Találatok a következő kifejezésre: Az Elevit milyen (25 db)

Milyen gyogyszer az elevit. meddig kell szedni?

Legjobb válasz: Az Elevit nem gyógyszer,hanem magzatvédõ vitamin. A várt terhesség elõtt is el lehet kezdeni szedni és a szoptatás alatt is javasoltják. Én a várandóságom elsõ 3 hónapjában minden nap szedtem,most már csak heti egyszer. 23 hetes kismami

Az Elevit nem gyógyszer, hanem magzatvédõ vitamin. A várt terhesség elõtt is el lehet kezdeni szedni és a szoptatás alatt is javasoltják. Én a várandóságom elsõ 3 hónapjában minden nap szedtem, most már csak heti egyszer. 23 hetes kismami
Szia!Az ELEVIT szedése csökkenti a veleszületett, idegrendszert érintõ fejlõdési rendellenességek kialakulásának lehetõségét.Csökkenti a terhesség korai szakaszában gyakori émelygést és hányingert.Lehetõség szerint a tervezett terhesség elõtt legalább egy hónappal el kell kezdeni a szedését, vagy amint a terhesség ténye tudomásodra jut, folytathatod a terhesség, szoptatás teljes idõtartama alatt.De a nõgyógyászodat mindenképpen kérdezd meg.Van egy másik magzatvédõ vitamin, a neve Gravida.Azt mondják az jobb.De nem vagyunk egyformák, mindenkinek más válik be. Remélem tudtam segíteni a leírással.A betegtájékoztatóról írtam le a lényegesebbeket.Tervezitek vagy már babás vagy?
szia én is csak annyit hogy magzatvédõ!én állt ugy szedem hogy 2-3 napig igen 2nem mert nállam szék rekedést okozott de igy jo és szerintem szedjed.28hetes kis mama

Az Elevit tabletta milyen kiszerelésben és milyen áron kapható a patikákban? Van-e valami mellékhatása?

Legjobb válasz: Lehet kapni 30 és 100 db-os kiszerelésben, már nem emlékszem az árra, de többezer Ft. Nem tudom, van-e mellékhatása, nekem többen is mondták, hogy valamiért külföldön betiltották... Én abba is hagytam a 12 héten, azóta nem szedek kismamavitamin tablettát, hanem a természetes alapú Flavon Kids-et. Nekem nagyon bevált, minden benne van, ami kell, nem volt soha tõle hányingerem, rendben tartja az emésztésemet is - amíg Eleviteztem, állandóan székrekedésem volt, ki is jött az aranyerem. A Flavon Kids azt is rendbetette. 28 hetes kismama

Lehet kapni 30 és 100 db-os kiszerelésben, már nem emlékszem az árra, de többezer Ft. Nem tudom, van-e mellékhatása, nekem többen is mondták, hogy valamiért külföldön betiltották... Én abba is hagytam a 12 héten, azóta nem szedek kismamavitamin tablettát, hanem a természetes alapú Flavon Kids-et. Nekem nagyon bevált, minden benne van, ami kell, nem volt soha tõle hányingerem, rendben tartja az emésztésemet is - amíg Eleviteztem, állandóan székrekedésem volt, ki is jött az aranyerem. A Flavon Kids azt is rendbetette. 28 hetes kismama
A 100 db-os 9-10 ezer Ft-ba kerül.
a 30db-os 1900ft, a 100db-os 5900ft!Én is ezt szedem!:)
elõzõ válaszoló vagyok!Mellékhatása lehet a székrekedés!
a székrekedés nem az elevit, hanem a terhesség mellékhatása lehet :D
Én híztam tõle. Terhességre készülök, ezért kezdtem el szedni...csak úgy másznak fel a kilók! :(
nem az elevittõl híztok.ha hajlamos vagy a hízásra bármilyen vitamintól is valószínû híznál.ha nem, nem
én is szedem az elevitet.nem hisztam egy dekát sem pedig rám férne.székrekedés az van .
A kérdező hozzászólása: Közben már utána néztem! A 30 db-os 1995, -Ft a 1000 db-os pedig 5.500, --Ft körül van! Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok!

Az Eleven testek c filmben milyen zenék vannak? Valaki össze tudná nekem írni?

