Találatok a következő kifejezésre: Az a az a (376253 db)

Facebookon hogy lehet beállítani hogy aki nem az ismerősöm az a lehető legkevesebb lásson az adatlapomból?

facebookon hogy lehet beállítani hogy aki nem az ismerősöm az a lehető legkevesebb lásson az adatlapomból?

Legjobb válasz: Bemész az adatlapodra, majd kattints az adatmódosításra. Itt minden egyes adatnál külön át tudod állítani hogy ki láthatja õket.

Bemész az adatlapodra, majd kattints az adatmódosításra. Itt minden egyes adatnál külön át tudod állítani hogy ki láthatja õket.

Az, hogy négyig bent kell maradni az iskolában, az a kisgimnazistákra is vonatkozik?

8 évfolyamos gimibe járok, de még nem értem el a 9. osztályt, így még tulajdonképpen általános iskolásnak számítok.Nekem is bent kell maradni 4ig? Meg hogyha valaki meg tudja mondani hogy mi értelem van ennek a rendeletnek kérem írja le!

Legjobb válasz: Ha anyud ír egy kérvényt az igazgatónak, aki jóváhagyja, akk nem kell bent maradnod. Egyébként ez csak egy Hoffmann Rózsa agymenései közül...

Ha anyud ír egy kérvényt az igazgatónak, aki jóváhagyja, akk nem kell bent maradnod. Egyébként ez csak egy Hoffmann Rózsa agymenései közül...
A kérdező hozzászólása: És egyébként bent kell maradnom? Mert anyukám nem hajlandó ilyen papírt írni, mert azt mondja hogy itthon se lenne jobb, mert itthon is csak unatkoznék.
Nem tudom, hogy vonatkozik-e, de ha igen nagyon megsz×ptuk.Én is kisgimnazista vagyok, 8.os leszek...:) Én íratok anyummal papírt majd...:) 13/L
Így van, írjatok papírt

Azt álmodtam, hogy sétálok az utcán azzal a lánnyal, aki tetszik nekem és beszélgetünk. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy annyira tetszik neked, hogy róla álmodsz.

Azt jelenti, hogy annyira tetszik neked, hogy róla álmodsz.
Azt hogy szeretnél azzal a lánnyal lenni, szeretnéd ha ez megtörténne. Az álmoknak sokszor egyszerû a jelentésük mint itt például teljesen egyértelmû, a vágyaid.
Buddha szerint is a vágyaink vezérelnek bennünket, a földre is azért születünk le, mert vannak terveink, vágyaink.Ha elképzeléseinket nem tudjuk azonnal megvalósítani, akkor álmunkban tovább szõjük az álmodozást, a terveket.Ez az álom inspiráló, kezdeményezni kell a találkozásokat.Rajtad múlik a megvalósítás.Gondolat, szó, tett, most utóbbin van a hangsúly, cselekedni kell, mert helyzet van, lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Udvarolok ennek a lánynak már egy ideje és már úgy voltam, hogy feladom, de az utóbbi válasz bátorságot és reményt öntött belém, hálás köszönet ezért a bölcs gondolatért!
EZ AZ ÁLOM KIZÁRÓLAG ÉS KÉTSÉGTELENÜL CSAK IS AZT JELENTHETI HOGY A LÁNY, AKIT SZERETSZ: FASZA VAN! ÜDV. ÁLOMFEJTÕ KLUBB


Hogy mondják azt németül az a töltelék kifejezés, hogy "Ami azt illeti"?

Pl. Ami azt illeti, nekem más a véleményem.

Legjobb válasz: was das (itt igazából azt írod,amit illet) betrifft, bin der Meinung.....

was das (itt igazából azt írod, amit illet) betrifft, bin der Meinung.....
Nem tuti, de ezeket találtam: diesbezüglich, diesfalls
Ha nem ragaszkodnál az 'illeti' kifejezéshez, mondhatnád a következõkkel: Ehrlich gesagt/Um ehrlich zu sein, meine Meinung...stb
Nem szó szerint kell fordítani. "Töltelékkifejezést" keresel, akkor: "Meiner Meinung nach..." "Eigentlich glaube ich..." "Es könnte eher sein..." "Vielleicht eher so..." "Ich bin anderer Meinung..."
spec ezt le lehet fordítani majdnem szó szerint... Ettõl függetlenül igaza van az utolsónak elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Zöld pacsit nyomtam bõkezûen mindenkinek. Végül is ingyér van. :) ))

CoD Mw2 megvételét tervezem xbox360-ra. (azt hallottam az a legjobb) Hogy látjátok vannak még rajta playerek? Nincs kiürülve az egész? :D

Legjobb válasz: nekem is megvan, de én már nem játszok vele.. vagyis mostanában nem játszottam , de vannak még benne játékosok. csak, Bo2-ben mw3-ban battlefield 3 ban többen vannak. De az Mw2 jó játék , de én helyedben bf3 at v mw3 at vennék de te tudod : ) .

nekem is megvan, de én már nem játszok vele.. vagyis mostanában nem játszottam , de vannak még benne játékosok. csak, Bo2-ben mw3-ban battlefield 3 ban többen vannak. De az Mw2 jó játék , de én helyedben bf3 at v mw3 at vennék de te tudod : ) .
Hát a helyedbe inkább bf3 vagy black ops 2
8 tesztet írt.
A kérdező hozzászólása: ééééés ez hogy derült ki? :D
jelölje az utolsó elötti tesztek pontszámainak összegét y a megírt tesztek számát n (y+97)/n= 90 y+97 = 90*n (y+73)/n = 87 y+73 = 87*n A két egyenletet egymásból kivonva:24 = 3*n n=8

Az osztályunkban az a szokás, hogy húzunk valakit karácsony előtt, akinek az osztálykarácsonyon ajándékot kell adni, és egy rövid verset írni neki. Egy Bernadett nevű lányt húztam, és lusta vagyok verset írni. Tudnátok segíteni?

