Találatok a következő kifejezésre: Az a ami a (44807 db)

Melyik az a film? A film kicsit spiritualista, a fôszereplô, a film alatt több életben vesz részt a környezetében lévô emberekkel, akik mindig ugyanazok, de más szerepben. Van amikor egy hollywoodi filmíró, van amikor bezárják a házába házôrizetbe.

A végén kiderül, hogy Ô valami istenség féle, és a föld mindig csak mint egy "játszótér" van neki kialakítva és mindig újrta csinálják neki. De a film végén a földet nem restartolják az "istenek" hanem megmarad. Sem a fôszereplô neve sem semmi mást nem tudok róla. Jó lenne megtalálni.

Legjobb válasz: Nines. http://www.imdb.com/title/tt0810988/ Erre gondoltál?

Nines. http://www.imdb.com/title/tt0810988/ Erre gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Szia!!!!!! Annyira köszönöm :) :) :) Ez az :) Szép napot!!! :)
Nincs mit. :) Nem rossz film, bár nekem a fõszereplõ kifejezetten unszimpatikus. 28/L
A kérdező hozzászólása: :) Én mai napig nem tudom eldönteni, hogy ez a szinészpalánta szimpi vagy nem. És maga a film?
A film számomra kicsit nehezen érthetõ volt, de egy kis utána olvasás követõen tisztult a kép. :) Nálad?


Melyik az a AMD processzor amit 2-3 évig nem kell cserélni mert birja addig?

melyik az? előre köszi

Legjobb válasz: Akkor egy AMD Phenom II x4 960T kell neked. Manapság az (egyik) legjobb processzor ár/érték arányban.

Akkor egy AMD Phenom II x4 960T kell neked. Manapság az (egyik) legjobb processzor ár/érték arányban.
Igen van benne 2 feloldható mag, amit megfelelõ lappal feloldhatsz, de hogy mûködnek is azok a magok annak esélye 50%.
Egyáltalán ha beüt az APU korszak akkor nem lesz ilyen rózsás a helyzete. Szvsz ha kibírod tavaszig akkor érdemes megnézni az FM2-s és a Trinityt.
A kérdező hozzászólása: 20: 33 hozzászolonak de lehet, nem 1 évre vesz mindneki cpu-t : ) értem ebbe feloldható a+2 mag igaz?
bármelyik amd proci bírja addig de teljesítményben és amúgy is most best buy az a amd 960t cpu
Olyan processzor nem lehet mert a játékok igénye egyre nõ!
A kérdező hozzászólása: A 3 évet nem életarttamra értettem, sorry ha rosszul fogalmaztam hanem hogy 3 évig ne kelljen venni, játékra fõleg, néha néha kisebb grafikai melók.szóval van oylan szoftver ami képes kihasználni a több magot.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.
Amúgy mire kéne?
A kérdező hozzászólása: értem, és köszi a segitséget

Drivernél mi az a amd gaming evolved alkalmazás?

Legjobb válasz: Az AMD által támogatott játékot jelenti

Az AMD által támogatott játékot jelenti

Hogyan szerezzem vissza az önbizalmam ami a béka segge alatt van pár félresikerült kapcsolat miatt?

önbizalom

Legjobb válasz: jó kérdés... próbáld lazábban venni a dolgokat, nem kell görcsölni ilyenek miatt. Fedezz fel új dolgokat, amik feltöltenek energiával, minél több dolgot meg embert ismersz meg, annál inkább megváltozol, remélhetõleg jó irányba, pozitívan. Negatív dolgokon, amiken nincs értelme rágódni túl kell lendülni egyszerûen, ha meg van valami amit rosszul csináltál, aból lehet tanulni...

jó kérdés... próbáld lazábban venni a dolgokat, nem kell görcsölni ilyenek miatt. Fedezz fel új dolgokat, amik feltöltenek energiával, minél több dolgot meg embert ismersz meg, annál inkább megváltozol, remélhetõleg jó irányba, pozitívan. Negatív dolgokon, amiken nincs értelme rágódni túl kell lendülni egyszerûen, ha meg van valami amit rosszul csináltál, aból lehet tanulni...
http://www.youtube.com/watch?v=yjEZIhIaCsg Csak juss túl az elsõ 10 perc viccen... azt is érdemes megnézni, de a mélyebb gondolatok utána jönnek!

