Találatok a következő kifejezésre: Az a az a (359746 db)

Facebookon hogy lehet beállítani hogy aki nem az ismerősöm az a lehető legkevesebb lásson az adatlapomból?

facebookon hogy lehet beállítani hogy aki nem az ismerősöm az a lehető legkevesebb lásson az adatlapomból?

Legjobb válasz: Bemész az adatlapodra, majd kattints az adatmódosításra. Itt minden egyes adatnál külön át tudod állítani hogy ki láthatja õket.

Bemész az adatlapodra, majd kattints az adatmódosításra. Itt minden egyes adatnál külön át tudod állítani hogy ki láthatja õket.
Nyald le!
és elkezdi égetni az ujjad vagy mi. tudod..hajjj...mind1 isten mi lenne ha nem lenne ez az oldal!!! pffffff
A kérdező hozzászólása: Ez nem undorító a fiúknak?
És mi a baj?
Le kell nyalni
Normális.
Igen, normális.
jól mondják, mosd még mielõtt rákövesedik
Lemarja a bõrödet.
Kézmosás?!!
Talán mosd meg a kezedet..
Nem undorító!

Miért nem jelenik meg nekem az Ikariamba az a felső sor amikor belépek? :/

Arról a felső sorról beszélek ahol ott van a "Sziget mutatása" meg a "Világnézet" meg a "Város mutatása" gomb. Meg az a rész sincs ott ahol átlehet menni a másik poliszba. Már ma reggel óta nem hozza be azt a felső sort olyan mint ha ott se lenne most mit csináljak?:/ Anélkül a sor nélkül nem tudok játszani mert a többi poliszomba nem tudok átnézni, meg a szigetre se :S


Az, hogy négyig bent kell maradni az iskolában, az a kisgimnazistákra is vonatkozik?

8 évfolyamos gimibe járok, de még nem értem el a 9. osztályt, így még tulajdonképpen általános iskolásnak számítok.Nekem is bent kell maradni 4ig? Meg hogyha valaki meg tudja mondani hogy mi értelem van ennek a rendeletnek kérem írja le!

Legjobb válasz: Ha anyud ír egy kérvényt az igazgatónak, aki jóváhagyja, akk nem kell bent maradnod. Egyébként ez csak egy Hoffmann Rózsa agymenései közül...

Ha anyud ír egy kérvényt az igazgatónak, aki jóváhagyja, akk nem kell bent maradnod. Egyébként ez csak egy Hoffmann Rózsa agymenései közül...
A kérdező hozzászólása: És egyébként bent kell maradnom? Mert anyukám nem hajlandó ilyen papírt írni, mert azt mondja hogy itthon se lenne jobb, mert itthon is csak unatkoznék.
Nem tudom, hogy vonatkozik-e, de ha igen nagyon megsz×ptuk.Én is kisgimnazista vagyok, 8.os leszek...:) Én íratok anyummal papírt majd...:) 13/L
Így van, írjatok papírt

Hogy ejtik az algolok azt a nevet hogy joel?

Legjobb válasz: Gondolom Dzsoel, ugyanúgy mint bármely angol nyelvû nemzet lakói

Gondolom Dzsoel, ugyanúgy mint bármely angol nyelvû nemzet lakói
A kérdező hozzászólása: Szerintem is de van egy játék a Last of us és azon vitatkozunk hogy a kis csaj hogy mondja ki a fõszereplõ nevét mert úgy értetik mint ha dzsólt mondana.
Dzsoel, de attól is függ, hogy milyen a lány anyanyelve.
Egyébként igen, fontos az akcentus. Van aki Dzsólt mond, van aki Dzsoelt.
A kérdező hozzászólása: Angol az anya nyelve. :) Az is igaz

Azt álmodtam, hogy sétálok az utcán azzal a lánnyal, aki tetszik nekem és beszélgetünk. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy annyira tetszik neked, hogy róla álmodsz.

