Találatok a következő kifejezésre: Az LH erosen (20 db)

Ha ugyanolyan erős az lh teszt, mint a másik vagyis mindkét volna egyformán erős akkor ma van pé? tegnap még a 2. volnal kicsit halványabb volt

Legjobb válasz: Szia! Ha pozitiv az LH teszted akkor rá 24-36 óra múlva lesz az ovulációd. Legyetek együtt ma is és holnap is. Nekünk igy jött össze. Sok sikert!

Szia! Ha pozitiv az LH teszted akkor rá 24-36 óra múlva lesz az ovulációd. Legyetek együtt ma is és holnap is. Nekünk igy jött össze. Sok sikert!

3 napja eros pozitiv az lh tesztem, a hom 37, 0. tegnap kezdett el emelkedni. Tobbi lent. Segitenetek?

nem ertem miert erosen pozitiv meg mindig, olvastam nehany topikot, hogy tuszorepedeskor leesik a ho, majd ha ez megtortent akkor el kezd emelkedni.szabalyosak, 28-29 naposak a ciklusaim,szinte oramu pontossagu reggelente. es peteerest a ciklus.hu lotte be majus 31-re.ez eddi oke, mert elkezdtem tesztelgetni es eloszor halvanyabb lett a csikom, majd penteken( jun.1)lett egyertelmuen pozitiv, olyan eros mint a control vonal, es igy tovabb szombaton is erosebb, es ma is vasarnap teszteltem reggel, az is eros pozitiv es azota delben is, es du.4kor is !elotte nem sokkal ittam is rengeteget! szinte erosebb a teszt csik mint a control...nem ertem, egy hete kezdtem el szedni a folsavat es E, B vitamint, ez befolyasolhatja?ciklus.hu szerint juni 15-en kellene NEMmegjonnie a mesinek.Parommal 2naponta egyutt voltunk ez alatt az ido alatt!Volt mar valaki ilyen helyzetben?kerlek ha tudtok segitsetek!barmilyen valasznak orulnek.es meg annyit hozza fuznek, fel eve hasznalom az ovutesztet, es soha nem volt egyertelmuen pozitiv.

Legjobb válasz: Sziasztok!Azota meg ma is (4.napja)csont pozitiv az lh tesztem, a hom tegnap megemelkedett 37,3-ra.Valaki legysziiii, hcg-tesz nega.koszi

A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Azota meg ma is (4.napja)csont pozitiv az lh tesztem, a hom tegnap megemelkedett 37, 3-ra.Valaki legysziiii, hcg-tesz nega.koszi
Én is jártam már így. Nekem 5 napig volt teljesen + a teszt. Ez elõfordul, mármint nekem ezt mondta a dokim, lehet, hogy most több lh hormont termelt a szervezeted, mint eddig.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen!kicsit ossze vagyok zavarodva, mert eddig, kb. fel eve mar hogy tesztelek, de meg soha nem volt ilyen pozitiv, vagy csak eppen megjelent a csik.meg varok par napot es megprobalom megint.
Szia! Szerintem én is ebben a cipõben járok és én sem tudom mire vélni. Nekem 2 napig volt pozi a teszt, de azóta nem esett a hõ, csak emelkedett. Lehet, hogy holnap leesik? Mi lett neked? Megtudtál valamit azóta? Megjött?
A kérdező hozzászólása: Szio!azota boldog 16 hetes kismama vagyok! :) a leheto legboldogabb!!! :) veled?
A kérdező hozzászólása: Ma pedig betoltottuk a 36.hetet az en draga kisfiammal <3 nemsokara a karjaimban tarthatom a kisfalatomat :)
A kérdező hozzászólása: 2013.02.08-an megszuletett a kisfiam, Kevin baba :) 2650 grammal, es 42 centivel :) ma mar 2 honapos edes kis maszatgomboc :) a vilagon a legboldogabb anyukava tett annyi varakozas utan :) SZERETLEK KISFIAM!!!!!! :)
Gratulálok! Sok boldogságot nektek és jó egészséget! :)

23. napon erős pozitiv LH teszt esti pisiből, hőm 3napja 37. 0 PÉ-m a 15. napon volt. Figyeljem most 2naponta vagy naponta az LH-t? Erősődés esetén mikor csináljak HCG tesztet? 10es érzékenységűt.

Legjobb válasz: Szia! Tudom, hogy ez most nem hangzik túl jól, de mostanra én is rájöttem, hogy felesleges ezen ennyit parázni. Én is több tucat tesztet elhasználtam... Szerintem, ha a 29. napon csinálsz egy 10-es tesztet, az már kimutatja. Ha nem, akkor két nap múlva egy újabb tuti. Amikor nálunk végre összejött a babóca, 5 napja késett és 25-ösön egyértelmû csík volt du. Elég hosszú lesz az a 280 nap is hidd el, addig kösd le vmi mással a figyelmedet! 17heteske

