Találatok a következő kifejezésre: Az S. S (12227 db)

Adott az S=1/1*2 + 1/2*3 + 1/3*4 +. +1/2012*2013 a) Igazoljátok, hogy 1/x (x+1) = 1/x - 1/x+1 bármely x eleme R halmaznak -{-1;0} és S=2012/2013 b) Igazoljátok, hogy 0, 9995<S<0, 996?

Legjobb válasz: Közös nevezõre hozással látszik, hogy 1/x-1/(x+1)=1/(x(x+1)). Az S tagjai éppen 1/(x(x+1)) alakúak, ahol x megy 1-tõl 2012-ig. Ha beírod, hogy 1/(x(x+1))= 1/x-1/(x+1), akkor ezt kapod: 1-1/2+1/2-1/3+1/3-...-1/2013. Mindenki bejön egyszer + egyszer - elõjellel, kivéve az elsõ és az utolsó tagot. Tehát a "közepe kiesik" és marad 1-1/2013, ami tényleg 2012/2013. Mivel S=1-1/2013, 0.9995=1-1/2000 és 0.996=1-1/250, így a második következik abból, hogy 1-1/x szigorúan monoton tart 1-hez.

Közös nevezõre hozással látszik, hogy 1/x-1/(x+1)=1/(x(x+1)). Az S tagjai éppen 1/(x(x+1)) alakúak, ahol x megy 1-tõl 2012-ig. Ha beírod, hogy 1/(x(x+1))= 1/x-1/(x+1), akkor ezt kapod: 1-1/2+1/2-1/3+1/3-...-1/2013. Mindenki bejön egyszer + egyszer - elõjellel, kivéve az elsõ és az utolsó tagot. Tehát a "közepe kiesik" és marad 1-1/2013, ami tényleg 2012/2013. Mivel S=1-1/2013, 0.9995=1-1/2000 és 0.996=1-1/250, így a második következik abból, hogy 1-1/x szigorúan monoton tart 1-hez.

Valaki a magyar népmesék dalának az abc-s hangait leírná?

Legjobb válasz: s m sfmr m d r s, drmf s sl s s m sfmr m d r s, drmf m r d s,= alsó szó

s m sfmr m d r s, drmf s sl s s m sfmr m d r s, drmf m r d s, = alsó szó
A kérdező hozzászólása: már megvan de ezekbõl a hangokból: g, a, h, C', D', E', F', G', A', H', C", D", E", F", G", A"' , H"'
Bocsika, én nem jártam zeneiskolába, csak szolmizálni tudok, így írtam le neked fejbõl hallás után. Tedd át szépen abc-s hangokra mondjuk c-dóban, legyen a C dó, a D ré, és így tovább.
A kérdező hozzászólása: semmi gond már meg van és köszönöm:)

Az Assassin's Creed: Brotherhood vagy az Assassin's Creed 2 a jobb/újabb?

Legjobb válasz: Sorrend: Assassin's creed Assassin's creed 2 Assassin's creed brotherhood Assassin's creed revelations Assassin's creed 3 A 2 -ben, brotherhoodban és a revelations ban is Ezio -val vagy. Az elsõ részben Altair -al, a harmdikban elõször Haythem -el, majd Connorral.

Sorrend: Assassin's creed Assassin's creed 2 Assassin's creed brotherhood Assassin's creed revelations Assassin's creed 3 A 2 -ben, brotherhoodban és a revelations ban is Ezio -val vagy. Az elsõ részben Altair -al, a harmdikban elõször Haythem -el, majd Connorral.
Legesleg mesteribb AC szerintem a 2.


Az assassin's creed könyvek hogy vannak sorban?

Melyik az els?, második, stb.?

Legjobb válasz: Assassin's Creed : Reneszánsz (Elsõ könyv, az Assassin's Creed 2-t dolgozza fel Ezio történetét) Assassin's Creed : Testvériség (Ez is Ezioval kapcsolatos) Assassin's Creed : A titkos keresztes háború (Assassin's Creed 1, Altair fõszerepben) Assassin's Creed: Jelenések Én így találtam a neten.

