Találatok a következő kifejezésre: Az Elevit lehet, hogy (25 db)

Az mitol lehet, hogy eleve egy hettel elobb jott meg a menzeszem, meg volt 5 napig, 2 napja elmult es reggel arra ebredtem hogy megint verzek?

:/ ilyen mçg nem fordult elo,mindig megjon normalisan..az befolyasolhatja, hogy elotte 5 napig antiobiotikumot szedtem?

Legjobb válasz: Lehet, de lehet akár ciszta is, menj el orvoshoz inkább.

Lehet, de lehet akár ciszta is, menj el orvoshoz inkább.
Ha most ad képet a gép, akkor van benne videokártya. :D
A kérdező hozzászólása: Ja és még azt szeretném tudni hogy én megnéztem a sims követelményeit és 2.0 ghz kell hozzá de az én gépemen csak 1.5ghz van ez baj vagy nem???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :-)
Jobban utánanézve szerintem pontatlan az ASUS oldala, processzor függõ a VGA. Viszont ennek is elégnek kell lennie, húgom gépében egy régi Intel VGA is vitte, igaz, azzal drivegondok voltak:) Ha megveszed, telepíted, és játszhatsz. Mi egyébre számítottál? Nem tudom, honnan akarod beszerezni, de ha tudsz angolul, és nem félsz a netes vásárlástól, a humblebundle.com-on 5 dollárért be tudod szerezni sok egyéb játékkal egy csomagban - alighanem ez versenyképes. Igaz, így nem kapsz hozzá lemezt, az Origin nevû szoftverrel kell letöltened - természetesen teljesen legálisan.
A kérdező hozzászólása: és ha megveszem a sims 3-at akkor ennyi kész és már játszom is vagy mit kell tennem???
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm, 2gb memória és processzor na szoval nem is tudom itt olyan van hogy intel dual core , free dos, ja és windows 7- van
Azt írd meg, mennyi memória van benne, meg milyen a processzor. De mint már írtam, youtube videó alapján el fog futni.
A kérdező hozzászólása: na szoval asus x54l series meg még mit irjak róla, inkabb azt ird meg mire vagy kiváncsi
Ebben ASUS oldala szerint HD3000-es integrált VGA van, természetesen nem is cserélhetõ, bõvíthetõ. Teljesítmény viszont elég lehet Sims3-hoz, legalábbis ez a youtube videó arról tanúskodik: http://www.youtube.com/watch?v=vob7u18D0Mk
A kérdező hozzászólása: asus x54l
Minden laptopban van videokártya, és az esetek 99%-ban integrált, nem bõvíthetõ. Inkább azt írd meg pontosan, hogy milyen notebookod van.
Sims 3 minimum követelménye egy 2 GHz-es Pentium 4 processzor, vagy azzal egyenértékû. Ami neked van, az ennél sokkal gyorsabb, Pentium 4 magas órajele ellenére is gyenge teljesítményt nyújt manapság.

Az Elevit szedésétól lehet, hogy sokkal sötétebb színű lesz a székletem?

Én 2 napja szedem, és már majdnem, hogy fekete szín?. :)))

Legjobb válasz: Igen, a benne lévõ vastartalom miatt, de ez benne is van az elevit tájékoztatójában. Olvasd el.

Igen, a benne lévõ vastartalom miatt, de ez benne is van az elevit tájékoztatójában. Olvasd el.
Tényleg sötétebb színû lesz, én már 1 hónapja szedem, és már nem furcsa. A tájékoztatóban részletesen benne van.
Ne ijedj meg, vele jár.Nekem is ilyen, és mindenkinek aki szedi.
Igen, a vas "mellékhatása" ez:)
Igen attól lehet. A C-vitamintól pl.citromsárga és büdös a pisid.A lényeg, hogy a székletedben ne legyen vércsomó, mert az utalhat akár bélrákra is.A fekete székletet pedig könnyen elõ lehet állítani akár céklával, akár vörösborral, vagy vadas ételekkel.

Sajnos, volt egy vetélésem. Lehet, hogy a sok idesgeskedéstől ment el a baba? Vagy összefüggésben lehet azzal, hogy abbahagytam az Elevit szedését, mert hányingerem volt tőle?

Legjobb válasz: Az Elevitnek vagy elhagyásának nem lehet ilyen következménye, ez a szerencsétlen véletlenek összejátszása. Az idegesség lehet EGYIK kiváltója, de önmagában nem okoz vetélést. Nem tudhatod, mi lett volna, ha nyugodt vagy. Sajnos. (Legközelebb az Elevitet próbáld meg reggel, evés után bevenni.)

