Találatok a következő kifejezésre: Az SZTE-BTK-n nyelvvizsga kell a diplomához (2 db)

Az SZTE-BTK-n hány nyelvvizsga kell a diplomához?

Mert hallottam olyat,hogy kell egy alapfokú,és egy középfokú,olyat is,hogy két középfokú,és olyat is,hogy elég egy középfok.Nem tudom,mit higgyek...Ha szaktól is függ,én nem vagyok nyelvszakos.

Legjobb válasz: Attól függ szerintem, hogy melyik rendszerben vagy. A régiben, vagy már a bolognaiban. Én még a régiben vagyok, és nekem (szintén nem nyelvszakosként) kell egy középfokú, és egy alapfokú. (Természetesen két különbözõ nyelvbõl.) A bolognaisokról nem tudok nyilatkozni.

Attól függ szerintem, hogy melyik rendszerben vagy. A régiben, vagy már a bolognaiban. Én még a régiben vagyok, és nekem (szintén nem nyelvszakosként) kell egy középfokú, és egy alapfokú. (Természetesen két különbözõ nyelvbõl.) A bolognaisokról nem tudok nyilatkozni.
A kérdező hozzászólása: Igen, bolognais vagyok.
Én úgy tudom mindenféle diplomához 1 db középfokú c típusú nyelvizsga kell. Mindegy milyen, csak legyen.
én is csatlakozom az elõttem szólóhoz:1 középfokú kell.én is Szegedre járok, igaz nem BTK-ra.ha nem vagy nyelvszakos akkor rád is ez vonatkozik.
Iskolafüggõ, kérdezd meg a TO-n, az a biztos!
Szia!SZTE-s BScs vagyok.Én mintha olyat hallottam volna hogy a mesterképzés elvégzéséhez kell 2 nyelvvizsga, azt nem tudom hogy közép vagy alap.( de 1 közép biztos)Tehát a mesterképzés végére rendelkezned kell 2 nyelvvizsival.Õszintén szólva, sztem magauk a NAGYOK sincsenek tisztában a dolgokkal, folyton változik minden.

SZTE BTK-n kell a nyelvvizsga a diplomához? Egyáltalán igaz az, hogy megszavazták, hogy nem kötelező a középfokú a diplomához a főiskolákon, egyetemeken, kivéve, ha az intézmény mégis megköveteli?

Legjobb válasz: Kell a nyelvvizsga. Legfeljebb az egyetem külön engedheti, hogy nyelvvizsga nélkül kaphass diplomát. Azon nagyon meglepõdnék, hogyha egy jó egyetem, mint az SZTE hajlandó lenne nyelvvizsga nélkül diplomát kiadni.

Kell a nyelvvizsga. Legfeljebb az egyetem külön engedheti, hogy nyelvvizsga nélkül kaphass diplomát. Azon nagyon meglepõdnék, hogyha egy jó egyetem, mint az SZTE hajlandó lenne nyelvvizsga nélkül diplomát kiadni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!