Találatok a következő kifejezésre: Az Elevit lehet, hogy sokkal (3 db)

Az Elevit szedésétól lehet, hogy sokkal sötétebb színű lesz a székletem?

Én 2 napja szedem, és már majdnem, hogy fekete szín?. :)))

Legjobb válasz: Igen, a benne lévõ vastartalom miatt, de ez benne is van az elevit tájékoztatójában. Olvasd el.

Igen, a benne lévõ vastartalom miatt, de ez benne is van az elevit tájékoztatójában. Olvasd el.
Tényleg sötétebb színû lesz, én már 1 hónapja szedem, és már nem furcsa. A tájékoztatóban részletesen benne van.
Ne ijedj meg, vele jár.Nekem is ilyen, és mindenkinek aki szedi.
Igen, a vas "mellékhatása" ez:)
Igen attól lehet. A C-vitamintól pl.citromsárga és büdös a pisid.A lényeg, hogy a székletedben ne legyen vércsomó, mert az utalhat akár bélrákra is.A fekete székletet pedig könnyen elõ lehet állítani akár céklával, akár vörösborral, vagy vadas ételekkel.

Sajnos, volt egy vetélésem. Lehet, hogy a sok idesgeskedéstől ment el a baba? Vagy összefüggésben lehet azzal, hogy abbahagytam az Elevit szedését, mert hányingerem volt tőle?

Legjobb válasz: Az Elevitnek vagy elhagyásának nem lehet ilyen következménye, ez a szerencsétlen véletlenek összejátszása. Az idegesség lehet EGYIK kiváltója, de önmagában nem okoz vetélést. Nem tudhatod, mi lett volna, ha nyugodt vagy. Sajnos. (Legközelebb az Elevitet próbáld meg reggel, evés után bevenni.)

Az Elevitnek vagy elhagyásának nem lehet ilyen következménye, ez a szerencsétlen véletlenek összejátszása. Az idegesség lehet EGYIK kiváltója, de önmagában nem okoz vetélést. Nem tudhatod, mi lett volna, ha nyugodt vagy. Sajnos. (Legközelebb az Elevitet próbáld meg reggel, evés után bevenni.)

Szerintem túl nagy a babám, lehet, hogy abba kéne hagynom az Elevit szedését? Sokan mondják, hogy puffasztja a babát!

Legjobb válasz: Én is úgy tudom hogy aki szedi az elevitet nagy lesz a babája.(4kg fölött)Én nem szedem,inkább rengeteg zöldséget és gyümit eszek.

Én is úgy tudom hogy aki szedi az elevitet nagy lesz a babája.(4kg fölött)Én nem szedem, inkább rengeteg zöldséget és gyümit eszek.
Mennyi idõs terhes vagy? A dokim (10 hetes vagyok), most azt monta, hogy méretének megfelelõ a baba, de csak két naponta szedjem az elevitet, mert nem fog a baba kiférni. Jobb ha megkérdezed a dokid, mert ha egeszségesek vagytok akkor nem indokolt naponta, és valaki késõbb csak heti egyet szed. Az elevit a legelején alegfontosabb, meg a többi magzatvédõ vitamin is , utána már nem feltétlen szükséges.
A terhesvitaminokat a 20-24-ig hétig ajánlatos szedni, amíg a genetikai fejlõdés befejezõdik. Utána már nem kell, elég egészségesen táplálkozni, bár sokan utána is szednek heti szemet.
A kérdező hozzászólása: Most vagyok 22 hetes, és a genetikai uh-on azt mondták, hogy minden tökéletes, de én ahogy megnéztem az egyik táblázatot, úgy nagy a feje:( Egyébként rengeteg gyümit, zóldséget eszem:)
Szia! Mi most vagyunk 36 hetesek, a bébim 2760g, vagyis teljesen jó érték. Amióta megtudtam, hogy terhes vagyok szedem az elevitet. Eleinte napi 1-et, aztán a 4. hónaptól minden másnap, majd a 8. hótól heti kettõt. Emellett semmi mást nem szedtem, kizárólag alkalmanként, ha nagyon kellett Magne b-ét. Én nem hiszek ebben, hogy az elevittõl lenne nagy a baba. Nemrég szült az egyik barátnõm, aki teljesen vitamin-ellenes, semmit nem szedett, a bébije mégis 4, 5 kg lett. Az orvosok is elcsodálkoztak, azt mondták a bébi nagysága 98%-ban alkatfüggõ, teljesen mindegy mit eszel, õ úgyis azt szedi el ami neki kell! Szóval szerintem ezen ne aggódj, nem puffasztja a babádat, de tény, hogy teljesen felesleges sokat szedni belõle.
Szia. Én is az Elevitet szedem. Anno megkérdeztem a dokit is és a védõnõt is mi a véleményük arról, hogy az Elevittõl óriás babák születnek és azt mondta egymástól függetlenül mindkettõ, hogy nincs rá bizonyíték kutatásokkal alátámasztva, úgyhogy szedjem nyugodtan. Én most 32 hetes vagyok és a babám a korának megfelelõ súlyú.
Szia!Én rendszeresen szedtem a Gravida-t a terhesség elõtt is, a hatodik hónapig!Akkor kiderült, h kb 3 héttel nagyobb a Babó a koránál!A terhesviteminok tényleg vitaminbombák, s növelik a Babó méreteit!persze alkatfüggõ is!Azóta nem szedem, egészségesen étkezem!Így sem lesz aprócska!32 hetes Kismami
Én is kétnaponta szedem. Nekem azt mondta a doki, hogy a 21. héttõl elhagyhatom, vagy csak minimális mennyiségben szedjem, hetente kb. A barátnõm nem szedte és mégis 4 kg-os babája lett. Nem lehet ezt igy kiszámolni, de tény hogy mindennap felesleges szedni. Felturbózod csak vele. A vérképeidbõl úgyis látszik majd hogy mibõl van kevés a szervezetedben. De azért kell a vitamin, fõleg az elején amég kialakulnak a szervei. A folsav nagyon fontos, meg a többi is. És ez mind benne van a magzatvitaminokban. Tehát sztem kétnaponta szedjed abból baj nem lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!