Találatok a következő kifejezésre: Az Elevitet 6 (10 db)

Nem sok ez? Szedem az Elevitet és Maltofert, mert vérszegény vagyok. Tegnap az orvosom még ezek mellé adott B 6-ot és Femibiont. Én ezt egy kicsit soknak tartom!

Legjobb válasz: Én az Elevitet elhagynám, mert a Femibionban minden benne van, ami az elevitben, sõt, sokan azt mondják, hogy az sokkal jobb. A kettõ együtt felesleges. Ráadásul sok is, mert ezek komplex vitaminok, zsírban oldódó vitaminokat is tartalmaznak, azokból pedig nem ürül ki a felesleg a szervezetbõl úgy, mint a vízben oldódó vitaminoknál. A dokid egyébként tudott róla, hogy Elevitet is szedett? És konkrétan azt mondta, hogy az Elevithez pluszban kell még a Femibion is? Nem lehet, hogy elfelejtkezett arról, hogy te már szedsz egy terhesvitamint?

Én az Elevitet elhagynám, mert a Femibionban minden benne van, ami az elevitben, sõt, sokan azt mondják, hogy az sokkal jobb. A kettõ együtt felesleges. Ráadásul sok is, mert ezek komplex vitaminok, zsírban oldódó vitaminokat is tartalmaznak, azokból pedig nem ürül ki a felesleg a szervezetbõl úgy, mint a vízben oldódó vitaminoknál. A dokid egyébként tudott róla, hogy Elevitet is szedett? És konkrétan azt mondta, hogy az Elevithez pluszban kell még a Femibion is? Nem lehet, hogy elfelejtkezett arról, hogy te már szedsz egy terhesvitamint?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat, a dokim tudta, hogy szedem az Elevitet és a Maltofert. Említettem neki, hogy féle attól, hogy nagyon nagy lesz a baba tõle, de azt mondta, hogy azon ne aggódjak, mert olyan 100 grammot növelhet. Az a lényeg, hogy nem mondta azt sem, hogy akkor hadjam el az elevitet én meg csak ithon néztem meg a papírt. Beszedem az Elevitet ami még van és akkor átállok a Femibionra, ha az jobb és persze drágább is.
Szia! A Maltofer helyett érdemes lenne megpróbálni céklát fogyasztani. Nekem teljesen rendbe tette a vasháztartásomat és még székrekedést és gyomorfájást sem okoz. Természetesen a c-vitamin pótlás nagyon fontos, mert a szervezetben csak így szívódik fel a természetes vas! Egyébként az Elevitet én is abba hagynám a helyedben nehogy baj legyen a túl sok zsírban oldódó vitaminból. Mellesleg, ha kiegyensúlyozottan táplálkozol akkor nem is nagyon kellene pótolni. Ja és a friss dió is nagyon sok vasat tartalmaz, persze csak ha bírja a gyomrod! Sok sikert!!!

6 hetes vagyok, szedem az elevitet 8 hete, kedden elkezdtem a folsavat is szedni. Napi 2-t. Azóta szorulásom van. Az elevitnek is ez a mellékhatása, de semmi problámám nem volt vele. Mit szedhetnék, hogy ne legyen szorulásom?

Legjobb válasz: Mindenképpen beszélj az orvosoddal, hogy mit kell szedned egyáltalán. Nekem például nem javasolta a terhes vitamint, szerinte elég a folsav és magne b6. Én egyébként is eléggé változatosan étkezem szerintem sincs másra szükségünk egyenlõre. 12 hetes vagyok. Boldog babavárást!

