Találatok a következő kifejezésre: Az a az (376253 db)

Szent johanna gimiben leírná valaki azt a az egész napot amikor Cortez és Reni lefekszenek?

Könyörgöm és előre kösziii <3

Legjobb válasz: Nincs benne konkrétan leírva, Reni csak burkoltan utal rá.

Nincs benne konkrétan leírva, Reni csak burkoltan utal rá.
A kérdező hozzászólása: az nem baj csak azt a napot
8/1 Február 17.(péntek) :) De csak célozgat rá, hogy most elõször aludt Corteznél, és reggel a suliban menet megint beugrottak neki az esti emlékek, hogy Cortez a sötétben megcsókolja és a fülébe súg majd ismét megcsókolja (L) És a suli elõtt Virág megkérdezi, hogy miért mosolyog. kb ennyi

Az "a" az szó?

Legjobb válasz: Igen. határozott névelõ.

Igen. határozott névelõ.
Névelö!
Nem szó. Határozott névelõ.
Szerintem szó. Ugyanis a határozott névelõ az egy szófaj. Az "a" pedig határozott névelõ. Akkor szónak is kell lennie, nem?:)
Igen, szó. Szóban is (jól elkülöníthetõ a többitõl), és írásban is (szóköztõl szóközig terjed) jól érzékelhetõ. Vagy szerintetek az "ahhh" sem szó? (IndulatSZÓ)
3. válaszoló vagyok. Bocsi, tényleg szó. Utánanéztem. :)

Mi az a az fps a videokártyáknál?

Legjobb válasz: Frames per second, azaz képkocka per másodperc.

Frames per second, azaz képkocka per másodperc.
FramePerSecond, azaz adott programban, adott beállítások mellett másodpercenként megjelenített képek. Több jobb, de erõsen beállítás- és többi komponensfüggõ.
Videokártyáknak nincs ilyen adata csak a játékoknál hogy menyit értek el egy adot konfigurációban egy adot videokártyával és csak aban játékban vagyis másiknál változik ez az fps szám
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm :)
Váltsál internetes böngészõt! (Nekem 12 internetes böngészõm van, abból 4-et használok)
az elszállás nem okoz kárt ha használsz gumit. bár gõzöm sincs minek akarsz te 15 évesen szexelni?
Figyelj köss magadra egy madzagot és ha hamar elszállnál a csaj vissza tud húzni.
Semmi gond nincs itt. Ha netán élesben kellene bizonyítani, elõtte verd ki, utána tovább fogod bírni.
Nem okoz semmi bajt az önkielégítés. Sõt. Mindenkinek fel kell fedezni a saját testét. Aki nem tudja az nem fogja élvezni a szexet sem. De ezt csak egy ideig.
hallod?15 évesen még idös is már a mai világba.2009-et irunk.
Csak olyan gondot okoz, ha nem fogod vissza magad, hogy egy lány sem szereti, ha kettõt húzol, aztán már el is mentél. Milyen már az? Jó, néha jó a gyors menet, de, hogy egy pasi folyton 2 perc alatt elmenjen. Hát az gáz. Gyakorolj.
00:54 :D:D:D:D:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: köszi..:) megnyugodtam:)
az a lényeg hogy ne verd annyit a pellódat, mert ha állandóan pornóra fogod verni azt fogod hinni hogy az igazából is olyan, közben meg nem. Hanem arra törekedj hogy minnél továgg kibird, mert ha belédrögzül hogy gyorsan kikell csapni a gyikot, akkor élesben hamar kivégzed magadat. mert hidd el az 100 szor jobb mint a farok verés, hadd ne irjam milyen amikor lepippantanak, kiskomám arra meg elszállnál a gpondolatra is. ahhoz gyakorlat is kell, hogy ne menj el gyorsan, én mikor 16 voltam, hamar eldurrantam, de minnél többet csináltam annál jobban megtanultam kontrollálni magamat, és most 21 évesen már elég tapasztalt vagyok hogy a másik fél is legalább annyira élvezze mint én.
Most mi van? Értelmezhetetlen amit leírtál, tanulj inkább és az órán kérdezz ha nem értesz valamit és ne itt!
Igen, mivel (x, y)^T a-nak folytonos függvénye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!