Találatok a következő kifejezésre: Az LH erosen lett pozitiv (2 db)

Az LH teszt erosen lett pozitiv szombaton delutan. Egyutt voltunk szombaton es vasarnap ejszaka is. Van esely, hogy babat varunk majd hamarosan? (Masodik baba lenne. )

Legjobb válasz: Szia! Nekünk igy sikerült! Nekem a 13. napon volt poz. a teszt, együtt voltunk aznap és másnap. Most léptem a 10. hétbe. Kivánom, hogy Nektek is sikerüljön!!!!!!

Szia! Nekünk igy sikerült! Nekem a 13. napon volt poz. a teszt, együtt voltunk aznap és másnap. Most léptem a 10. hétbe. Kivánom, hogy Nektek is sikerüljön!!!!!!

Ha tegnap erősen pozitív lett az egyszem megmaradt LH tesztem, pedig holnap meg kellene jönnie, az lehet, hogy babát jelent?

A peteérés környékén (amikor próbáltam) nem volt pozitív az LH teszt, pedig feltehet?en volt peteérésem, mert a h?m megemelkedett. Gondoltam egyet elteszek, hogy kipróbáljam ezt a jós-teszt dolgot :)). szóval tegnap benetettem, és most sokkal er?sebben pozitív, mint az eddigi tesztelések során.

Legjobb válasz: ha biztossan volt péd ahogy írtad is ,akkor ez jó jel, nézz mégegyet holnap reggel, utána már mehet a terhes teszt is. Sok sikert:))))

ha biztossan volt péd ahogy írtad is , akkor ez jó jel, nézz mégegyet holnap reggel, utána már mehet a terhes teszt is. Sok sikert:) )))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!