Mindenképpen beszélj az orvosoddal, hogy mit kell szedned egyáltalán. Nekem például nem javasolta a terhes vitamint, szerinte elég a folsav és magne b6. Én egyébként is eléggé változatosan étkezem szerintem sincs másra szükségünk egyenlõre. 12 hetes vagyok. Boldog babavárást!
Én is szedem az elevitet, nekem eddig semmi bajom tõle. Sokan nem bírják. Szerintem az egyiket abba kellene hagynod, vagy kevesebbet bevenned. Én kihagynék egy napot, ha helyreálla dolog, akkor velezném az adagot, és úgy folytatnám a vitaminok szedését. Nem minden kismama szervezete igényli szerintem a sok vitamint. Ha elég zöldet és gyümölcsöt eszel, akkor szerintem nem nagyon kell ilyeneket szedni. Ezt elméletileg egy sima vérvizsgálat meg tudja állapítani.
Elevitet is és folsavat is felesleges egyszerre szedni, még vészes vérszegénység kezelésére is sok. A kettõ együtt okoz szorulást. Jobb lenne ha csak az egyiket szednéd. Folsav mellé kellhet még más vitamin is, de az elevit mellé nem szükséges.
Az Elevit es a folsav nagyon jo, jo ha szeded es nem ettol van szorulas!ez nallam is elofordult igy az elejen en csak elevitet szedtem, a doktor is azt mondta hogy sok folyadek es ami fontos, nem lessz szekrekedes es konnyebben szulni is fogsz mindennapi seta, legalabb egy fel ora! nekem bejott!
Jól teszed, az én orvosom is pont így javasolta, napi 1 Elevit, 2 folsav. Mindenképpen mozogj, napi 1 óra séta kell, és egyél meg minden nap 1 almát. Ja, és próbálj meg sokszor keveset enni, én 1 nap 5x étkezem (a fõ étkezések közben gyümölcs, joghurt, könnyû saláta), semmi problémám nincs.
én elég szorulásos vagyok, ráadásul veszélyeztetett terhes, és egész nap feküdnöm kell, ami nem könnyíti meg a helyzetet. Nekem a sok folyadék és a sok gyümölcs, esténként egy-két szem aszalt szilva segít.

Hányadik hétig szedtétek a magne B 6-ot és az elevitet?

A magnéziumot minden nap szedem,lábgörcs és menszi szerü görcs miatt,napi 1szemet,mert a Bérest szedem és az 250mg-os.Az elevitet az els? 6hétben minden nap szedtem,utána már csak heti 2-szer.34hetes km.

Legjobb válasz: A terhes vitamint még most is szedem de csak 2-3 naponta egy szemet.A magne B 6-ot már nem szedem,mert a 36.hét után már nem lehet.Egy 37 hetes km

A terhes vitamint még most is szedem de csak 2-3 naponta egy szemet.A magne B 6-ot már nem szedem, mert a 36.hét után már nem lehet.Egy 37 hetes km
Elevitet már a kis drágám foganása elõtt egy hónappal szedtem és azóta is szedem napi 1 szem, a magneb6-ból eddig 3*2 szedtem, de a héten csökkentettem 3*1-re, 36 hétig szedem még és utánna elkezdem inni a málnalevél teát, Minden jót, 34 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Ja, elírtam az elsõ 16hétben szedtem minden nap az elevitet.Köszönöm a válaszokat.Boldog babavárást nektek és minden jót.
Én még mindig szedem, bár az elején voltak gondok /sokat fájt a hasam/, akkor 3x2 szedtem. MOst a 30. hétben vagyok, és idáig minden rendben van, így lecsökkentettem az adagot 2x1-re.
Szia!a magne B6ot szedtem a 35.hétig.az Elevitet a 7.héttõl szedem napi egyet és végig fogom is.Biztos ami biztos.és nem nagy tõle a Fiam. Boldog babavárást!! 36hetes km:)

Pénteken 9 hetesen elvették a babámat (abortusz) megállt a szíve. Most 6 hetet várni kell a probálkozáshoz. Szedjem addig is az Elevitet?

Legjobb válasz: Szia! Ez a 6 hét nem egészen reális dátum, ugyanis a mûtét után hogy mikor jön meg az elsõ mensi az egyénenként változó. ( 4 héttõl 10 hétig is normális lehet ) A legkorábbi idõpont amikor újra próbálkozhatsz a mûtét utáni második mensi megjövetele után. Általában 3 hónapot szoktak várakozási idõt javasolni. Az Elevit szedését szerintem ne hagyd abba, mert maga mûvi beavatkozás erõsen megsínyli a szervezeted, szedd csak nyugodtan tovább, és gyógyulj meg!