Assassin's Creed : Reneszánsz (Elsõ könyv, az Assassin's Creed 2-t dolgozza fel Ezio történetét) Assassin's Creed : Testvériség (Ez is Ezioval kapcsolatos) Assassin's Creed : A titkos keresztes háború (Assassin's Creed 1, Altair fõszerepben) Assassin's Creed: Jelenések Én így találtam a neten.
Titkos keresztes háború. Ez Altairról szól. Reneszánsz, Testvériség, Jelenések. Ez Ezioról. Forsaken (Elhagyatott, Cserbenhagyott, nem tudom még, mi lesz a neve). Ez Connorról fog szólni, de még nem jött ki.
A legelsõ hozzászólónak van igaza.Nekem megvan az elsõ három és a szereplõk elõti oldalon írja, hogy:" A történet folytatódik az ASSASSIN'S CREED:......címû kötetben!"
Nekem megvan mind és úgy van hogy Titkos keresztes háború VAGY Reneszánsz ha a Titkost olvastad akkor a Reneszánsz De ha a Reneszánszal kezdted akkor a Testvériség Majd a Jelenések és a Forsaken A Tikos keresztes háborút mind1 mikor olvasod el az csak egy + könyv(játékban az elsõ játékot dolgozza fel szóval össze-vissza vannak)
A Titkos Keresztes Háború inkább jön a Jelenések elõtt, mert ott azzal kezdõdik a prológus, hogy Ezio Konstantinápolyba megy... De ami a tartalmát illeti, mindegy... Idõben a többi elõtt játszódik, aztán Reneszánsz, Testvériség, Jelenések, és a Forsaken

S. O. S. Love az a S. O. S. Szerelem második része? Ha igen miért nincs benne Fenyő Iván?

Legjobb válasz: Hát igen, ezt én sem értem. Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy csak azért nem néztük meg, mert az eredeti fõszereplõk (Csányi Sándor, Fenyõ Iván) nem kaptak szerepet. Pedig egy régebbi interjúban Iván azt nyilatkozta, hogy ha jönne az S.O.S. Szerelem! második része, akkor szívesen játszaná el újra a fõszerepet. (Bár egy kritikus azt írta, hogy a legjobb döntést Fenyõ I. és Csányi S. hozta azzal, hogy nem vállaltak szerepet egy ilyen gagyi filmben.) Én különben nem tudom, milyen lett a film, de úgy döntöttem, hogy ha a kedvenceim nem szerepelnek benne, akkor nem viszek bevételt a mozinak (majd megnézem, ha már a tévében is adják). Különben meg a bunkó Tomi szerepét úgysem tudja senki olyan hitelesen elõadni, mint Fenyõ annak idején.

Hát igen, ezt én sem értem. Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy csak azért nem néztük meg, mert az eredeti fõszereplõk (Csányi Sándor, Fenyõ Iván) nem kaptak szerepet. Pedig egy régebbi interjúban Iván azt nyilatkozta, hogy ha jönne az S.O.S. Szerelem! második része, akkor szívesen játszaná el újra a fõszerepet. (Bár egy kritikus azt írta, hogy a legjobb döntést Fenyõ I. és Csányi S. hozta azzal, hogy nem vállaltak szerepet egy ilyen gagyi filmben.) Én különben nem tudom, milyen lett a film, de úgy döntöttem, hogy ha a kedvenceim nem szerepelnek benne, akkor nem viszek bevételt a mozinak (majd megnézem, ha már a tévében is adják). Különben meg a bunkó Tomi szerepét úgysem tudja senki olyan hitelesen elõadni, mint Fenyõ annak idején.
A kérdező hozzászólása: Igen Fenyõ nagyot alakított benne Csányi meg amúgy is jó színész......
Én elõször Csányi miatt néztem meg még évekkel ezelõtt, aztán amikor vége lett a filmnek, már Iván járt a fejemben. :)
Hahó :D Nem tudjátok , hogy neten hol lehet megnézni a 2. részt?

