Találatok a következő kifejezésre: Az Rtl a (813 db)

Miért van az, hogy elvileg az RTL a Fidesz-közeli, a TV2 pedig az MSZP-é, és mégis a TV2 az MSZP-t, az RTL pedig a Fideszt szidja inkább?

Legjobb válasz: Egyik sem közeli semerre. A nézettségre mennek, mert abban van a profit, és ezt egy kereskedelmi csatornától nem is lehet számon kérni. A Heti hetes létezése a legjobb példa, amíg elegen nézik, addig nem fogják levenni csak azért mert nem kormánypárti.

Egyik sem közeli semerre. A nézettségre mennek, mert abban van a profit, és ezt egy kereskedelmi csatornától nem is lehet számon kérni. A Heti hetes létezése a legjobb példa, amíg elegen nézik, addig nem fogják levenni csak azért mert nem kormánypárti.
Mibõl gondolod, hogy az RTL Fidesz közeli a TV2 meg MSZP közeli?
"RTL-rõl olvastam, hogy nagy részét megvette egy fideszes cég, " Csoda, hogy még adják a Heti Hetest... Egyébként a Hír tv is már szinte gyakrabban számol be az MSZP cselekedeteirõl(a jókról is)mint a Fideszérõl.Ugyanígy az ATV is.
Pont hogy a TV2 hírigazgatója lett nemrégiben egy HírTV-tõl átkerült fazon. Szóval errõl ennyit.
sajnos az alap koncepciód hülyeség. politikai elemzéssel foglalkozom, és nagyon nagy tévedésben vagy :D
22:42 Egy csatorna nem lehet "libsi". Esetleg a mûsorigazgató, vagy valaki más. De sajnos nem azok.
fideZS be fogja tíltani mindett!
utolsó a Heti hetest pont levették az mszp kormány alatt. a fidezs kormányra hozták vissza...
krameri, a Heti hetes ha jól tévedek 10 éve megy, és a nyári szünetek kivételével soha nem vették le a mûsorról.
Remélem megszûnik mind a kettõ. Csak a ti érdeketekben.
Tv2 most nagyon nyomul és próbál nyalni a fidesznek, mert õ tulajdonosai nem a olyan jók a fidesznél és félnek, hogy nem újítják meg a szerzõdésüket mint a sláger és danubius esetében. Ezért jó pofizik Hajdú Péter O.V. (aki nem olyan rég Hagyó Miklós barátja volt), igazolnak le hírtévéseket. Annak kell rettegnie akinek nincsenek kapcsolatai a párttal.
Retek klub és TelaViv2 mindkét csatorna libsi. A fidesznek kicsit benyalnak mert félnek hogy tisztogatás lesz.
A kérdező hozzászólása: Az RTL-rõl olvastam, hogy nagy részét megvette egy fideszes cég, a TV2-rõl már nem tudom hol hallottam.
Próbáld meg ne panelekben látni a világot, és ne akard a világ minden jelenségét dobozolni. Neked is jobb lesz.

Szerintetek mennyit tud ártani az RTL a fidesznek?

Minden hiradóban több mint 10 percet foglalkoznak a fidesz disznóságaival. A híradó nézettsége több, mint 1 millió fõ/nap

Legjobb válasz: "Független média" "függetlensége" a fidesz média adója miatt tört ki. Ez elgondolkodtató.....