Az Elevitnek vagy elhagyásának nem lehet ilyen következménye, ez a szerencsétlen véletlenek összejátszása. Az idegesség lehet EGYIK kiváltója, de önmagában nem okoz vetélést. Nem tudhatod, mi lett volna, ha nyugodt vagy. Sajnos. (Legközelebb az Elevitet próbáld meg reggel, evés után bevenni.)

A Sims 2 Egyetem indításakor azt írja ki, hogy helyezzem be a lemezt a DVD meghajtóba. De már eleve benne van, mi lehet a hiba?

2 DVD-s verzióról van szó, a számítógép újratelepítése előtt minden probléma nélkül működött.(Nem változtattam meg az operációs rendszert.) Windows XP-t használok, ha ez számít.

Legjobb válasz: Tehát újratelepítetted a Windowst? Mert ha igen, akkor csak úgy fog mûködni ha letörlöd és újratelepíted a játékot, mert a windows registryben is tárol dolgokat. Másik lehetõség, hogy letöltesz valahonnan a netrõl mini-image fájlokat és azokat mountolod be a daemon toolsba (ha azt használsz). Mert akkor azt hiszi majd a játék, hogy eredeti lemez van betéve. De ha így nem mûködik, akkor újratelepítés.

Tehát újratelepítetted a Windowst? Mert ha igen, akkor csak úgy fog mûködni ha letörlöd és újratelepíted a játékot, mert a windows registryben is tárol dolgokat. Másik lehetõség, hogy letöltesz valahonnan a netrõl mini-image fájlokat és azokat mountolod be a daemon toolsba (ha azt használsz). Mert akkor azt hiszi majd a játék, hogy eredeti lemez van betéve. De ha így nem mûködik, akkor újratelepítés.

Ha az embernek semmi sem jön össze, és egy csődtömegnek érzi magát, az oka lehet annak, hogy undokká válik? Vagy az az ember eleve olyan is volt?

Legjobb válasz: Igen, lehet ez az oka. Olyan nincs, hogy valaki úgy születik, hogy undok. Valamitõl az lett.

