Találatok a következő kifejezésre: Az Uri műsorban lévő (1 db)

Az Uri Geller műsorban lévő mérges kígyó valóban az volt?

Legjobb válasz: az volt,de a méregfogát már v.színûleg kivették,más országokban is ment ez a show,ott is volt egy hasonló mutatvány,és ott is utólag derült ki h.már nem volt meg a méregfoga.

meg miaz h kiszedik a méregfogát?:O:Dakk nemtud enni:D
az volt, de a méregfogát már v.színûleg kivették, más országokban is ment ez a show, ott is volt egy hasonló mutatvány, és ott is utólag derült ki h.már nem volt meg a méregfoga.
Szerintem abszolút nem fontos szempont ez, hogy "mérges volt-e", hiszen semmilyen olyan körülmény nem volt, amiben szerepet játszott volna az, hogy mérges a kígyó avagy nem. Egyszer nem fogták úgy meg, hogy "haraphasson", illetve a sztárok által történõ "belenyúlás" még valami hipermérges állat esetén sem lett volna különös következménnyel, ha elvéti az amfórát. Az a produkció abszolút megdönthetõ volt szerintem. Ott nagyon sok olyan lehetõség volt, ahol ki lehet játszani a "tudatalattit."
Nem láttam a mûsort, de ha boa volt benne, akkor nagy átkúrás, mert az nem mérges kígyó, magam még gyerekként simogattam, szüleim, vagy tesóm meg nyakukba vették (én nem mertem, meg hát kicsi voltam). A boa ugyanis összeroppantással öl.
Szerintem az volt, hisz tisztán lehetett látni, és kétlem, hogy akkor nem olyan kígyót rakotak volna a show-ba. De én arra tudok gondolni, hogy leszívták a mérgét elötte.
Bár gondolom már értesültetek az "igazságról" de megerõsítésként írnám le, hogy 100%-ban NEM volt mérgeskígyó. Magam is tartok kígyókat, boákat is. A mûsorban egy kutyafejû boa (Corallus caninus) volt látható. Kisesbb testû óriáskígyó, méregfoggal nem rendelkezik.
A kérdező hozzászólása: mi van a lentkerékkel??????
igen, mert lentkereket raktak bele.
A kérdező hozzászólása: Érdekes...szeretném, ha válaszolna egy olyan ember, aki tartott valaha Boa kígyót, ami nem mérges kígyó!Nekem volt, és az pont úgy nézett ki mint ami a mûsorban volt!Ha neten rákeresel a dzsungelviperára, ahogy a mûsorban nevezték, rájössz hogy olyan nincs és ha boa szót ütöd be pont olyan kígyót dob ki mint ami a mûsorban szerepelt....
Az egy smaragdzöld kutyafejû boa volt. Óriáskígyó, nem mérges: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kutyafej%C5%B1_boa


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy gabona siklóm 2 honapós és már 14 napja nem evet mit tudok csinálni?

3

Nem eszik a gabonasiklóm. Mit csináljak?

Van egy 2,5 hónapos gabonasiklóm ami nem eszik már 12 napja.Próbáltam fagyasztottat adni neki próbáltam élő egeret is és egyik se érdekli megszagolja és vagy megfordul és el megy vagy simán át megy rajta és elmegy bujkálni.Most vedlet 2 napja és előtte sem evett

2

Hány hónapos korba adhatok a kicsi teknőseimnek fagyasztott halat, valamivel nagyobbak mint egy 50-ft-os?

olyan 3-hónaposak lehetnek a 2 teki

3

Milyen kaját lehet adni az afrikai achát csigának?

kösz a válaszokat

3

Leopárdgekkó számára melyik az ideálisabb?

5 hónapos nőstény leopárdgekkónak melyik lenne jobb a terráriumába?

vagy


4

Ha fiú és lány gyík van egyba rakva akkor esélyes, hogy kis gyíkok lesznek?

Mert hallottam, hogy valaki így tartja, de sose lett család belőle még.

2

Mért fosok a harapástól?

Mikor egy gyíkot is vagy valamint megfogok félek hogy megharap pedig tudom hogy nem fáj és mégis, mivan ha lesz kígyóm mertmár régóta akarok, hogy lehet ezt leküzdeni hogy ne fossak? Mert ugye az nem a legjobb ha megharap és én 20 méterre repítem azzal hogy elrántom a kezem

3

SOS Csuklott már az ékszerteknősötök?

Van egy 3éves ékszerteknősöm,és ma furcsa csuklás szerű hangot adott ki,és közben összerezzent,ahogy ugye mi emberek is csuklás közben..
Sose csinált még ilyet,nincs semmi baja,ugye??

2

Egy darab ékszer teknősöm van, az nem gond vagy inkább kéne venni még egyet mellé?

3

Az ékszerteknőcöm telelhet a tavi halakkal egy aknában?

kb 2 tenyér méretű ékszerteknőcöm teleltethetem a tavi halakkal egy 2 méter mély aknában? egész évben a tóban volt, bírja a hideget?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!