Találatok a következő kifejezésre: Az Everest írta ki: (2 db)

Az Everest ezt írta ki: AUX 121 Celsius. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy az alaplapra szerelt érzékelõ 121 fokot jelez vissza. De inkább azt jelenti, hogy az az érzékelõ nincs bekötve, ezért jelez "kamu" értéket. De könnyen ellenõrizhetõ, fogd meg az alaplap megfelelõ részét (ez ugye alaplaponként változik), ha valóban 121 fok lenne, akkor a környéke is igencsak felmelegedne. Szerintem téves adatot kap az Everest.

Azt jelenti, hogy az alaplapra szerelt érzékelõ 121 fokot jelez vissza. De inkább azt jelenti, hogy az az érzékelõ nincs bekötve, ezért jelez "kamu" értéket. De könnyen ellenõrizhetõ, fogd meg az alaplap megfelelõ részét (ez ugye alaplaponként változik), ha valóban 121 fok lenne, akkor a környéke is igencsak felmelegedne. Szerintem téves adatot kap az Everest.

Az everest programmal megneztem a GPU sensort es azt irta ki, h -4Celsius?

Az everest progival megneztem,h mennyi celsius a graf. kartyamnak a homerseklete es azt irta ki,h -4C ez normalis?xDDD

Legjobb válasz: Persze, teljesen normális.

Persze, teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: ty ment a zold kez :)
Mit vársz egy lassan 4 éves programtól? Lehet még tervben sem volt a GPU, amikor a progi kijött. Aztán az is lehet, hogy nincs is hõmérséklet érzékelõ a GPU-ban v. csak simán elromlott. Esetleg egy hûtõtölcsér is kialakulhatott a gépedben, ami -4 °C fokon tartja. (ennek a legkisebb az esélye)
Hidrogén hûtésed van ??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!