Szia! Tudom, hogy ez most nem hangzik túl jól, de mostanra én is rájöttem, hogy felesleges ezen ennyit parázni. Én is több tucat tesztet elhasználtam... Szerintem, ha a 29. napon csinálsz egy 10-es tesztet, az már kimutatja. Ha nem, akkor két nap múlva egy újabb tuti. Amikor nálunk végre összejött a babóca, 5 napja késett és 25-ösön egyértelmû csík volt du. Elég hosszú lesz az a 280 nap is hidd el, addig kösd le vmi mással a figyelmedet! 17heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nagyon nehéz, és fontos is hogy minél hamarabb kiderüljön, mert pajzsmirigyes vagyok.De tudom, türelem türelem...:) Gratula a babához. Nevet talátatok már?
A kérdező hozzászólása: Baba volt, már nagyfiú:D


A ciklus alatt minden nap van halvány tesztcsik az LH tesztemen, a pé alatt pedig 4 napig erős volt. Ez a halvány csik a többi napon ez normális?

Legjobb válasz: Kicsit magas az lh a szervezetedben, nem gond . Baba érdekben a 4 erõs napon és utána 1-2 napig kell együtt lenni. Ha nem sikerül kérj vérvételt, ott pontos eredményt kapsz az eltérésrõl.

Kicsit magas az lh a szervezetedben, nem gond . Baba érdekben a 4 erõs napon és utána 1-2 napig kell együtt lenni. Ha nem sikerül kérj vérvételt, ott pontos eredményt kapsz az eltérésrõl.

Erősen pozitiv az LH tesztem a nem várt mensi előtt 4 nappal. Lehet hogy baba, vagy lehet pé ilyen későn?

Legjobb válasz: Álítólag az LH-tesztet lehet használni mint jós teszt,ha erõs + ,akkor lehet baba a dologban.Saját tapasztalatomat tudom leírni:Nekem is a nem várt elõtt háromszor is erõs pozitív lett mégis megjött,de hallottam olyat is akinek baba volt.Mindenkinek más. Én kívánom,hogy neked baba legyen!!sok szerencsét!!

Álítólag az LH-tesztet lehet használni mint jós teszt, ha erõs + , akkor lehet baba a dologban.Saját tapasztalatomat tudom leírni:Nekem is a nem várt elõtt háromszor is erõs pozitív lett mégis megjött, de hallottam olyat is akinek baba volt.Mindenkinek más. Én kívánom, hogy neked baba legyen!!sok szerencsét!!

Úgy hallottam, hogy az LH teszt is kimutatja a terhességet. Igaz? Akkor milyennek kell lennie a csíknak? Erősnek vagy gyengének?

Legjobb válasz: H az LH tesztet ún. jóstesztelésre szeretnéd használni, akkor elõször is reggeli elsõ vizeletet kell használnod (mint a terhességi tesztnél). A pé után kb. 8-10 nappal érdemes elkezdened és figyelned kell a tesztcsík erõsödését, kb. a 12.-13. nap körül már hasonló erõsségûnek kell lennie a két csíknak. Én egyszer próbáltam ki megmaradt tesztekkel (naivan azt hittem, hogy nem lesz rá szükségem a következõ hónapban...), nekem végig hófehér volt, akárcsak a terhességi teszt és meg is jött. Sajnos pozitív élményekrõl még nem tudok beszámolni... Reméljük Nálad zebrás lesz!

H az LH tesztet ún. jóstesztelésre szeretnéd használni, akkor elõször is reggeli elsõ vizeletet kell használnod (mint a terhességi tesztnél). A pé után kb. 8-10 nappal érdemes elkezdened és figyelned kell a tesztcsík erõsödését, kb. a 12.-13. nap körül már hasonló erõsségûnek kell lennie a két csíknak. Én egyszer próbáltam ki megmaradt tesztekkel (naivan azt hittem, hogy nem lesz rá szükségem a következõ hónapban...), nekem végig hófehér volt, akárcsak a terhességi teszt és meg is jött. Sajnos pozitív élményekrõl még nem tudok beszámolni... Reméljük Nálad zebrás lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi.A ciklusom 28 napos, mégis a 23. napon volt p.érésem.Ma vagyok a 30. napon...és semmi.Semmi mellfeszülés, csak szúrkál a petefészkem.A hõm: 36, 8 körül mozog.A hüvelyben: 37, 5Nem tudom, mikor teszteljek. Az LH teszten van egy halvány csík.
Reggeli vizelettel csináltad? Ha igen, akkor az biztató! Ha még marad, csinálj belõle, és figyeld, hogy erõsödik-e a csík! A tüneteid is jók, a hõd is, szerintem ha nem jön meg (reméljük!), akkor 3-4 nap múlva egy terhességi teszttel is próbálkozhatsz!
A kérdező hozzászólása: Hát...nem reggeli vizelet volt:-( Amúgy meg parázok, hogy megjön. Most is úgy érzem, hogy a szeméremcsontom kiszakad.
Ne parázz, amíg nem jött meg van remény! Egyébként át tudom érezni a helyzeted, már mi is fél éve próbálkozunk, az állandõ méricskélés, idõzítés, mensi nem várása, stb. teljesen õrületbe tudja kergetni az embert! Írd meg, hogy mi lett, szurkolok nagyon!
én is próbáltam jóstesztelni lhval legutóbb, ott is volt az erõsödõ csík napról napra, aztán rendes idõben mégis megjött. Nem tudom mennyire mérvadó, nekem nem jött be, de van akinek bejött.

