Találatok a következő kifejezésre: Az Inuitok felkínálják a feleségüket (1 db)

Az Inuitok tényleg felkínálják a feleségüket éjszakára?

Még régen olvastam arról a szokásról, hogy ha egy Inuit (Eszkimó) vendégül lát valakit éjszakára, akkor azzal kedveskedik neki, hogy felkínálja a feleségét! Igaz ez manapság még?

Legjobb válasz: Valahogy fel kell lendíteni a turizmust, máskülönben ki a fasz menne az északi sarkra? :D

Valahogy fel kell lendíteni a turizmust, máskülönben ki a fasz menne az északi sarkra? :D
Áhh ez LOL :) ))))) AMúgy én is olvastam ezt, szal igaz lehet.:) ))
Igen, sõt!! Az a legnagyobb sértés, ha nem fogadod el az asszonyt.
Ha tudsz angolul ez egy hasznos link lehet, elég részletes a cikk és tisztáz pár fogalmat: http://www.straightdope.com/mailbag/meskimowifeswap.html OFF: Amúgy azzal nem értek egyet, hogy a cikk kormozza a keresztény misszionáriusokat, akik megpróbálták errõl lebeszélni a helyieket. Szerintem nagyon-nagyon fontos a hûség egymás iránt. Tehát ha én arrafelé mennék: 1.vinném magammal a feleségemet 2.ha valamilyen oknál fogva mégis felkínálná a házigazda a b. nejét, inkább lennék "illetlen", és visszautasítanám.
Ez arrafelé azért fontos, mert ezeken az alkalmakon kívül nem igazán van mód a keveredésre - így néhány generáció alatt belterjessé válna az ottani emberiség, és elkorcsosulna. MA MÁR jobban megy a mozgás... de régen ez létfontosságú volt!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

LÁNYOK! Nektek milyen fiú jön be? (többi lent)

ezalatt azt értem h focista,bmxes stb...

10

Miért kell a dal ritmusára tapsolni a tömegnek előadásokon?

Engem nagyon idegel..

2

Hülyének nézhettek az autósok, amikor leültem pihenni településen kívül az út mellett?

Sokat bicikliztem egyszerre, már eléggé el voltam fáradva, ott a semmi közepén nem volt pad, csak az egyenes út, és egy leágazás ami egy puszta felé vezet. Én oda a leágazás melletti tábla közelébe leültem a fűbe egy kicsit pihenni. Akik elmentek ott autósok (bár túl sok nem volt) hülyének nézhettek emiatt, vagy egy tök normális dolgot csináltam?

5

Melyik a bizalmasabb köszönési forma a Helló vagy a Szia? Vagy egyforma mind a kettő?

5

Ha két, kb. hasonló korú ember először találkozik, ki kezdeményezze a bemutatkozást, a fiú, vagy a lány?

Azt tudom, hogy a lánynak kell előbb a kezét nyújtani, de bemutatkoznia is először neki kell?

1

Nagyon gáz, ha 15 évesen operát hallgatok?

12

Hogyan illik facebookon ráírni az iskolai tanáromra? 17/F

Mert meg kéne tudnom valamit, hogy mikor kell bemenni majd az iskolába, hogy az alapvizsgát ami év végén volt 4 tantárgyból kijavítsam. Egyikből megbuktam, azt kéne újra megcsinálnom, de sehova nincs leírva, mikor kell bemenni, az iskolatársaim nekem semmit nem hajlandók megmondani, szóval az utolsó lehetőség, hogy ha a tanárra írok rá. Csak nem tudom, hogyan írjak rá, hogy semmiképp ne tartson bunkó, modortalannak.

4

Közép iskolában melyik a menőbb táska?

az oldaltáska vagy a sima háti táska ? Ti milyet hordotok ?

16

Szerintetek sem illendő dolog? Mit gondoltok a helyzetről?

Tegyük fel hogy összejön egy baráti csapat egy jó beszélgetésre, kikapcsolódásra, szórakozásra. De lehet akár egy randi, vagy egy romantikus vacsora, szóval egy szerelmespár aki épp valahol szórakoznak, mulatnak. Az egyik fél (kis csend vagy szünet, vagy a beszélgetés félbehagyásával) elkezdi nyomkodni a telefonját, szinte bele bambul, megy a facebook, ahelyett hogy barátaira, párjára, vagy akivel/akikkel van arra/azokra figyel. Szerintem elég nagy bunkóság. Nektek mi a véleményetek? 16/L

9

Ha valaki köszönömre "kérem"-mel felel, nem pedig azt mondja, hogy szívesen, akkor az jelenti-e azt, hogy NEM szívesen?

Mikor használatos a "kérem", és mikor a "szívesen"? Közeli kapcsolatban jelenthet-e eltávolodást, ha valaki a "kérem"-et használja?

Köszönöm a válaszokat előre is! :)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!