Találatok a következő kifejezésre: Az István ki (29 db)

Az István kórházban kik a szülésznők, kit érdemes választani?

34 hetes km vagyok, és nagyon kéne egy jó szülészn? neve, ha lehet konkrét tapasztalatot is írjatok, akár privibe is. Köszi.

Legjobb válasz: Pruha Krisztával szültem 2x is, szívbõl ajánlom õt!!

Pruha Krisztával szültem 2x is, szívbõl ajánlom õt!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, valahogy nem találtam meg!
Szívesen! :) Én dec. végén szültem ott, nem volt fogadott szülésznõm, csak dokim. Az ügyeletes szülésznõ valami Krisztina volt, de nagyon kedves, és aranyos volt, értette a dolgát. Ki a dokid?
A kérdező hozzászólása: Gondolom a Pruha Kriszta lehetett, nekem Ujvári Attila a dokim.
Gyors+könnyû szülést, nekem szerencsére az volt! :) Ha még van valami kérdésed, csak írj!
Szia én Pop Andreánál és Hajdu Barbaránál szültem, nem fogadtam egyiket sem de nagyon- nagyon meg vagyok elégedve velük, még szülés után mikor találkoztam Pop Andreával emlékezett rám (nevemre is) és kérdezgette, hogy minden rendben van-e velünk.
A Hajdú Barbival szültem, és MAXIMÁLISAN elégedett vagyok.Õ a gátvédelem híve, nálam is alkalmazta, még csak repedni se repedtem.Biztos, h a 3.babámat is nála szülöm majd.

Az István kórházban az MR vizsgálat után mikor adják ki a leletet? Fél órával a vizsgálat után, vagy csak másnap?

CD-t is adnak hozzá? És papíron is rendesen kiértékelik?

Legjobb válasz: én nem az istvánba járok MR-re, hanem a balesetibe, de ott adnak cd-t is és papíron mellékelve a leletet. én eddig mindig másik nap mentem a leletekért nem vártam meg.

én nem az istvánba járok MR-re, hanem a balesetibe, de ott adnak cd-t is és papíron mellékelve a leletet. én eddig mindig másik nap mentem a leletekért nem vártam meg.

Ki nézi még az István a királyt rtl-en?

Szerintetek milyen?

Legjobb válasz: [email protected] f0s... A 2003-as Csíksomlyóinál és az 1984-esnél sohasem fognak jobbat csinálni.