Szia! Ez a 6 hét nem egészen reális dátum, ugyanis a mûtét után hogy mikor jön meg az elsõ mensi az egyénenként változó. ( 4 héttõl 10 hétig is normális lehet ) A legkorábbi idõpont amikor újra próbálkozhatsz a mûtét utáni második mensi megjövetele után. Általában 3 hónapot szoktak várakozási idõt javasolni. Az Elevit szedését szerintem ne hagyd abba, mert maga mûvi beavatkozás erõsen megsínyli a szervezeted, szedd csak nyugodtan tovább, és gyógyulj meg!
Sajnálom a babádat, de szerintem is várj egy kicsit többet, hogy erõsödjön a szervezeted, hogy a következõ kicsivel ne legyen semmi gond.
6 hét??? Ha mûtét volt, akkor minimum 4 hónap, de ezt majd az orvosod megmondja. Attól függ, hogy mikorra erõsödik meg újra úgy a méhed, hogy jöhessen a baba. Nekem 6 hónapot kellet várnom. Kivártam és utánna elsõ próbálkozásra terhes lettem. Most vagyunk 17 hetesek. De a Gravidát végig szedtem. Te is szedd az Elevitet! Drukkolok nagyon!!!
Szedd csak a vitamint, nem árt az. Én a második gyerekem tervezésekor fél évig szedtem, mert a kisasszony váratott magára :) A baba tervezését viszont beszéld meg a dokiddal. Inkább kicsit késõbb, mint hogy korán ess teherbe és ez a mûtét gondokat okozzon. Sok szerencsét a baba-tervezéshez!!!

Mitől görcsölhet a hasam? Február 6. án jött meg a menzeszem, 4 napig tartott! Eltelt pár nap és azóta érzem hogy hol az egyik oldalon hol a másikon fáj a hasam! Az elevitet egy hete szedem, lehet hogy attól?

Nem nagyon fáj, csak er?sen kellemetlen érzés! és nem is mindig: van hogy este van hogy csak reggel,de általában napközben fájdogál!Közel egy éve próbálkozunk a babával, de eddig eredménytelenül!

Legjobb válasz: szerintem lehet, hogy ovulációra készül a petefészked, de attól is lehet, hogy az elevit bekavar az emésztésedbe, nem vettél valami mást is észre ezzel kapcsolatban? ha meg nem erõs a tünet, akkor lehet, hogy csak valami átmeneti dolog, nem kell különösebben aggódni szerintem.

szerintem lehet, hogy ovulációra készül a petefészked, de attól is lehet, hogy az elevit bekavar az emésztésedbe, nem vettél valami mást is észre ezzel kapcsolatban? ha meg nem erõs a tünet, akkor lehet, hogy csak valami átmeneti dolog, nem kell különösebben aggódni szerintem.
A kérdező hozzászólása: nem máskor nem szokott ilyen lenni, vagy ha van akkor 1-2 napig tart csak, de azt nem is nevezném hasfájásnak vagy görcsnek! most ez azért aggaszt egy kicsit mert már 1 hete, vagyis mensi vége óta fent áll a dolog....
Hát ha a februári mensid nem olyan volt mint szokott, rövidebb, kevesebb, stb. akkor lehet hogy nem ártana csinálnod egy tesztet! Én is majdnem így jártam, habár nekem nem volt rendes menzim, csak barnázgatás, néhány csepp vér, és sajnos kiderült, hogy méhenkívüli terhes vagyok. A teszt nagyon pozitív volt! Tehát jobb félni mint megíjedni! Remélem nálad minden rendben!
szerintem ha volt menszeszed, akkor nem baba, inkább kólehet egy felfázás, nõdokival kéne beszélni, nem árt egy UH és ha mégis babó, akkor az is rögtön látszik!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget! holnap megyek is dokihoz! remélem nem lesz semmi gond, csak izgulok!
én az elsö válaszoloval értek egyett... nekem is mindig szurkál hol egyik hol másik oldalt a hasam, (vagyis inkább a petefészkeim) és ez nálam mindig a peteéréssel van összefüggésben... szoval lehet hogy most van itt a ti idötök... amugy nekem is pont feb 6.-án volt az utolso menszim, és tegnap ota szurkálnak a petefészkeim, ugyhogy mi szorgosan ügyködünk, és remélem hogy ho végén nem jön meg :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! én is remélem hogy úgy lesz! :)
szia, na hogy alakult nalatok? nekem nem jott meg, es van 4 pozitiv terhessegi tesztem :) nagyon boldog vagyok... remelem, neked sem jott meg, es ti is babat vartok... mindenesetre szoritok :)

16 hetes kismami vok, ma jött meg a vérképeredményem a hemoglobin érték 106 a hematokrit 0, 332 a koleszterinem pedig egy kicsit magasabb 6, 4 mellette szedem a ferrófol-gammát és az elevitet! A babámnak nem lesz tőle semmi baja?

kérlek irjatok és mindenkinek boldog babavárást kivánok!ja és még annyi h nem szokott fájni sem a fejem és nem is szédülök és a terhesség elött is voltam sokszor vérszegény!

