy ugyebár hírem megelõzött, és nem akartak semmit, mert úgyis csak egy strigulát jelentenének. Jól esett végre küzdeni valakiért, elõbb vagy utóbb összejött a dolog, és nem csak egy kaland erejéig :) Szóval eddig még nem fordult elõ az, hogy valaki engem dobott volna.. csak hogy válaszoljak a lentebbi kérdésedre. De még ki tudja :DD Egyébként bocs a kisregényért :) Aki akarja elolvassa, aki nem, nem.. Gondoltam leírom a sztorimat, hogy kaptam meg a nõcsábász címet :D 19/F

Engem még 3-4 éve kb lenéztek a lányok... :) Aztán elgondolkodtam a dolgon, hiszen végül is nincs annyira gáz fejem, sõt, csak nem járok a legjobb cuccokban és kevésbé vagyok népszerû. Ez amúgy is szúrta már a szemem, nem csak a csajok miatt, szóval eldöntöttem hogy változtatok rajta. Így elkezdtem sportolni, gyúrni.. eléggé kipofásodtam :D Jobb ruhák, menõ haj, minden ami csak kell. Persze a régi jó haverok megmaradtak, annyira nem vetkõztem ki magamból, szó se róla. De azért jött az a várva várt siker :) A lányok idõvel a lábaim elõtt hevertek... Persze én élveztem a helyzetet, fõleg ha ilyen "mindent kirakok amim van" típusú lányok nyüzsögtek körülöttem. Hát ja, kihasználtam a helyzetet :) Így már ahogy korábban is írta egy leányzó, elég nagy tapasztalatra tettem szert. És élvezem is :) ) Ez a "tudja, mitõl döglik a légy" jogos és tetszik is ;) De amúgy emellett volt már pár olyan lány, aki nem adta könnyen magát, és én ezt becsülöm. Ilyenkor fordult elõ az a szitu, hogy ugyebár hírem megelõzött, és nem akartak semmit, mert úgyis csak egy strigulát jelentenének. Jól esett végre küzdeni valakiért, elõbb vagy utóbb összejött a dolog, és nem csak egy kaland erejéig :) Szóval eddig még nem fordult elõ az, hogy valaki engem dobott volna.. csak hogy válaszoljak a lentebbi kérdésedre. De még ki tudja :DD Egyébként bocs a kisregényért :) Aki akarja elolvassa, aki nem, nem.. Gondoltam leírom a sztorimat, hogy kaptam meg a nõcsábász címet :D 19/F
talán gyakorlottak?
Az igen... Korrepetálást vállalsz?
Egyik barátnõm egyszer összeakadt buliban egy ilyen sráccal. Természetesen mi már tudtunk róla "mindent", ugye terjednek a hírek. Nekem nem igazán volt szimpatikus, nem tetszenek a trófeagyûjtõk, de neki ennek ellenére tetszett, és össze is gabalyodtak. Másnap mesélt a barátnõm, hogy ilyen jót még életében nem szexelt senkivel. Hogy vad volt, de egyszerre figyelmes is és hogy ilyen orgazmusa még sose volt... (Senki ne nézzen hülyének, mi az ilyen eseményeket ilyen nyíltan ki szoktuk beszélni:D) Teljesen odáig volt tõle meg vissza, aztán természetesen nem lett belõle semmi, a csávónak csak egy kaland volt... Szóval igen, az ilyen srácok általában már annyira tapasztaltak, hogy tudják, mitõl döglik a légy ;) Hát, ha kivételesen meg akarna állapodni valaki mellett egy ilyen pasi, és a csaj pedig dobná, biztosan sebet ejtene a hatalmas egóján :) ) 19/L
A kérdező hozzászólása: És mi van ha forditva alakulna? Ha õ akarna velem maradni és én dobnám, meglepõdne? :)
én ismerek egyet. volt oszt társam. Õ nem önzõ ilyen szempontból, viszont arra ne is számíts hogy veled marad xD Te szerelmes leszel, szenvedni fogsz, õ meg köpik majd a fejedre vidáman :)
Kemények, erõszakosa, k perverzek, de vannak lányok akiknek ez bejön.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok kiváncsiságból kérdem, én sem voltam ilyen trófea gyûjtõkkel
nem nagyon voltam még ilyen pasival, de feltételezem, hogy önzõek.
A kérdező hozzászólása: Érdekes a sztorid, valószinû, ha srác lennék én is ezt tenném, fõleg ha azelõtt lenéztek. Hogy kezeled azokat a helyzeteket amikor valaki már megvolt, dobtad és õ továbbra is nyomult? Nem zavaró amikor mindenhol az összetört szivû csajokkal találkozol?
háát nem feltétlenül.esetenként csak reakció érdekelhet
pontosan
Igen. Ez egy célzás, hogy véletlenül se számíts semmire.

Miért van az hogy általában a pasik nem szeretik vagy nem akarják az előjátékot?