"Független média" "függetlensége" a fidesz média adója miatt tört ki. Ez elgondolkodtató.....
Egyetértek veled, kérdezõ. Én örülök, hogy végre a fidesz disznóságaival is foglalkozik egy híradó! Hajrá RTL:) A köztévé híradója egyszerûen nézhetetlen a sok fideszt dicsõítõ hír miatt! De persze ha ez kell a mar*a magyarnak, és 2/3-ot szavaznak meg nekik, akkor legyen ez!
Tudta, hogy nem lehet kitermelni, de a klub rádió képes rá.
Alap taktika a cégek kinyírására, hogy ellehetetleníted a szakágat, majd akit szeretnél hogy túléljen, azt kitömöd állami megrendelésekkel. Lásd Neo FM - Class FM. Méregdrágán kiírták a frekiket, a danubuis tudta hogy ezt lehetetlen kitermelni, ki is lépett, a Neo megvette lesz ami lesz alapon, a Class FM megvette, mert tudta a Simicska, hogy Orbán majd kitömi a rádióját, majd indult a "verseny". A Neo hamar bedobta a törölközõt, mert nem volt bevétel, a Class fm 3, 5Mrd bevétellel rekordokat döntöget. Ugyanez Tv2-RTL. Szétcseszik nekik a piacukat, majd az fog túlélni, aki kap a kormánytól lét. Szerinted kinek fognak adni? Höröghet az rtl, de szép lassan majd termeli a mínuszt, aztán majd a befektetõk elkezdik csóválni a fejüket, mert õk nem fognak szabadságharcot vívni Mo-n, õk pénzt akarnak látni. Aztán majd döntenek valahogy. Alattomos kormányzati húzások, de hatásosak.
Mi a bajod a barátokkal? Sokat lehet belõle tanulni. Ha mást nem is, de azt biztosan, hogy csak sportot néznek a tv-ben.
Mint fideszes környéken élõ azt kell hogy mondjam hogy itt mindenki lenézi az RTL-t meg a barátok köztöt is.
Nem mondanak semmi újat, ezek a dolgok eddig is ismertek voltak. Annyiban árthat a Fidesznek, hogy hosszú távon talán jobban aktivizálhatja a kormánnyal elégedetlen választópolgárokat.
Van egy olyan vízióm, hogy ettõl az M1 nézettsége nõni fog, ami kompenzálni fogja a Fidesz veszteségeit, miközben az RTL elveszíti a függetlenségének látszatát és még ha vissza is áll a látszat, az emberek egy része nem fog megbízni bennük, mint hírforrásban, hanem úgy fog gondolni az RTL-re, hogy "õ is csak ember".
Szerintem az RTL klub a többi mûsorával éppen eléggé elbutítja a népet ahhoz, hogy ne legyen ebbõl probléma.
Nem hiszem, hogy a Fideszesek nagyon néznék a RTL klubbot, inkább hír tv-t meg M1 és társait, na meg az Echo tv-t. Úgyhogy inkább azokhoz jut el a hír akik amúgy sem csípik Orbánt. Amúgy a kemény Fideszesek amúgy sem hinnék el az RTL klub híreit ha igaz ha nem.
Hajrá RTL! Kellemesen csalódtam bennük! Én maximálisan támogatom õket ebben!!
"Szerintetek mennyit tud ártani az RTL.." Vastagon kilátszik a 'lóláb', hogy miért kreálnak részben igaz, de csekély jelentõségû híreket ennyire eltúlozva és különös jelentõséget tulajdonítva nekik. Ezen a rossz-ellenzék arculati próbálkozáson csak mosolyogni lehet. Az MSZP-t és Bajnai féléket meg sem közelítik. Látszik az erõlködés. Különben is, ha valaki ennyire jó irányú munkát végez legtöbbünk megelégedésére mint a jelenlegi miniszterelnök által vezetett kormány, annak ennyi minimum jutalmazás jár az emberek részérõl, hogy ha sportot és sport intézményeket támogat a miniszterelnök, azt az örömöt meg kell adni neki, mert végül is ez leginkább nekünk jó. Az más dolog, hogy aki rajtunk segít, az is örül neki. Ha ilyen, mindannyiunk számára hasznos dolgok elfogadásával "jutalmazni" tudjuk azt, aki sok évtized után végre ki vezeti az országot a kádár-féle és a Gyurcsány-Bajnai féle, baloldali értelmetlen fájdalmas ( https://www.youtube.com/watch?v=35PezVEQDJI ) taposó malomból, annak nagyon sok dolgot el kellene nézni, ha egyáltalán tényleg van mit. De hiszen ezekkel mindannyiunknak használ. Tehát valójában nincs mirõl beszélni mert bosszúból hatalmasra felfújt vaklárma az egész!


Már nem adja az RTL a Forma 1 et? :O

Legjobb válasz: nem hosszabbították meg a szerzõdést, így mostantól az m1-en lesz.

nem hosszabbították meg a szerzõdést, így mostantól az m1-en lesz.
Miért ne adná? Igaz én nagyon ritkán kapcsolom be a TV-t fõleg az RTL-re kb heti 2 szer és én még reklámot se láttam róla hogy kezdõdne akkor szerintem még el sem kezdõdött.
Holnap lesz az elsõ idõmérõ 06:40-tõl az m1-en ;DD
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat :) Kezdtem megijedni, hogy nem adja :O De akkorjó :)

Mikortól adja az RTL a mentalista 3. évadját?

Már ha persze adja.Bár sztem sikeres a sorozat szóval biztos vagyok benne h menni fog.

Legjobb válasz: Én ugy emlékszem,tavaly az elsõ évadot adták...de nem biztos.Aztán jött a széf és azota nem adják.Én is várom nagyon

Én ugy emlékszem, tavaly az elsõ évadot adták...de nem biztos.Aztán jött a széf és azota nem adják.Én is várom nagyon
A kérdező hozzászólása: A második is lement már. :)
Én úgy tudom, hogy majd csak õsztõl fogják adni. De ez nem biztos.