A gravitációs gyorsulás 9.8m/s a másodikon az s. Vagyis ez azt jelenti hogyha én 300 méter magasból esnék akkor mondjuk 5 másodperc alatt 245 métert tennék meg?

ez úgy gondoltam hogy s=5*5=25*9.8=245m és akkorra 245m/s lenne a sebességem

Legjobb válasz: s=g/2×t² s=9,8/2*5² s= 4,9*25 s=122,5 m 5s alatt 122,5 m-t zuhansz.

s=g/2×t² s=9, 8/2*5² s= 4, 9*25 s=122, 5 m 5s alatt 122, 5 m-t zuhansz.
Nem. s=v*t, ez így gondolom megvan. Egyenletesen gyorsuló mozgásnál átlagsebességrõl kell beszélnünk. v(átlag)=(v0+v1)/2 v1=v0+a*t, ha esésrõl beszélünk, akkor v0=0, vagyis: v(átlag)=(0+a*t)/2=(a*t)/2 Vissza megtett úthoz: s=v(átlag)*t=((a*t)/2)*t=(a*t^2)/2 Vagyis 5s alatt: v=(a*t)/2=(9.8*5)/2=23.7m/s s=(9.8*5*5)/2=245/2=122.5m-t teszel meg, a sebességed pedig 23.7m/s lesz. http://mail.mechatronika.hu/public_html/lecok/egyvonvaltmozg..
s=(9.8*5*5)/2=245/2=122.5m-t teszel meg, a VÉGsebességed 5*9, 8=49m/s lesz, ÁTLAGsebességed pedig a fele, 24, 5m/s lesz - elvileg. Gyakorlatilag ezt egy ágyúgolyó közelítené meg, a Te esetedben a légellenállás miatt jóval kevesebbek lennének.
300 m magasról (légellenállás nélkül) 7, 8 s alatt fognál talajt. Itt a végsebességed már 76, 7 m/s, azaz 276 km/h lenne, mármint vákuumban. A légellenállás miatt valahol 200 km/h-nál állandósulna a sebesség. Persze ez a keletkezõ ketchupfolt méretét nem fogja jelentõsen befolyásolni.

Az assassin's creed részei milyen sorrendben vannak?

Legjobb válasz: Assassin's Creed Assassin's Creed II Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Revelations Assassin's Creed III Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed Assassin's Creed II Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Revelations Assassin's Creed III Assassin's Creed IV: Black Flag
Assassin's Creed Assassin's Creed Bloodlines (PSP) Assassin's Creed II Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Revelations Assassin's Creed III Assassin's Creed III: Liberation (PSVITA) Assassin's Creed IV Black Flag és elvileg ezután fog jönni az Assassin's Creed Rising Phoenix
Fõ játékok: Assassin's Cree] (2007) Assassin's Creed II (2009) Battle of Forlì (DLC) (2010) Bonfire of the Vanities (DLC) (2010) Assassin's Creed: Brotherhood (2010) Copernicus Conspiracy (2010) The Da Vinci Disappearance (2011) Assassin's Creed: Revelations (2011) The Ancestors Character Pack (2011) Mediterranean Traveler Map Pack (2012) The Lost Archive (2012) Assassin's Creed III (2012) Benedict Arnold DLC The Battle Hardened Pack DLC The Hidden Secrets Pack DLC The Tyranny of King Washington DLC

Hogyan jönnek sorba az Assassins's Creed részei PC-n?

A DLC-k nem érdekelnek, csak a fő játékok!

Legjobb válasz: 1 Assassin's Creed 2 Assassin's Creed II 3 Assassin's Creed: Brotherhood 4 Assassin's Creed: Revelations 5 Assassin's Creed III (megjelenés október végén)

1 Assassin's Creed 2 Assassin's Creed II 3 Assassin's Creed: Brotherhood 4 Assassin's Creed: Revelations 5 Assassin's Creed III (megjelenés október végén)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Az OKJ-s és a felsőfokú szakképzés ugyanaz? Mindegy, hogy egyetemen vagy más iskolában végzem el? A szakmai gyakorlat alatt jár fizetés?