Szerintetek mennyire normális, hogy 5 nappal az lh csúcs után az ovulációs teszt még mindig ennyire erős? (egy tesztről készültek a képek, de minden nap ilyen erős).

http://kepfeltoltes.hu/view/131022/teszt1_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/131022/teszt5_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/131022/teszt_44_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/131022/teszt3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/131022/teszt2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/131022/teszt1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez jó hír! Drukkolok, hogy erõsen csimpaszkodjon! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Aranyos vagy!
Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Hála az égnek, az elhúzódás eredménye, most 2mm körül van a pocakomba.Már csak abba bízok, hogy velem is marad, nem úgy mint a másik két angyalkám!
Ezek közül, talán egyet lehetne pozitívnak mondani szerintem, ne aggódj, ha most a baba nem jönne össze, és legközelebb is ilyet látsz ovu teszteléskor. Sok mindentõl függ, hogy mikor mennyire látszik a második csík, de csak akkor számít pozitívnak, ha a tesztvonal legalább olyan erõs vagy erõsebb, mint a kontroll csík.
A kérdező hozzászólása: Tegnap már elfogadható volt, de nem értem miért tartott ilyen sokáig ez a magas szint.Bár a lelkem mélyén remélem, hogy azért nem jön meg.
Tényleg elég erõ még mindig. De én már ezt halványabbnak látom, mint a kontrollcsík, ha nem is sokkal. Ma milyen lett?
http://piszenpisze.hu/terhessegi-ovulacios-tesztek/tobb-napi.. Itt olvashatsz róla hogy mi lehet az oka.Pl. ha több pete is megérik...stb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a drukokat!Rettentõ boldog vagyok!Még a be se töltöttük a 6 hetet, de tegnap már hallottam dobogni a pici szívét. :) Ennél nagyobb boldogság már csak az lesz, ha a karjaimba tarthatom!

Normalis, hogy 3. napja eros pozitiv az LH tesztem? Ciklus 16, 17, 18 napjan!

Legjobb válasz: Szerintem normális, vagyis nagyon remélem. Nekem is 3 napig volt folyamatosan pozitív. Sok helyen olvasom/hallom, hogy a túl sokáig tartó pozitív ovuteszt is jelezhet gondot, de egyelõre igyekszem azt táplálni, hogy nem, ez már pedig nagyon is jó dolog :)

Szerintem normális, vagyis nagyon remélem. Nekem is 3 napig volt folyamatosan pozitív. Sok helyen olvasom/hallom, hogy a túl sokáig tartó pozitív ovuteszt is jelezhet gondot, de egyelõre igyekszem azt táplálni, hogy nem, ez már pedig nagyon is jó dolog :)

Ha az LH teszt napok óta tegnap volt a legerősebb de mégse olyan erős mint controll vonal, de mára már megint elhalványodott, +mára leesett a hőm 0, 3 fokot, akkor az jelentheti az ovulációt?

Nem volt totál egyforma er?s, de az el?tte való napokon és ma sokkal halványabb a tegnapihoz képest. Távolról is jól láttam míg a többi napok tesztcsíkjait csak nagyon közelr?l. Ráadásul ovu-s hasfájásom is volt, ülni alig bírtam és tegnap el?tt óta a cickók is fájnak.

Legjobb válasz: Nekem elõzõ hónapban ugyanez volt, csak én nem mértem hõt, mert gyógyszert szedek, ami megemeli az alaphõt. Szerintem esélyes, hogy megvolt a peteérésed, fõleg, ha elkezd emelkedni az ébredési hõd.

Nekem elõzõ hónapban ugyanez volt, csak én nem mértem hõt, mert gyógyszert szedek, ami megemeli az alaphõt. Szerintem esélyes, hogy megvolt a peteérésed, fõleg, ha elkezd emelkedni az ébredési hõd.
A kérdező hozzászólása: Igen már visszament újra az alap hõre 0, 3 fokkal, szóval emelkedett. Nagyon reménykedek, hogy volt, mert pont elõtte való este voltunk együtt, de a biztonság kedvéért tegnap is.

Hogy lehet az, hogy az LH teszt a 14. és 15. nap volt erős két csíkos, a PG53 teszt pedig a ciklusom 24. napján volt igazán páfrányos?

Legjobb válasz: szia, én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy az ovu mikroszkópra ne adj mert úgy csal mint a huzat. Pl nekem 5 napot késett a 3.napon páfrányt mutatott, és mindenki azt mondta biztos baba van a dologban én hülye meg beleéltem magam erre másnap megjött ne is mondjam hogy kikészültem idegileg.

szia, én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy az ovu mikroszkópra ne adj mert úgy csal mint a huzat. Pl nekem 5 napot késett a 3.napon páfrányt mutatott, és mindenki azt mondta biztos baba van a dologban én hülye meg beleéltem magam erre másnap megjött ne is mondjam hogy kikészültem idegileg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!