[email protected] f0s... A 2003-as Csíksomlyóinál és az 1984-esnél sohasem fognak jobbat csinálni.
Ezek a b.u.z.i rtl-esek kb most gyalázzák meg az István a Király rockoperát...
A kérdező hozzászólása: Hát nagy csalódás volt, az biztos. De vajon direkt szúrták el ennyire?
Sajnos ez a modern "mûvészet". Pl. fetsményeknél is, ráokádnak egy vászonra, vagy ráborítják a festéket aztán a sok birka nézi és belelát minden sz*rt, aztán megveszik milliókért. Itt is megy majd a belemagyarázás ezerrel....
A kérdező hozzászólása: Hát...a hozzászólások alapján az ország nagy részének tuti nem fog tetszeni, így biztos a médiában is ilyen visszhangja lesz. Csak a birkáknak fog bejönni, akik nem ismerték az eddigi elõadásokat.
Lehet vízhangja, de az sajnos senkit nem fog érdekelni. Már alapból ez a mû nem a nagyközönségnek készült, hanem csak egy szûk körnek. Talán ezért is az RTL klub adja és nem mondjuk az M1.
Méghogy az egyetlen JÓ jelenet? Te meg vagy huzatva? A fehér ló feláldozása a leggusztustalanabb, nem odaillõ és teljesen értelmetlen dolog volt az egészben úgy ahogy volt és te ezt lerendezed annyival, hogy "látványos"?
Én ismerem a régit, számtalanszor láttam. Szerintem jó lett, sok újdonságot raktak bele, ami tetszett. - Rékának jóval több szerepe lett, sokkal több jelentetben szerepel - Asztrik már nem az a jóságos fõapát, hanem a keménykezû hittérítõ - Külföldrõl luxusautón jön a királynõ, ez egy nagyon impozáns és érzékletes kép - Géza fejedelem is szerepel, méghozzá fejedelemként és krónikásként is - Trabanttal érkezõ Varga Miklós és Nagy Feró - Sokkal jobban érzékelhetõen a kontrasztok a két tábor között Szerintem sok újdonságot hozott, és nekem bejött.
5 másodpercig néztem kb.Hihetetlenül szánalmas, ratyi lett.
A kérdező hozzászólása: 21 A trabantban mi volt a jó?
23 (nem az vagyok, akit megszólítottál), kicsit el kéne vonatkoztatni - a Trabant csak egy eszköz volt. Segített átadni azt, hogy a regösök a múlt emberei. És kicsit ciki megmagyarázni ezt a jelenetet, mert ez pont egy fricska a fanyalgóknak. Jöttök azzal, hogy ú az 1983-as István mennyire jó volt, és semmit nem értetek a szimbólumrendszerbõl, csak néztek riadtan körbe (pont mint a regösök a színpadon a kiszállás után), és csináljátok, amirõl azt hiszitek, hogy az a jó (nagy magyar múlt visszaemlegetése, pont mint a regösök a színpadon)... És észre sem veszitek, hogy ez a világ már nem errõl szól. Hát, úgy látom, ez a fricska betalált.
Elõzõ vagyok. Még eggyel kiegészíteném. Emlékezz, hogy volt egy Merci is, azzal érkezett Gizella. Gizella az új idõ képviselõje, a németekkel, az idegenekkel, a kereszténységgel. Ezt az ellentétet is segített átadni a trabant, amivel a regösök érkeztek.
Szerintem ez nagyon szánalmas produkció. A szereplõgárdából is már csak gyurcsány hiányzik. De így is elég szar. Még pár szám és legalább elmondhatom, hogy túléltem!
A kérdező hozzászólása: Az egyetlen jó jelenet eddig az volt, amikor Koppány leütötte a ló fejét. Az legalább látványos volt. Amúgy ez a hosszú ballonkabát nagyon gáz. Ratyis.
Szerintem ez hányadék, már nem azért.... Mindenki a napjaink ruhájába semmi díszlet, csak ott vannak, elég igénytelenül sikerült ez az egész, régebbi fajtája jobban tetszett....
Napszemüveges, öltönyös, ezüst láncos Stohl mint Koppány.... Ehhez rohadtul nem illik ez a modern stílus. Rakás fos, így jellemezném.
Hát ennél rosszabbat még életemben nem láttam! Minek csinálták, ha nem volt pénz korhû kosztümre? ! Színvonal kb. függõlegesen romlik...
Elkezdtem nézni, de nem igazán értettem a bohóckodást. Akkor kapcsoltam ki, amikor valami limuzin féleség begördült a színpadra. Adtam Robertának egy esélyt, de eljátszotta. Nevetséges az egész.
A kérdező hozzászólása: Akkor nemcsak nekem nem tetszik. Vicc ez az egész. Én azt hittem, rosszul látok és rosszul hallok. De amúgy a zene se valami jó. Imádom ezt a rockoperát, ha milliószor nem hallgattam meg anno, akkor egyszer sem és ez a zene nem ugyanaz...István a Varga Mikivel sokkal jobb volt. És sok helyen el is van kapkodva a dallam.
A kérdező hozzászólása: De szerintem a legérdekesebb az volt, amikor a rendõrruhás csávók elverték a punk beütésû lázadót....
A kérdező hozzászólása: Most volt benne egy kis hiba, elakadt a gitár.
Hiányoznak a régebbi változatok. Nekem a kedvencem a jubileumi változat volt.
Ez komolyan még viccnek is nagyon rossz lenne :D:D
Szerintem jó :)
A Trabant zseniális szimbólum, ez is tükrözi Alföldi nagyságát. Lehet szeretni vagy nem szeretni, de az egyik legjobb magyar rendezõ. Trabant: - Utal a Nyugattól való lemaradásra, a technológia különbségre (Magyarok: Trabant, vasvillás parasztok, Nyugat: modern luxuskocsi, elitkommandósok) - Utal a régmúlt idõkre, hisz a regõsök a régi kort "sírják vissza" - Utal magára a szocializmusra, amikor az eredeti István a királyt elõadták - Utal az eredeti Isván a királyra, zseniális önreflexió - Utal magára az idõsebb korosztályra, akik egyszerûen nem értik az új, felgyorsult, változó világot, és fogalmuk sincs hogy ki, kivel és miért harcol (Nagy Feró és Varga Miklós értetlen arckifejezése) - Egyesek szerint (akik mindenképp politikai színezetet akarnak vinni a dologba) utal arra, hogy a mindennapi kisember (kicsit együgyû, értetlen, Trabanttal közlekedés, és papír zászlókat lenget) teljesen összezavarodott már a csatározásokban (MSZP kontra Fidesz), és fogalma sincs, hogy ki kivel van már.


