Találatok a következő kifejezésre: Az LG mobil (65 db)

Tényleg rosszak az LG mobilok?

Szeretnék venni egy LG Optimus Me P350-et, mert ez az egyetlen telefon, ami a mostaniak közül tetszik, és meg tudom fizetni. Van rá 2 év garancia, megérné megvenni? Ezen kívül még esetleg az LG Optimus One P500 jöhetne szóba.

Legjobb válasz: Alaptalan érvelések vannak az Lg -vel szemben, nincs reális tény ami megalapozza a negatív kritikákat.tény viszont hogy a kezdetek kezdetén nem a megbízhatóságáról volt híres, de hát egyik gyártó sem adott ki annak idején tökéletes mobilokat, ezt a korszakot már rég elfelejthetjük, minõségi, megbízható és elég tartós készülékeket dob piacra ma már az LG.Akik ezen kritikákkal élnek egész biztosan elfogultak a saját használatú márkáikkal szemben és nem képesek elfogadni azt hogy nem az övék a legjobb mobil.Szakemberként és Lg tulajdonosként is csak ajánlani tudom, negatív példával nem tudok szolgálni, én szervízbe pl. ugyanannyi(ha nem több)Nokiát-Samsungot látok mint Lg-t.

Alaptalan érvelések vannak az Lg -vel szemben, nincs reális tény ami megalapozza a negatív kritikákat.tény viszont hogy a kezdetek kezdetén nem a megbízhatóságáról volt híres, de hát egyik gyártó sem adott ki annak idején tökéletes mobilokat, ezt a korszakot már rég elfelejthetjük, minõségi, megbízható és elég tartós készülékeket dob piacra ma már az LG.Akik ezen kritikákkal élnek egész biztosan elfogultak a saját használatú márkáikkal szemben és nem képesek elfogadni azt hogy nem az övék a legjobb mobil.Szakemberként és Lg tulajdonosként is csak ajánlani tudom, negatív példával nem tudok szolgálni, én szervízbe pl. ugyanannyi(ha nem több)Nokiát-Samsungot látok mint Lg-t.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen, köszönöm, ez megnyugtató. Nekem eddig csak Sony Ericssonom volt, én is imádom a saját telefonom, de nem értettem, miért szidják az LG-ket. Akkor valószínûleg megveszem ezt a telefont.
Nekem egy több éves Sony Ericsson-om van, de nem vagyok elfogult, tudom, hogy szar a Sony Ericsson mostanában. De LG sem a legjobb. Ha már valaki telefont akar venni, akkor vagy csúcskategóriásat, abba meg az LG le van maradva, vagy középkategóriásat, de Samsung abba is jobb.
Nekem LG GS290-em van. A teló maga jó és tényleg nincs semmi baja, bár néha lefagy, amikor a zenehallgatásból akarok kilépni, de hamar visszajön csak nem kell össze-vissza nyomogatni(utána megcsinálja) és lassú egy kicsit, a névjegyzék behozatalakor, de tûrhetõ, én szeretem! :) A lassúsága annyi, h várni kell durván 2 másodpercet! :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi. :)
Teszteket néztem a neten, teló vétel elõtt állok, és LG felsõkategoriásakat minden teszt dicséri, HTC- nél lentebb van, de többivel felveszi rendesen a versenyt. Samsung a legalja minõségban, LG kb. Sony ericsson szintjén van. Csak azt nem veszi be sokak gyomra, hogy android 2.2 -esrõl egyenlõre nem lehet frissiteni a legújabbra, ezért nem túl jól optimalizált a szoftwares része, de ennek nem sok jelentõsége van szerintem, mert minden megy rajta villám gyorsan, netbook szintû telefonok ezek már tudásban.

Milyenek általánosítva az LG mobilok? Inkább LG POP GD510 vagy LG KP 502? Megéri egyáltalán LG-t vennem?

El?re is köszi a válaszokat !

Legjobb válasz: 1x kipróbáltam LG ku990 viewty-t kam jó de telo nem jött be azóta utálom lg-t mint a [email protected]

1x kipróbáltam LG ku990 viewty-t kam jó de telo nem jött be azóta utálom lg-t mint a [email protected]
Nekem LG KP502-es telefonom van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nagyon szeretem :)
Általánosítva? sz.r. Amúgy inkább gd510 mint pop, de ne vegyél eldzsít.
A kérdező hozzászólása: tudtok ajánlani valami érintõképernyõs telefont ? (kb. 30ezerig)
Nokia 5230 Sokkal jobb mint a samsung [email protected]!
Hát...szerintem még a Samsung s5230 is jobb ezeknél :D [attól még, hogy tömegteló :D Bár az LG KP502 is az, a PoP meg kezd az lenni] Vagy Nokia 5230. Igaz az kb 35-40ezer, de bõven megéri még ennyit rááldozni :) Különben is eLdzs[G]í is 35körül van [PoP]
Nekem LG Renoirom van és imádom, nagyon jó, könnyen kezelhetõ és jól bírja a gyûrõdést, már3szor leejtettem de semmi baja :)

Az lg mobile support tool megbízható frissítést az lg oprimus one-omhoz?

Ezzel a programmal szeretném frissíteni az lg p500-amat és azt szeretném tudni hogy utána biztosan m?ködni fog a telefonom?

