Találatok a következő kifejezésre: Az Nst-n eredmény hol látható Nekem (1 db)

Az Nst-n az eredmény hol látható? Nekem csak egy görbe van, és azt mondták, hogy a babám túl virgonc. Jelent ez valamit?

4 napom van a szülésig....

Legjobb válasz: A görbe amit látsz az maga az eredmény. 120-180 közötti értékhatáron belül kell lennie,akkor jó. Hogyha a baba nyugalomban van akkor általában 140 a pulzusa. Ott ahol ennél magasabb értéket látsz ,mozgott a pici. Hogyha sokat mozogott a vizsgálat alatt akkor több lesz a 160 körüli éerték,ami nagyon jó. Szerintem jó ha a babád virgonc.

A görbe amit látsz az maga az eredmény. 120-180 közötti értékhatáron belül kell lennie, akkor jó. Hogyha a baba nyugalomban van akkor általában 140 a pulzusa. Ott ahol ennél magasabb értéket látsz , mozgott a pici. Hogyha sokat mozogott a vizsgálat alatt akkor több lesz a 160 körüli éerték, ami nagyon jó. Szerintem jó ha a babád virgonc.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez így jó? Kinek volt még ilyen értéke?

35. hetemet töltöttem 2 hete ez volt írva a kontroll papíromra: Ci:3000
ezt találtam:3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
Ez így normális?

4

A baba szívhangja miért erősödik fel a fájások alatt?

jön egy fájás,NST rád kötve,és mikor jön egy fájás a baba szívhangja sokkal hangosabb lesz,mikor elmúlik meg az is lecsitul.
ez miért van?

6

Császárnál létezik olyan érzéstelenítés, amelynél a láb nem bénul meg? Altatáson kívül.

7

Aki az első, és a második gyermekét is túl hordta, esetleg indították a szülést, annál a harmadik szülés hogy alakult? Õt is túl hordta?

Én mindkét gyermekem túlhordtam.Az elsőt 6nappal,a másodikat a 8.napon indították.Most 35hetes vagyok a 3.babámmal,és félek,hogy őt is túlhordom.Már nagydnn szeretnék szülni,nehéz már a terhesség.Inkább szülnék 36hetesen,mint 41héten.

3

A hirtelen romló közérzet és iszonyú fáradtság, álmosság jelezhet valamit? Vagy csak ez az időjárás teszi ezt velem/velünk? 39+2 hkm

Most valahogy olyan nyomott, fáradt és álmos lettem, mint a terhességem elején, amikor semmire nem volt energiám.

7

Akiknek soha nem görcsölt a hasa menstruáláskor, milyen volt a szülése?

7

Kinek mi a véleménye, tapasztalata erről a bábakoktélról?

1 narancs leve 1grapefruit leve,1kk frissen reszelt gyömbér!
40+4hkm vagyok és délután próbálom ki!

3

Milyen értéket mutatott a CTG?

10-8-5 perces és 1-2-3 perces fájásoknál és a tolófájásoknál?

4

Mi a véleményetek róla: Dr. Benedek József, aneszteziológus, szülésznő és nőgyógyász Nyíregyházán? Mennyi egy magán rendelés és mennyi a szülés nála? Tapasztalataitok? Leendő Apuka

4

Elso szulott kisfiad hanyadik heten szuletett?

Hany orat vajudtal? Mekkora volt a baba? Hogy indult be a szules?

28

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!