Találatok a következő kifejezésre: Az Európai parlamentje (12 db)

Ha írni akarok az Európai Parlamentnek, akkor ott ki foglalkozik ott az országhatárok kérdésével, s annak az illetõnek milyen nyelven lenne célszerû írni?

Legjobb válasz: Senki. Az országhatárokat nemzetközi egyezmények rögzítik, nyilván nem felülíhatóak.

Senki. Az országhatárokat nemzetközi egyezmények rögzítik, nyilván nem felülíhatóak.
ha nagyon az EP-nek akarsz írni, akkor értelemszerûen a saját képviselõk egyikének kellene írnod, de ilyesmivel nem foglalkoznak ott
Az Unióban konkrétan senki. A bécsi székhelyû EBESZ-be küldhetsz levelet, vagy ha kellõen közel van, személyesen is elzarándokolhatsz, hogy közöld velük, hogy az 57 taggal kötött megállapodás amiben mi is benne voltunk, egy bizonyos pontja a határok sérthetetlensége, marhaság. Õk meg küldenek egy udvarias választ, hogy miért nem az és az ügyet lezárják. Ha nem akarod a fordítás kivárni a magyar képviseletnek is írhatsz: [link]
"Szerintem semmi sem állandó" De a határok állandóak akkor is ha szerinted nem állandóak. Az 1975-ben aláírt Helsinki záróokmány kimondja, hogy a határok sérthetetlenek, ezért is lett Jugoszlávia a belsõ határok mentén felosztva és nem lehetett normálisan megoldani a kérdéseket.
Írhatsz magyarul, Európai unió hivatalos nyelve a magyar is le fogják fordítani, ha hivatalos levélként írsz valakinek.
Azért van a képviselõd, hogy képviseljen. Neki írhatsz, vagy elmehetsz a fogadóórájára. Mivel az országhatár kérdése országok közötti disputa - ezért az EU nem dönthet róla, õ nem húzza meg senkinek a határvonalait, legfeljebb segít a feleknek a sikeres tárgyalások lebonyolításában. Egyébként nem kell szégyellni, hogy éjjel fél kettõkor ilyen problémák nyomasztanak. Nekem is volt már ismerõsöm, aki hót-részegen nekilódult visszafoglalni Erdélyt. Igaz rossz irányba indult és száz méter múlva beesett az árokba, de legalább megpróbálta!
Az EU bármely hivatalos nyelvén írhatsz bármely képviselõnek (a 24 hivatalos nyelv egyike a magyar), a fordítóhadsereg majd megoldja a közvetítést. Hogy ki az illetékes, illetve, hogy egyáltalán van-e illetékes a kérdésben, arról viszont fogalmam sincs.
3-as Trianont azért sem lehet visszacsinálni, mivel ugye nincs érvényben, hiszen utána volt egy MÁSIK szerzõdés helyette, majd egy újabb bebukott háború után egy harmadik és nyilván az van érvényben. Viszont egyikhez sem volt köze az EU-nak.
Írni akarsz az EP-nek, hogy csinálják vissza Trianont? Írd magyarul, és majd illeszd be ide is, hadd nevessünk mi is egy jót.
A kérdező hozzászólása: Szerintem semmi sem állandó, mert a történelemben semmi sincs kõbe vésve, ezért is érdekelne, hogy az EU-ban, azaz az Európai Parlamenten belül ki foglalkozik ilyen jellegû kérdésekkel, s az illetõnek, vagy illetõ szervezetnek a levelezési, és/vagy E-mail címét szeretném megtudni, s hogy melyik Európai nyelven lenne inkább érdemes írni neki!
A kérdező hozzászólása: Internetes varázsló nélkül miért nem tudtam elküldeni az üzenetemet, egyébként is mi ez a marhaság, hogy internetes varázsló?

Azok a politikusok akik részt vettek a Bilderbergen, ők miért nem tájékoztatják az Európai parlamentet, illetve az embereket?