Nem nevetséges hogy az RTL a fókuszban rögtön elkezd mentegetőzni, meg magyarázni a VV-vel kapcsolatban?

Amit ide is bemásoltak, hogy bunda az egész, biztos mindenki olvasta már. Akár igaz akár nem.

Legjobb válasz: Nem tudom.. Még nem tart ott a fókusz. De kiváncsi vagyok rá h mit mondanak..

Nem tudom.. Még nem tart ott a fókusz. De kiváncsi vagyok rá h mit mondanak..
Az a probléma itt, hogy akinek van egy ici-pici logikája, meg szeret gondolkodni is, az magától is fél másodperc alatt kitalálta mindazt, amit most a fókuszban elmondtak. Úgyhogy szerintem például ez a kérdés tök nevetséges, meg ezek a klassz kis összeesküvés-elméletek. Egyébként képzeljétek el, hogy én a názánál dolgozok 1999 márciusa óta, és véletlenül hallottam, hogy a feletteseim arról beszélnek, hogy 2011 nyarán egy kikúrtnagy szikladarab fog a bolygóba csapódni, megsemmesítve azt. Ezt az is bizonyítja, hogy.
Hát igen... olvastam már ezt én is , de nem hiszem el. De ha NEEtántán Béci nyerné meg (amit nagyon kétlek) akkor igazat adok a szöveg írójának. De most semmiképp!!
Egyetértek az elöttem szólókkal, csak lejûratni akarják -.- Ennyi erõvel én is írhatnék napinemszar-ra ilyen szöveget, h az rtl-nél dolgozok stb stb és akkor azt is mindenki elhinnék. Esksüszöm egyszer kipróbálom
Szerintem se meg rendezett, biztos is h a VV gyülölõk találták ki ezeket...
Nekem az a szemet szúró és szánalmas ahogy a VV utálók erõlködnek h lejárassák a mûsort. Ezek a névtelen "mindent tudó", jól informáltak számomra hiteltelenek. Meg az "ismerõsöm szomszédjának a fiának a dédmamája a VV-ben dolgozik.." szövegekbõl is elegem van...
Miért lenne nevetséges?! Tisztázzák a dolgokat, ennyi...
a régiek is megrendezettek volta, nem gyõzõtt volna szabolcs.
Miért lenne röhejes? Már túlságosan szárnyra kaptak ezek a nevetséges történetek, és tiszta vizet öntenek a pohárba, és elmagyarázzák a sok hülyének, hogy mégis hogy történnek a dolgok, és mért nem érné meg csalni. És tudod az a röhejes, hogy ezt meg kellett tenni, mert jópáran nem tudnak józan paraszti ésszel gondolkodni. Ha valami nem úgy történik, ahogy szerették volna, akkor rögtön az van, hogy bundázták? Tényleg ennyire futtya csak az eszetekbõl? Én is Olivérnek drukkoltam, mégis belátom, hogy alapból nehéz párbaj lett volna, így meg, hogy kikészült addigra Oli, és feszült volt a párbajon, tudtam, hogy esélytelen. Szóval nyugodjatok végre le, nincs semmiféle elõre megírt forgatókönyv. Manipulálva biztos vannak a dolgok, feladatok, küldetések által, meg tudnak játszani azzal is, hogy kirõl mit mutatnak meg az összefoglalóban, de nem szavazatcsalással, és elõre megrendezett dolgokkal.
A kérdező hozzászólása: Ezt a hülye körlevelet én nem hittem el, de számomra nevetséges hogy magyarázkodnak, mert valamilyen szinten tuti manipulálva van. Meg az is nevetséges, hogy sokan beveszik amivel a mûsorban érveltek, hogy miért nem éri meg csalni??? Azt hiszitek hülyéket tart az RTL erre a feladatra. Jaj.
Nem magyarázkodnak, csak gondolták kicsit tiszta vizet öntenek a pohárba. Hetek óta tartanak ezek a sztorizgatások. Elõször Olivér beépítettségérõl, most meg a kiesésérõl. Már kicsit uncsi.
Én se hiszek ezeknek a hülye körleveleknek.De ha Béci nyeri meg a játékot(amit nagyon kétlek) akkor már elgondolkodhatunk rajta hogy csak van benne valami.. Én tegnap olvastam elõszõr , de nem hittem el aztán az összefoglalóba láttam h Sport , egészség hét lesz, na akkor már elgondolkodtam rajta h lehet h ebbe van valami mert azt is lehet benne olvasni h olyan feladatokat adnak nekik ami a Ráczoknak kedvez.De szerintem akkor is hülyeség ez a körlevél.
