Találatok a következő kifejezésre: Az LH még (54 db)

Az LH hormon először a vérben jelenik meg, aztán a vizeltben, így lehetséges hogy már a teszt későn mutatja a tüszőrepedést? Lekéshetünk róla?

Most olvastam ilyet a neten. Azért kérdezem, mert nem sokat tudunk együtt lenni, hogy tudjunk id?zíteni.

Legjobb válasz: Nem. Lekésni nem tudtok róla semmiképp, ezt verd ki a fejedbõl. Elõbb van a megemelkedett Lh szint, és csak aztán a tüszõrepedés, ráadásul a tüszõbõl kiszabadult pete még 24 óráig életképes és megtermékenyíthetõ. Tehát ha pozitívat tesztelsz, akkor aznap még garantáltan nem maradtok le a petérõl, akkor sem, ha olyan gyorsan van az LH csúcs után tüszõrepedés, hogy még aznap este bekövetkezik.

Nem. Lekésni nem tudtok róla semmiképp, ezt verd ki a fejedbõl. Elõbb van a megemelkedett Lh szint, és csak aztán a tüszõrepedés, ráadásul a tüszõbõl kiszabadult pete még 24 óráig életképes és megtermékenyíthetõ. Tehát ha pozitívat tesztelsz, akkor aznap még garantáltan nem maradtok le a petérõl, akkor sem, ha olyan gyorsan van az LH csúcs után tüszõrepedés, hogy még aznap este bekövetkezik.

Az LH teszt még igen igen halvány, akkor ki lehet hagyni napot hogy spóroljak a tesztekkel?

Elég rendszertelen hosszúságúak a ciklusaim,így a középid? mindig máskor van. Lehet így tesztel spórolni? Nem mutat rossz eredményt? Van akinek mindig halvány csíkos az LH tesztje? (bocsi a sok kérdésért)

Legjobb válasz: a legtöbb nõnek a ciklusa nagy részén pozitív az LH teszt, rendszertelen ciklusnál sajnos többet kell tesztelni, ha spórolni szeretnél, akkor vágd hosszában ketté a tesztet. napot semmiképp se hagyj ki, mert van akinek nagyon rövid ideig van csak fent az LH szint.

a legtöbb nõnek a ciklusa nagy részén pozitív az LH teszt, rendszertelen ciklusnál sajnos többet kell tesztelni, ha spórolni szeretnél, akkor vágd hosszában ketté a tesztet. napot semmiképp se hagyj ki, mert van akinek nagyon rövid ideig van csak fent az LH szint.
Szerintem ha ma màr halvàny akkor az valòszínü , hogy holnap dèlutànra màr pozitív lesz.Nekem legutòljàra ùgy volt , hogy dèlben mèg halvànyabb volt a csík a control csíknàl ès este 8 òra körül pedig màr erôs.Szerintem tesztelj holnap is.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi! Meggyõztetek! A francba a spórolással! :) Mindent a cél érdekében! :) ))
én 50 db-os LH tesztet vettem a neten 3-4000 ft-ért. És ugyanennyibe kerül a DM-ben az 5 db-os is. Nekem is rendszertelen volt a ciklusom és sokat kellett használni sajnos.
Én vaterán vettem, 20 db-ot 2000-ért, azt hiszem, és nagyon bevált. És ajándékba járt hozzá 2 db terhességi teszt is.

Tegnap az Lh teszt halvány két csíkos volt, ma meg nem lett erősebb a második csík mensi utáni 5. -napon akkor már volt peteérésem? Vagy mi lehet velem?

Legjobb válasz: elvileg most nem kellene ketcsikosnak lennie nalad a Lh-tesztnek. Nalam mndig pozitivat jelzett, bärmikor neztem a ciklusom alatt, ezutän elmentem dokihoz, es ki is derült a pcos-problemam. Mindig magas volt miatta az LH-szintem

elvileg most nem kellene ketcsikosnak lennie nalad a Lh-tesztnek. Nalam mndig pozitivat jelzett, bärmikor neztem a ciklusom alatt, ezutän elmentem dokihoz, es ki is derült a pcos-problemam. Mindig magas volt miatta az LH-szintem
Szia!Szerintem ezek a tesztek egyáltalán nem megbízhatóak.Nekem a teszt szerint nem volt peteérésem.A nõgyógyász látta az ultrahangon , hogy van peteérésem.Ennyi.Szerintem felesleges pénzkidobás.

