Találatok a következő kifejezésre: Az Ilcsi-féle szappant (4 db)

Az Ilcsi-féle fekete szappant hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Pl.Déli pályaudvartól nem messze van 1 bolt,de én úgy tudom hogy ott csak kozmetikusok vásárolhatnak.A legjobb,ha elmész egy ilcsi kozmetikába(pl. 1.ker.Mészáros utca,ha budapesti vagy),és ott a kozmetikustól kérsz ilyen szappant.

Pl.Déli pályaudvartól nem messze van 1 bolt, de én úgy tudom hogy ott csak kozmetikusok vásárolhatnak.A legjobb, ha elmész egy ilcsi kozmetikába(pl. 1.ker.Mészáros utca, ha budapesti vagy), és ott a kozmetikustól kérsz ilyen szappant.
Csak kozmetikustól (Ilcsistõl) tudsz ilyet venni.
Azt hogy pontosan hol tudsz venni, megnézheted az Ilcsi weboldalán, ott van üzletkeresõ is.
Itt is van, szintén postai úton. http://www.ilcsicsoda.hu
miért ez a fekete szappan ilyen jó?
Én általában innen rendelek: http://www.ilcsirendeles.netii.net/

Az Ilcsi-féle fekete szappant csak kozmetikusnál lehet kapni? Vagy hol tudom megvásárolni?

Legjobb válasz: Igen! Egyszer hallottam nyilatkozni, hogy /bolti/ kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni Ilcsi-készítményeket. Kizárólag a vele szerzõdésben álló kozmetikusok használhatják.

Igen! Egyszer hallottam nyilatkozni, hogy /bolti/ kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni Ilcsi-készítményeket. Kizárólag a vele szerzõdésben álló kozmetikusok használhatják.
kozmetikusnál biztos, bár én már láttam néhány terméket vaterán/teszveszen is...persze, arról nem tudod, hogy meddig jó, ugye natúrkozmetikumok, nem olyan tartósak, úgyhogy szerintem jobban jársz ha kozmetikusnál érdeklõdsz inkább. :)
Csak kozmetikustól tudod beszerezni vagy az Ilcsi nagykereskedésében, de az nem tom hol van. Én a kozmetikusomtól veszem. Mindkét szappant használom a feketét és a zöldet is. Nagyon szupi termékek. Jah és nem is tudtam, de képzeld el azt mondta a kozmetikusom, hogy nincs benne tartósítószer, nem úgy mint a bolti készítményekben. Részben ezért is natúr kozmetikumok.
lehet ilcsi termekeket kapni a bp, keleti karoly u. 15/c-ben is. nem tudom, hogy konkretan fekete szappan van-e, de ilcsi dolgok vannak.

Hogyan használjátok az ilcsi féle fekete szappant?

Legjobb válasz: nyomok az ujjbegyemre egy kis borsónyit majd víz alá tartom és bekenem az arcomat mosom egy percig utána leöblítem vízzel!

nyomok az ujjbegyemre egy kis borsónyit majd víz alá tartom és bekenem az arcomat mosom egy percig utána leöblítem vízzel!
Kissé nedves bõrre felkened majd picit rajtahagyod és lemosod. Én pakolásként is ajánlom, ugyan így felhelyezed és rajta hagyod 15 percig.


Hogyan érdemes használni az ilcsi féle fekete szappant?

hello.

Legjobb válasz: Erre szerintem a Bõr- és hajápolás témakörben tudnak választ adni. :)

Erre szerintem a Bõr- és hajápolás témakörben tudnak választ adni. :)
én nem szoktam rajta hagyni. bevizezem az arcomat, nyomok az ujjaimra szappant, és átmosom vele az arcom, néhány másodpercig hagyom rajta, aztán annyi. a kozmetikus azt mondta, hogy ez ugye szappan, nem arcmaszk, amit rajta kell hagyni. egyébként eléggé kiszárítja, ha rajtahagyod, amitõl meg ugye fokozódik utána a faggyútermelés. mennyire vagy pattanásos?
A kérdező hozzászólása: nem annyira vészes fõleg a T vonalam. halánték, kicsit a homlok meg az állam.
szerintem elég, ha csak megmosod vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!