"Meg az is nevetséges, hogy sokan beveszik amivel a mûsorban érveltek, hogy miért nem éri meg csalni???" Ez nem hit kérdése. Elmondtam érthetõen: aki nem jött rá MAGÁTÓL is arra, hogy mivel egyedül a nézettség számít, így nem éri meg manipulálni a szavazást, illetve nem lehetne ilyen színészeket napról napra felkészíteni, az egyszerûen buta mint a föld. Mert oké. Akkor tegyük fel, hogy õk színészek, meg mindenfée manipuláció megy ott. Vagy ahogy csak te írtad, "valamilyen szinten manipulálják". Meg tudod indokolni, hogy milyen logikát látsz emögött? Mert olyan még soha nem láttam, hogy valaki normálisan megindokolná, hogy õ miért gondolja csalásnak, miért tartja logikus lépésnek.
De az is gyanús, hogy Balázs nem vállal kihívásokat. Na meg ugye nem zörög a haraszt...
A feldobott labdát érdemes leütni, majd újra feldobni...ha érted...;)
"Na meg ugye nem zörög a haraszt..." Nem, a [email protected] nem.
Én hiába írtam, hogy ne higgyenek már el mindent, amit írnak.
Na végre elõkerültek az értelmes emberek, mert eddig minden ilyen kérdésnél csak olyanokat olvastam akik elhitték ezt a hülyeséget.
Miért ne lenne igaz? Király Norbi gyõzelmét is elcsalták, akkor ezt miért ne?
Van aki még mindig ott tart, hogy Király L. Norbi? Na ne viccelj! Azért szavaztak rá annyian, hogy végig bentmaradjon mert szórakoztató figura, de azért azt a normálisabb emberek tudják, hogy nevetségessé tették volna az országot, ha olyan ember nyer, akinek alig van énekhangja. Egy -egy szavazat is dönt, te honnan veszed, hogy pontosan mennyi különbséggel lett Norbi a 3. ? Ez már nagyon nevetséges amit egyesek mûvelnek unalmukban!
Iagz, amit a 20:50-es mond, nekem a nagymamám meélte, mikor pont a náz elött haladt el gyalog, és halotta h errõl beszélnek -.-
Nekem furcsa, h Oli kiesése után kapott ez szárnyra.Lehet, h benne van a keze?Nem tudni!Így már nem hinném, hogy Béciék nyerik, mert akkor magyarázkodhat a RTL.Remélem azért vagy Béci v. Alek v. Laci nyer!A fene tudja már, hogy mi igaz.
Alap, hogy nem Béci nyer... De ezek után majd az lesz, hogy "Azért nem nyert Béci mert lebuktatták az RTL-t és emiatt megváltoztatták." -.-"
Ezektõl a kis naív tizenévesektõl, akik szerint "elcsalják" a szavazatokat, nem a valódi gyõztes nyer, azoktól csak egyet kérdeznék:ebben mi az érdeke a csatornának? Adott egy ember, szavaznak rá 100ezren, és van egy másik rá 200ezren szavaznak. Hülye az aki azt hiszi, hogy saját maguknak tesznek keresztbe.Mert ha az lenne a párbaj/játék nyertese akire kevesebben szavaznak, azzal magukkal csesznének ki.Nyílván nem érdekük ez. De csak éljetek a kis kamasz álomvilágotokba és nehogy egy centivel is továbbgondoljátok, mert az már meghaladja az agykapacitásotokat.
ha igazak az írások róluk ha nem nekem gyanús az egész valóvilág dolog...
Ha meg lenne rendezve akkor gratulálok az Rtlnek hogy ilyen tehetséges színészeket fedeztek fel pici hazánkban! Igaza van Kolosinak. A való élet sokkal izgalmasabb bármilyen kitalált történetnél. Amúgy meg ha Olira szavaztak volna többen akkor több lenne az az ember aki nem nézi a mûsort a kedvence kiesése miatt, tehát csökkenne a nézettségük. Nincs itt semmiféle összeesküvés! Szerintem.
Az egész RTL-klub nevetséges.