Legjobb válasz: Az OKJ és a felsõfokú szakképzés nem ugyanaz a fogalom. Az OKJ-s képzések lehetnek alapszintûek, középszintûek és emelt szintûek (felsõfok). http://www.szakkepesites.hu/gyik.html#kerdes6 Képzéseket elvégezhetsz bárhol, ahol meghirdetik õket. Akár fõsulikban, egyetemeken is szoktak ilyenek hirdetni, vagy hát van vagy ezerféle szakképzõ is, amelyek legtöbbje fizetõs. Beírod google-ba azt a képzést amelyiket szeretnéd elvégezni, és felugrik majd egy csomó lehetõség és suli. S mindegy hol végzed el, elvileg ha utána akarsz menni tovább egyetemre, akkor az OKJ-s képzéseket beszámítják a pontjaidba. A legtöbb szakmai gyakorlaton nem jár fizetés. Biztos van olyan hely is, ahol jó fej a munkáltató és fizet, de én 5 éve dolgozom oktatásban és alig-alig találkoztam ilyen gyakorlati hellyel!

Az OKJ és a felsõfokú szakképzés nem ugyanaz a fogalom. Az OKJ-s képzések lehetnek alapszintûek, középszintûek és emelt szintûek (felsõfok). http://www.szakkepesites.hu/gyik.html#kerdes6 Képzéseket elvégezhetsz bárhol, ahol meghirdetik õket. Akár fõsulikban, egyetemeken is szoktak ilyenek hirdetni, vagy hát van vagy ezerféle szakképzõ is, amelyek legtöbbje fizetõs. Beírod google-ba azt a képzést amelyiket szeretnéd elvégezni, és felugrik majd egy csomó lehetõség és suli. S mindegy hol végzed el, elvileg ha utána akarsz menni tovább egyetemre, akkor az OKJ-s képzéseket beszámítják a pontjaidba. A legtöbb szakmai gyakorlaton nem jár fizetés. Biztos van olyan hely is, ahol jó fej a munkáltató és fizet, de én 5 éve dolgozom oktatásban és alig-alig találkoztam ilyen gyakorlati hellyel!

Az Assassin's Creed III-ban előhozható a magyar felirat?

Megvettem az Ac3-at de nem magyar alapból a játékban sem lehet magyarra állitani nincs olyan funkció pedig ugy kellene megjelenjen hogy magyar,hun,vagy hu nem?de egyik sincs de észrevettem hogy a assassins creed 3 f?könyvtárában a videos mappában van olyan mappa hogy hu és van is benne vmi fájl de nem tudom ettol még lehet-e magyar,ami még fura hogy az uplay-ben egyb?l volt magyar funkció angolról állitottam magyarra az uplay elvégre magyar de a játék nem ami a fontos:(.Végigtoltam a játékot angolul de szeretném magyarul is még1x help:)!

Legjobb válasz: Regedit: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ubisoft\Assassin's Creed 3] "Language"="hun" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Ubisoft\Assassin's Creed 3] "InstallDir"="M:\\Assassin's Creed III" "Language"="Hungarian" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Ubisoft\Assassin's Creed 3] "Language"="Hungarian" Csak a Language fült módosítsd az ábra alapján semmi mást Regedit= Regisztrációs Bejegyzés Nézõke, Startmenü keresõjébe beírod Regedit és megtalálod, vagy futtatás: regedit) :D

