Találatok a következő kifejezésre: Az Outlook megnyitásakor a (2 db)

Hogyan tudom a gmail-t az Microsoft Office Outlook 2003 programba futattni? Megnyitáskor a következőket kérdezi:-Microsoft Exchange kiszolgáló:. , Postaláda:. , Miket kell itt megadni?

Legjobb válasz: A Gmail postafiókodat nyisd meg a webesen (böngészõbõl https://mail.google.com), jobb felsõ sarokban Beállítások, POP/IMAP beállítások). Tartsa meg mindkét helyen a leveleket, a POP3 használata az ezután letöltött levelekhez. Aztán az Outlook Espress-ben be kell írnod a Gmail beállításait. Levélküldõ szolgáltató: Gmail - smtp.gmail.com, Kiszolgáló beállításai: pop.gmail.com, port: 995.

A Gmail postafiókodat nyisd meg a webesen (böngészõbõl https://mail.google.com), jobb felsõ sarokban Beállítások, POP/IMAP beállítások). Tartsa meg mindkét helyen a leveleket, a POP3 használata az ezután letöltött levelekhez. Aztán az Outlook Espress-ben be kell írnod a Gmail beállításait. Levélküldõ szolgáltató: Gmail - smtp.gmail.com, Kiszolgáló beállításai: pop.gmail.com, port: 995.
Ne ragaszkodj az Outlook Espress-hez, Gmail sokkal könnyebben beállítható a Mozilla Thunderbird levelezõben. Ha van Firefox a gépeden (ennek a motorját használja), akkor töltsd le ezt: http://www.mozilla-europe.org/hu/products/thunderbird/
A kérdező hozzászólása: Sajnos még mindig nem tudom mit írjak a megjelenõ ablak két kérdésére: Microsoft Exchange kiszolgáló:.... , Postaláda:..... ,

Az Outlook Express megnyitásakor a következő üzenet olvasható: "a kívánt feladat végrehajtása közben néhány hiba történt". Hogy lehetne eltüntetni valahogy, mert nagyon idegesít?

A hibát sajnos nem tudom kijavítani, de legalább az üzenet t?nne el a szemem elöl.

Legjobb válasz: Talán a legegyszerûbb az, ha a hibát javítod ki, nem? :) A programnak az a feladata, hogy jelezze, ha futása közben valami nem úgy történik, ahogy elõ van írva. Keress meg (van link az elérhetõségemre) és megpróbáljuk a HIBÁT kijavítani, nem a szõnyeg alá söpörni. Esetleg a konkrét hibajelenséget írd le új kérdésként, ott is kaphatsz rá sok jó választ.

Talán a legegyszerûbb az, ha a hibát javítod ki, nem? :) A programnak az a feladata, hogy jelezze, ha futása közben valami nem úgy történik, ahogy elõ van írva. Keress meg (van link az elérhetõségemre) és megpróbáljuk a HIBÁT kijavítani, nem a szõnyeg alá söpörni. Esetleg a konkrét hibajelenséget írd le új kérdésként, ott is kaphatsz rá sok jó választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!