Idén (vagy jövõre, ezt sose tudom) közvetíti az RTL a Domino Day-t?

amióta megvolt ez az " átállás " egyáltalán nem nézek tévét, de emiatt szívesen bekapcsolnám (lehet hogy már nem is müxik :D ) semmilyen konkrét infót nem találtam arról hogy lesz-e vagy mikor lesz. ha valaki tud valamit írjon! :)

Legjobb válasz: Valószínûleg a 2009 utániak nem a "Domino Day" eseményhez kapcsolódnak, mert egyik forrás sem folytatódik a 2009-es dátum után. Ez például egy 2012-es videó, sok dominót döntenek le és mégsem Domino Day: https://www.youtube.com/watch?v=CJsDkqJQWOo A kérdéseddel ellentétben az eredeti mûsor/esemény akkor ért véget.

Valószínûleg a 2009 utániak nem a "Domino Day" eseményhez kapcsolódnak, mert egyik forrás sem folytatódik a 2009-es dátum után. Ez például egy 2012-es videó, sok dominót döntenek le és mégsem Domino Day: https://www.youtube.com/watch?v=CJsDkqJQWOo A kérdéseddel ellentétben az eredeti mûsor/esemény akkor ért véget.
A kérdező hozzászólása: https://www.youtube.com/watch?v=g2Uh7OnI85E de akkor ezek szerint az esemény létezik csak nem közvetíti az RTL?
Nem, nem létezik az esemény. 2009-ben volt az utolsó: [link]
Megtévesztõ a cím, sokan trükköznek vele hogy nagyobb nézettséget érjenek el. A linkelt videóban lévõ leírás: "Hi folks, here is a moment that I did not make videos. What better than to Domino Day to discover a passion for dominoes. DOMINO DAY LIVE FROM 1986 TO 2009" A címe pedig: A leghihetetlenebb rekordok. A videóban csak összevágott bejátszások vannak az összes évbõl (nem elemeztem ki a két órás anyagot, de van benne 1998-as dátum kirajzolva), nincs kezdete, folyamata, végig különbözõ adások rekordjait vágták össze. Attól "2014", hogy ekkora adták le ezt az összefoglalót, Franciaországban (a DD holland). Ez kb olyan mint a nemrég nálunk leadott 'Megasztár 10' volt, azt hiszem ott is az évforduló kapcsán szedtek össze régi dolgokat egy mûsorba. Ez a videó ugyanolyan, és nem egy valós dominó nap.
A kérdező hozzászólása: ó de kár.. :( köszönöm a válaszokat !

Megszünteti az RTL a Mónika-show-t - a Jobbiknak mégiscsak igaza van (legalábbis részben)?

Rényi Ádám (RTL Klub kommunikációs igazgató): "A Mónika-show hosszú évek óta sikerrel futott, ám az utóbbi id?ben nem tudtunk egyszerre megfelelni a néz?k igényeinek és a törvény bet?jének" Értitek, a néz?k igényei!:) (Inkább nevezném a néz?k ösztöneinek.) Magyarul nem jók a törvények, kész ez a pofátlanság:) Alapvet? hazugság a médiában, hogy a tévé csak a néz?k igényeit próbálja kielégíteni. Valójában el?ször ?k azok, akik megteremtik bennünk az "igényt", kb. mint ahogy nem azért fogyott egy id?ben jól az Orbit Professional, mert eleve igény volt rá (hogy is lett volna, nem is tudtuk, hogy létezik:)...), hanem azért mert a reklámokkal megteremtették bennünk az igényt. Vagy van itt valaki, aki igényelte a Gy?zikét például?? Úgy értem amikor még nem is tudtad, hogy lehet egyáltalán ilyen, igényelted el?re? Persze ha már van, akkor sokan kíváncsiak rá mennyire idióták - van egy ilyen rossz emberi tulajdonság. De erre alapozva kell kertévét csinálni, tényleg? Igényelte bárki Benk?t? (nem a spiclit, a másikat:)...) Nem hiszem. A Mónika-show-t sem igényelte senki. Persze ha már van, akkor nézik sokan, miért ne: szép színes, meg veszekednek is, jó nézni a sok nyomorékot és örülni, hogy nem mi vagyunk azok, ráadásul a többi adón se megy semmi értelmes m?sor. Persze, hogy "igény" volt rá:) Mondjuk ki is lehetett volna kapcsolni, milyen jó is az ülni a csöndben. Nem mindenki tudja magát elfoglalni egy jó könyvvel, nem mindenkinek van pénze vagy fantáziája arra, hogy bármi más szórakozása is legyen, mint a tévé.

Legjobb válasz: Akinek a mocsok kell és nézi, annak igénye van rá. Ennyi. A gyereket tanítsák meg a szülei a normális értékrendre és akkor nem néznek szennyet, a szülõ pedig gondolkodjon értelmes ember módjára és ne nézze a szart. Kész. Nem betiltani kell, bannolni, hanem a baszottbuta embereknek megtanulni gondolkodni.

