Találatok a következő kifejezésre: Az NS nevű kerékpár (1 db)

Az NS holy nevű kerékpár mire a legalkalmasabb (dirt. Street stb.)? Mennyibe kerül? Mi rossz benne?

HA valakinek nem ugrik be miröl is van sz? itt egy link :

Legjobb válasz: Így gyors ránézés alapján szerintem a váz arra utal, hogy ez streetre való, de szerintem dirtre is jó. Másra semmiképp sem.

Így gyors ránézés alapján szerintem a váz arra utal, hogy ez streetre való, de szerintem dirtre is jó. Másra semmiképp sem.
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem is. De azt még elfelejtettem megkérdezni hogy ezt magyarországon egyáltalán forgalmazzák ?
Ez street bicó mert merev-villás és 24es kerekek vannak benne, persze dirtözhetsz vele de a csuklódnak nem lesz túl kellemes :D ára 175 ezer, rossz benne ha V fékkel veszed de más nincs, legjobb street bicó :P bikediszkont.hu -ról tudsz rendelni... váz: 13" cr-mo súly 13, 03 kg
de amugy ezen 24 es v 26 os suburban van?
A kérdező hozzászólása: 24


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen harcművészeti stílus a jun kun cay?

3

Mi a különbség az elektromos airsoft és a gázos airsoft között a különbség? És úgy általában mesélnétek az airsoft fegyverekről?

5

Nyiregyházán új gördeszkapaek épül? Azt hallottam, hogy új park épül, ebből mi igaz, ? És ha épül hol épül melyk utcán

0

Van olyan harcművészeti stílus ahol kizárólag Wakizashi (rövid kard) használatot oktatnak?

Szeretnék ilyet tanulni. Battojutsu edzésekre járok, ahol katana használatot oktatnak, de wakizashit nem. Hol oktatnak ilyet?

1

Szerintetek érdemes elkezdenem boxolni?

170 cm magas,58-60 kg-os szálkás 14 éves fiú vagyok.Gondolkodtam rajta hogy elkezdek boxolni,mert jelenleg nem űzök semmilyen sportot,és az sem árt,ha megtanulok jól ütni.Ezelőtt 7 évet judoztam.Szerintetek ezzel az alkattal,és némi küzdősportos múlttal milyen lenne nekem a box?

4

Mi a véleményetek erről a boxzsákról? (link lenn)

http://www.szafarisport.hu/kensho-boxzsak-ps3790.html Thai Boxoltam, és most itthonra vennék ilyet, és azért ilyen nagyot hogy tudjak comb rugásokat is gyakorolni, véleményetek erről a márkáról? Strapabíró?

3

SEGÍTSÉG! Ollie nál mért fordulok el?

Valami miatt ollie nál mindig elfordulok kb 45-90 fokot.Rengetek videót és forumot nézem már róla és a testtartásom is jó nem fordulok semmerre de valamiért állandóan félre ugrok:( (lehetőleg értelmes válaszokat)

0

Airsoft fegyverekre kell valami engedély? Például MKH kártya, vagy ilyesmi?

Konkrétan erre a két fegyverre gondolok (azért írom meg őket, mert nem tudom, hogy az FPS számít e ebben).

8

MGP VX2 pro rollerhez jó az MGP Nitro She Devil Oversize kormány?

A Rollers.hu-n azt írja hogy "Csak HIC szűkítővel illeszkedik a normál villákhoz!". Ez mit jelent? Mit kell még vennem hozzá és ezt hol tehetem meg?

0

Ebből a fogásból hogy lehet szabadulni?

Van egy osztálytársam,aki krav magázik.Az internetről tanulja a technikákat és sokszor azzal szórakozik,hogy mások csuklóját "kitekeri" és a másik semmit sem tud csinálni.Ebből hogyan lehet kiszabadulni?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!