Csak durr bele a közepébe aztán kész is, de egy csajnak más mert neki fel kell izgulnia nem úgy mint a pasinak mert neki feláll azt kész is. És általában ezért nem szokott olyan jó lenni a sex. Pasik ,csajok tapasztalatok?Vélemények?

Legjobb válasz: Én szerencsére nagyon kevés olyan pasival találkoztam, akik ne szeretnék az elõjátékot. Valószínûleg nem a megfelelõ pasikkal kezdtél.

Én szerencsére nagyon kevés olyan pasival találkoztam, akik ne szeretnék az elõjátékot. Valószínûleg nem a megfelelõ pasikkal kezdtél.
Rossz pasikat fogtál ki! Én kifejezettem imádok játszani!!! Mindenféle módon, ha érted mire célzok! ;) :) 29 F
én szeretem az elõjátékot szeretem ha a barátnõm kellõen fel van izgulva :)
én is kifogtam pár olyat aki magasról tett rá hogy kb csont szárazan próbált belémhatolni, mert nem csinált velem semmit.. sok pasi azt hitte hogy a két szép szemétõl majd benedvesedek. az ilyenek mind önzõ disznók szerencsére a férjem nem ilyen. imád nyalakodni, és azt is amikor én játszom vele:) bár ha pl 2 nap kimarad mert fáradtak vagyunk akkor harmadnap lényegesen türelmetlenebb!!! viszont ettõl még tekintettel van rám és sose okozna fájdalmat szándékosan. így aztán teszi amit kell, amíg én is kész nem vagyok:) 27/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod :) meg fogom tenni
Én már 30 éves vagyok, tudom, hogy mit szeretek, tudom, hogy mit várhatok el a másiktól. És mindenféle partnerem volt már. 18-20 évesen még sehol sem volt ez a magabiztosságom a szex terén. Ehhez idõ kell. De! Egy beszélgetéstõl nem kell félni, említsd meg neki, hogy szeretnéd, ha kényeztetne, beszélj arról, hogy mi esne jól. És amikor megteszi, akkor ne rejtsd véka alá, hogy mennyire élvezed. A legtöbb férfinak ugyanis nincs nagyobb bók, mint a nagy sóhajtások és a görcsbe ránduló nõi test látványa. :)
A kérdező hozzászólása: 10-es válaszoló akkor te nagyon határozott vagy nekem is ezt kéne tennem
nõ voltam, egyébként. az én tapasztalatom ez, én ezt láttam eddig minden férfinál. de kívánom neked, meg neked, hogy ne legyen igazam. :)
én szeretném az elõjátékot is F19 szûzike :d
Nekem mások a tapasztalataim. A legtöbb szexpartnerem jobban igényelte az elõjátékot, mint én. Igazából általában már nedves vagyok, mikor nekiállunk, volt olyan, hogy mire a randira értem, nedves voltam, mert visszaemlékeztem az elõzõ alkalomra. :) És mivel én a durvább, vadabb szexet szeretem, unom a hosszas elõjátékot. Ehhez képest, mindig nekem kell véget vetni az elõjátéknak, mert mindegyik nyújtja, mint a rétestésztát. Te egy kezdõ fickót fogtál ki, és valszeg a saját szexuális tapasztalataid is hagynak kívánnivalót maguk után. Ahogy rutinosabb leszel, mersz majd szólni, ha valami nem tetszik, vagy irányítod a pasit. Én pl ha nyalást akarok, letolom a fejét, és kész.
A kérdező hozzászólása: 13 55 hát igen kicsit durva volt.. de ez egyáltalán nem igaz nem csak szexelni járunk össze. igen beszélni kellene vele.. már próbáltam de nem nagyon veszi a lapot
13, 55 fú haver, szerintem nem kellene ennyire leegyszerûsítened a képletet. Na ebbõl is látszik, hogy egyes pasik csak egy alternatívában gondolkodnak... Erre példa az általad bírált személyek is. Akik lehet, szeretik a nõt, csupán mivel nekik nincs igényük a nagy elõjátszadozásra, feltételezik a párjuknak sincs, azt hiszik a másiknak is azonos igényei vannak (természetesen amíg fel nem világosítják õket az ellenkezõrõl).
nem szeretik? fú haver, nagyon rossz pasikkal találkoztál. egyébként elárulom miért: mert nem szeretnek téged. ha szeretne, fontos lenne neki, hogy neked is jó legyen. ha csak dugni jártok össze, akkor minek veszõdjön?.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Örömmel hallom hogy vannak olyan pasik akik szeretik az elõjátékot:P
Nekem is ez a tapasztalatom, eddig 2 pasival ugyanaz... Ettõl még nem mondom, h általában.
Nem minden pasi csap bele a közepébe. Amúgy tévedsz. A pasinak is szüksége van arra, hogy izgassa a csaj, nem csak hipsz hopsz elvárja, hogy durr álljon mint a cövek.
Én nagyon is szeretem, a fura viszont az, hogy nekem elõzõ barátnõm volt olyan aki nem nagyon szerette (max egy kis csókolózás, simi). 26F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!