Legjobb válasz: sziaa, megnéztem az én vérképem, aszerint neked csak egy kicsit van a referenciaértékek alatt, ne aggódj emiatt, nem lesz egyikõtöknek sem semmi baja :) boldog babavárást neked is :)

sziaa, megnéztem az én vérképem, aszerint neked csak egy kicsit van a referenciaértékek alatt, ne aggódj emiatt, nem lesz egyikõtöknek sem semmi baja :) boldog babavárást neked is :)
Az alacsony hemoglobin szint szülés után okozhat gondot, ha 'neadjisten' bõvebb vérzésed lenne, nem húzódna össze olyan ütemben a méhed, ahogy kellene, esetleg transfúzióra lenne szükséged. Azért ne aggódj, ez elég ritka esetben fordul elõ. Én évekig dolgoztam gyerekágyas részlegen, onnan tudom. A koleszterinre lehet, diétáznod kell majd, de ha eddig nem volt vele problémád, akkor nagyon valószínû, hogy szülés után rendezõdni is fog. Üdv: 32 hetes kismama
Vízhajtó hatású teákkal vigyázz, mert nem lehet minden gyógyteát meginni, én rákerestem a neten, egy csomó tiltott tea-féle van.
Nekem a Hgb 112, a Hct 0.318.Nekem napi egy Tardyfferon folt kell szednem, de azt mondta a dokim nem vészes a dolog, nekem si székrekedésem volt(elevitet is szedek napi egyet), és minden reggel meleg itallal kezdem a napot, és sok megnöveltem a napi foly. mennyiséget, mert elõtte nem ittam eleget.Ha tehetem aktiviát veszek, sajnos a sok gyümölcsöt nem engedhetem meg magamnak, de ezek nekem beállították a székletet.Remélem megnyugszol, nem lesz baj, ne félj.Székletre próbálj ki valamit, hátha segít, és akkor ez sem lesz gond.A sok párolt zöldség, vagy a müzli is segíthet.
Szia! Az alacsony hemoglobin ugyebár a vasra utal a vérben. A kismamáknál azért nagyon fontos, hogy ne essen túlságosan le, mert akkor nem tudja megfelelõen ellátni a funkcióját. Ami legelsõsorban az, hogy az oxigént és egyéb életbevágóan fontos dolgokat eljutassa az anya szervezetében mindenhova, beleértve a picurinak is. A megnövekedett vérmennyiség miatt szinte mindenkinek esni kezd a hemoglobin szintje, de általában félidõ után, sõt, az utolsó trimeszterben válik drasztikussá a folyamat. Ezért a székrekedésed ellenére is én a helyedben mindenképpen szednék sok vasat, mivel ez a szint csak még kevesebb lesz. Megnéztem, és nekem az elsõ vérképnél 116 volt, a másodiknál 102 (na akkor már az orvos édesanyám szörnyûlködött), az utolsónál meg 103 úgy, hogy kifejezetten sok vasat szedtem. A székrekedés ellen meg különbözõ gyógyteákat érdemes inni, mást én nem tennék a helyedben (a kutyabengekéreg nem túl erõs, kismamaként is iható). A petrezselyem is vízhajtó/hashajtó hatású, rágcsálj