Nem baj ha hiányos.Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: De az is elég ha csak egy párat leírtok.Köszi

A kérdező hozzászólása: De az is elég ha csak egy párat leírtok.Köszi
Parancsolj: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D


Könyvben milyen az "Eleven testek"?

Legjobb válasz: Szerintem aranyos, hangulatban egy picit más, mint a film (azt elõbb láttam), de a könyv is nagyon tetszett. Ajánlom.

Szerintem aranyos, hangulatban egy picit más, mint a film (azt elõbb láttam), de a könyv is nagyon tetszett. Ajánlom.
Humoros, kicsit ironikus és néhol elgondolkodtató. Csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Az tök jó!! Pont ilyen könyvet keresek!! Köszi a válaszokat :)

Az Eleven testek előzetesébe milyen zene megy amikor azt írják ki hogy: "idén"?

http://www.youtube.com/watch?v=gETz_Ysk3UM

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=qFYeS-BV_Oc

Az epilepsziások milyen munkakörben tudnak elhelyezkedni? Vagy eleve megvannak bélyegezve?

Legjobb válasz: Szia! Van esetleg olyan szakma ami érdekel és nagyon szìvesen csinàlnád? Ezt azért kérdezem,mert én is az vagyok és én minden àron ápolonõ szeretnék lenni. De még vàrom az alkalmassàgi vizsgàlatot. Az egy verziò ha van olyanmunkakör ami érdekel egy pròbàt megér, hogy megpròbàld. De ha konkrétan nincs akkortleg pà viszont azt tanácsolom,hogy keress fel egy olyan szakembert aki ehhez ért. Esetleg pàlyavàlasztâs elõtt àllsz? :-)

Szia! Van esetleg olyan szakma ami érdekel és nagyon szìvesen csinàlnád? Ezt azért kérdezem, mert én is az vagyok és én minden àron ápolonõ szeretnék lenni. De még vàrom az alkalmassàgi vizsgàlatot. Az egy verziò ha van olyanmunkakör ami érdekel egy pròbàt megér, hogy megpròbàld. De ha konkrétan nincs akkortleg pà viszont azt tanácsolom, hogy keress fel egy olyan szakembert aki ehhez ért. Esetleg pàlyavàlasztâs elõtt àllsz? :-)
Nincsen egyikünk sem megbélyegezve! Aki ezt mondja, az nem ismeri valójában magát a betegséget és azt sem, aki ezzel él. A munkakörnél a lényeg, amire figyelni érdemes: - lehetõleg stressz mentes legyen - fizikálisan ne erõltesd meg magad, - kerüld a vibráló, villódzó fényeket - de a monotonitást sem árt elkerülni. Én 9 éves korom óta vagyok epilepsziás, most vagyok 24 éves. Letettem két szakmai vizsgát (OKJ-s mindkettõ). És jelenleg technikusi állásban dolgozok egy jó nevû cégnél. Nem tagadom, nekem is voltak rohamaim, meg vannak is. De mindemellett ugyanúgy el tudom látni a feladatomat, mint egy "egészséges" munkatársam. Mindez hozzá állás kérdése, semmi más. Nekem ez a módszer hozott igen pozitív eredményt ;)
Munkaköri szempontból minden olyanban elhelyezkedhet, aminél a betegség miatt saját vagy más testi épségét nem veszélyezteti súlyosan vagy életveszélyesen. Aztán a munkáltató vagy bevállalja az esetleges "munkahelyi baleseti kockázatot" vagy sem... A tünetekrõl mindenképp beszélni kell.

Voltatok már az eleven parkban? Milyen?

Legjobb válasz: Az Öböl 11-re gondolsz,ami a Lágymányosi hídnál van? Nekem tetszett,szépen rendben van tartva,van egy játszótér,egy étterem-kávézó(sztem jól fõznek).Egy du.sétára tök jó.

Az Öböl 11-re gondolsz, ami a Lágymányosi hídnál van? Nekem tetszett, szépen rendben van tartva, van egy játszótér, egy étterem-kávézó(sztem jól fõznek).Egy du.sétára tök jó.

Milyen vitaminokat kell szedni terhesség közben? Hallottam az elevit-ről. Valaki szedi? Jó?