Hogy is van ez!? Ha a prolaktin szint magas és elvileg nincs miatta pé. Attól még az lh teszt mutathat pozitívat v. akkor az is negatív!? Mert az lh tesztem pozitív lett! Köszi

Legjobb válasz: Lehet az LH teszt pozitív, mert az az a hormon, ami akkor termelõdik, ha a pete próbál érni, a magas prolaktin szint viszont a tüszõ megrepedését akadályozza, ha jól tudom.

Lehet az LH teszt pozitív, mert az az a hormon, ami akkor termelõdik, ha a pete próbál érni, a magas prolaktin szint viszont a tüszõ megrepedését akadályozza, ha jól tudom.
De lehet, hogy ez hülyeség (az elsõ válaszoló vagyok), nézz utána a babatervezõk otthona honlapon. Én is ezt fogom tenni.
A kérdező hozzászólása: KÖSZI DE HA V.MIRE JUTOTTÁL ÍRJ MERT ÉN EZZEL KAPCSOLATBAN SEMMIT NEM TALÁLOK! VISZONT NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK!

28 naposak a ciklusaim, a 11. en kaptam choragont. Szerintetek ha ma, a 24. napon az LH teszten még halványan sem jelenik meg 2 csík akkor tuti nincs baba? (jóstesztelést akartam elkezdeni, de nincs rajta halvány 2. csík sem)

Legjobb válasz: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

A kérdező hozzászólása: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

Bíthatok az ovulációs tesztben? A vizeletben később jelenik meg az lh hormon, így késve mutathatj a teszt?

Mennyire hisztek ebben? Lehet hogy várunk a pozi teszt el?tt 3-4 napot, mert nekem is ajánlotta ezt a doki és lemaradunk róla, ha csak a pozitív napokon vagyunk együtt el?ször..

Legjobb válasz: A tüszõrepedést az Lh hormon megemelkedett szintje váltja ki. Nem jelenik meg késve a vizeletben. Nem tudom, ki terjeszti ezt a marhaságot. Amiko a teszt pozitívra vált, akkor 36-48 órán belül, de többnyire már másnap reggel bekövetkezik a tüszõrepedés. Ha vártok 3-4 napot, akkor lekésitek a petét, és nem lesz baba.

A tüszõrepedést az Lh hormon megemelkedett szintje váltja ki. Nem jelenik meg késve a vizeletben. Nem tudom, ki terjeszti ezt a marhaságot. Amiko a teszt pozitívra vált, akkor 36-48 órán belül, de többnyire már másnap reggel bekövetkezik a tüszõrepedés. Ha vártok 3-4 napot, akkor lekésitek a petét, és nem lesz baba.
Ja, és hogy mennyire hiszek ebbe? Semennyire nem kell hinnem, ugyanis tapasztalom. Én egyszerre mérem a hõmet, figyelem a nyákomat, a méhszájama, és ovutesztelek. Elõbb a babáért (a 3. ciklusban sikerült, az elsõ negatív napon fogant), most meg, szoptatás alatt hormonmentesen védekezünk a módszerrel, és sikeresen. A teszt stabilan jelzi, hogy mikor van tüszõrepedésem, pedig "csak" olcsó, vaterás teszt.
Az igaz, hogy kicsit késõbb jelenik meg a vizeletben, de a pozitív nem azt jelenti, hogy akkor van, az LH csúcs tüszõrepedés elõtt van, nem vele egy idõben. Után következik be, kinek hamarabb, kinek késõbb. SZóval a pozitív napon nem hinném, hogy lekésitek, ráadásul, ha kiszabadul, még egy fél vagy egy napig is megtermékenyíthetõ a petesejt.

Mitől van, hogy az LH teszt mindig negatív? Lehetséges, hogy ha volt már pé, és esetleg baba van, akkor negatívot mutat? (bár azt nem érzem még, hogy az lenne).12. napon vagyok és picit se akar látszódni, ja és kétnaponta tesztelek az jó?

