Találatok a következő kifejezésre: Az UH épp (5 db)

Létezik olyan, hogy egy méhen kívüli terhesség, amit épp hogy látnak az uh-n (4 hét pár nap) elhal, és magától távozik műtét nélkül?

Méhen kívüli gyanús voltam uh alapján, de a vérvétel nem igazolt MÁR terhességet. Az orvos szerint, az ott vagy baba volt, vagy ciszta, de így nem kell m?teni, majd magától megoldódik. Nekem ez elég hihetetlen. Még a ciszát csak -csak, na de ha terhesség volt....

Legjobb válasz: Mert én mindíg azt hallottam, hogy ha méhen kívüli, akkor mûtét, és hogy mostanában már szerencsére meg tudják oldani úgy is, hogy ne kelljen eltávolítani az érintett petevezetéket. Ehez képest azt mondták, még kicsi, de ne aggódjak, nem fejlõdik tovább. Persze az Uh-n gyönyöen látható. Ez egy hete volt, de még mindíg nyomásérzékeny, és néha görcsölget az az oldalam, és a vérzésem is 3 napig tartott, és alig volt valami. Szóval elég ilyesztõ. Sztk-s orvos, fáradt volt, elge volt, sokan voltak.... Nem volt meggyõzõ. De végülis mégis csak õ az orvos...

A kérdező hozzászólása: Mert én mindíg azt hallottam, hogy ha méhen kívüli, akkor mûtét, és hogy mostanában már szerencsére meg tudják oldani úgy is, hogy ne kelljen eltávolítani az érintett petevezetéket. Ehez képest azt mondták, még kicsi, de ne aggódjak, nem fejlõdik tovább. Persze az Uh-n gyönyöen látható. Ez egy hete volt, de még mindíg nyomásérzékeny, és néha görcsölget az az oldalam, és a vérzésem is 3 napig tartott, és alig volt valami. Szóval elég ilyesztõ. Sztk-s orvos, fáradt volt, elge volt, sokan voltak.... Nem volt meggyõzõ. De végülis mégis csak õ az orvos...
Hihetetlen de igaz. Létezik spontán vetélés. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: Annyira értelmes vagy!!!!!! Képzeld, ezt én is tudtam. Csakhogy a méhen kívüli egy kicsit más mint amikor jó helyre ágyazódik be a baba, tudod?
Persze más, de ugyanúgy lehet, mintha a helyén tapadt volna meg. Tényleg megoldódhat mûtét nélkül is. Miért nem hiszel az orvosnak?
Menj el magándokihoz az nem lesz fáradt...
A kérdező hozzászólása: A magánorvosom külföldön van, bõ 2 hét múlva lesz itthon. Másikhoz addig nem megyek, de köszi.
A kérdező hozzászólása: Nem mellesleg ezért írtam ki, hogy tapasztalatokat kérek!!! Elképzeléseim nekem is voltak, és vannak kivételes esetek...

Nagyon megijesztett a doki! Az Uh-on azt mondta, hogy kevés a magzatvizem, és, hogy a korához képest éppen, hogy jó a fej átmérője. Titeket ijesztegettek hasonlókkal?

Legjobb válasz: Az unokatesómat igen, ijesztgették. Minden egyes UH-n azt mondták, hogy alig fejlõdik a baba. Nagyon sokat sírt miatta. A 39.héten 3550g, 53 cm-es babája született! :)