Nincs szükség hosszú versre, elég egy mondat, vagy kb. 10 szó. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: kedves Bernadett ,én húztalak tégedet.akkor lesz nagy mákom ha tetszik az ajándékom.

kedves Bernadett , én húztalak tégedet.akkor lesz nagy mákom ha tetszik az ajándékom.
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen. Pont ilyesmire gondoltam.

Milyen magas ponthatárok várhatóak erre az évre azokon a szakokon ahol most szüntették meg az államilag támogatást?

Olyan helyekre tudtam csak jelentkezni ahol már csak költségtérítéses szakok vannak, mert ebben az évben vették el az állami támogatást. Ilyen esetben mi várhat? Pl: 205 volt a költségtérítésesen és 395 az államin .... akkor most ha már csak költségtérítéses van mi várható?

Legjobb válasz: ezt nehéz megmondani, de akinek 400 pontja van, az szerintem tuti nem fog fizetõsre jelentkezni, inkább másik szakot választ. szerintem (bár ez csak tipp) olyan 300 körül lesz.

ezt nehéz megmondani, de akinek 400 pontja van, az szerintem tuti nem fog fizetõsre jelentkezni, inkább másik szakot választ. szerintem (bár ez csak tipp) olyan 300 körül lesz.

Mi áll az indexben? Azok a tantárgyak is amelyeket nem sikerült teljesíteni vagy csak azok amelyeket sikerült?

Most fogok kikapni a sulitól és kíváncsi vagyok mi lesz benne.

Legjobb válasz: Az is benne van amiket nem sikerült megcsinálni.

Az is benne van amiket nem sikerült megcsinálni.
Az összes év elején felvett tantárgy benne lesz. Félév végén pedig mellékerül az érdemjegy, vagy a "nem teljesítette" pecsét.
Így van... egyik oldalon a felvett tantárgyak listája, mellette pedig az aláírás és érdemjegy(ek) avagy a "nem teljesítve" pecsét.

Szerintetek melyik etetőszéket érdemesebb megvenni? Az elsőnél az a baj hogy nincs hozzá biztonságiöv.

http://baba-mama.vatera.hu/hasznos_babatartozekok/egyeb/chic..

Legjobb válasz: Szia! Én is most néztem körbe ebben az ügyben, nekem rengetegen az Ikea etetõszéket ajánlották: sokkal olcsóbb, stabil, és eddig nem hallottam panaszt rá. Szerintem mi azt fogjuk venni.

Szia! Én is most néztem körbe ebben az ügyben, nekem rengetegen az Ikea etetõszéket ajánlották: sokkal olcsóbb, stabil, és eddig nem hallottam panaszt rá. Szerintem mi azt fogjuk venni.
A kérdező hozzászólása: http://baba-mama.vatera.hu/hasznos_babatartozekok/etetes_beb..
Az 1.-t v edd meg! 7ezerért nem sok! Nekünk ebbõl a legújabb van 30ezer volt, imádjuk, nagyon kényelmes. Ezt is vízszintesig lehed dönteni, mármint a háttámláját?
Az ikeás etetõszékben max. addig úl, amig eszik. A chicco-ban szívesen néz mesét, mialatt kényelmesen, hátradölve issza a kakaóját. A párnázott ülõfelülete lehetõvé teszi, hogy kényelmesen üljön, mialatt rajzol, gyurmázik stb.
Én azt venném, amelyiknek van biztonsági öve. A miénknek levehetõ a tálcája is, az is egy praktikus dolog. Szerintem keresgélj még! Nekünk L. Rossi van: http://baba-mama.vatera.hu/bababutor_babaszoba/etetoszek/ete.. http://bababolt.echt.hu/etetoszek/lrossi
A kérdező hozzászólása: Igen úgy írja hogy addig csak nekem az a gondom hogy honnan tudok majd biztonságiövet szerezni hozzá.De nekem is az elsõ tetszene jobban.
Én azt mondom, fõ a biztonság! Mi most vettünk új etetõszéket, ugyanis a kisebbik lányom 10 hónaposan felállt a régi etetõszékében, pedig volt benne biztonsági öv, igaz, csak a derekánál. MIndezt kb. 4 mp alatt, addig, amíg a tányérját odavittem a két lépésnyire lévõ mosogatóhoz, és mire visszanéztem, már szabályosan állt székben. Az elsõ lányom sose akart kimászni, neki tökéletes volt a régi szék, sõt, sok étteremben ült ikeásban is, és tök jó volt. De most a kicsinek muszáj volt 5 pontos öveset venni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!