Találatok a következő kifejezésre: Az Elevit milyen (24 db)

Milyen gyogyszer az elevit. meddig kell szedni?

Legjobb válasz: Az Elevit nem gyógyszer,hanem magzatvédõ vitamin. A várt terhesség elõtt is el lehet kezdeni szedni és a szoptatás alatt is javasoltják. Én a várandóságom elsõ 3 hónapjában minden nap szedtem,most már csak heti egyszer. 23 hetes kismami

Az Elevit nem gyógyszer, hanem magzatvédõ vitamin. A várt terhesség elõtt is el lehet kezdeni szedni és a szoptatás alatt is javasoltják. Én a várandóságom elsõ 3 hónapjában minden nap szedtem, most már csak heti egyszer. 23 hetes kismami
Szia!Az ELEVIT szedése csökkenti a veleszületett, idegrendszert érintõ fejlõdési rendellenességek kialakulásának lehetõségét.Csökkenti a terhesség korai szakaszában gyakori émelygést és hányingert.Lehetõség szerint a tervezett terhesség elõtt legalább egy hónappal el kell kezdeni a szedését, vagy amint a terhesség ténye tudomásodra jut, folytathatod a terhesség, szoptatás teljes idõtartama alatt.De a nõgyógyászodat mindenképpen kérdezd meg.Van egy másik magzatvédõ vitamin, a neve Gravida.Azt mondják az jobb.De nem vagyunk egyformák, mindenkinek más válik be. Remélem tudtam segíteni a leírással.A betegtájékoztatóról írtam le a lényegesebbeket.Tervezitek vagy már babás vagy?
szia én is csak annyit hogy magzatvédõ!én állt ugy szedem hogy 2-3 napig igen 2nem mert nállam szék rekedést okozott de igy jo és szerintem szedjed.28hetes kis mama

Az Elevit tabletta milyen kiszerelésben és milyen áron kapható a patikákban? Van-e valami mellékhatása?

Legjobb válasz: Lehet kapni 30 és 100 db-os kiszerelésben, már nem emlékszem az árra, de többezer Ft. Nem tudom, van-e mellékhatása, nekem többen is mondták, hogy valamiért külföldön betiltották... Én abba is hagytam a 12 héten, azóta nem szedek kismamavitamin tablettát, hanem a természetes alapú Flavon Kids-et. Nekem nagyon bevált, minden benne van, ami kell, nem volt soha tõle hányingerem, rendben tartja az emésztésemet is - amíg Eleviteztem, állandóan székrekedésem volt, ki is jött az aranyerem. A Flavon Kids azt is rendbetette. 28 hetes kismama

Lehet kapni 30 és 100 db-os kiszerelésben, már nem emlékszem az árra, de többezer Ft. Nem tudom, van-e mellékhatása, nekem többen is mondták, hogy valamiért külföldön betiltották... Én abba is hagytam a 12 héten, azóta nem szedek kismamavitamin tablettát, hanem a természetes alapú Flavon Kids-et. Nekem nagyon bevált, minden benne van, ami kell, nem volt soha tõle hányingerem, rendben tartja az emésztésemet is - amíg Eleviteztem, állandóan székrekedésem volt, ki is jött az aranyerem. A Flavon Kids azt is rendbetette. 28 hetes kismama
A 100 db-os 9-10 ezer Ft-ba kerül.
a 30db-os 1900ft, a 100db-os 5900ft!Én is ezt szedem!:)
elõzõ válaszoló vagyok!Mellékhatása lehet a székrekedés!
a székrekedés nem az elevit, hanem a terhesség mellékhatása lehet :D
Én híztam tõle. Terhességre készülök, ezért kezdtem el szedni...csak úgy másznak fel a kilók! :(
nem az elevittõl híztok.ha hajlamos vagy a hízásra bármilyen vitamintól is valószínû híznál.ha nem, nem
én is szedem az elevitet.nem hisztam egy dekát sem pedig rám férne.székrekedés az van .
A kérdező hozzászólása: Közben már utána néztem! A 30 db-os 1995, -Ft a 1000 db-os pedig 5.500, --Ft körül van! Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok!

Az Eleven testek c filmben milyen zenék vannak? Valaki össze tudná nekem írni?

Nem baj ha hiányos.Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: De az is elég ha csak egy párat leírtok.Köszi

A kérdező hozzászólása: De az is elég ha csak egy párat leírtok.Köszi
Parancsolj: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D


Könyvben milyen az "Eleven testek"?

Legjobb válasz: Szerintem aranyos, hangulatban egy picit más, mint a film (azt elõbb láttam), de a könyv is nagyon tetszett. Ajánlom.

Szerintem aranyos, hangulatban egy picit más, mint a film (azt elõbb láttam), de a könyv is nagyon tetszett. Ajánlom.
Humoros, kicsit ironikus és néhol elgondolkodtató. Csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Az tök jó!! Pont ilyen könyvet keresek!! Köszi a válaszokat :)

Milyen színű kabátot visel Julie az Eleven testekben a reptéri jelenet során?

eleven,testek

Legjobb válasz: Szerintem zöld: https://www.dropbox.com/s/6eon547tl4bbcrk/N%C3%A9vtelenads.png

M83-Midnight City Egyik kedvencem! :D
hogy mióta kerestem ezt...! köszönöm!! :D

Az Eleven testek előzetesébe milyen zene megy amikor azt írják ki hogy: "idén"?

http://www.youtube.com/watch?v=gETz_Ysk3UM

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=qFYeS-BV_Oc

Az epilepsziások milyen munkakörben tudnak elhelyezkedni? Vagy eleve megvannak bélyegezve?