Akinek a mocsok kell és nézi, annak igénye van rá. Ennyi. A gyereket tanítsák meg a szülei a normális értékrendre és akkor nem néznek szennyet, a szülõ pedig gondolkodjon értelmes ember módjára és ne nézze a szart. Kész. Nem betiltani kell, bannolni, hanem a baszottbuta embereknek megtanulni gondolkodni.
Kis kiegészítés, mint a reklámhoz kicsinykét értõ ember. Reklámmal nem teremtesz meg igényt, ha alapból megvan az ellenérzés. Pl, most gusztustalan leszek, de a kutyasz*r belsõépítészeti felhasználását kampányolhatod ameddig akarod, nem fog összejönni. Ha nincs rá igény, a reklám nem tud csodát tenni.
Emberek, nem akarom elkiabálni, de április elseje...
Jaj jaj vérzik a szívem :D Na mi van a Jobbik kijelentése csak nem volt hatással az Rtlklubra... kac kac
A kérdező hozzászólása: "A mónika show-ra volt igény, mert ha megnézed kb. 8-10 éve fut, és elég sok nézõt csábított a képernyõ elég." Akkor nevezzük igénynek azt, hogy egy adott idõpontban ráérõ emberek, fõleg, hogy nincs más értelmesebb mûsor, kíváncsiak arra ami egy iszonyat, ami undorító, ami nevetségesen gáz, kíváncsiak arra, hogy emberek mennyire ostobák tudnak lenni? Ez az igény? És akkor is lett volna rá "igény", ha a másik csatornán mondjuk egy jó film ment volna pont abban az idõben, mondjuk a Joshi, vagy valami ötödrangú sorozat helyett?
A kérdező hozzászólása: "rágót azonban mindig veszek. Tudod miért? Mert nekem egy fajta stressz levezetés, másrészt szeretem az ízét, és a leheletem is jobb lesz tõle." Nem a tudatos vásárlók vannak többségben. Amúgy meg, ha nem reklámozták volna a Professional-t (direkt ezért írtam nem a hagyományos drazsérágót, de mindegy...), akkor sokkal kevesebben vették volna, mert egyszerûen nem tudták volna mi az, miért jobb. (Miért kellene azt venni a hagyományos helyett.) Ráadásul drágább is 50 forinttal és ugyanúgy 10 szem van csak benne:)
"Természetesen nem a reklám miatt fontos nekik a szájhigiénia, nem a reklám teremtette meg az igényt arra, hogy friss legyen a leheletünk:) De a reklám teremtette meg az igényt arra a bizonyos rágóra, mint alternatív megoldásra" Magadnak mondasz ellent. Akkor most reklám miatt kell a termék vagy az igénykielégítõ képessége miatt. De mondok jobbat, csak hogy értsd: Amikor Pfeizer bevezette a világon elõször a Viagrát, mint elsõ bizonyítottan mûködõ potencianövelõ szert, nem reklámozták Mégis vitték mint a cukrot. Miért?
Mire "kattannak" rá legkönnyebben mindenütt a világon az emberek? 1. szex, 2. sztárok, csillogás, gazdagság 3. akik még náluk is hülyébbek és szerencsétlenebbek
"amúgy meg, ha nem reklámozták volna a Professional-t (direkt ezért írtam nem a hagyományos drazsérágót, de mindegy...), akkor sokkal kevesebben vették volna, mert egyszerûen nem tudták volna mi az, miért jobb" Azért reklámozták mert MÁS volt mint a többi, ugyanazon a kategórián belül. Tehát más csoportot ér el. Ezzel az erõvel azt is mondhatod hogy ha nem reklámozták volna mosószerek közt a gél állagúakat, akkor nem venné senki, mert "ugyanaz" Holott nem. A reklám a megkülönböztetést szolgálta ezekben az esetekben.
A kérdező hozzászólása: "Akkor most reklám miatt kell a termék vagy az igénykielégítõ képessége miatt." A reklám juttatta el hozzád az információt, hogy létezik valami, amivel kielégítheted az igényeidet. De reklám nélkül nem lenne igényed arra a valamire, ami addig számodra nem is létezett. Milyen jól megvoltunk hosszú évekig a Professional nélkül, mégsem hallottam senkitõl, hogy "de jó lenne ha lenne egy olyan rágó, amiben ilyen kis granulátumok vannak és akkor az úgy jobban tisztítaná a fogaimat rágás közben...". Vagy te hallottál ilyet? Nem csakúgy általában véve "a rágóról" beszélek, hanem az Orbit Professional-rõl. A Viagra teljesen más, persze, hogy megfogalmazódik mindenki fejében a legegyszerûbb megoldás, miszerint milyen jó lenne ha csak be vennék valamit és akkor mûködne... Ez a legjobb, ilyen még számtalan van:) milyen jó lenne ha csak bevennék valamit megjavulna a látásom, kigyógyulnék a rákból, visszanõne a hajam, milyen jó lenne ha csak be vennék valamit és lefogynék:)
