Találatok a következő kifejezésre: Az Lh pozitív, (96 db)

Mennyire biztos az Lh pozitiv teszt a 29. napon? Terhessegi teszt viszont negativ?

Ma vagyok a 30.napon, mai t.tesztem negativ, a tegnapi Lh teszt pozitiv. 28.napon hanyingerem volt, es del korul hanytam is, a hanyinger majdnem este 29ig tartott.a derekam faj es nagyon enyhen szurkal a hasaljam is.Szerintetek baba van a dologban?

Legjobb válasz: Sajnos semennyire nem biztos. Ha már hányingeres tüneteket okoz a terhesség, akkor már a tesztnek is ki kellene mutatnia. Lehet, hogy csak bekaptál valami vírust. Amíg nem jön meg, van remény, ismételd a tesztelést.

Sajnos semennyire nem biztos. Ha már hányingeres tüneteket okoz a terhesség, akkor már a tesztnek is ki kellene mutatnia. Lehet, hogy csak bekaptál valami vírust. Amíg nem jön meg, van remény, ismételd a tesztelést.
Az LH tesztet csak akkor lehet jóstesztként értelmezni, ha foylamatosan ellenõrzöd. Amennyiben egyik napról a következõre erõsödik a csík, akkor alkalmas jóstesztnek. Egy tesztbõl semmit nem lehet megmondani. vagy csinálj holnap is LH tesztet, és nézd meg, hogy erõsödött-e, vagy csinálj egy hcg-t.
A kérdező hozzászólása: Koszonom az infot!

Már július óta próbálkozunk a babával LH teszttel. Az első pozitív napon mindig együtt voltunk, volt, hogy a második pozitív és az első negatív napon is. Miért nem sikerült? Az LH teszt mutatná, ha nem lenne peteérésem, nem?

Az orvosom megvizsgált, azt mondta, minden rendben és clostyt írt ki, de nem igazán akarnám beszedni.

Legjobb válasz: Mi június óta próbálkozunk és én is használtam LH tesztet. Nekem mindig két pozitív nap volt és egy negatív és mindhárom napon együttvoltunk, meg még elõtte és utána is. Nem sikerült, elmentem dokihoz nekem is Clostit írt fel, de a 2. gyógyszeres hónapunk is sikertelen volt. Szerintem szedd nyugodtan, de csak ha elõbb kivizsgáltak. Nekünk az elsõ baba az elsõ Clostis hónapban sikerült. Most a kistesó várat magára.

Mi június óta próbálkozunk és én is használtam LH tesztet. Nekem mindig két pozitív nap volt és egy negatív és mindhárom napon együttvoltunk, meg még elõtte és utána is. Nem sikerült, elmentem dokihoz nekem is Clostit írt fel, de a 2. gyógyszeres hónapunk is sikertelen volt. Szerintem szedd nyugodtan, de csak ha elõbb kivizsgáltak. Nekünk az elsõ baba az elsõ Clostis hónapban sikerült. Most a kistesó várat magára.

Hogy is van ez!? Ha a prolaktin szint magas és elvileg nincs miatta pé. Attól még az lh teszt mutathat pozitívat v. akkor az is negatív!? Mert az lh tesztem pozitív lett! Köszi

Legjobb válasz: Lehet az LH teszt pozitív, mert az az a hormon, ami akkor termelõdik, ha a pete próbál érni, a magas prolaktin szint viszont a tüszõ megrepedését akadályozza, ha jól tudom.

Lehet az LH teszt pozitív, mert az az a hormon, ami akkor termelõdik, ha a pete próbál érni, a magas prolaktin szint viszont a tüszõ megrepedését akadályozza, ha jól tudom.
De lehet, hogy ez hülyeség (az elsõ válaszoló vagyok), nézz utána a babatervezõk otthona honlapon. Én is ezt fogom tenni.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI DE HA V.MIRE JUTOTTÁL ÍRJ MERT ÉN EZZEL KAPCSOLATBAN SEMMIT NEM TALÁLOK! VISZONT NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK!

Az LH szint hogy változik, ha sikerült megtermékenyülni a petesejtnek? Leesik? Ha utána ovu-tesztelek, akkor pozitívat fog mutatni?

Legjobb válasz: Az LH teszttel való "jós" tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség miatt termelõdõ HCG hormon egymással genetikailag rokon. A hasonló kémiai szerkezet miatt a HCG hormon keresztreakciót adhat az LH teszttel. Több napon keresztül kell LH tesztelni és ha a csík erõsödik az utalhat terhességre. De azt is tudni kell, hogy sok az álpozitív jósteszt. Van akinek a szervezetében a peteéréstõl függetlenül is lehet valamennyi LH hormon, ezért nem lehet tudni, hogy az LH hormonra, vagy a HCG-re reagál a teszt.