Legjobb válasz: Szia! Van esetleg olyan szakma ami érdekel és nagyon szìvesen csinàlnád? Ezt azért kérdezem,mert én is az vagyok és én minden àron ápolonõ szeretnék lenni. De még vàrom az alkalmassàgi vizsgàlatot. Az egy verziò ha van olyanmunkakör ami érdekel egy pròbàt megér, hogy megpròbàld. De ha konkrétan nincs akkortleg pà viszont azt tanácsolom,hogy keress fel egy olyan szakembert aki ehhez ért. Esetleg pàlyavàlasztâs elõtt àllsz? :-)

Szia! Van esetleg olyan szakma ami érdekel és nagyon szìvesen csinàlnád? Ezt azért kérdezem, mert én is az vagyok és én minden àron ápolonõ szeretnék lenni. De még vàrom az alkalmassàgi vizsgàlatot. Az egy verziò ha van olyanmunkakör ami érdekel egy pròbàt megér, hogy megpròbàld. De ha konkrétan nincs akkortleg pà viszont azt tanácsolom, hogy keress fel egy olyan szakembert aki ehhez ért. Esetleg pàlyavàlasztâs elõtt àllsz? :-)
Nincsen egyikünk sem megbélyegezve! Aki ezt mondja, az nem ismeri valójában magát a betegséget és azt sem, aki ezzel él. A munkakörnél a lényeg, amire figyelni érdemes: - lehetõleg stressz mentes legyen - fizikálisan ne erõltesd meg magad, - kerüld a vibráló, villódzó fényeket - de a monotonitást sem árt elkerülni. Én 9 éves korom óta vagyok epilepsziás, most vagyok 24 éves. Letettem két szakmai vizsgát (OKJ-s mindkettõ). És jelenleg technikusi állásban dolgozok egy jó nevû cégnél. Nem tagadom, nekem is voltak rohamaim, meg vannak is. De mindemellett ugyanúgy el tudom látni a feladatomat, mint egy "egészséges" munkatársam. Mindez hozzá állás kérdése, semmi más. Nekem ez a módszer hozott igen pozitív eredményt ;)
Munkaköri szempontból minden olyanban elhelyezkedhet, aminél a betegség miatt saját vagy más testi épségét nem veszélyezteti súlyosan vagy életveszélyesen. Aztán a munkáltató vagy bevállalja az esetleges "munkahelyi baleseti kockázatot" vagy sem... A tünetekrõl mindenképp beszélni kell.

Milyen kisemlősöket tudnátok ajánlani, macska mellé? Nyilván nem engedném őket egymás közelébe. A tesóm allergiás a nyuszira, szóval az eleve kiesik.

Legjobb válasz: Csak zárt helyen tarthatót, mert játékból is levadássza. És úgy, hogy ne tudjon hozzáférni (nagyon elszántak ám) Egér, hörcsög terráriumban, eltolható tetõvel.

Csak zárt helyen tarthatót, mert játékból is levadássza. És úgy, hogy ne tudjon hozzáférni (nagyon elszántak ám) Egér, hörcsög terráriumban, eltolható tetõvel.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is egeret terveztem, csak nem voltam benne biztos, hogy okos dolog-e. És köszi a választ! :)
zárt helyen:egér, hörcsög. de ha van rá keret akkor görény.azt ha kicsi(a mcseknak nem muszály kicsinek lenni)összeszoktathatod a macskával.
A kérdező hozzászólása: Hú, vadászgörényt nagyon szeretnék, már felmerült akkor is amikor a macskát szereztük be, de mivel még nem volt és nem is nagyon tudom mi hogy van vele, nem nagyon merem bevállalni rögtön macska mellé :)
ha kezdõ kis állat tartó vagy:akkor NEM ajánlom a görényt.meg ha a macskád fiatal vagy már elégé öreg akkor meg is ölheti.de tengeri malacot, hörcsögöt, egeret tudok ajánlani a kezdõ vagy.ha már van tapasztalatod esetleg törpesün

Milyen vitamint vagy kiegészítőt javasolnának az elevit mellé?

Kisfiamat 26. hónapja szoptatom. És érzem a szervezetem gyengülését. Köszönöm.

Legjobb válasz: Tönkreteszed magad. Ennyi ideig nem szabadna ekkora mértékben terhelned a szervezeted, szedhetsz bármilyen vitamint, táplálékkiegészítõt, nem ez a megoldás. Pihentetned kell, különben késõbb látod kárát.

Tönkreteszed magad. Ennyi ideig nem szabadna ekkora mértékben terhelned a szervezeted, szedhetsz bármilyen vitamint, táplálékkiegészítõt, nem ez a megoldás. Pihentetned kell, különben késõbb látod kárát.
Szerintem hagyd abba az elevitet és bármilyen gonoszan is hangzik, lassan a szoptatást is, le kell választanod most már a nagyfiút. Utána étkezz változatosan és szedj multivitamint, hogy feltöltõdjön a szervezeted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!