Kik alkották az István-kori hadakozók három csoportját?

Legjobb válasz: Háát.. voltak a nyugati hospes lovagok, a magyar vármegyei erõk, meg a székely, besenyõ segédcsapatok. De biztosan lehet más felosztást is csinálni.

Háát.. voltak a nyugati hospes lovagok, a magyar vármegyei erõk, meg a székely, besenyõ segédcsapatok. De biztosan lehet más felosztást is csinálni.
Hé! A verseny feladatait nem gyakorikérdésekrõl kéne lenézni!!!
A kérdező hozzászólása: nem nekem kellett ;)

Az István kórházban, hogy zajlik a CTG vizsgálat? Be kell jelentkezni valahol, vagy csak az alagsorban beadni a terhesgondozási kis könyvet és majd szólítanak? Hány órától lehet menni és melyik napokon? Ki végzi a vizsgálatot?

Legjobb válasz: Szia,nekem be kellett feküdjön akkor láttam, hogy jönnek a kismamák ctg-re. Én is ott ültem és gyorsan porgettek a vizsgálatot, az alagsorban végzik, ha eljössz bal kéz felõl aút hiszem be kell jelentkezni, ha meg ez mer meg volt úgy is tudni fogod hogy hová add a kézikönyvet van lenn egy pult is, de kiírták, hogy nem információ. A vizsgálatot nõvér végzi, de ha gáz lenne van 1 db orvos is. Remélem tudtam segíteni.

Szia, nekem be kellett feküdjön akkor láttam, hogy jönnek a kismamák ctg-re. Én is ott ültem és gyorsan porgettek a vizsgálatot, az alagsorban végzik, ha eljössz bal kéz felõl aút hiszem be kell jelentkezni, ha meg ez mer meg volt úgy is tudni fogod hogy hová add a kézikönyvet van lenn egy pult is, de kiírták, hogy nem információ. A vizsgálatot nõvér végzi, de ha gáz lenne van 1 db orvos is. Remélem tudtam segíteni.
Messze Hajdú B.-nek. :)
HajdúB. egy nagy beképzelt Barca és MU drukker. Amikor PL-t közvetített akkor is állandóan csak a MU-t istenítette, a hétközi Barca-Arsenalon úgy istenítette a Barcát mint ha kötelezõ lenne. Az összes kommentátor semmihez sem ért, talán HajdúB. mert õ egy picivel jobb mint a többi. De az a csávó se rossz akivel BL-t közvetített õsszel. Tényleg õ miért nem közvetít már BL meccset ?
A legjobb Horti Gábor.Õ az "Isten".:) ) Közülük Hajdú B.
A kérdező hozzászólása: S KnézyJenõröl mi a véleményetek
Hát eleve nem nagyon tudom, hogy most melyikrõl beszélsz de: az Ifjabbik nem valami nagyon nagy kommentátor, pláne hogy még a játékosok nevét sem tudja kimondani. Az öregebbik meg az egyik legjobb kommentátor, akit valaha is hallottam. Na meg Erik az angolnát szépen szólta :D

Ki az uj Koppany az Istvan a kiraly cimu rockoperaban?

Legjobb válasz: Ha a Társulat elõadására gondolsz, ott Vadkerti Imre.

Ha a Társulat elõadására gondolsz, ott Vadkerti Imre.
A kérdező hozzászólása: Igen arra gondoltam!!!:D Koszike

Az István kórházban ki jó szülész orvos?

Volt egy missed ab. m?tétem és nagyon nagyon készülök a következ? babára,de szeretnék jó orvos kezébe kerülni. Olyan orvost szeretnék találni aki ott is dolgozik az Istvánban nem csak "bejáró" doki. Mindenképpen szeretnék majd ott szülni,ajánljatok légyszi jó dokit.

