Találatok a következő kifejezésre: Az Uri műsorban lévő mérges (1 db)

Az Uri Geller műsorban lévő mérges kígyó valóban az volt?

Legjobb válasz: az volt,de a méregfogát már v.színûleg kivették,más országokban is ment ez a show,ott is volt egy hasonló mutatvány,és ott is utólag derült ki h.már nem volt meg a méregfoga.

meg miaz h kiszedik a méregfogát?:O:Dakk nemtud enni:D
az volt, de a méregfogát már v.színûleg kivették, más országokban is ment ez a show, ott is volt egy hasonló mutatvány, és ott is utólag derült ki h.már nem volt meg a méregfoga.
Szerintem abszolút nem fontos szempont ez, hogy "mérges volt-e", hiszen semmilyen olyan körülmény nem volt, amiben szerepet játszott volna az, hogy mérges a kígyó avagy nem. Egyszer nem fogták úgy meg, hogy "haraphasson", illetve a sztárok által történõ "belenyúlás" még valami hipermérges állat esetén sem lett volna különös következménnyel, ha elvéti az amfórát. Az a produkció abszolút megdönthetõ volt szerintem. Ott nagyon sok olyan lehetõség volt, ahol ki lehet játszani a "tudatalattit."
Nem láttam a mûsort, de ha boa volt benne, akkor nagy átkúrás, mert az nem mérges kígyó, magam még gyerekként simogattam, szüleim, vagy tesóm meg nyakukba vették (én nem mertem, meg hát kicsi voltam). A boa ugyanis összeroppantással öl.
Szerintem az volt, hisz tisztán lehetett látni, és kétlem, hogy akkor nem olyan kígyót rakotak volna a show-ba. De én arra tudok gondolni, hogy leszívták a mérgét elötte.
Bár gondolom már értesültetek az "igazságról" de megerõsítésként írnám le, hogy 100%-ban NEM volt mérgeskígyó. Magam is tartok kígyókat, boákat is. A mûsorban egy kutyafejû boa (Corallus caninus) volt látható. Kisesbb testû óriáskígyó, méregfoggal nem rendelkezik.
A kérdező hozzászólása: mi van a lentkerékkel??????
igen, mert lentkereket raktak bele.
A kérdező hozzászólása: Érdekes...szeretném, ha válaszolna egy olyan ember, aki tartott valaha Boa kígyót, ami nem mérges kígyó!Nekem volt, és az pont úgy nézett ki mint ami a mûsorban volt!Ha neten rákeresel a dzsungelviperára, ahogy a mûsorban nevezték, rájössz hogy olyan nincs és ha boa szót ütöd be pont olyan kígyót dob ki mint ami a mûsorban szerepelt....
Az egy smaragdzöld kutyafejû boa volt. Óriáskígyó, nem mérges: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kutyafej%C5%B1_boa


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A kígyó/sikló fel tud jönni a wc-n keresztül, vagy a fürdőkádon keresztül?

9

A kígyó/sikló fel mászik a ház falán vagy nem?

Mondjuk egy belvárosi földszinti lakásnál kell-e attól tartani, hogy bemászik?

6

Tudnátok segíteni teknősökkel kapcsolatban?

Kapok 2 kis ékszerteknőst.Korábban már volt egy,de nem nagyon értek hozzá.Neveket tudnátok mondani?Illetve tartás,szaporítás,etetés,talaj terén is kellene a segítség:)

6

A hüllők tényleg halálukig folyamatosan nőnek?

9

Rettegek attól, hogy olyan házba költözök, ahol valamelyik lakó tart kígyót, és elszökik, és az én lakásomba mászik be. Mit tegyek?

Ugye nem kérdezhetek meg mindenkit lakásvásárlás előtt, hogy mit tart.

10

Társasházban lakók! Milyen állataitok vannak?

Van egy tekim, és szeretnék még egy állatkát...

9

Kb.3 éves ékszerteknősömnek a vizében találtam több, kb.1cm hosszú kukacot. Mindent kitisztítottam. Lehet-e belőle valami probléma, és mitől lehetett ez?

(amugy kb. 2 hónapja nemn hízott semmitsem)

0

Miért öklendezi vissza a kis gabonasiklóm 1-2 nap után a táplálékát?

5

Most akkor a kígyó/sikló fel mászik a ház falán vagy nem?

9

Ha megszökik valakitől egy kígyó/sikló, és kiderül, azt megbüntetik?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!