Azt jelenti, hogy annyira tetszik neked, hogy róla álmodsz.
Azt hogy szeretnél azzal a lánnyal lenni, szeretnéd ha ez megtörténne. Az álmoknak sokszor egyszerû a jelentésük mint itt például teljesen egyértelmû, a vágyaid.
Buddha szerint is a vágyaink vezérelnek bennünket, a földre is azért születünk le, mert vannak terveink, vágyaink.Ha elképzeléseinket nem tudjuk azonnal megvalósítani, akkor álmunkban tovább szõjük az álmodozást, a terveket.Ez az álom inspiráló, kezdeményezni kell a találkozásokat.Rajtad múlik a megvalósítás.Gondolat, szó, tett, most utóbbin van a hangsúly, cselekedni kell, mert helyzet van, lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Udvarolok ennek a lánynak már egy ideje és már úgy voltam, hogy feladom, de az utóbbi válasz bátorságot és reményt öntött belém, hálás köszönet ezért a bölcs gondolatért!
EZ AZ ÁLOM KIZÁRÓLAG ÉS KÉTSÉGTELENÜL CSAK IS AZT JELENTHETI HOGY A LÁNY, AKIT SZERETSZ: FASZA VAN! ÜDV. ÁLOMFEJTÕ KLUBB

Hallottátok már ezt az összefüggést? Azok a gyerekek kezdenek el későn beszélni, akik nem anyatejesek.

Apukám mondta ezt, hogy honnan szedte, nem tudom. Mondjuk nálunk éppenséggel be is jön, a lányom sokáig cicizett és nagyon hamar beszélt, a fiam sajnos csak 4 napig, ő lassan két éves, de alig mond pár szót.

Legjobb válasz: jó nagy baromság!