Legjobb válasz: EZ az a kérdés, amire eltérõ válaszokat fogsz kapni, mert mindenki mást mond, és valószínûleg engem most le is fognak pontozni. Ne Elevitet! Francia kismamákra van kifejlesztve, abból kiindulva, hogy ott rengeteg tengeri herkentyût esznek, vagyis nincs jódhiányuk. A magyar nõk viszont sokszor jódhiányosak, így azt is pótolni kell, mert a baba idegrendszerének fejlõdéséhez kell. Gravida, Femibion, Hipp natal, Centrum materna, ezek mind tartalmaznak jódot, bár megmondom õszintén, a Gravidától sokan hánynak vagy émelyegnek ( én is ) jó ég tudja miért. Ha sokat vagy rosszul, az elején tudom ajánlani nagyon a HIPP NATALT, nem sok minden van benne, de minden benne van, ami az elsõ 12 hétben kell, folyékony, ezért könnyen lenyelhetõ, könnyen felszívódik. Utána az elõbb említettek bármelyike, amelyik neked épp bejön.

EZ az a kérdés, amire eltérõ válaszokat fogsz kapni, mert mindenki mást mond, és valószínûleg engem most le is fognak pontozni. Ne Elevitet! Francia kismamákra van kifejlesztve, abból kiindulva, hogy ott rengeteg tengeri herkentyût esznek, vagyis nincs jódhiányuk. A magyar nõk viszont sokszor jódhiányosak, így azt is pótolni kell, mert a baba idegrendszerének fejlõdéséhez kell. Gravida, Femibion, Hipp natal, Centrum materna, ezek mind tartalmaznak jódot, bár megmondom õszintén, a Gravidától sokan hánynak vagy émelyegnek ( én is ) jó ég tudja miért. Ha sokat vagy rosszul, az elején tudom ajánlani nagyon a HIPP NATALT, nem sok minden van benne, de minden benne van, ami az elsõ 12 hétben kell, folyékony, ezért könnyen lenyelhetõ, könnyen felszívódik. Utána az elõbb említettek bármelyike, amelyik neked épp bejön.
Én csak az Elevitrõl tudok nyilatkozni. Nekem folyton álmatlanságot, székrekedést okozott, és gyorsan híztam. A szülésre 4kilos babát saccoltak. Ami a legfontosabb szedjél magneb6 vitamint, és azért ne a simát mert a magnézium miatt kevesebbet fog görcsölni a lábad, ezt tapasztaltam
Én Gravidát szedtem nekem nem volt semmi bajom tõle, de ahogy az elõttem szóló írta, van többféle is. Nekem a védõnõm a Gravida mellé ajánlotta, hogy naponta 1 szem folsavat is szedjek (ez Czeizel doktor véleménye egyébként, hogy megelõzi a velõcsõ záródási rendellenességet). Meg mivel kicsit vashiányos vagyok, így vasat is szedtem. Gratulálok a babához, boldog babavárást!
Én Elevitet szedek. Nem volt tõle bajom, sem székrekedés, sem egyéb. Nem híztam tõle sokat! Eddig kb 8 kiló a plusz. Bár a babám nagyobb a koránál. Csak azt remélem, hogy el vagyunk számolva. Nos, hogy a vitamintól e vagy mástól van... Szóval nekem jó, de tényleg nézz jól körül. Az elsõ válaszoló nagyon sokat felsorolt, rengeteg terhesvitamin van! Minden jót! 33 hetes kismami
Szia! itt egy újabb variáció! Szerintem nem KELL mindenáron vitamint szedni, de ebben mindenkinek más a véleménye. Rosszat nem tehet, csak jót. Az elsõ gyermekemnél semmit sem szedtem, viszont mindig is jók voltak a leleteim és nagyon változatosan ettem. Tökéletes méretekkel idõben született, minden ok. volt. Most a másodiknál (lehet, hogy a korom miatt is - 36 éves vagyok) az elejétõl a FEMIBIONT ajánlotta doki és szedem is. (ezen ne múljon) Nekem semmi problémám nincs tõle, bár nem olcsó egyáltalán. De valamit valakiért.... Sok boldogságot kívánok. Még valami: abban egyáltalán nem hiszek, hogy vitaminoktól óriás bébi születik, ez inkább genetika..
Én is elveitet szedtem a 12 hétig utána abba is hagytam, és utána csak a magneB6-ot szedtem. De feleslegesnek találtam mindekettõt, az elevittõl a terhességem elején úgy meghíztam, hogy így a végén komoly diétát kell tartanom, a magneB6 is felesleg szerintem, attól meg a baba hízott meg. Nekem nem is enyhített a görcsökön. Amióta egyiket sem szedem, megállt mindkettõnk hízása, de azt hiszem ez már késõ. Én már csak azért is félek a szüléstõl, mert nagy lett a baba. Szerintem ha nem vagy harmincon felül, akkor elég a helyes táplálkozás, és néhány fontos vitamin, mint a jód, C-vitamin, kálcium. Én arra jöttem rá, hogy a szervezetem ugyis megkívánta azt amire éppen szüksége volt. Persze ez mindenkinél változó, mindenkinek más a szervezete, és a genetikai adottságai.
Én is elevitet szedtem. Mi készültünk a babára így januárban elkezdtem rendszeresen szedni. Áprilisban már meg is fogant a kisfiam. A terhesség alatt végig szedtem. Elõször mindennap, majd azt hiszem a 20. hét után már csak minden másnap. Nem volt semmi mellékhatása és a kisfiam is a 40. hétre született 3210 g-mal. Egy nõgyógyász nyilatkozta valahol, hogy ha a terhesvitamintól nagy gyerek születne, akkor minden kis súlyú baba anyukájának kötelezõen felírnák. A baba születési súlya tiszta genetika. /probléma mentes terhességnél/

