Találatok a következő kifejezésre: Az UH hetesen mutatja (4 db)

5 hetes terhes lehetek. Van 4 pozi tesztem. Ma voltam dokinál és nemtudta megállapítani, hogy baba vagy ciszta. Van ilyen? Lehetséges, hogy az UH még nem mutatja ki?

Természetesen vért is vett. Szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: 6 hét elõtt nem szoktak sokat látni. Hasi vagy hüvelyi uh-t csinált? A hasival fõleg semmit sem szoktak látni. Szerintem ha pozitív a teszt akkor 1-2 hét múlva már szívhangja is lesz a pici gombócodnak.

6 hét elõtt nem szoktak sokat látni. Hasi vagy hüvelyi uh-t csinált? A hasival fõleg semmit sem szoktak látni. Szerintem ha pozitív a teszt akkor 1-2 hét múlva már szívhangja is lesz a pici gombócodnak.
A kérdező hozzászólása: Én pedig azt nemértem, hogy a babát hogyan lehet a cisztához hasonlítani. Egyértelmüen látszott, hogy van ott "valami", de semmit nem mert még biztosra mondani. Na majd pénteken. De nagyon izgulok! :( Köszönöm a nyugtató szavakat! :)
Tényleg van ilyen ciszta, de ritka mint a fehér holló, szóval nem is értem miért vette te fel egyáltalán a doki ezt. Viszont abban egyetértek a dokival, hogy még nagyon korai bele élned magad a terhességbe, még 1000 dolog történhet. De miért történne?! Nem lesz semmi gond biztosan baba lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
bocsi az eleje lemaradt: szóval: igen van olyan de szerencsére az nagyon ritka....
sére ez nagyon ritka, valószinüleg babás vagy nyugi. A cisztát átta volna az orvos, csak hidd el korán voltál....
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Van olyan ciszta, ami HCG-t termel? :(
Bizonyos ciszta hcg hormont termel Én is voltam már így
túl korán mentél, mivel van pozitív teszted igy valószinüleg babás vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen csajok! :) megnyugtattatok! :)
Szerintem nagyon korán mentél dokihoz. Ráérsz 6 hetesen menni, akkor már lehet, h szívhang is van. :) A ciszta miatt is lehet HCG a szervezetben? Ne idegeskedj!!! Drukkolok, Majd írj!!
Várj 1-2 hetet és akkor menj vissza.
Sosem hallottam még olyat, hogy ciszta pozitív terhességi tesztet okozzon.
A kérdező hozzászólása: Hasit is és hüvelyit is :) Pénteken megyek a véreredményért. Nagyon remélem, hogy babás vagyok! :) De annyira elszomorított a "baba, vagy ciszta" kijelentése-
A ciszta is és a baba is (6 hét elõtt) csak egy pontocska, abból még az orvos nem tudja, hogy abban a bogyóban van e benne embrio, ha van benne embrio akkor elindul e a szíve, ha elindul a szíve akkor utána fejlõdik e. Korán voltál orvosnál. Majd amikor már betöltöd a 6. hetet akkor a pontocska közepén lesz egy nagy szív ami dobog, na akkor már lehet rá mondani biztosra, hogy baba.

Az UH hány hetesen mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: Én a vérzésem kimaradása után voltam 1 nappal és 3 hetes terhességet mutatott ki.

Én a vérzésem kimaradása után voltam 1 nappal és 3 hetes terhességet mutatott ki.
Nekem a 4 heteset nem tudta kimutatni, ez gépektõl is függ.Ha biztosat akarsz, és tudodmennyi idõs lehetsz, érdemes kivárni a 6 hetet.
Szia! Az 5 hét körül már lehet látni a petezsákot, szívmûködést, keringést a 6-7 hét környékén látnak elõször.A 3-ik héten kezdõdik a beágyazódás, ami a 4-ik héten fejezõdik be.Tehát, az 5-ik hét elõtt még petezsákot sem látni.Nézz fel a http://www.babanet.hu-ra, ott láthatod a terhességed hétrõl-hétre. Boldog babavárást.
Általába a negyedik héten már kimutatja , de ez géptõl is és a méh helyzetétõl is függ!

Elvileg 12 hetes terhes vagyok, de minden vizsgálat azt mutatja, hogy csak 11 hetes. Ma is voltam UH-n és 45mm a pici, de akkor a papírjaimra miért azt írják, hogy 12 hetes x napos?

Legjobb válasz: A terhességet elvileg az utolsó menstruációd elsõ napjától számítják,mivel nem tudják pontosan megállapítani mikor fogant. Ezért a baba 11 hetes,de "hivatalosan" 12 hetes terhes vagy. De a lényeg, hogy egészségesek vagytok!!! :)

A terhességet elvileg az utolsó menstruációd elsõ napjától számítják, mivel nem tudják pontosan megállapítani mikor fogant. Ezért a baba 11 hetes, de "hivatalosan" 12 hetes terhes vagy. De a lényeg, hogy egészségesek vagytok!!! :)
Teljesen egyetértek az elöttem szólóval. Úgy van ahogy írta.

A 12-hetes uh után rá ér ha egy héttel később mutatom meg a dokinak az eredményt?

gondolom aki az uh-t csinálja az ugyis megmondja hogy van-e gubanc vagy minden ok

Legjobb válasz: Tehát nem ott végzik a genetikai UH-t ahol a többit?Legalábbis erre tudok gondolni,mert a kérdésed igen keszekusza.Ha ez így van,akkor sem kell elcipelned a papírt a másik orvoshoz feleslegesen.Elég akkor,amikor AFP beutalót kérsz.(Van akinek a védõnõ, van akinek a nõdoki,van akinek a háziorvos adja.)

Tehát nem ott végzik a genetikai UH-t ahol a többit?Legalábbis erre tudok gondolni, mert a kérdésed igen keszekusza.Ha ez így van, akkor sem kell elcipelned a papírt a másik orvoshoz feleslegesen.Elég akkor, amikor AFP beutalót kérsz.(Van akinek a védõnõ, van akinek a nõdoki, van akinek a háziorvos adja.)
szia! Persze, hogy megmondják! az uh-ot is doki csinálja és õ is látja az eredményeket. Ha minden rendben van, akkor szerintem ráérsz. Egyébként nekem magát az uh-ot is egy héttel késõbb csinálták (13 hét + 1 naposan) és nem volt semm gond! Ennyi csúszás belefér, nah meg ma már ismerik a normális értékeket nem csak 12 hetes babára, hanem egy picit korábbira/késõbbire. Üdv.: 20 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!