Több uniós politikus is részt vett ebben ,az egyik Barosso a másik meg a luxemburgi szőke nő. Titkolóznak és visszautasítják a tájékoztatást ,pedig több más EP képviselő is felszólította őket ,hogy tájékoztassák őket a találkozón zajlottakról. Vagy jobb ,ha nem is tudjuk?

Legjobb válasz: Azért, amiért Martonyi János sem.

Azért, amiért Martonyi János sem.
Mert titoktartási kötelezettségük van.
Az Európai Tanácson történtekrõl, ami pedig az Unió csúcsszerve, sem számolnak be az államfõk, vagy a G8 csúcskonferenciák is titkosak. Pedig ott tényleg rólunk döntenek, amit nem is titkolnak elõlünk. Egyszerûen mert nemzetbiztonsági érdekeket sértene a kiszivárogtatásuk. A Bilderberg konferencia meg magánemberek találkozója, semmivel sem kell nyilvánosabbnak lennie, mint a te baráti összejöveteleidnek. Valószínûleg nem is több annál csak a személyek mások. Viszont beszélhetnek róla elvileg, csak nem nevezhetnek meg senkit és hogy a személy milyen állásponton volt, gondolom a külsõsök meg erre lennének elsõsorban kíváncsiak. Ez viszont egyáltalán nem speciális diplomáciai eljárás.

Sajtótájékoztató az Európai Parlamentben (! )?

Ébresztő?

Legjobb válasz: ezen mi az ébresztõ? Daniel Estulin nevû csóka adja elõ a homályos nézeteit valamirõl, amibõl egyébként tök jól megél egy Mario Borghezio nevû EP képviselõ kérésére, aki mellékesen az Északi Liga nevû olasz jobboldali populista párt embere.

ezen mi az ébresztõ? Daniel Estulin nevû csóka adja elõ a homályos nézeteit valamirõl, amibõl egyébként tök jól megél egy Mario Borghezio nevû EP képviselõ kérésére, aki mellékesen az Északi Liga nevû olasz jobboldali populista párt embere.
Ez csak egy sajtótájékoztató. Mi a gond ezzel? Amúgy is másfél évvel ezelõtti történet.
A kérdező hozzászólása: Szóval szerinted semmi gond sincs, minden oké? Értem.
A kérdező hozzászólása: Aktuális minden nap. Hogy mi a gond ezzel? Á semmi kishaver, semmi gond nincs azzal, hogy emberek millióit lehetetlenítenek el, semmi gond nincs, igazad van... Beszarok
És mit szándékozol tenni, hogy véget vess ennek az ellehetetlenítésnek?
A kérdező hozzászólása: Minnél több emberrel megismertetni a mutyizást, ami körülötte folyik, mi mást tehetnék?
Minden szava igaz sajnos, csak ezt a sok bornyúú nem nézi, mert nem adják le a retek klub híradóiban....
Mi mást tehetnél? Például élsz boldogan, és nem foglalkozol az ilyen marhaságokkal. A nemzetközi gazdasági helyzetre úgysem tudsz hatással lenni, inkább élvezd az életet, és használd ki, amit adhat.

Mitől függ hogy hány képviselőt delegálhatnak az Európai Parlamentbe az egyes tagországok?

Legjobb válasz: Az országok képességétõl. Németországnak van a legtöbb

Az országok képességétõl. Németországnak van a legtöbb
Képesség helyett népesség.
Te vagy az Viktor? :DD

Milyen a Jobbik megítélése az Európai Parlamentben?

Egyik oldalról azt hallani, hogy a többi EP képvisel? rokonszenvesnek találja ?ket és a politikájukat, másik oldal arról beszél, hogy égetik az országot, a gárda tagokat pincéreknek nézik stb. A válaszotokban külföldi cikkeket, videókat, bármi egyebet várok. A kérdés célja nem eldönteni a vitát, csak információkat szerezni minél több helyr?l. Köszönöm.

Legjobb válasz: Amíg a Jobbik számtalanszor felszólal a magyarokért, addig az MSZP minden felszólalása csak arról szólt, hogy a Jobbikot fikázza.