jó nagy baromság!
Persze, ez így van. Akit meg 18 éves koráig szoptat az anyja annak az érettségi tételeket sem kell megtanulni, mert azt is magába szívja. Feltéve ha az anyukája érettségizett.
Ezektõl az összefüggésektõl kiver a víz.... Én több, mint két évig (!) szoptattam a kisfiamat, és 2, 5 évesen kezdett el úgy igazán szavakat mondani, és 3 éves kora körül jöttek a tõmondatok, de még mindig fõleg saját maga alkotta szavakat mond. Nincs semmi baja, egész egyszerûen nem volt eddig mondanivalója. 6 éves korukra úgyis beérik egymást! :-)
Szerintem ez hülyeség , még én sem hallottam. Viszont az tényleg igaz , hogy a fiuk késõbb kezdenek beszélni, nagyon kevés kivétel van perszer. . .
Két lányom: 10 hónapig szoptak, egyik 2 évesen már mondatokban nyomta, másik 2 évesen még szinte nem beszélt, 2, 5 évesen kezdett nagy nehezen mondatokban. Most 2 év 8 hós, rengeteget beszél, mondatokban, de koncentrálni kell rá, hogy megértsük. Bár nálunk nincs összefüggés, de talán az izmok fejlettsége lehet az ok? Vagy egy újabb remek babona :)
14-es vagyok. Egy ismerõs anyukának van egy 2, 5éves fia, és egy 10hónapos lánya. Mind a két gyereket szoptatja, de a kisfiú egy kukkot nem beszél, ha meg is szólal halandzsa nem érteni. Abban viszont van igazság hogy a fiúk késõbb kezdenek beszélni!
Ez vicces fiam 2 hónapos koráig kapott anyatejet, majd még valamennyi volt 3 hónapos koráig aztán elfogyott.8 hónaposan már mondott szavakat pl Apa, hinta, Mama, nem ide-oda, 1, 5 éves korában tõ mondatokban beszél 21 hónapos korától folyékonyan, összetett mondatokban, most 2 éves el sem hiszik, hogy még ilyen kicsi úgy mondja, be sem áll a szája.....
Nem, nincs összefüggés. :) A lányom 18 hónapig volt anyatejes, 10 hónaposan mondta ki az elsõ szót, 2 évesen kezdett mondatokban beszélni. A fiam 4 hétig kapott anyatejet, azt is csak szondán keresztül, mert koraszülött volt. Nem szoptathattam sajnos. Igaz, az elsõ szót 13 hónaposan mondta ki, DE 18 hónaposan már 2-3 szavas mondatokban beszélt, 22 hónaposan bõvített mondatokban, érthetõen, tisztán. A védõnõnek rendszeresen leesett az álla, amikor nálunk volt. Nemrég voltunk beiratkozni az oviban. 25 hónapos kisfiam gyönyörûen eltársalgott a vezetõ óvónõveel, aki gratulált, mert ahogy mondta: "Anyuka, az átlagos 3-4 évesek beszélnek így!" :)
Nem tudom, nem hallottam még. Talán érdekes, de mondjuk engem pont nem billent el egyik irányba sem.
Szerintem nincs összefüggés. Az én fiam 19 hónapos koráig szopizott, és csupán 3 éves kora után kezdett el beszélni. Most 4 éves és rengeteg beszédhibája van. Bár az igaz, a logopédus mindenféle gyakorlatot ajánl az arc, és a száj izmainak erõsítésére, a szopizás is biztosan erõsíti ezeket az izmokat.
szerintem sokkal nagyobb összefüggés van aközött, hogy felcsípték-e a nyelvfékét születéskor vagy sem.
Szopizásnál jobban edzi az arcizmait lehet benne valami.
Hülyeség. Egy napot sem szoptattam, de a kisfiam már elég korán gügyögött, és most már szépen mondja a szavakat, pedig másfél éves. Szerintem nincs elkésve.
Valóban van egy olyan elmélet, hogy a szopizás megerõsíti a szájizmokat, ezért az anyatejes babák hamarabb kezdenek beszélni. De a tapasztalat nagyon nem ezt támasztja alá, én pl. 13 hónapig szoptattam a kisfiamat, mégsem szólt még 2 évesen szinte egy szót sem.
Jo nagy butasag. Csatlakozom, majdnem 2 eves korig szoptattam a kisfiamat es o is keson kezd beszelni.
Akkora baromság mint egy ház!!! Már kivagyok ettõl hogy az anyatejes gyerekek "szebbek, okosabbak, sosem betegek és sosem halnak meg". A lányom 2, 5hónapig cicizett(tovább akartam, de így alakult) de mindent nagyon hamar csinált! 2évesen már tisztán érthetõ rövid mondatokban beszélt, 10hósan ment. Most 3éves és már éjjelre is 100%-ig szobatiszta. Biztos volt valami a tápszerében?.:) )) Engem és a testvéreimet anyám tápszerezett, és én is nagyon hamar elkezdtem beszélni, az öcsém viszont majdnem 4éves volt mikor megszólalt! Akkor ez hogy van???
Én még sosem hallottam, és õszintén szólva nem is gondolnám, hogy van összefüggés.
A kisfiam anyatejes volt, és késõn kezdett el beszélni:)
Hülyeség. 2 nagy anyatejes, és 2 éves korukban indult be a beszédjük.
Nem gondolom. Mind a két gyerekem tápszeres volt. Fiamnak valóban késõbb indult be a beszédfejlõdése, de arra fogták, hogy fiú. Áprilisban múlt 3 éves, beszél mondatokban, de kicsit pösze és néha keveri a betûket, logopédusra van szüksége. Lányom májusban múlt 2 éves. Õ már 15 hónaposan elkezdett rövidebb mondatokban beszélni, sokkal gyorsabb a beszédfejlõdése, mint a bátyjáé, pedig õ is tápszeres volt. Most 25 hónaposan szinte tisztán beszél, érthetõbben, mint a 3 éves testvére. Fiammal egy egyidõs másik kisfiú anyatejes volt sokáig, de az õ beszédfejlõdése még az én fiamnál is lassabb, még most is nagyon le van maradva, speciális óvodába kell járjon.
...és a baba "majd kibújik, ha megérett a körme"! :) Barátnõmmel két nap eltéréssel szültünk. Mindkettõnknek kisfia lett. Én 5 hónapig tudtam szoptatni, õ 14 hónapig. A két kiskrapek most 25 hós. Az én fiacskám folyékonyan beszél, az övé "CSAK" babanyelven. Még a mama, papa sem megy. Szóval biztos, hogy nincs összefüggés! :)
2, 5 évesem még alváshoz cicizik, 2évesen kezdett beszélni. Kis barinõje kezdetektõl tápis, 1évesen kezdett beszélni.
Lányomat 9 hónapos koráig szoptattam. Lassan 3 éves, de még nem beszél folyékonyan. Másfél évesen kezdett el egy-két szót mondani, nagyon lassan fejlõdik a beszéde. Szerintem kell neki még fél év mire folyékonyan fog beszélni.
Mindegyik gyerekemet 20 hónapig szoptattam, de nagyon eltérõ idõpontban kezdtek beszélni. (Pedig lány mind)
szerintem sincs osszefuggés!!!Fél évig szoptattam, lassan indult meg a fiamnak, 2 éves volt, mire kezdett tobb szavat mondani. Viszont a mozgásfejlodésben nagyon gyors volt .Barátnom majdnem két évig szoptatott, már ovodás a fia, még mindig nem igazán beszél, ugy kezdte az ovit, hogy csak szotagokat mondott. Gyerekfuggo, nem hiszem, hogy mindent az anyatejre kell fogni.

