Találatok a következő kifejezésre: Az Nst-n eredmény (3 db)

Az Nst-n az eredmény hol látható? Nekem csak egy görbe van, és azt mondták, hogy a babám túl virgonc. Jelent ez valamit?

4 napom van a szülésig....

Legjobb válasz: A görbe amit látsz az maga az eredmény. 120-180 közötti értékhatáron belül kell lennie,akkor jó. Hogyha a baba nyugalomban van akkor általában 140 a pulzusa. Ott ahol ennél magasabb értéket látsz ,mozgott a pici. Hogyha sokat mozogott a vizsgálat alatt akkor több lesz a 160 körüli éerték,ami nagyon jó. Szerintem jó ha a babád virgonc.

A görbe amit látsz az maga az eredmény. 120-180 közötti értékhatáron belül kell lennie, akkor jó. Hogyha a baba nyugalomban van akkor általában 140 a pulzusa. Ott ahol ennél magasabb értéket látsz , mozgott a pici. Hogyha sokat mozogott a vizsgálat alatt akkor több lesz a 160 körüli éerték, ami nagyon jó. Szerintem jó ha a babád virgonc.

NST-n az eredmény nem reaktív, majd új vizsgálattal reaktív. Minden rendben van?

Ma 2x néztek meg NST-n, mert először nem reaktyv lett az eredmény. Napok óta alig mocorog a kicsim és már ez is zavart... Most meg ez az eredmény... A méhszájam 2000, az UH jó! Remélem minden rendben van a lányommal! Valaki volt így? Minden rendben lesz? Holnap is megyek újabb vizsgálatra. 37+2hkm

Legjobb válasz: Vizsgálat elõtt egy órával nyomj be egy fél tábla csokit, az felébreszti majd addigra. Nekem mindig bejött.

Vizsgálat elõtt egy órával nyomj be egy fél tábla csokit, az felébreszti majd addigra. Nekem mindig bejött.
A kérdező hozzászólása: Vizsgálat elõtt egy fél órával kávéztam. A csokit kipróbálom! Köszi!
Én mindig késésben vagyok:) , ezért mire odaérek az idõpontra úgy rohanok, mintha lépcsõztem volna. Nekem 2-szer volt NST, fel is ébredt a kisfiam a nagy rohanásra:) .
Szerintem erre a kérdésre az válaszoljon, aki megnézte az NST-det. Az én kislányomat pl. ÁLLANDÓAN ébresztgetni kellett, csoki, süti, kóla, kávé, cukros üdítõ meg se kottyant neki. Most 7 hónapos és elképesztõen nyugodt gyerek, természetesen egészséges.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves 3.! Beszéltem az orvosommal is, mert ma õ volt ott. A második eredményt is megnézte és arra azt mondta, hogy jó, de látszott rajta, hogy õ is megijedt az elsõ láttán. Õ mondta, hogy lehet naponta be kellene mennem. Csak kíváncsi voltam, hogy esetleg van-e itt valaki, aki hasonló cipõben járt vagy tud valami jó tanácsot mondani.
Nekem rossz lett az Nst-m beutalt a korházba, ott az mondták, hogy jó az Uh, az áramlás is, de az NST mégse jó.Esett a szívhang, alig mozgott stb..Ez volt szerdán.Péntek délelött császároztak.És nem bánom mert él a gyerekem!Ja én toxémiás voltam.
Harmadik vagyok. nekem is volt olyan, hogy az elsõ rossz lett, aztán hozott a szülésznõ enni-inni-kávét és elküldött sétálni, utána okés volt.
Mintha én írtam volna a kérdést! Épp ma jártam én is így! Tegnap és ma sem lett jó az eredményem nst-n, tegnap néztek áramálást az jó volt, a mai Nst után meg beküldtek a kórházba, ott amit csináltak, az meg jó volt. A doki azt mondta, lehet hogy elõször aludt a baba, mert 100-110 körüli volt csak. Megijedtünk, és felkészültünk a rosszra. Holnap is mennem kell, de van egy olyan érzésem, hogy minden nap most már. 39+2 hkm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó! Tegnapi uh-os papíromon az van, hogy a köldökzsinór folyamatos, szóval remélem nincs gond. Ma nagyon szép volt a görbém, szóval lehet, hogy tényleg csak aludt, lusta volt vagy egyszerûen csak megérezte az esti havazást!

Ma voltam nst-n. Tudom hogy az egyik eredmény ami 120 és 160 körül van a szívverése, de mit jelent a másik görbe mit jelent? 0 és 20 körüli érték körül mozgott.

Legjobb válasz: Az a fájásaidat jelenti. A 20 körüli érték azt jelenti, hogy nincsenek, vagyis amikor a gépre voltál kötve, akkor épp nem voltak. Üdv

Az a fájásaidat jelenti. A 20 körüli érték azt jelenti, hogy nincsenek, vagyis amikor a gépre voltál kötve, akkor épp nem voltak. Üdv
Fájás tevékenységet, ami még nem volt akkor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!