Igen, lehet ez az oka. Olyan nincs, hogy valaki úgy születik, hogy undok. Valamitõl az lett.
Én ismerek ilyen embert. 2 év alatt teljesen megváltozott, mogorva és undok lett, emiatt a barátait is elmarta maga mellõl.
Igen, nagy az esélye hogy valaki undokká váljon emiatt
Azon jobban felháborodtam, hogy ilyenek keltik "jóhírét" Magyarországnak.
"Aki bûncselekményt követ el, szigorúan meg kell büntetni, aki embert öl, ki kellene végezni. " Hát éppen ez a baj. Ha a cigány "dögölj megy magyar" felkiáltással megver, vagy 500 Forintért kirabol valakit, ráadásul ezt többször megteszi, azt nem büntetik. Ha én csak csúnyán nézek egy cigányra, az öt év.
Cigánynak lenni nem bûn, ne magyarázd félre a cikket. Arról van szó, megint bûnöznek a cigányok, ráadásul "magyar"-nak kell hívni ezeket. A cikkben nem kihangsúlyozzák, hanem nem titkolják el a származását, nem úgy, mint a hazug magyar média. A kérdésed pedik undorító.
Valószínûleg cigányt még csak képeken és a hazug magyar libsi médiában hallottál. Javaslom, ismerd meg ezeket jobban, pl. menj Ózdra vagy Gyöngyöspatára a cigánysorra vagy Salgótarjánba széjjelnézni és utána alkoss véleményt.
Az Origo a magyarokat gyalázza, a Kuruc meg a cigányokat, ettõl lesz teljes a kép.
A Kurucz legtöbb cikke undorító.
"Javaslom, ismerd meg ezeket jobban, pl. menj Ózdra vagy Gyöngyöspatára a cigánysorra vagy Salgótarjánba széjjelnézni és utána alkoss véleményt." Hagyd az agyonjátszott jobbikos púdert, mert baromira unom. Elárulom neked, hogy azon a környéken, ahol élek, a cigányok aránya 20-30%. Ettõl még nem tartom õket en bloc retkesnek. Aki bûncselekményt követ el, szigorúan meg kell büntetni, aki embert öl, ki kellene végezni. Aki pedig tisztességesen él, az az én szememben egyenrangú bármilyen más származású polgárral. Így gondolkodom. A gyomorsavtól és kannásbortól bûzlõ fröcsögést meghagyom nektek, iránbarát szittyahuszároknak.
"Hogy lehet más embereket csak a származásuk miatt "retkes"nek nevezni? " Úgy, hogy hazánk egy bizonyos rétegének lételeme a gyûlölködés, és az ilyen szánalmas, önhibájukból sikertelen kispolgárok minden apró ürügyet kihasználnak arra, hogy belerúghassanak az általuk utált népcsoportokba, ugyanis így bebeszélhetik maguknak, hogy õk különbek. A kurucot olvasva beletekinthetsz a lelkivilágukba, és elszörnyülködhetsz rajta. Én inkább röhögök az egyszerûségükön.
Mindenképp megkülönböztetõ figyelmet kell rájuk fordítani, mert más a hozzáállásuk. De ez nem csak születési adottság, hanem a Kádár-korszak cigányokkal kapcsolatos politikájának "eredménye" is. Ma ez a kész helyzet sajnos. Én nem "pozitív diszkriminicáióra" gondolok, egyetértek azzal, hogy ugyanazok a jogok és kötelességek vonatkozzanak rájuk. És ez szerintem jelenleg így is van, legalábbis elméletben. Nem látom, hogy bárki is pozitívan megkülönböztetné õket. Más kérdés, hogy õk maguk sokszor nem tartják be a törvényeket, és megússzák felelõsségre vonás nélkül. Ez viszont az igazságszolgáltatás hiányosságai miatt van. Szerintem sok közmunkaprogram (kötelezõ jelleggel), és oktatási-nevelési programok jelentenék a megoldást. Mivel alapvetõen más a kultúrájuk, én azt támogatnám, hogy ha szükséges, különítsék el õket a nem cigányoktól. Például az iskolákban, itt ugyanis valóban komoly gond a cigánygyerekek által tanúsított agresszió. De ott se etnikai, hanem magatartásbeli különbségek alapján kellene kialakítani az osztályokat. Ja és nem azt mondom, hogy csak a cigányok "kezét kell fogni", csak õket kell támogatni. Amellett, hogy egy mûködõ romastratégiát kell megvalósítani; fontos a nem cigány állampolgárok felemelése, segítése is. A bûnözés esetében pedig szociológiai vizsgálatokra lenne szükség, hogy felderítsék az egyes bûnelkövetési trendek szociális hátterét. Viszont emellett, gyors megoldásként a rendõrségi jelenlét sürgõs növelése, és szigorúbb büntetési tételek szükségesek.