Legjobb válasz: Az LG a a supportot azért hozta létre, hogy otthon is lehessen hivatalosan szoftvert frissíteni. Ha minden úgy csinálsz, ahogy a progi mondja, akkor nem lehet gond :-)

Az LG a a supportot azért hozta létre, hogy otthon is lehessen hivatalosan szoftvert frissíteni. Ha minden úgy csinálsz, ahogy a progi mondja, akkor nem lehet gond :-)


Az lg optimus 2x tényleg egy félre sikerült mobil?

Mert hogy mobil tesztek alapján nagyon is jó és tulajdonságai is nagyon jók + ha kijön a leguljabb software akkor még jobb lesz ... (állitólag)

Legjobb válasz: jó telefon! az más kérdés hogy az LG nem valami ûbergyors mert már másik gyártónál már rég van 2.3 LG még a 2.2-vel szarakodik!

jó telefon! az más kérdés hogy az LG nem valami ûbergyors mert már másik gyártónál már rég van 2.3 LG még a 2.2-vel szarakodik!
A kérdező hozzászólása: de erre is lesz frissités nem de?
valamikor biztos lesz

Hogyan verziót frissíteni az LG Optimus GT540-es mobilon?

Valaki most itt részletesen le tudná írni , h az LG Optimus Gt540-es (1.6-os androidos)telefont h kell 2.2-essé illetve 2.1-essé frissiteni, hogy menjen rajta a H.A.W.X:,l és még sok d3d-s game?????? (((((probálom az LG Mobile Támogatás Eszközzel amit az Lg.comrol töltöttem de vmiért ezt írja a progi:lecsatlakozva,kérjuk csatlakozzon ujra!!!!!probáltam de nem megy!!Mi lehet a gond??????Illetve máshogy hogyan lehet frissiteni??????Segítsetek!!!!!!

Legjobb válasz: Kicsit kevesebb kérdõ illetve felkiáltó jellel és pontosabb forgalmazással érthetõbb lenne. Ha nem megy a hivatalos úton történõ frissítés akkor meg kell ragadni a nem hivatalos utat. Rootolnod kell aztán egy fõzött romot kell felrakni. Ebbõl már van 2.2 és 2.3-as is míg a hivatalos frissítés a 2.1-nél megállt. http://logout.hu/tema/re_lg_optimus_gt540_android_olcson_gyo.. http://logout.hu/bejegyzes/joestone/joestone_lg_gt540_optimu.. Ez meg egy magyar fejlesztésû 2.3.2-es rom: http://logout.hu/bejegyzes/joestone/joestone_gt540_2_3/hsz_1..

Kicsit kevesebb kérdõ illetve felkiáltó jellel és pontosabb forgalmazással érthetõbb lenne. Ha nem megy a hivatalos úton történõ frissítés akkor meg kell ragadni a nem hivatalos utat. Rootolnod kell aztán egy fõzött romot kell felrakni. Ebbõl már van 2.2 és 2.3-as is míg a hivatalos frissítés a 2.1-nél megállt. http://logout.hu/tema/re_lg_optimus_gt540_android_olcson_gyo.. http://logout.hu/bejegyzes/joestone/joestone_lg_gt540_optimu.. Ez meg egy magyar fejlesztésû 2.3.2-es rom: http://logout.hu/bejegyzes/joestone/joestone_gt540_2_3/hsz_1..
Az Lg. menûrendszere ténleg egy kicsit lassu....de én is az Lg-t ajánlom:D
hát tényleg nemtudom. megnéztem mindkét gép specifikációját és nagyjából ugyanaz. itt találtam tesztet az lg-rõl, ha még nem olvastad volna itt van: http://mobilarena.hu/teszt/lg_gs290_lehet-e_folytatni/adatat.. a t-mobile ról nem találtam. így látatlanba mégis inkább az lg-t ajánlanám
A kérdező hozzászólása: Az LG GS290-es tényleg jó kis telefonnak tûnik.Csak olvastam valahol , hogy kicsit lassú a menûrendszer.
véleményem: LG jó márka, meg lehet benne bízni. Nem rossz telefon, mondjuk Wifi hiányzik belõle, de olcsó telóknál mit várunk... Tmobile: utánanéztem ZTE gyártja, ami nem valami elismert/híres márka. (azon felül hogy kínai, igaz, minden teló kinaji:D) Szerintem is LG-t. Sok különbség nincs nagyon.
szerintem az LG a jobb csak kicsit lassu a menü de nincs más gomd vele!

LG mobilhoz mennyibe kerül most egy fülhallgató/headsetpl. az LG markaboltban vagy T-mobilenál?

Az a fajta jack-es headset amivel beszélni, telefonálni is lehet.

Hol tudnám megvásárolni az LG Prada II (KF900) mobilt?

Beírtam google-be, de mindenhol csak a 3-ast adja ki.

Legjobb válasz: Tessék parancsolj itt van egy. http://apronet.hu/mobiltelefon/lg/aprohirdetes=100881370

Az lg gt400 vievty smile mobilnak van érintő pálcája?

És ha van akkor hol helyezkedik el rajta?

Legjobb válasz: http://www.mobilport.hu/mobiltelefon_tesztek/20100602/lg_gt4.. "A 3 colos képátlójú display egész pontosan 39x64 milliméteres felületen tárja elénk a különbözõ vizuális tartalmakat, de cerka ezúttal nem jár mellé"

http://www.mobilport.hu/mobiltelefon_tesztek/20100602/lg_gt4.. "A 3 colos képátlójú display egész pontosan 39x64 milliméteres felületen tárja elénk a különbözõ vizuális tartalmakat, de cerka ezúttal nem jár mellé"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!