Hogyan háláljuk meg az osztállyal amit a tanárnő értünk tett?

Van egy tanárnő aki tényleg nagyon sokat tett értünk utóbbi 2 évben érettségiig. Szeretnénk (10-en) meghálálni neki valahogy, tehát vagy venni neki vagy akármi, erre szeretnék pár tippet kérni. Köszönöm

Legjobb válasz: Nem olyan különös tipp, de szerintem vegyetek neki egy csokor virágot vagy egy doboz bonbont és írjatok mellé valami üdvözlõkártyát, amin leírjátok, hogy mennyire hálásak vagytok. És azt mindannyian aláírhatjátok.

Nem olyan különös tipp, de szerintem vegyetek neki egy csokor virágot vagy egy doboz bonbont és írjatok mellé valami üdvözlõkártyát, amin leírjátok, hogy mennyire hálásak vagytok. És azt mindannyian aláírhatjátok.
Egy csoportkép, virág, meg valami ajándék. Vagy az se szükséges. Esetleg egy közös éneklés :)
Csináljatok egy mûsort ahol a sajtá szavaitokkal kifejezitek a hálátokat zenével együtt és ajándékkal :) Nálunk is volt ilyen csak nálunk az egész osztály csinálta ezt nem 10 ember
mindenképp vegyetek neki valami maradandót, amire ha ránéz, akkor eszébe juttok. egy szép váza, dísztál, vagy egy különleges, egyedi kávéscsésze, már ha szeret kávézni :) a virág elhervad, a bonbon a pocakban landol, és bár mindkettõ kedves ajándék, nem olyan örök darab mint a felsoroltak. írjatok mellé egy képeslapra valami meghatót, érzéseiteket kifejezõt, és írjátok alá. egy tanárnak az a legszebb ajándék, ha örökre megmarad a diákok emlékezetében és tudja, hogy adott nekik valami útravalót az élethez.
Közös ének, megmaradó tárgyak jó ötlet :) Vagy például ha a tanárnõtöknek van egy-egy kedvenc állata(pl:zsiráf) vagy kedvenc akármilye, egy ehhez kapcsolódó ajándék is klassz.
így vagyunk összerakva
Már aki. Én akkor is vonzódom hozzá, amikor kimutatja, hogy szeret.
nekem az exem volt ilyen. mindig akkor kellettem, amikor elküldtem. aztán egyszer végleg. Te is ilyen típus vagy - ha a párod nem annyira játékos típus, akkor ez nem lesz hosszú kapcsolat...
Gondolom csaj vagy, ilyenek a nõk.
Ez a vonzás törvénye:) Ez a baj ezzel, hogy valószinüleg nem vagytok egymáshoz illök, mert gondolom a lány arra is vágyna, hogy te is éreztesd, hogy szereted. Bár lehet tévedek. (Bocs ha nem te vagy a fiú:) )
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :)

11 hónapos babád már azt eszi amit a család többi tagja?

Legjobb válasz: Igen. Nyilván, ha olyat eszünk, amit õ még nem ehet, akkor fõzök neki külön, de szerencsére nem sok ilyen étel van már.

Igen. Nyilván, ha olyat eszünk, amit õ még nem ehet, akkor fõzök neki külön, de szerencsére nem sok ilyen étel van már.
Igen, amikor ekkora volt, már szinte ugyanazt ette! Nyilván ha valami csípõs, vagy túl fûszeres volt, akkor nem, de nagyrészt kapott mindenbõl!
19 hósnak még többnyire külön fõzök. Mi kevés zöldséget eszünk, neki viszont nem árt. Néha kapja a miénket, pl tarhonyáshús, vagy a levesekbõl, töltött paprika, ilyesmik, de jobban szeretem, ha normálisan eszik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!