belõle picit. A koleszterin miatt ne aggódj, bár kicsit sok, ez is elõfordul ilyenkor. Szoptatás alatt amikor a szervezet nem csak elraktározza és "keringeti" a zsírt, hanem azt lebontja és a tejbe "rakja", ez az érték is kevesebb lesz. MIndenesetre kevesebb zsíros, vajas, tejszínes ételt italt fogyasszál, és nem lesz semmi gond. További gyönyörû heteket kívánok Neked!:) 39.kismama
A kérdező hozzászólása: napi egy kapszula volt eddig, de sajnos állandó székrekedéssel küzdök , bármit is eszem iszom, igy csökkentette az adagot másnaponta egyet kellett szedni , de ma azt mondta hogy álljunk át napi 1-re!! ha csökkene az érték akkor kell injekció formájába kapni!De én azért nagyon aggódom!A ti értékeitek milyenek?
Biztosan semmi baj nem lesz! A dokid tuti, hogy tudja, mit kell csinálni, mibõl mennyit kell szedni. Vasat én is szedek, de a kismamák nagy többségének szüksége van az utánpótlásra.
Ha rendesen a kiírt adag vasat szeded, nem lesz semmi baj, rendbe fog jönni a vérképed annyira hogfy a babának semmi baja nem lesz.Az orvosod biztos a megfelelõ mennyiséget írja fel.
hány db-ot szedsz naponta a ferroból? én kettõt. nekem is picit alacsonyabb a hemoglobin és a hematokrit szintem. én elõtte soha nem voltam vérszegény. én is kicsit aggódom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!nagyon figyelek a vasbevitelre, ezentúl meg mégjobban fogok!nagyon nagyon féltem a picike pocaklakómat!Mindenkinek boldog babavárást kivánok, és nagyon jó érzés h ilyen sokan válaszoltatok nekem és talán egy kicsit megnyugtattatok!:)
Menj orvoshoz, mert könnyen vetélést okozhat a heveny hasmenés!
Lehet, hogy valamilyen fertõzést összeszedtél. Folyadékot pótold ezerrel, nagyon mást nem tudsz tenni. Nekem is volt és jól van a babám.
A kérdező hozzászólása: nem fáj a hasam meg nincs tünet csak érzem, hogy bugyborékol bent és utána megyek.most abbahagyom pár napra a vitaminokat és elmegyek orvoshoz.betegnek nem érzem magam.
Szerintem vírus lesz akkor is.
A kérdező hozzászólása: jajj és most minden féle gyógyszert kapok majd igaz?:(természetes módon nem tudom megszüntetni?
Szia. Nekem is volt, állandóan bugyborékolt a hasam. Nekem az Elevit-tõl volt. Váltottam, azóta nincs semmi gondd. De azért orvossal nézesd meg magad.
Irany a Doki.mert igen virusos jarvany van! Nalunk a csaladba szinte mindenkin at ment.
Vírusra nincsen gyógyszer az elõbb írtam le...
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál kaptam gyógyszert de ma még lekopogom semmi nem volt.az elevitet is abbahagyom pár napra csak folsavat szedek.