Az LH teszttel való "jós" tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség miatt termelõdõ HCG hormon egymással genetikailag rokon. A hasonló kémiai szerkezet miatt a HCG hormon keresztreakciót adhat az LH teszttel. Több napon keresztül kell LH tesztelni és ha a csík erõsödik az utalhat terhességre. De azt is tudni kell, hogy sok az álpozitív jósteszt. Van akinek a szervezetében a peteéréstõl függetlenül is lehet valamennyi LH hormon, ezért nem lehet tudni, hogy az LH hormonra, vagy a HCG-re reagál a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint az jó ha magasan marad az LH? Félig lehet örülni neki?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)

Ha pozitív az LH-teszt a mensi napján, akkor az terhességre utal?

Hallottam, hogy az LH-tesztet lehet használni orákelként terhesség kimutatására. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Köszi!

Legjobb válasz: Nekem is pozitív volt és nem is jött meg..pár nap múlva pedig a rendes hcg is pozitív volt..nem mindenkinél jön be az lh teszt, de akinél pozitívat jelez,az általában terhes is.. Mi is 18hetesek múltunk! szerintem nem fog megjönni és vehetsz is hcg tesztet!

Nekem is pozitív volt és nem is jött meg..pár nap múlva pedig a rendes hcg is pozitív volt..nem mindenkinél jön be az lh teszt, de akinél pozitívat jelez, az általában terhes is.. Mi is 18hetesek múltunk! szerintem nem fog megjönni és vehetsz is hcg tesztet!
En is eloszor egy + lh tesztet csinaltam es egybol utana egy hcg-t ami szintugy halvany + lett. Mert bizony a lh elobb kimutatja a terhesseget. 23 hetes kismami

Menszi előtt 4 nappal az lh teszt pozitív. Szerintetek reménykedhetem?

Legjobb válasz: a pozitív lh teszt nem minden esetben jelenti azt hogy hogy a hcg teszt is pozitív lesz. volt akinek bejött volt akinek nem. a hcg viszont tutira megfogja mutatni az eredményt.

a pozitív lh teszt nem minden esetben jelenti azt hogy hogy a hcg teszt is pozitív lesz. volt akinek bejött volt akinek nem. a hcg viszont tutira megfogja mutatni az eredményt.
Nekem sose volt az LH teszt + mert nem volt pé-m.De hónapban clostilt szedtem és kb pé utáni 9-10 napo ellötem az utolsó LH tesztet ami régrõl volt meg és pozitív lett.Mára 2 terheségi tesztem is pozitív lett:)
Szia! Szerintem igen!!! De azért várd meg a menszi napját, és tesztelj terhességi teszttel is. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Tudom, h csak a hcg teszt mutat majd biztosat, csak érdekelt. Kíváncsiságból csináltam meg a tesztet, nem hittem, h pozitív lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Óh, nekem is ez az elsõ clostits hónapom. :) Akkor még bármi lehet. :) )) Most kicsit megnyugodtam. :) Köszönöm.

Középidős vérzés elött vagy után pozitiv az Lh teszt? Mert nekem volt egy kis vér 14. nap, de az lh negativ volt. A 15 nap is.

Meg is ijjedtem,h nehogy valami bajt jelezzen a vérzés,mert eddig sose volt.

Legjobb válasz: Elvileg akkor van peteérésed amikor a középidõs vérzés. Ha ebbõl indulunk ki a 14. napon volt neked, és ha csinéltad volna a 13. napon pozi lett volna az LH. Mert az LH nál meg úgy van hogy a pozi csak elõre jelzi, tehát az elsõ nega napon van a peteérés. De csak találgatok, talán itt többet találsz: http://babatervezok.otthona.net/verzesek.shtml

Elvileg akkor van peteérésed amikor a középidõs vérzés. Ha ebbõl indulunk ki a 14. napon volt neked, és ha csinéltad volna a 13. napon pozi lett volna az LH. Mert az LH nál meg úgy van hogy a pozi csak elõre jelzi, tehát az elsõ nega napon van a peteérés. De csak találgatok, talán itt többet találsz: http://babatervezok.otthona.net/verzesek.shtml
Nekem is volt tegnap pecsételõ vérzésem, viszont a tegnapi még csak 8. napom volt. Mivel este 11-kor pecsételtem, ezért csak ma tudtam tesztelni. Ma viszont negatív lett... Gondolom ezzel most nem sokat segítettem, de azért hátha...
lett baba?

