Találatok a következő kifejezésre: Az I. 6-ot (2 db)

Minek van ez az intel corei.5 imádat meddig lessz elég még 4 mag másfél év vagy 2 talán márt most is van 6 magra optimalizált játék és arra ott az amdfx6200 4 évig húzná lazán jó vga-val de az i.5 meddig ha már a játék támogatja a 6 magot?

Legjobb válasz: Róbert ne vedd sértésnek, de az eddigi itteni "tevékenységed" alapján nem vagy tisztába a dolgokkal(pl CMT, vagy ha már jövõ akkor heterogén vonal), szóval nincs mirõl beszélni :)

Róbert ne vedd sértésnek, de az eddigi itteni "tevékenységed" alapján nem vagy tisztába a dolgokkal(pl CMT, vagy ha már jövõ akkor heterogén vonal), szóval nincs mirõl beszélni :)
FX-nek vannak elõnyei, ahol õ a jobb, de ezzel sajnos pont átlag user és játékos ember nem fog találkozni. Virtualizációban szvsz jobb, többség azt sem tudja mi az, meg tudományos számításokban, fizikai szimulációkban jobb, aminek megint semmi köze a felhasználók 99.9999%-nak. Nem azért vesz valaki most FX-et játékra mert jobb, hanem mert jobb az ár/érték aránya. Még olyan játék is kevés ami a 4 magot rendesen kihasználja, lásd a pofára esést azokkal a játékokkal amivel elsõ C2D Quad procikat reklámozták (Crysis, Alane Wake) jelelmzõne csak kettõt pörgetnek rendesen. Talán a Supreme Commander volt az egyetlen ismertebb. Meg a szuper rosszul optimalizált GTA 4.
http://prohardver.hu/teszt/amd_fx-8350_vishera_piledriver_te.. Nézd meg az általános és játék teszteket, elég nyilvánvaló miért az i5. Az képes legjobban kihajtani egy 50-100.000 közötti VGA-t, de sokkal olcsóbb mint az i7. És mindezt pont egy FX-8350 tesztbõl látni.
Persze "jó áron" lehet kapni 6 magos i7 extreme procikat. Vagy még többért van 12-16 magos opteron, de akkor mindjárt 2 procis alaplapba. Viszont játékoknál üresben pörögne egy ilyen vagy max. 10%-on.
A kérdező hozzászólása: és azon lesz csak meg pl a minimum fps-ben a 35 4 magon meg csak 22-25 kezdenek elavulni a sima 4 magosok ht nélkül végük lesz akkor miért a sokk pénz ezekért nem?
A játékok nem a magokat, hanem a processzor erejét igénylik. Az, hogy ki tudja használni a játék teljesen a 6 magos processzorokat is nem jelent semmi hátrányt a 4 magosoknak. Ha pedig valahova kevés lesz az i5 oda az FX is.
Honnan szedsz ilyen marhaságot? Ha egyszer az i5 erõsebb, akkor mért lenne jobb az FX ??
A kérdező hozzászólása: csak várd ki amikor a játéknak nem lesz elég a 4 mag és szarabb minimum fpsek lesznek 4 mag alatt akkor is ezt mond hogy jobb mert senkinek sincs pénz 2 év múlva i.7 váltani mert úgyee ott van 4 mag+4ht de 90 ezrekért vegye a hülye majd, amd elõnyõsebb olcsóbb játékoknál tökéletes!
Tán mert a 4 magos i5 jobb, mint a 6 magos FX ?
A kérdező hozzászólása: én játékra akkor sem dobnék ki i.2500-k mg hasonlokra több pénzt

Az I. Explorer 6-ot 7-re cseréltem, de itt nem látok olyat, hogy Kutatás, azaz szinonimák, fordítás. Hogy lehet ezt valahogy kivarázsolni az IE 7-ből? Vagy nem lehet?

Legjobb válasz: A csere fölösleges volt, javaslom inkább a Firefoxot :) Online szinonímaszótárat találhatsz pl itt: http://www.keresohalo.hu/ Tudod, Google a barátod :))

A csere fölösleges volt, javaslom inkább a Firefoxot :) Online szinonímaszótárat találhatsz pl itt: http://www.keresohalo.hu/ Tudod, Google a barátod :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!