Legjobb válasz: szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg,hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!

szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg, hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!
Valamit nem értek. Ha a 12. napon vagy akkor valószínûleg azért neg. a teszt mert még nem volt pé. Akkor még baba sem lehet. Szerintem még most lesz pé-d, bár nem tudom hány napos a ciklusod.
Szia!Lh tesztet 28 napos ciklusnál a 13. naptól csinálunk. Ha ennél hosszabb a ciklusod, kezdheted a 14., vagy 15. naptól is. Elõbb nem érdemes. Minden nap délután végezzük el, elõtte 2-3 órán keresztül nem iszunk, nem pisilünk. Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez elõfordulhat. A pozitív, és az utána következõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára. Sok sikert, remélem segítettem!
nézd ha az lh teszt nega akkor az nem babát jelent mert egyértelmüen rávan irva hogy peteérést nézi nem a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocs, ha értetlenkedtem, de az tesztre az volt írva, hogy a 9.napom el lehet kezdeni. meg van akinek hamarabb van a pé. mint a 14.nap.
A kérdező hozzászólása: ja, és a ma délutáni teszten picit halvány volt.:) 13.napon vagyok.

HIsztek abban, hogy az Lh teszt vizeletből már későn mutatja ki a tüszőrepedést? MIkor + a teszt, akkor már lehet meg is történt az ovuláció?

Írjatok példákat, hátha csak téves információ. Nagyon sok helyen olvastam, hogy vérb?l hamarabb kimutatja és mire eléri azt a szintet, hogy a vizelet is kimutassa már rég lemaradunk róla.

Legjobb válasz: Hát ezt én is szeretném tudni. Tegnap voltam ultrahangon, miszerint már megtörtént a tüszõrepedés, valószínû aznap,vagy tegnapelõtt. Viszont a Gabriel LH tesztem ma lett pozitív, miszerint még ezután lesz ovuláció. Ezt már tényleg nem értem.

Hát ezt én is szeretném tudni. Tegnap voltam ultrahangon, miszerint már megtörtént a tüszõrepedés, valószínû aznap, vagy tegnapelõtt. Viszont a Gabriel LH tesztem ma lett pozitív, miszerint még ezután lesz ovuláció. Ezt már tényleg nem értem.
A kérdező hozzászólása: Pontosan errõl beszélek.. nem értem én sem. sajnos keveset tudunk együtt lenni, ezért használom a tesztet, aztán lehet hogy nem is jót mutat.. még esetleg tapasztalat aki pont akkor volt csak együtt amikor pozi volt a teszt?
Múlt hónapban nekem is (ciklus.hu szerint) akkor volt PÉ, amikor este + lett az ovu teszt:) Én is utána néztem és ugyanezt olvastam. De mégis sokan vannak, akiknek így sikerült. Sõt! Az orvosi lexikonban azt olvastam, az lh csúcs a tüszõrepedés után 24 órával a vizeletbõl kimutatható. Szóval én sem értem...
Utolsó vagyok, és mi csak az elsõ negatív napon hajnalban tudtunk együtt lenni...és semmi. Sajnálom, csak negatív véleményt tudok írni.
Én nem hiszek benne. Ez azt jelentené, hogy az LH hormon csak 24 órás késéssel jelenne meg a vizetelben. Ezzel szemben itt egy tesztsorozat: http://kiwu.winnirixi.de/tests/ovutest.jpg Ha megnyitjátok, láthatjátok, hogy az illetõ nõ tesztelt reggel, délben és késõ délután, több napon át. Pozitív tesztje két napon keresztül volt késõ délután. Ugyanaznap, csak 4 órával korábban még negatív volt a teszt. Ez azt jelenti, hogy 4 óra alatt kimutathatóan megnövekedett a VIZELETBEN az LH hormon mennyisége. Nem kellett hozzá 24 óra. Ettõl függetlenül szerintem elõfordulhat és elõ is fordul, hogy este pozitívat tesztelsz, és még aznap megvan az ovuláció. MInden további nélkül. Nem kötelezõ, hogy az ovu csak másnap vagy harmadnap következzen be.
Elõttem szólóval teljesen egyetértek. A tapasztalatom szerint a + teszt nálam MINDIG megelõzte az ovut. (Hõmérõztem is, és a jeleket is figyelembe vettem) Sajnos attól még hogy jókor vannak együtt a párok még nem biztos semmi sem.
Bocs, azt elfelejtettem az elõbb, hogy 6 hónapja használom, mert mi se tudunk gyakran összebújni. 2x sikerült, csak sajna nem maradt meg. A lényeg, hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem jól mûködik, ne ess pánikba. :)

Már meg kellett volna jönnie a következő menszimnek 2 napja, de eddig még mindig semmi. Ezek az lh tesztjeim. A legalsó a mai. Ez mind negatív szerintetek?