Hogy lehet az hogy 5 napja pozitiv az LH tesztem?

Sosem szokott tobb napig lenni max 1-2 nap. A mostani ciklusom elegge kitolodik. Ma van a 23.ciklusnapom.

Legjobb válasz: Az nem igazán jó. Egy napig léhet vagy kettõig erõsen pizitív. Amikor vagy egyforma erõs, vagy az Lh-t mutató csík erõsebb. Ha gyengébb mint a controll, akkor az nem pozitív. Terhességre csak akkor utal, ha reggel csinálod a tesztet, egymás utáni napokon mensi elõtt, és erõsödik.

Az nem igazán jó. Egy napig léhet vagy kettõig erõsen pizitív. Amikor vagy egyforma erõs, vagy az Lh-t mutató csík erõsebb. Ha gyengébb mint a controll, akkor az nem pozitív. Terhességre csak akkor utal, ha reggel csinálod a tesztet, egymás utáni napokon mensi elõtt, és erõsödik.

Menzesz alatt lehet, hogy az ovulációs teszt tévesen pozitívat mutat? Úgy értem megemelkedik az lh. Szint menstruáció alatt és ezért jelzi a pé-t?

Legjobb válasz: Nem emelkedik meg menstruáció alatt, két esetben jelezhet pozit: 1. Van egy extra peteérés. 2. Folyamatosan magasabb az LH szint, ez hormonzavarra utal, ilyenkor az egész ciklusban halványan-erõsebben pozitív.

Nem emelkedik meg menstruáció alatt, két esetben jelezhet pozit: 1. Van egy extra peteérés. 2. Folyamatosan magasabb az LH szint, ez hormonzavarra utal, ilyenkor az egész ciklusban halványan-erõsebben pozitív.
A kérdező hozzászólása: Juhéjj!!Extra pé?ILyen is van?Mitõl lehet?Ez"igazi"pé., úgyértem lehet belõle baba?
Hát, én menstruáció alatt lettem terhes - tutira akkor, abban a hónapban csak akkor voltunk együtt, a férjem nem hitte el, hogy babát várok (õ orvos, kizártnak tartotta, hogy ilyen ritka csoda történt velünk) most hat hetes a lányunk... :) Hajrá, hátha. :)

Nagy bajt csináltam azzal, hogy az itt olvasottak alapján elkezdtem inni a cickafark teát, de pont elv. akkor volt peteérésem? Ráadásul már 9 napja pozitiv az lh teszt. A palástfű teábol naponta mennyit kell inni és mikor?

Legjobb válasz: A kérdés elejét nem értem. Palástfû teát a ciklus második felében kell inni. 2x 2,5 dl a napi adag. Nekem az Lh teszt mindig csak 1 napig mutat pozitivat. Hanyadik napon tartasz most?

A kérdés elejét nem értem. Palástfû teát a ciklus második felében kell inni. 2x 2, 5 dl a napi adag. Nekem az Lh teszt mindig csak 1 napig mutat pozitivat. Hanyadik napon tartasz most?
Nem nem csináltál nagy bajt, ennyi teától még nem zakkan meg a szervezeted. A kérdés az volt, hogy a ciklusod hanyadik napján vagy? Amúgy a ciklusod elsõ felében, peteérésedig a cickafarkat idd, napi 1-2 alkalommal, sokan isszák napi 2-vel, én egyet ittam csak. Aztán a peteérés után palástfüvet, napi 1 elég. A napszak mindegy! Kinek mikor van ideje megcsinálni, és megiszogatni. mert a gyógynövényeket nem hirtelen felhörpinteni kell, hanem az a legjobb, ha kortyolgatod.
A kérdező hozzászólása: Tegnapelött ittam cickafark teát reggel, de akkor még nem tudtam, hogy ártalmas ha már esetleg terhes v.ki.Csak egyszer ittam 2 dlt.Miben hol járok?
A kérdező hozzászólása: Aug.30 .án jött meg, s 3 napig volt meg, a 4.nap már csak épp hogy ...Szept 5.e ota pozitiv a teszt. Köszönöm a segitséget!!!
Ha pozitív a teszted, szerintem inkább ne teázz már, vagy beszéld meg az orvosoddal, mit iszol. Az alábbi linken sok érdekeset olvashatsz, van benne szó róla a cickafark és palástfûteáról is: http://www.mamanet.hu/modules.php?file=print&name=News&sid=68 A cickáról sokat ír, és eltérnek a vélemények, beszéld meg orvosoddal, vagy ha van gyógynövényes bolt a közeledben, és megbízhatónak tünik az eladó vele. Én egyiket sem iszom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segitséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!