Legjobb válasz: Szia! Elsõ válaszoló vagyok....a Német Miklós tel.száma:06 20 923 8813 Péntek délután van bent a kórházban,az alaksorban,ahol a vérvétel is szokott lenni.Remélem segítettem.Azt nem tudom milyen árakkal dolgozik most,anno 2006-ban 6ezer volt egy uh vizsgálat+tanácsadás!!!sok sikert a babához,és jó egészséget!!!

Szia! Elsõ válaszoló vagyok....a Német Miklós tel.száma:06 20 923 8813 Péntek délután van bent a kórházban, az alaksorban, ahol a vérvétel is szokott lenni.Remélem segítettem.Azt nem tudom milyen árakkal dolgozik most, anno 2006-ban 6ezer volt egy uh vizsgálat+tanácsadás!!!sok sikert a babához, és jó egészséget!!!
Szia! Én a Német Miklósnál szültem, még 2006-ban, de én maximálisan meg voltam vele elégedve.nagyon közvetlen, lendületes orvos.Ami számomra még nagyon szimpatikus benne, hogy nem az a tipikus doki, hanem sokkal hétköznapibb pasas.Én a párommal folyton magánrendelésére jártunk, pénteken van a korház alaksorában.Ami még szimpatikus benne, hogy magándoki léttére éjjel-nappal elérhetõ volt számomra!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Ha még visszanézel ide akkor tarifát elérhetõséget is írnál nekem? A három hónap várakozási idõben vagyok és mielõtt ujra nekikezdünk a babaprogramnak szeretném megvizsgáltatni magam, így már lehet hogy akkor felkeresném.
Én Dr. Deák Mihályhoz járok. Magánrendelése is van szombatonként (8000.-), a korházban meg minden nap bent van. Bármikor felhívhatom. Hátránya, hogy nincs a magánrendelõjében uh gépe, így csak a kórházban tud ultrahangozni. Az viszont nem kerül semmibe sem. Ha észrevesz a kórházban, elõre vesz és nem kell véigállni a sort.

Ki jó szülészorvos az István kórházban? Mi az elérhetősége?

Legjobb válasz: Én ismerek ott egy nagyon kedves szülész-nõgyógyászt. Dr. Gajdos Editnek hívják. Fiatal doktornõ, és nagyon alapos, lelkiismeretes, kedves. Mondjuk, korából adódóan (35 éves) nem tudom, hogy mekkora rutinja van, ha esetleg komplikáció lép fel szülés alatt. Elérhetõségét megtalálod, ha a google-on rákeresel. Ott további véleményeket is olvashatsz róla.

Én ismerek ott egy nagyon kedves szülész-nõgyógyászt. Dr. Gajdos Editnek hívják. Fiatal doktornõ, és nagyon alapos, lelkiismeretes, kedves. Mondjuk, korából adódóan (35 éves) nem tudom, hogy mekkora rutinja van, ha esetleg komplikáció lép fel szülés alatt. Elérhetõségét megtalálod, ha a google-on rákeresel. Ott további véleményeket is olvashatsz róla.
Én dr Boros Juditnál szültem az Istávnban, ha szeretnéd az elérhetõségét írj privit!
Én Dr. Mészáros Lászlóhoz járok, a magánrendelése az Üllõi úton van, 5e Ft egy alkalom. Ha érdekel írj, megadom az elérhetõségét!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válszokat és az utolsó válaszolónak üzenem hogy légyszi irj le mindent a Mészáros dokiról.Köszi!
3. válaszoló vagyok, írtam emailt a prividre! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Az István kórházban ki rendes szülész?

23 hetes kismama vagyok és a dokim most szólt ,hogy nem vezet már le szülést.Az István kórházban szeretnék találni egy rendes dokit.

Legjobb válasz: Nekem Dr. Fenyõházi Jenõ az orvosom, nagyon kedves, kicsit kapkodós, mert sok a "betege", de nagyon érti a dolgát. Csak jókat hallottam róla, profi szakember. Üdv 29hetes kismama

Nekem Dr. Fenyõházi Jenõ az orvosom, nagyon kedves, kicsit kapkodós, mert sok a "betege", de nagyon érti a dolgát. Csak jókat hallottam róla, profi szakember. Üdv 29hetes kismama
D Deák Gábor. Nála szültem 2éve. Rendes, nem pénzéhes és végig ott volt velem miután beértünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!