Találatok a következő kifejezésre: Az Outlook-ban egy (6 db)

Az Outlook-ban szeretnék egy fájlt csatolni a küldendő levélhez, de ahogy rákattintok a "fájl csatolása" "gombra", hibát észlel és leáll. Miért?

Legjobb válasz: Valami gond van az explorer.exe fájllal, illetve egy általa meghívott dll-lel. Ugyanis amikor rákattintasz a "fájl csatolása" gombra, akkor meghívja a "tallózás" ablakot, amit a fenti fájl "bonyolít" le. Az, hogy ezt mi okozza ennyibõl nehéz megmondani. Esetleg ha idéznéd a hibajegyet, azaz amikor leáll, akkor ott van olyan gomb, hogy részletek, és abban rögzítve van, hogy mi okozott hibát, azzal sokat segítenél. Számos oka lehet ilyen problémának. Lehet, hogy elég az Outlook újratelepítése, lehet, hogy csak valami beállítás, esetleg rossz driver okoz ilyesmi problémát...

Valami gond van az explorer.exe fájllal, illetve egy általa meghívott dll-lel. Ugyanis amikor rákattintasz a "fájl csatolása" gombra, akkor meghívja a "tallózás" ablakot, amit a fenti fájl "bonyolít" le. Az, hogy ezt mi okozza ennyibõl nehéz megmondani. Esetleg ha idéznéd a hibajegyet, azaz amikor leáll, akkor ott van olyan gomb, hogy részletek, és abban rögzítve van, hogy mi okozott hibát, azzal sokat segítenél. Számos oka lehet ilyen problémának. Lehet, hogy elég az Outlook újratelepítése, lehet, hogy csak valami beállítás, esetleg rossz driver okoz ilyesmi problémát...

A Microsoft Outlook ban hogyan tudom beállítani azt, hogy az egy bizonyos felhasználótól érkező emailra egy automatikus üzenet menjen vissza? SOS

Legjobb válasz: Tools/Rules and Alerts -> New Rule -> Next -> from people or distribution list (allitsd be a rulet, vagyis akitol jovo levelekre alkalmazza) -> next -> reply using a specific template -> válassz ki egy elõre mentett templatet (irsz egy valaszmailt, amit *.oft foramtumba mentesz)

Tools/Rules and Alerts -> New Rule -> Next -> from people or distribution list (allitsd be a rulet, vagyis akitol jovo levelekre alkalmazza) -> next -> reply using a specific template -> válassz ki egy elõre mentett templatet (irsz egy valaszmailt, amit *.oft foramtumba mentesz)

Microsoft Outlook-ban több fiók van beállítva. Mind egy felhasználó által kezelt fiók. Sajnos levél küldésnél a levelet az elsődleges fiók kimenő mappájába teszi be és nem abba a fiókba, amelyikből küldve lett a levél. Hogy lehet ezt beállítani?

MS Outlook 2007; 1 Exchange céges, 1 pop céges, két privát fiók.

Legjobb válasz: Nem az a gond, hogy csak egy smtp (levél küldõ) szerver van beállítva, és csak ahhoz a fiókhoz?

Nem az a gond, hogy csak egy smtp (levél küldõ) szerver van beállítva, és csak ahhoz a fiókhoz?
A kérdező hozzászólása: Tehát 3 POP/SMTP fiók, és egy Exchange fiók van beállítva, ebbõl az egyik pop/smtp fiók az alapértelmezett a küldéshez.


Microsoft Outlook-ban, hogy kell beállítani azt, hogy egy e-mail címről érkezett levél ne az én címemre jöjjön, hanem egy másikra?

Úgy mond átírányítás. Ne jelenjen meg a az els? e-mail címemen, hanem az átírányítottra

Miért van az, hogy a nekem elküldött képek Outlook 2013-ban nem jelenik meg, csak egy fekete keret?

képek,Outlook

Legjobb válasz: Egyszerûen nem tlálom a módját,hogy hogyan töltsem le.

A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem tlálom a módját, hogy hogyan töltsem le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!