Amíg a Jobbik számtalanszor felszólal a magyarokért, addig az MSZP minden felszólalása csak arról szólt, hogy a Jobbikot fikázza.
Valószínûleg azért vannak ezek az ellentétes információk, mert akikkel szimpatizálnak azok pozitívan mutatják be õket, a többiek meg semlegesen/negatívan.
Hát a gárdista viselet elég biztonságõrös kinézetet kelt. Így bemenni az EP- be még ha tiltakozásként is akkor is elég vicces! A jobbikkos képviselõ urat valószínûleg ezért nézték karbantartó munkásnak! Inkább ment volna díszmagyarban!
A kérdező hozzászólása: Köszi, bátran küldhettek még :)
Nem.
Ha jobbikost kérdezel akkor nem. Vagyis csak õk... Ha nem csak õket kérdezed akkor igen, többen is kiálltak értünk csak ugye mi szabadságharcolunk és minden europai politikust elküldünk a jó édes.... majd puffogunk hogy ezután miért nem segítenek még többet!!! A Jobbik meg aztán pláne elküld minden nyugat europait melegebb éghajlatra és utána puffog! Szerintem egyébként direkt játsszák ezt a szemét játékot! Mert ha jóban lennének a nyugattal és azok mellénk állnának akkor nem kaphatnák meg a forradalmista szavazatokat a jobboldalról! Akik a mai idõkben amikor a szavazók fele kiábrándult, mit ezek a forradalmisták biztosan elmenõ szavazók, nagyon felértékelõdtek!! Na ez az igazi hazaárulás!!!
Senki sem foglalkozott vele, viszont nem is fog.
A kérdező hozzászólása: Most akkor volt valami vagy nem ?
A jelek szerint a magyar bal oldaliak nem tudják bizonyítani, hogy volt.
Zoli remekül mondja, a Jobbik szidja össze-vissza az EU-t, de ha segítség kell akkor oda mennek sírni hozzájuk. Ekkora képmutatást.
"Ha nem csak õket kérdezed akkor igen, többen is kiálltak értünk csak ugye mi szabadságharcolunk és minden europai politikust elküldünk a jó édes" Idézz zoli. Lehet angol nyelvû videó, vagy cikk vagy bármi. Idézzd. Annyi volt, hogy az Európa bizottság "aggódik" a nyelv törvény miatt. Lett változtatás vagy bármi következmény? Esetleg felszólalás az Európa Parlamentben? Lehet, hogy volt csak én nem hallottam/ olvastam róla. Ezért kérlek idézd fel õket.

Most akkor pontosan hány zsidó származású európai uniós képviselő képviseli hazánkat / a magyarságot az Európai Unió parlamentjében?

Szegedi Csanád zsidó származású, de biztos a Fidesz képvisel?i közt is van 1-2 zsidó.

Legjobb válasz: DANGER! Antisemitism!

DANGER! Antisemitism!
Nem mindegy, hogy zsidó vagy sváb, vagy más nációjú? Fontos, hogy magyar legyen.
Nem mindegy?Ha kiderül hogy, mondjuk, 12 van, akkor mi változik?Nem mersz este elaludni vagy mi?
Ezek politikusok, semmit se számít a származás, ugyan olyan mind.
Mi van? Szegedi Csanád zsidó, de a Fidesz mégzsidóbb, vagy mi? Magyarabb bármelyik nálad.
A törökök is EU-tagok?
Nem tudom, de tök helyes :)
Hmmmm... Lelegelnék érte egy nyárfasort! :)
A kérdező hozzászólása: Jó az oké majd elosztjuk háromfelé de segítsetek már megtudni kicsoda.
Szerintem nem EP képviselõ volt. OV-nak is volt száma (24), és õ sem EP képviselõ, csak vendég volt.
A kérdező hozzászólása: A 4bõl a második link nem mûködött, a többi meg nem, azért kösz. Lehet hogy tudósító.
Ez most mi? Te be akarod cserkészni vazze??? Hillary mama nem kéne??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!