Regedit: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Ubisoft\Assassin's Creed 3] "Language"="hun" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Ubisoft\Assassin's Creed 3] "InstallDir"="M:\\Assassin's Creed III" "Language"="Hungarian" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Ubisoft\Assassin's Creed 3] "Language"="Hungarian" Csak a Language fült módosítsd az ábra alapján semmi mást Regedit= Regisztrációs Bejegyzés Nézõke, Startmenü keresõjébe beírod Regedit és megtalálod, vagy futtatás: regedit) :D
A kérdező hozzászólása: varjunk a 3.nal nincs 1 ubisoft sem nem tudom mit neztem en :PPPP a 3.nal hkey local machine software es nincs olyan hogy ubisoft az utso is fontos pedig nem?:P
A kérdező hozzászólása: ezert kerdem hogy nem mindegy hogy melyik lemezre tettem ott lehet ha a C-be teszem automatan akkor csinal ubisoft mappat meg 1 et es abba van az ac3 fokonyvtara de hat sehogy sem jo:(
Elõször is a Subtitle Language-t kell átállítani magyarra (hungarian-ra). Tessék: http://users.atw.hu/gamesmagyaritas/downloads.php?cat_id=79&.. A localization.land-ot másold be a játék fõmappájába. (ahol az exe-i vannak) Utána próbáld meg a subtitle language-t Hungarianra állítani. Nem tudom mi a hiba nálad de legalább a feliratok magyarok lesznek így, ha a kezelõfelület nem is. ):
A kérdező hozzászólása: jah a kezelofeluletet leszarom az a legkevesebb gond csak a dumcsi legyen magyar:) )))
A kérdező hozzászólása: amit linkeltél ott mit töltsek le mert ac3-at sehl nem találok:(((
A kérdező hozzászólása: ezt hozza elo a linkedbol kuld el pm-be a linket pls http://users.atw.hu/gamesmagyaritas/downloads.php-ezt hozza elo
A kérdező hozzászólása: bocsánat xd http://users.atw.hu/gamesmagyaritas/downloads.php igy hozza elo
A kérdező hozzászólása: szerintem azert mert nem vok regisztralva es te gondolom igen.Probaltam regizni de az jott ki hogy nem sikerult elkuldeni a levelet lepj kapcsolatba az oldal adminisztratoraval
A kérdező hozzászólása: A LEGNAGYOOBBBB KÖSZÖNETEM BARÁTOM SIKERÜLT NAGYON HÁLÁS VAGYOK ÉRTEE SIMÁÁÁN MENT A ZÖLD KÉZZZ!!!DE a regisztrációsnal valamit elrontottam mert a kezelofelulet is magyar OHH KÖSZÖNÖM SZÉPEEEEN!!!!
A kérdező hozzászólása: de hogy a pi-be nincs olyan opcio hogy magyar a spoken languages alatt kellene beallitani ugyebar a feliratost de istoknak sincs olyan hogy magyar:(((pedig mindent jól csináltam mégse magyar a játék vajon vagy mi a retkes tarka lófas* xd ugy kellene kiirja hogy magyar vagy hogy hun vagy hungarian vagy hu egyiket sem hozza elo:(
Inditsd el és álítsd át a feliratot ott is magyarra. Mindenki másnak akinek elküldtem ment xd Semmiköze ahoz hogy melyik meghajtóra raktad.
A kérdező hozzászólása: de akkor tuti hogy elolehet hozni a magyar nyelvet?
A kérdező hozzászólása: ha ezt megcsinalom?
A kérdező hozzászólása: az utolso modositas a 3.-nal nincsen 2 ubisoft:( csak az elso utan assassins creed R 3 Assassins creed 3 Assassins Creed 3 1.01 mivel ez a patch
A kérdező hozzászólása: amugy windows 7 ultimate az oprendszerem es meg van egy olyan hogy a 3.-nal az Assassins Cred 3 mappaba Game Update ott pedig a language us azt at kell allitani?
A kérdező hozzászólása: ja es ezt a regedit fajlt hova kell menteni?:P
csak regeditben kell módosítani, ott meg pofon egyszerû.
Le is írtam hol vanak keresd azokat.
A kérdező hozzászólása: hát a leiras alapján az de nem értem mi kell történjen:(sikerult az elso 2 de az alapértelmezett értéket kell?meg az elso 2 -t megtalaltam de a 3.-nal nincsen 2x ubisoft talan azért mert a D lemezre telepitettem a jatekot?ha jol megcsinalnam mi kellene tortenjen belepek es egybol magyar lesz vagy bekell allitani?
A kérdező hozzászólása: megcsinaltam ugy ahogy van de nem tortent semmi:( a 3.nal ahogy mondtam nincs 2 ubisoft de az elsoben van ac3 mappa es atlehet allitani magyarra at is allitottam de semmi ahh
NEKEM MEGY!!!!!KOSZI!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!