A Mónikashowal az a helyzet, hogy sokan csak azért nézik, hogy röhögjék a sok hülyét vagy várják, hogy lesze verekedés. Csak az a baj ezzel, hogy ez is nagyban növeli a nézettséget.
A kérdező hozzászólása: "Kétlem hogy tanultál valaha is közgázt vagy marketinget." Meghagylak ebben a hitben, úgy látom erre van igényed:) Mellesleg én olyan ember vagyok, aki nem feltétlenül hisz szentül abban, amit tanítanak. Ha ezt tenném, akkor az azt jelentené, hogy tudásom alapja semmi más csak a HIT. Elhiszem ami le van írva, el hiszem amit mondanak... Persze nyilván logikusnak tûnik, de gondolj csak bele mennyi mindent tanítottak régebben, ami akkor ugyanúgy logikusnak tûnt, akár a közelmúltban is, amirõl ma már tudjuk, hogy hülyeség...
Mónika show-t nem igényelte senki? Ezt honnan veszed? Van egy aranyszabály az üzletben: az igények formálják a piacot. Ez így van a TV-k esetében is. A mónika show-ra volt igény, mert ha megnézed kb. 8-10 éve fut, és elég sok nézõt csábított a képernyõ elég. Vagyis ha nem lett volna rá igény, akkor az emberek nem nézik, és az rtl majd leveszi a mûsorról. Ez volt a Vágó féle párbajjal is, meg a táskanyitogatós mûsorral is. Elõbb-utóbb megszûnt, mert nem nézte senki. Sõt a legyen ön is milliomossal os ez volt, Fábryt azért tetteék be, mert a Vágó féle milliomost már nem nézték sokan, ezért le kellett volna venni a mûsorról... Ez az orbit rágós dolog szerintem hülyeség. Nem nézek TV-t, se reklámot, rágt azonban mindig veszke. Tudod miért? Mert nekem egy fajta stressz levezetés, másrészt szeretem az ízét, és a lehellettem is jobb lesz tõle. Nem a reklámok formálják az igényeket. Lehet régen így volt, de manapság nagyon odafigyelnek ezekre, hogy pszichológiailag ne tartalmazzon olyan elemeket, hogy egybõl vásárlásra buzdítson... (ez a mozis coca kólás eset...)
A kérdező hozzászólása: Ápr. 1-re nem is gondoltam:) ) Ki tudja? Lehetséges?:)
A kérdező hozzászólása: "Nem betiltani kell, bannolni, hanem a baszottbuta embereknek megtanulni gondolkodni." Igen? Akkor tanítsd meg õket légyszíves:) Amúgy meg sajnos az embereket - egy jó részét - a tévé neveli, a tévé szocializálja, nem tudtad? Ekkora felelõsséggel, csak úgy engedjük, hadd menjen amerre akar?
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem a reklám miatt fontos nekik a szájhigiénia, nem a reklám teremtette meg az igényt arra, hogy friss legyen a leheletünk:) De a reklám teremtette meg az igényt arra a bizonyos rágóra, mint alternatív megoldásra.
A kérdező hozzászólása: kutyasz*rban nincs semmi "izgi". Azzal persze, hogy nem teremtesz igényt. Bár ha valami olyasmit reklámoznál, amivel elkerülheted azt, amitõl undorodsz, akkor megint csak jók vagyunk, vedd például a baktériumokkal riogató reklámokat.
Kétlem hogy tanultál valaha is közgázt vagy marketinget. Igényt nem lehet teremteni csak úgy, reklámokkal. A rágós példa tökéletes: Ezek alapján azt mondod hogy az embereknek nem volt igényük arra hogy friss, üde leheletük legyen és hogy egyúttal valamilyen módon tudjanak tenni a szájuk és a fogaik egészségért, napközben amikor nincs idõ fogmosásra? És hogy csak a reklámok miatt fontos ez nekik?
Te komolyan hiszel egy olyan hírnek amit április elsején adnak ki egy, a sávját folyamatosan nyerõ mûsor megszüntetésérõl?
A kérdező hozzászólása: "Ezzel az erõvel azt is mondhatod hogy ha nem reklámozták volna mosószerek közt a gél állagúakat, akkor nem venné senki, mert "ugyanaz" " Igen, kevesebben vennék és/vagy lassabban terjedt volna el, inkább csak szájról-szájra. Amíg nem terjedt el a reklámok által, ezt sem hallottam senkitõl, hogy "milyen jó lenne ha lenne ilyen gél is".