Az unokatesómat igen, ijesztgették. Minden egyes UH-n azt mondták, hogy alig fejlõdik a baba. Nagyon sokat sírt miatta. A 39.héten 3550g, 53 cm-es babája született! :)
Ne aggódj.Nekem is kevés a magzatviz a doki szerint.Azt mondta, tartsak édes gyümölcs kúrát(szõlõ, banán, körte), és javulni fog.A méretrõl meg annyit, hogy csak saccolni tudják.Amíg ki nem bújik.:) 37 hetes
Engem 39 hetesen az nst-n ijesztettek meg. Nem akart mozogni a baba erre csináltak egy uh-t és ott a mért adatok szerint a bab 33-34 hetesnek felelt meg alig 2 kiló volt és a magzatvíz is kevés volt. Beutaltak a kórházba ahol megint uh, miszerint 2.400 gr körüli a baba a többi méret jó mehetek haza. Erre 1 hétre rá megszületett a lányom pont a kiírt napon indult meg a szülés 2600 gr-mal és 50 cm. Azóta már 4 hónapos 62 cm és 5870 gr volt 3 hónaposan. Én örülök, hogy nem óriás bébim született a tesója is pont ilyen méretekkel született, csak a frászt hozta rám az orvos.
Ez nem ijesztgetés, hanem tényközlés, és nem kell megijedni, mert pillanatnyi dolgot látott, ugyanis a magzatvíz cserélõdik...frissül és mennyiségileg is változó..ha nagy lenne a gond, vagy a doki fenyegetõen kevésnek találná a vizet már bent is feküdnél a kórházban!! Szóval ne aggódj, az orvos látta, tudja, tapasztalta!
1.vagyok. Én azért az egy hét alatt elmennék egy másik orvoshoz is UH-ra, de úgy hogy ne mondj neki semmit arról, amit a másik mondott. Tapasztalatom ugyanis az, hogy az orvosok nem merik egymás "diagnózisát" felülbírálni.
Szerintem az orvosok nem ijesztegetnek (ertelek, csak rosszul fogalmaztad meg)semmivel, ok a tenyt kozlik. O tudja hogy mit kell tenni, ha eddig is hozza jartal, akkor valoszinu hogy megbizol benne, ugye?! Tedd azt amit o mond, es ne felj!
A kérdező hozzászólása: Azt monda, hogy kapok egy hét haladékot, és ha nem javul a helyzet, akkor be kell feküdnöm.Most vagyok 36 hetes.
Milyen adatokat mértek?
36 hetes uh-n közölte velem a doki, hogy a korához képest kicsit kisebb a bébim fejátmérõje. Én is megijedtem, de feleslegesen. Kislányom a 42. héten született, édes pici fejecskével 3410-el és 50 cm-rel. A mai napid helyes pici fejecskéje van. A magzatvízre nem tudok mit mondani. Nyugi nem lesz semmi gond, ha tényleg befektetnek gondolj arra, hogy ott mindig figyelnek rád, és minden a picúrkádért van. Ott majd mindig nézik a szívhangját, és tudják, hogy minden rendben van-e.

Az UH adataim épp egy 36 hetes magzat adatainak felelnek meg, pedig csak 33 hetes terhes vagyok. Ezt azt jelenti hogy nagy a babám? Az lehetetlen, hogy 3 hetet tévedjenek előre a gépek, és az orvos?

Két különböz? UH is ugyanazt mondta, egészen a 28 hétig megfelel? adatok, és ugyanazt a szülési id?pontot,(dec20) ha tévednek akkor nov 30án szülök, nem mi ndegy...

Legjobb válasz: Igen azt is jelentheti, hogy nagy a baba, de azt is jelentheti, hogy el lett számolva a szülési idõpont. Amikor elõször megjelensz a terhesgondozáson megkérdezik, hogy mikor volt az utolsó menstruációd. Az orvos ebbõl számolja ki a várható szülés idõpontját. Az is lehet, hogy már terhes voltál az utolsó menstruáció elõtt. Így volt nálam is az elsõ gyereknél. Úgyhogy helyes ha felkészült már november végére. Úgyis akkor születik meg, amikor Õ akar. Könnyû szülést kívánok neked!

Igen azt is jelentheti, hogy nagy a baba, de azt is jelentheti, hogy el lett számolva a szülési idõpont. Amikor elõször megjelensz a terhesgondozáson megkérdezik, hogy mikor volt az utolsó menstruációd. Az orvos ebbõl számolja ki a várható szülés idõpontját. Az is lehet, hogy már terhes voltál az utolsó menstruáció elõtt. Így volt nálam is az elsõ gyereknél. Úgyhogy helyes ha felkészült már november végére. Úgyis akkor születik meg, amikor Õ akar. Könnyû szülést kívánok neked!
Szia! Latom regi kerdes de en is ebben a cipoben jarok pont most. Vegul mikor szultel? Hany hetre? Minden ok volt a babaval? Mekkora lett? Orulnek ha valaszolnal. Koszonom minden jot!

Lányok ti, hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Épp azon gondolkodtam, hogy mi fiuk többsége meg látunk egy jó nöt és sokszor elsö válaszunk az, hogy uh de meg b...ám!