Reggeli pisib?l vannak. Ha már menstruálnom kellene, akkor mért ilyenek a tesztjeim? Él?ben különben jóval er?sebbek. KÉs?i peteérésem volt és az el?z? menszim is kimaradt (febr.1-én volt pém és febr 9-én kellett volna megjönnie). Kb 6 hetes terhes lennék?! Hcg-t is csináltam, de azt még 1 hete. Az még negatív volt. Ez most használható így jóslásként, vagy ennél er?sebbnek kellene lennie?

Legjobb válasz: Ezek csak negatív Lh tesztek, a jóstesztelés nagyon kevés embernek jön be.. csinálj terhestesztet.

Ezek csak negatív Lh tesztek, a jóstesztelés nagyon kevés embernek jön be.. csinálj terhestesztet.

Magas az LH szintem, lesz még 1labor a 23. napon. Korai volt a 2. Vérv. Ezért olyan magas? A ciklusom 30 napos, rendszeres, sztem 1 nappal az ovu elõtt volt a 16. napi vérv.29 é. vok, 7 h-ja letettem a fogg-ot. Nincs tüszõérésem? Vagy ovuláciom?

3. nap:LH:4,24 (1.60-7.90 mIU/ml),FSH: 6.55 (3.30-11.30 mIU/ml),

Legjobb válasz: Miért küldetek 16. napon vérvételre? 3. napon és a ciklus 2. felében szokták, ált. a 21. napon, de ha igazán pontosan akarnak lenni, akkor ovu után 7 nappal. Azért ilyen magas az LH-d, mert jó eséllyel akkor volt ovud.

Miért küldetek 16. napon vérvételre? 3. napon és a ciklus 2. felében szokták, ált. a 21. napon, de ha igazán pontosan akarnak lenni, akkor ovu után 7 nappal. Azért ilyen magas az LH-d, mert jó eséllyel akkor volt ovud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Most egy kicsit megnyugodtam, en is ezzel biztatom magam! Nem tudom miért küldött el ilyen hamar, de rem. a hétfõinek már jó lesz az eredménye! Csütörtökön tudom meg az eredményt. Az elsõnél minden rendben volt, a tesztoszteron alacsonyabb egy kicsit! Az nagy baj? Neked is volt hasonló eredményes? Köszi a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap vévételen, aminek csak csüt. lesz eredménye, de csinált egy UH-ot, minden rendben van bent, nincsenek cystáim, aminek nagyon örülök. Szóval a polycystás betegség kilõve, ami még felmerült bennem a korai petefészek kimerülés, de arra azt mondta, hogy az bizti nem, mert az azért nagyon korai lenne még 29 évesen. Viszont az LH-t is megkérdeztem, hogy talán azért olyan magas, mert akkor ovulaltam, de azt mondta, hogy az akkor is max 12 körül lenne es nem 55 es lehet hogy hypofizis vagy valami mas a probléma. Szerintetek? El vagyok keseredve! Ihatok a következõ ciklustól cickafark-palastfû teát szerintetek?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jézusom, ennyi baromságot hogy hordhat össze egy doki? Attól, mert 29 éves valaki még simán lehet korai petefészek kimerülése. 20 évesen is lehet. A 3. napi LH és FSH aránynak kb. 1-nek kell lennie. Ha az Lh magasabb, akkor az utalHAT PCO-ra, ha az FSH magasabb, akkor a korai petefészek kimerülésre. Ez nálad nagyjából jó, de én már nézetnék ennél az aránynál egy AMH-t, az mutatja meg igazán, hogy még mennyi van azokban a petefészkekben. A 16. napi LH szint szerintem nagyon jó, a vizeletes tesztek is 25-ösök, 25 felett kell lennie az LH-nak tüszõrepedés elõtt. Azért kíváncsi lettem volna az ovuláció utáni 7. napi progeszteronodra, mert az mutatja meg, hogy ténylegesen megtörtént-e a tüszõrepedés és megfelelõen termelõdik-e a sárgatest és a progeszteron, ami kell a beágyazódáshoz. Remélem azért összejött a baba, ezeket csak azért írtam le, hátha más is ide téved, a dokiknak sokszor nem szabad elhinni amit mondanak ill. 2-3 dokit megkérdezni ugyanarról, mert mind mást mond, aztán döntsd el te kinek hiszel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!