Miért van az, hogy azok a fiúk tetszenek nekem, akiknek én nem? 16L

Ezek a fiúk mindig a népszerűbb lányokat kerülgetik, akiknek már van barátjuk. Igaz, ezek a lányok nagyon kis aranyosak, csinosak. Én meg magas vagyok és nagydarab mint Xena :)

Legjobb válasz: Ez már csak ilyen.

Ez már csak ilyen.
Túl magasak az elvárásaid.
Mert mindig az elérhetetlen kell az embernek.
Keress egy átlagos srácot, aki szeret és nem csak menõzik meg villog veled.
az alfahím elmélet szerint az emlõs állatok közül a nõstények mindig a legerõsebb (és legjobb genetikájú) hímekhez vonzódnak a legjobban hogy minél elõrébb vigyék az evolúciót és utódaikat biztonságban tudják felnevelni (ugye a kis félénk fiúcska aki nem népszerû, nem védene meg egy csapat gengsztertõl, míg egy kigyúrt karatemester igen, így õ lesz a vonzóbb) De ez mind tudat alatt zajlik
Lehet hogy velem van baj, de nekem bejön Xena, jó csaj volt. Amúgy ne csak a menõket vedd észre
kacsó macsó bummba bammba lehet mehet, , , zsebbber
Nem, ha vedlik akkor kihullik a tolla nem pedig megváltozik a színe.
én nem találkoztam még olyannal h csak úgy kifehéredik egy madár tolla, talán lehet betegség is, kissé hasonlít ehhez: Tolltetvesség Veszélyessége: enyhe Tünetek: A TOLLAK PIGMENTTARTALMA fokozatosan eltûnik, a madár nyugtalan, állandóan vakarózik. Gyógyítása: 1-2 ezrelékes Ditrifon-oldattal, vagy Bio Kill spay-vel.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló és ezeket a dolgokat amiket írtál hol lehet beszerezni?
Bio Kill spray-t mezõgazdasági boltban is lehet kapni ha jól tudom, a másikat talán gyógyszertárban vagy állatkereskedésben esetleg....de elõtte inkább kérdezz meg egy állatorvost lehet hogy a madarad csak vmi különleges eset és semmi baja :) ez csak egy lehetséges ok amit írtam^^

Hogy mondják azt németül az a töltelék kifejezés, hogy "Ami azt illeti"?

Pl. Ami azt illeti, nekem más a véleményem.

Legjobb válasz: was das (itt igazából azt írod,amit illet) betrifft, bin der Meinung.....

was das (itt igazából azt írod, amit illet) betrifft, bin der Meinung.....
Nem tuti, de ezeket találtam: diesbezüglich, diesfalls
Ha nem ragaszkodnál az 'illeti' kifejezéshez, mondhatnád a következõkkel: Ehrlich gesagt/Um ehrlich zu sein, meine Meinung...stb
Nem szó szerint kell fordítani. "Töltelékkifejezést" keresel, akkor: "Meiner Meinung nach..." "Eigentlich glaube ich..." "Es könnte eher sein..." "Vielleicht eher so..." "Ich bin anderer Meinung..."
spec ezt le lehet fordítani majdnem szó szerint... Ettõl függetlenül igaza van az utolsónak elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Zöld pacsit nyomtam bõkezûen mindenkinek. Végül is ingyér van. :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!