Azzon gondolkodtam,hogy ti lányok is vagytok ezzel igy ha meglátok egy jó pasit? Csupán ezt csak ugy érdekeségböl kérdezem!Nah de ne értsétek félre! Pusy nektek:)

Legjobb válasz: Szia! Pont ezt kérdezték tölünk a fiuk terepgyakorlatonXD Nos elmondom nálam ez hogy van..én ha látok egy jó pasit akkor semmi extra ..elraktározom:)aztán ha pl akad egy unalmas matekora akkor elõjön a kép és igencsak elkalandozik a fantáziám...de volt már olyan is masztizás közben jött elõ egy régebbi ismretlen fiu képe az utcáról..:D

Ha én meglátok egy jó pasit, akkor nem az az elsõ gondolatom, hogy de megb.szatnám magam vele, az biztos. a nõk nem így gondolkodnak...
Szia! Pont ezt kérdezték tölünk a fiuk terepgyakorlatonXD Nos elmondom nálam ez hogy van..én ha látok egy jó pasit akkor semmi extra ..elraktározom:) aztán ha pl akad egy unalmas matekora akkor elõjön a kép és igencsak elkalandozik a fantáziám...de volt már olyan is masztizás közben jött elõ egy régebbi ismretlen fiu képe az utcáról..:D
A nõk is ugyanúgy fantáziálnak szexrõl, de mi amíg hú de megdugnánk, õk addig sokkal mélyebben és alaposabban mennek bele a témába. Láttam én már sok nõt úgy nézni engem, hogy véletlen sem fordította volna oda a fejét, de a szeme majd kiesett a helyérõl.
hát nemtudom, én csak akkor vagyok igy, ha a pasimat látom meg, de akkor nagyon.:D
néha bizony elõfordul, hogy arra gondolok "húú de letépném a bõrnaciját" :D
Szerintem a csajok többsége nincs igy.
A nõknek, ha meglátnak egy jó pasit akkor van egy úgynevezett auto-képzettársítás funkció, ami a nevébõl adódóan automatikusan, azonnal és ösztönösen, önkéntelenül inicializálódik, ez nagyon mélyen gyökeredzik, a többi ösztönnel együtt. Sok éves gyakorlással és tudatossággal lehet csak kiiktatni, mint pl. a félelmet. Ennek feladata, hogy, ha ez egy jó pasi, akkor 1 mikroszekundum törtrésze alatt bevillanjon a következõ gondolat: Vajon mennyi pénze van? Ha ez megvan már csak ki kell deríteni és , ha van pénz, akkor "HOZZÁ KELL MENNI" (ez a felirat általában vörös villogásban manifesztálódik a látóideg belsejében, amit az agy vetít ki és minden alkalommal bekapcsol, ha meglátják a célszemélyt). Ha nincs pénz, akkor A.) jobb híján hozzá menni B.) x alkalommal lefeküdni vele (x>=0). Természetesen a rossz pasik esetében is bekapcsol ez a funkció, mivel azt, hogy rossz pasi, erõsen kompenzálhatja a sok pénz. Ezért különbözõ mérlegelõ, valószínûségszámoló és egyéb algoritmusok után egy rossz pasira is kidobhatja a "HOZZÁ KELL MENNI" feliratot, amennyiben rengeteg aprítani valója van tejbe vagy whiskybe. Persze a "HOZZÁ KELL MENNI" felirat alatt ilyen esetben oda van biggyesztve apró betûvel "de félre lehet majd kúrni a jó pasival, amelyiknek nincs pénze". Rossz pasinál, kevés pénznél mindig a KERÜLD felirat mondhatni robban be a retinába. De az esetleges szánalomérzet miatt még ott lehet zárójelben a "legyünk barátok" özönvíz (Noé féle) elõtti sablonszöveg.
úr isten 23:50 hozzá szóló ez briliáns, persze nem igaz de a kifejtés zseniális
én ismertem 1 lányt aki a feszes, kemény, izmokra beindult, így jöttünk össze pár kalandózásra :) bár nem vagyok jó pasi inkább alsó közép :)
Én sosem gondolok ilyet. Csak a pasimról, de azt sem uh de meg b...ám formában.
"sokszor az elsõ válasz"? Na mindegy...én úrinõ vagyok, és abnormálisan szerelmes a páromba, ezért ha jó pasit látok pl a TVben, rögtön az ugrik be, hogy nahát, ebbõl a szögbõl pont olyan, mint a kedvesem...de észrevettem egy nagyon zsigeri reakciót: jó pasi vizualizálása esetén hatalmasra nyílnak a szemeim és sandán vigyorgok. Ez nonverbálisan a de meg...
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm az azzonak akik eddig hozzá szoltak!De várom még a válaszokat!És ugy látom, hogy nemilyik nö is fantáziál az ilyenben!
Nem tudom ki hogyan van vele de en voltam mar ugy hogy meg lattam egy sexi pasit es arra gondoltam, hogy bar csak jol meg dongetne :P(bocs a kifejezesert) meg meg az exemmel van ugy hogy ha meg latom ugy erzem h masznek ra nagyon be indulok ra
két haverbarátnõm azt mondta õk arra gondolnak h dugnának velük. de a témát õk hozták fel mikor egymással dumáltak errõl. lehet kivételek. folyton a szexröl beszélnek.
Én szoktam ilyeneket gondolni, fõleg, ha nagyon ki vagyok éhezve. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem ez természetes. A lányoknak is vannak igényeik, sõt...

