Találatok a következő kifejezésre: Az Opera hol és milyen (2 db)

Az Opera böngésző hol és milyen fájlnévvel tárolja le az elmentett könyvjelzőket (bookmarkokat)?

Legjobb válasz: A legkönnyebben így nézheted meg az Opera böngészõben: Fájl menü -> Importálás és exportálás -> Opera könyvjelzõk exportálása... Fájlnév: opera6.adr Itt el is tudod menteni. A fájl UTF-8 kódolású, Jegyzettömbel is olvasható. A helye nálam: Program Files\Opera\profile De ez változhat a telepítéstõl függõen! Másik módszer: Könyvjelzõk menü -> Könyvjelzõk karbantartása... (Vagy billentyûkombinációval: Ctrl+Alt+B ) Itt kiválasztod a "Fájl" legördülõ menü-t (lemez ikon). Ekkor lehet HTML formátumban is exportálni a kedvenceket. Lesz egy kattintható, bárhol megnézhetõ HTML linkgyûjteményed. Csak az ékezeteket nem kezeli megfelelõen.

A legkönnyebben így nézheted meg az Opera böngészõben: Fájl menü -> Importálás és exportálás -> Opera könyvjelzõk exportálása... Fájlnév: opera6.adr Itt el is tudod menteni. A fájl UTF-8 kódolású, Jegyzettömbel is olvasható. A helye nálam: Program Files\Opera\profile De ez változhat a telepítéstõl függõen! Másik módszer: Könyvjelzõk menü -> Könyvjelzõk karbantartása... (Vagy billentyûkombinációval: Ctrl+Alt+B ) Itt kiválasztod a "Fájl" legördülõ menü-t (lemez ikon). Ekkor lehet HTML formátumban is exportálni a kedvenceket. Lesz egy kattintható, bárhol megnézhetõ HTML linkgyûjteményed. Csak az ékezeteket nem kezeli megfelelõen.
köszi nekem részben segitet. de ujkérdésem lenne az operáben mijen név alatt találhato pl a megnyitot ablakok listája és az indito kis ikonok ? mert van olyan kedvencem ami csak indito iknnal van mentve és nincs a kedvencekbe lementve jolenne tudni hogy ezeket holtalálom meg hogy lementhessem oket . választ elöreis köszönöm.

Hol találok részletes leírást az op. Rendszer telepítéséhez? És milyen driverek kellenek? Csak a videókártya meg hangkártya?

Legjobb válasz: Leírás>http://209.85.129.132/search?q=cache:syF_dtB6w4oJ:ikportal.e.. Elsõnek az alaplapi drivert(chipset) kell feltenni, aztán a többit (Vga, hálókártya...) Telepítés elõtt járj utána a drivereknek, csak ha megvannak akkor telepíts...ha javasolhatom!

Leírás>http://209.85.129.132/search?q=cache:syF_dtB6w4oJ:ikportal.e.. Elsõnek az alaplapi drivert(chipset) kell feltenni, aztán a többit (Vga, hálókártya...) Telepítés elõtt járj utána a drivereknek, csak ha megvannak akkor telepíts...ha javasolhatom!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Csak valami gond van ezzel az oldallal....nálad is?
A kérdező hozzászólása: Igen! Sajna itt is!
Nézz körbe itt>>>http://www.videosmart.hu/search?q=xp+telep%EDt%E9s (...partíció elrejtése nem szükséges...)
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!