Találatok a következő kifejezésre: Az Istenhegyi végzett kombinált (2 db)

Elmennél amnióra az Istenhegyi úton végzett kombinált teszt után?

Legjobb válasz: Nekem volt kombinált tesztem (kórházban igyenes volt!!)több mint 2 éve, de én nem hiszek ezeknek teszetnek. Se kombináltnak, se az integráltnak. Megcsináltattam az aminot. Már 21 s lányom:-)))

Nekem volt kombinált tesztem (kórházban igyenes volt!!)több mint 2 éve, de én nem hiszek ezeknek teszetnek. Se kombináltnak, se az integráltnak. Megcsináltattam az aminot. Már 21 s lányom:-)))
A vérvétel nem lát bele a baba kromoszómáiba.
Én az istenhegyibe voltam meg a 18hetes genetikai uh-n is 3éve kb!21hónapos egészséges kisfiu anyukája! Én nem mennék!
Nem mentem el, és nem is fogok.Megcsináltattam az elõzõ babámnál a kombináltat ingyen a kórházban, majd 15 ezerért az integráltat.Emelett megnézett a Hajdú doktornõ az Istenhegyin uh-val.Most megint terhes vagyok és elmúltam 35.Ugyanúgy csinálom, mint az elsõ terhessgégnél.A dokimmal is ezt beszéltük meg.
A kérdező hozzászólása: 13:08-as! Elárulnád, ki az orvosod, és hol dolgozik?
Elárulom.Dr. Bánhidy Ferenc az orvosom és a II. Sz. Klinikán dolgozik.Õ ott az igazgatóhelyettes.Megtalálod a neten. A vérvételeket (kombinált, integrált) Fehérváron csináltattam, mert oda tartozok. Az Istenhegyi uh-hoz a dokim ragaszkodott.A Hajdú doktornõt én választottam.

Az Istenhegyi Klinikán végzett kombinált szűrésnél (UH+vérvétel) 2 vagy 3 dimenziós ultrahangvizsgálatot végeznek? Megengedik-e a kispapának, hogy bejöjjön?

Legjobb válasz: 3 dimenziósat csinálnak, és megengedik a papának is hogy bemenjen. Kb. 20-25 perc az ultrahang, és a vérvétel még néhány perc. Nagyon rendesek és alaposak. Az UH közben mindent magyaráznak, hogy mikor mit lehet látni...

3 dimenziósat csinálnak, és megengedik a papának is hogy bemenjen. Kb. 20-25 perc az ultrahang, és a vérvétel még néhány perc. Nagyon rendesek és alaposak. Az UH közben mindent magyaráznak, hogy mikor mit lehet látni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!