Dec.12-én mensiztem utoljára! Csináltam már 5 tesztet mind pozítív lett! Voltam hasi uh-n ott azt mondták hogy még nagyon pici és nem látják! Mennyi idős lehetek? Volt egy minimális barna valami éppen csak két csík ez rosszat jelent?

Legjobb válasz: Hát, ha dec. 12. az UM, akkor 6 hetes és 1 napos vagy ma. Most már akár láthatnák is. A barnázás nem jó, szólj róla a dokinak mihamarabb, fõleg, ha továbbra is fennáll.

Hát, ha dec. 12. az UM, akkor 6 hetes és 1 napos vagy ma. Most már akár láthatnák is. A barnázás nem jó, szólj róla a dokinak mihamarabb, fõleg, ha továbbra is fennáll.
Melled az mennyire fáj mit érzel ?Feszül?
Elõzõ vagyok. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem mondani hogy az 5 tesztbõl egyet laborban csinálták!A doki az uh-n azt mondta hogy 97% terhesség de még kicsi és nem látja a petezsákot és ezért mondta hogy menjek vissza kedden és akkor többet tud mondani hiszen 1 hét eltelik a két vizsgálat között!
Szia! Nekem hasonló gondom van. Dec. 20-án volt utoljára. 3 teszt és hcg vérvizsgálat is azt mutatja, hogy baba van. Viszont pénteken voltam dokinál és hüvelyi uh-n sem látott semmit és kézzel sem tudott kitapintani semmit. Hétfõn újra vérvizsgálat, hogy merre mozdul a hcg-m. Nekem sem jót, sem rosszat nem mondott, 4 lehetõséget sorolt fel, szintén pecsételek ill. a héten kellett megjönnie és ekkor egy kevés inkább barnának mondható vérzésem volt, ami inkább pecsételésnek mondanám. Én nagyon reménykedem, hogy minden rendben lesz, remélem nálad is. Próbáljunk a pozitív gondolatokat megtartani, hogy minden oké, csak még picik a bébik.
ha talán a doki nem hasi Uh-t csinálna, még látná is. Azt a 12. hét után szoktak, addig hüvelyit csinálnak!
Én 7 hetes voltam amikor elõször voltam uh-on, akkor már lehetet látni, hogy ott bizony van valaki. Nekem késõbb is volt barnázásom, sõt egy kis vérzésem is. 38 hetes pocis
Szia! Számítás szerint már egy nappal elmúltál 6 hetes. Nem tudom mikor voltál dokinál, de most már egy nem túl professzionális UH géppel is kellene valamit látni. Gondolom késõbbi idõpontra visszarendelt a doki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Tegnap volt csak ez a barna valami ma egész nap pihentem!Kedden megyek vissza uh-ra!Azért voltam csak sima hasi uh-n mert 2 éve szeretnék teherbe esni és nem szeretném ha idõ elõtt megvizsgálna és történne valami rossz dolog!Inkább várok még vele!De kedden megyek uh-ra!Kicsit félek is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Én is drukkolok neked:) )
A kérdező hozzászólása: Az normális ha nem érzem azokat a szokásos tüneteket?A mellem az fáj de ma kevésbé éreztem!De más bajom nincs!Eleinte a kávé kijött belõlem de most meg tudom inni persze csak keveset és sok tejjel!
Bizonyára késõbb fogant a babó. Én 7 hetesen voltam hasi UH-on, és akkor valójában csak max 6 hetesnek feleltem meg, petezsákot láttunk csak akkor! Ha a kávé kijött, az jó jel! :) ) Sok-sok pihenés!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!