Az rtl klub híradója miért kampányol ennyire a szocialistáknak?

Akármilyen hír van szinte, a szocialistákat meg kell szólítani, persze őket pozitívan beállítva, hogy ők mennyire okosak, mennyivel jobban csinálnák. Volt idejük jobbá tenni az országot, nem sikerült! Igaz a Fidesznek sem.

Legjobb válasz: "Az rtl klub híradója miért kampányol ennyire a szocialistáknak?" Az rtl most nem a szociknak, hanem Gyurcsány pártjának, a Demokratikus Koalíciónak kampányol, amihez bizonyára semmi köze annak, hogy az rtl programigazgatója, Kolosi Péter bizony Dobrev Klára (Gyurcsány felesége) egyik legjobb barátja...

"Az rtl klub híradója miért kampányol ennyire a szocialistáknak?" Az rtl most nem a szociknak, hanem Gyurcsány pártjának, a Demokratikus Koalíciónak kampányol, amihez bizonyára semmi köze annak, hogy az rtl programigazgatója, Kolosi Péter bizony Dobrev Klára (Gyurcsány felesége) egyik legjobb barátja...
"Az ország legnézettebb híradója. Nem szabadna ennyire elfogultnak lennie." Nem szabadna az ország legnézettebb híradójának lennie. :)
Figyelj, magán tulajdonban lévõ cég, így azt sugároz és azt pártol, akit vagy amit akar. Igaz, hogy a bal oldal felé húz és akkor mi van? Nagyobb undormány az, amit fidesz mûvel a közszolgálati médiával az adófizetõk pénzébõl. Bár igaz Rémhír tv a legszörnyûbb meg Echo bár az tényleg magán kézben van.Így azok meg lehetnek jobb oldaliak, max nem nézem azokat sem. Egyébként én sem vagyok oda az RTLért, de örülök, hogy ATVn kívül van még olyan adó, ami (részben ellenzéki.) Igazából nem pártolom egyik adót sem, de elegem van már abból, hogy szinten majdnem minden adón orbán istenítése megy.Egyébként anno fityesz volt az, aki ellenzékben rengeteget okoskodott, aztán most látjuk érezzük miket mûvel kegyetlenül.
Na vajon kinek a szócsöve a retekklub?
Talán mert az MSZP házi televíziója az RTL? Azon mentek/mennek a szennymûsorok pl:Való világ, Maunika show...stb
TE JÓ ÉG! Te még nézed a retekklubot?
Mellesleg ez a feladata, olyan kormányt támogatni, aki több pénzt hoz a média birodalomnak. Ez nem egy nonprofit vállalat és nem is segély szervezett nagyon komoly pénzek vannak benne és nagyon komoly tõke érdek van mögötte, hogy mivel kell mosni az emberek agyát. Monika show és társai csak a mélyítette azt a szakadékot, ami egyes társadalmi rétegek között van. Ez volt a cél, mert csinálhattak volna értelmesebb mûsorokat is, de azt nehezebb és több ember kell hozzá. Nem egyszerûbb volt filléres statisztákat felfogadni és verekedésre biztatni õket és börtön élményeket és bûnös történeteket elmeséltetni velük ...
Bellinkelnéd a kérdéses mûsõrt? És ne csodálkoz az uj adó nem tecik nekik.
A kérdező hozzászólása: Az ország legnézettebb híradója. Nem szabadna ennyire elfogultnak lennie.
Azért mert német, balliberális hátterû csatorna. Ilyen a politika, vannak baloldali és jobboldali csatornák. A köztévének valóban függetlenebbnek kellene lenni, de mivel ugye mindig a mindenkori kormány dönt a pénzügyi juttatásokról, így nekik is az az érdekük, hogy jóban legyenek velük. Örüljünk neki, hogy még legalább ez van, úgy hallottam Görögországban már a köztévét is megszüntették. Akkor már tényleg csak az atv, hír tv , kereskedelmi pandák, vombatok, közúti balesetek maradnának.

Rtl most.hun hol tudom ujranézni a Rubi az elbűvölö szörnyeteget? Lemaradtam de nem találom hol lehet megnézni az rtl moston.

Legjobb válasz: Csak az RTL saját gyártású mûsorait lehet visszanézni, külföldi sorozatokat, filmeket nem.

Csak az RTL saját gyártású mûsorait lehet visszanézni, külföldi sorozatokat, filmeket nem.
A kérdező hozzászólása: pedig a rubi sorozat végén kiirja hogy meglehet nézni ezt a mûsort.
Vissza lehet nézni õket : ) a Második esélyt nem lehet, de a Rubit igen.:) Annyi csupán, hogy http://www.rtlmost.hu és ott lesz a Mûsorok menüpont, és egy legördülõ sáv, kiválasztod a címet, és kattintassz ; ) Jó TéVézért!;)
*Jó TéVézést ! <-- ne haragudj:$
mei reszt akarod vassza nezni?
bocs hibasan irtam meik resz akarod vissza nezni
-t nélkül természetesen! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!