Az Elevit helyett milyen vitamint (vitaminokat) szedhetnék ami olcsóbb? És ami a legfontosabb az elevitből?

Legjobb válasz: Szia! Én Pregnavitet szedtem. Ha jól emlékszem 1600 Ft körül van.

Szia! Én Pregnavitet szedtem. Ha jól emlékszem 1600 Ft körül van.
Az elso trimeszterben a legfontosabbak kozé tartozik a folsav, esetleg még a jod és az E-vitamin. Ebben az idoben én kulon folsavat és E-vitamint szedtem, napi egyet. A második harmadtol használtam terhes multivitamint, amikor már novekedik a magzat, megno a szukséglet. Tavasszal, nyáron mikor sok a zoldség-gyumolcs, nem olyan gond, ilyenkor télen viszont ajánlott potolni. Sokan használják a Hipp Natal teát, de az eleviten kívul is van sokféle vit, pl. a Pregnium is, amik osszetétele hasonlo.

Mennyibe kerül az Elevit és milyen kiszerelésben lehet kapni?

Legjobb válasz: én 100-as kiszerelést vettem az 6000forint körül volt

én 100-as kiszerelést vettem az 6000forint körül volt
Én pont tegnap vettem 100-ast 5390-ért gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Kisebb kiszerelés nincs? Kellene vennem, de fizu csak 10-e körül lesz :(
A kérdező hozzászólása: Drága vagy, 2. válaszoló ! :) , de vidéken lakom. Betankoltam a Hipp-bõl, szóval "ellátatlanul" nem maradok, de már a férjem is azt issza... :)
Van 30 szemes és 90 szemes. Én a 30-ast 2000 Ft-ért vettem a nagyobbat nem tudom mennyibe kerül!
Ez nem a válaszhoz tartozik, hanem az utolso válaszolnak üzenem, hogy milyen rendes.Jó tudni, hogy vannak még jó szivû emberek.Gratulálok.
A 30 db-ost én 2000 ft-ért vettem.
2. válaszoló vagyok Én szívesen adok neked egy heti adagot, ha gondolod, és megoldható! Pesten lakom.
A kérdező hozzászólása: Hipp Natal-t ittam, de már rosszul vagyok az ízétõl + ha rá gondolok, ezért szeretném mihamarabb az Elevitet:) Köszönöm a válaszaitokat!
Elõzõ vagyok.Ha nem ragaszkodsz az elevithez, Hipp Natal a Rossmanban, 800ft.Én egy ideje ezt iszom.Az elevittõl nagyon éhes voltam mindig.
Van 30 darabos, 2900ft.
Akkor megnyugodtam ;) Szép babavárást! 34 hetes hóember :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!