Az Elevitet szedjem 6 hetesen vagy ne?

Dokihoz jöv? héten megyek el?ször.

Legjobb válasz: Szerintem, ha eddig nem szedted, magadtól ne kezd el, nem minden orvos híve a vitaminozásnak. Majd a dokid megmondja (vérkép alapján), mire van szükségetek. Gratulálok!

Szerintem, ha eddig nem szedted, magadtól ne kezd el, nem minden orvos híve a vitaminozásnak. Majd a dokid megmondja (vérkép alapján), mire van szükségetek. Gratulálok!
Szerintem nyugodtan szedheted semmi bajod nem lesz tõle. Van aki már terhesség elõtt is szedi.Én 7 hetesen kezdtem el.
Szia! Szerintem is szedheted nyugodtan én is már a terhesség elött szedtem. Gratulálok a babádhoz. 6 hetes kismama
Én is az Elevitet szedem, 5 hetesen kezdtem el, bár eleinte kételkedtem. 7 hetesen voltam elõször dokinál, abszolút természetes módon kéredezte meg tõlem, hogy ugy eszedek vitaminokat?! Mintha ez teljesen egyértelmû lenne... Azóta is szedem, mellé felvettem még a magne b6-ot. Minden jót!
Én még csak várakozó állásponton vagyok, most hagytam abba a gyógyszert és kezdtem el a 3 hónapos türelmi idõt, de nekem már most ajánlotta az orvosom. Két naponta egy szemet kell szednem, hogy feltöltõdjek vitaminokkal, mert elég keveset viszek be táplákozás útján. Nyugodtan elkezdheted, már korábban is szehetted volna, ez neked és a picinek is nagyon jó.
Én 6 hetesen kezdtem el szedni, akkor tudtam meg, hogy gyereket várok. Nem kérdeztem meg a dokit, számomra természetes volt, hogy bementem a gyógyszertárba és kértem terhesvitamint. A gyógyszerész pedig az Elevitet javasolta. Gratulálok a babádhoz!
Szia!még csak annyit a jó hozzászólások mellé, hogy szülés után is szedd nyugodtan.
Ha akarod, szedd nyugodtan, már terhesség elõtt javasolják a folsavat. A vitaminról megoszlik a vélemény, azt mondják, hogy ha egészségesen eszel, akkor nem kell mellé más vitamint szedni, csak folsavat. Nekem amúgy a mai napig nem kérdezte se a doki, se a védõnõ, hogy szedek-e valamit, és nem is mondták. (én Aloe Vera gélt iszom, B12 vitamint szedek és egy béltisztítót)
Vannak az Elevitnél sokkal olcsóbb magzatvédõ vitaminok is, pl. a Pregnavit vagy a Multivitamin Terheseknek. Az hogy mit választasz, lehet pénztárca kérdése is, tekintve, hogy nincs jelentõs különbség közöttük. A Gravida kb. ugyanolyan drága, mint az Elevit, viszont magyar termék... És az is teljesen igaz, hogy egészséges táplálkozás mellett lehet, hogy nincs is szükség kiegészítésre.

6 héttel ezelött volt egy missed ab műtétem 7 hetes volt a babám)! Azóta szedek Elevitet+Pempős mézet és Méhpempőt! Van esetleg még valami amivel bebiztosíthatom a jövendőbeli babám egészségét? Aki tud valamit még +ban az kérem írjon!

Legjobb válasz: Szia!!Elõször is sajnálom,ami veled történt-sajnos én is átéltem már kétszer eddig...Amikor nekem missed.ab-m volt,rögtön elkeztem az Elevitet én is,illetve napi 1 folsavat is bevettem.3 hónap múlva babás lettem,végig rendben volt a terhességem,most 6 éves a nagylányom.Az Elevitet végig szedtem,meg szülés után 2 hónapig még. Kívánom hogy mielõbb sikerüljön teherbe esned:-)

Szia!!Elõször is sajnálom, ami veled történt-sajnos én is átéltem már kétszer eddig...Amikor nekem missed.ab-m volt, rögtön elkeztem az Elevitet én is, illetve napi 1 folsavat is bevettem.3 hónap múlva babás lettem, végig rendben volt a terhességem, most 6 éves a nagylányom.Az Elevitet végig szedtem, meg szülés után 2 hónapig még. Kívánom hogy mielõbb sikerüljön teherbe esned:-)

6 hetes terhes vagyok. Nem kivánok enni, fáradékony, szédelgős vagyok. Elevitet szedtem, de pár nap után abba kellett hagynom, nagyon görcsölt a gyomrom tőle. Normális ez az állapot, végig kiséri a terhességet, vagy ez csak első időszakra jellemző?

Legjobb válasz: Általában csak ez elsõ 12 hét ilyen, utána megszûnnek ezek a panaszok, de egyénfüggõ. Pihenj annyit, amennyit csak tudsz, igyál sokat, az növeli a vérnyomást-csökkenti a szédelgést. És azért enni próbálj.-)

Általában csak ez elsõ 12 hét ilyen, utána megszûnnek ezek a panaszok, de egyénfüggõ. Pihenj annyit, amennyit csak tudsz, igyál sokat, az növeli a vérnyomást-csökkenti a szédelgést. És azért enni próbálj.-)
Többnyire az elsõ trimeszterre jellemzõ, de egyénfüggõ, van akinek hamarabb elmúlik, van akinek végig megmarad. Nekem hányingerre az orvosom B6 vitamint adott. Próbálj meg többször keveset enni, ne erõltess semmit. Keksz, ropi szintén segíthet a hányinger ellen. Ha az Elevitet nem bírod kipróbálhatod a Gravidát, van akinek az válik be! Vagy szedj sima folsavat. Kitartás és boldog babavárást!
Ha nem bírod a tablettákat, próbáld meg a Hipp Natalt, ennek nincsenek mellékhatásai. Az elsõ 12 hét amugy sokmindenkinek bajos, de elmúlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!