Találatok a következő kifejezésre: Az Ilcsi kozmetikumokat (3 db)

Hol tudnám megnézni az Ilcsi kozmetikumok árát a neten mert nem találom sehol?

Legjobb válasz: http://www.ilcsi.com/ Idézet: Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumokat értékesítõinknél kizárólag érvényes kozmetikus vevõkártyával lehet megvásárolni! Tehát kozmetikusnak kell lenned hozzá. A honlapon amit belinkeltem, utánna tudsz nézni.

http://www.ilcsi.com/ Idézet: Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumokat értékesítõinknél kizárólag érvényes kozmetikus vevõkártyával lehet megvásárolni! Tehát kozmetikusnak kell lenned hozzá. A honlapon amit belinkeltem, utánna tudsz nézni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor majd megkérdezem a kozmetikustól, ott ahová járok mûkörmöt is csináltatni.
Itt fent van az árlista: http://www.ilcsirendeles.netii.net/

Mennyire jók az Ilcsi kozmetikumok?

Most fogok menni egy kozmetikushoz aki Ilcsivel foglalkozik és kiváncsi vagyok a véleményekre.

Legjobb válasz: edddig nekünk is ez vált be a legjobban:D feketeszappan tényleg nagyon jó a bõrradírja is nagyon nagyon jó:D és mindenféle ránckrém az egész termékcsalád ahogy van úgy jó de elõször sztem csak keveset vegyél az adott krémbõl h kitapasztald h melyik jó a bõrödnek nekem is úgy volt h a 3. féle volt jó de nagyon:D ajánlom mert tényleg király:D anyukám is nagymamájm is ezeket használja:D

edddig nekünk is ez vált be a legjobban:D feketeszappan tényleg nagyon jó a bõrradírja is nagyon nagyon jó:D és mindenféle ránckrém az egész termékcsalád ahogy van úgy jó de elõször sztem csak keveset vegyél az adott krémbõl h kitapasztald h melyik jó a bõrödnek nekem is úgy volt h a 3. féle volt jó de nagyon:D ajánlom mert tényleg király:D anyukám is nagymamájm is ezeket használja:D
Nem létezik és a legjobb természetes alapú kozmetikumokat gyártja!
Én imádom az Ilcsi fekete szappant, egyszerûen fantasztikus:)
én is Ilcsis kozmetikushoz járok nekem bejött. de ez emberfüggõ:D
Ezek az ilcsi termékek jók a pattanás utáni hegekre is?
Mostanában hallottam, hogy ugyanaz az alapja az Ilcsi kozmetikumoknak mint a tapétaragasztónak. :-( létezik ez? Mondjátok, hogy nem!

Az Ilcsi féle kozmetikumokat honnan szerezhetem be?

Már nagyon régen szeretnék ilyen kencéket, mert a kozmetikusom használt rajtam ilyet egy id?ben és jót tett az arcomnak. Nol vásárolhatok ilyet?

Legjobb válasz: vagy kérd meg a kozmetikust hogy reneljen vagy kérdezd meg meik szakboltba jár vannak kifejezetten fodrász ill. kozmetikai szakboltok ahol ezeket õk olcsón beszerzik

vagy kérd meg a kozmetikust hogy reneljen vagy kérdezd meg meik szakboltba jár vannak kifejezetten fodrász ill. kozmetikai szakboltok ahol ezeket õk olcsón beszerzik
Én például a kozmetikusomtól vásárolom a kozmetikai szereket, õ is Ilcsivel dolgozik, és tudja, hogy milyen krém való a bõrömre. Mert rengetegféle Ilcsis kozemtikum van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!