A F..SZ KIVAN VELETEK! AZ EGYIK JOBBAN FRÖCSÖG MINT A MÁSIK! " A CIGÁNYOK AZT HISZIK, ÖVÉK MAGYARORSZÁG "... ANNYIRA AZ ÖVÉK IS MINT A TIÉD VAGY AZ ENYÉM... EGYIKÜNKÉ SE! A "KEDVES" FASISZTA SZÜLEITEK BELÉTEK NEVELTÉK, HOGY AKI NEM FEHÉR, AZ NEM EMBER, TI MEG MINT A BIRKÁK, MENTEK EGY IRÁNYBA, MERT AZ "OKOSOK" A PARLAMENTBEN IS EZT HIRDETIK, ÉS BIRKA NÉP A MAGYAR, ARRA MEGY, AMERRE MONDJÁK... ÉS TI NEVEZITEK MAGATOKAT FELSÕBBRENDÜNEK, JOBBNAK, MIKOR AZT SE TUDJÁTOK, MILYEN EMBEREKRÕL BESZÉLTEK, NEM IS ISMERITEK ÕKET, CSAK ITÉLKEZTEK, EGY 100 ÉVES BEIDEGZÕDÉS ALAPJÁN. LENYOMTOK EGY MÁSIK KULTÚRÁT, MERT AZT HISZITEK, ETTÕL A TI HIBÁITOK ELHALVÁNYULNAK, HOGY JOBBNAK TZÜNTÖK! NEM A CIGÁNYOK MIATT VAN ROSSZ HIRE MAGYARORSZÁGNAK, HANEM AZ ILYEN CSÕLÁTÁSÚ, RASSZISTA, BIRKA EMBEREK UTÁN ITÉLNEK MEG MINKET, CSAKHÁT EZT IS KÖNNYEBB A ROMÁKRA KENNI! AUSZTRIÁBAN ( NÉMETEK!!! ) ELISMERIK A CIGÁNYZENÉT, A SZÉP CIGÁNY TÁNCOT, SÕT, KIFEJEZETTEN SZERETIK, A MAGYAR MENTALITÁST ÉS SZÉTHÚZÁST ELITÉLIK! AKKOR KI MIATT SZ..R MAGYARORSZÁG HIRNEVE?????? BOCS AZ OFF-ÉRT, DE EZT LE KELLETT IRNOM!
"Nem lehet tõlük elvárni, hogy ugyanúgy álljanak hozzá a munkához, magántulajdonhoz, stb., mint mások." Erre tudsz valami indokot mondani? Teszem azt lakik az utcában egy török, nekik is teljesen eltérõ kultúrájuk van, de teljesen természetes a számára, hogy betartja a törvényeket, és nem fog különleges bánásmódot várni, azért, mert török. "Itt most természetesen a szegény, megélhetési gondokkal küszködõ cigányok tömegérõl beszélünk." Kétszer annyi szegény és megélhetési gonddal küszködõ magyar van az országban, mint cigány. Mégis a cigányok a téma. Mást sem lehet hallani, minthogy ne tegyünk különbséget bõrszín, vallás, nemzetiség, stb. tekintetében. Azonban ha egyes társadalmi rétegek problémáiról van szó, akkor a cigány miért külön kategória? Állandóan úgy kezeli õket a törvényhozás és a közvélemény is, mintha legalábbis egy szintén lennének a vakokkal és mozgássérültekkel, akikre külön tekintettel kell lenni, mert eleve nem képesek arra, mint a többi ember. Csakhogy errõl szó nincs, látnak õk is, a végtagjaik épek, pont ugyanolyan emberek, mint bárki más. Miért van szükség akkor a különleges bánásmódra? Ha ez az egész megszûnne, és pontosan ugyanolyan jogaik, és ezzel együtt kötelezettségeik lennének, mint mindenki másnak, vagyis eltûnne a pozitív diszkrimináció, akkor eltûnne a negatív diszkrimináció is.
A kormánynak semmi köze? Ne röhögtess már. A cigányság itt van Mo.-n, ez tény. Joguk vna itt élni, mint mindenki másnak. Azt meg tudod mondani, hogy mit ne csináljunk (ne segítsük õket, oldják meg maguk a problémáikat), de arra kíváncsi lennék, hogy mi a te megoldási javaslatod. A kormánynak igen is van hozzá köze, pl. két héten belül közbiztonságot ígértek, és romastratégiát dolgoztak ki. Egy olyan kormány kellene, akik meg is tudnák valósítani ezeket a dolgokat. Amúgy meg a cigányság egy eltérõ kultúra, más az attitûdjük, más a világnézetük. Nem lehet tõlük elvárni, hogy ugyanúgy álljanak hozzá a munkához, magántulajdonhoz, stb., mint mások. Itt most természetesen a szegény, megélhetési gondokkal küszködõ cigányok tömegérõl beszélünk. Vannak szép számmal olyanok, akik sikeresen integrálódtak a társadalomba. De elismerem, hogy a többséggel gondok vannak. Viszont nem tartom megoldhatatlannak a problémákat. De azért kösz, hogy normál hangnemben írtad a válaszodat. Rosszabbra számítottam :)
"A cigány ugyanúgy magyar, mint bárki más ebben az országban." A cigány ugyanúgy cigány, mint a többi cigány, a magyar meg magyar. "Mert a magyar állam polgára. " Ez meg egy baromság, mert a nemzetiséget nem az állampolgárság határozza meg. "Nem szidni kell õket, hanem megérteni õket" Teljes mértékben meg vannak értve. Semmi olyasmirõl nincs szó, hogy ne értenék az emberek õket. "és megoldást találni a helyzetükre" Ebben ott a tévedés, hogy nekik kéne megoldást találniuk a problémáikra, nem a többi embernek. Nekem is vannak problémáim, megoldom õket, nem másoktól várom. "Sok-sok türelemmel, toleranciával" Namármost jó lenne tisztázni, hogy felnõtt emberekrõl beszélünk, vagy dedósokról? "kellene õket bevezetni a munka világába" Miért nekünk kéne õket bevezetni a munka világába? Engem bevezetett valaki kézen fogva? Nem. Iskolába jártam, aztán fõiskolára, közben elkezdtem dolgozni, azóta is melózom. Senki nem fogta a kezem, senki nem kísért be se az iskolába, se a munkahelyre, mentem magamtól. "Ehhez a mostaninál sokkal normálisabb kormány kell." A kormánynak ehhez semmi köze. "hogy ezért te itt mit fogsz kapni a jobbikos zombiktól :) " Neked amúgy mi a problémád?
Utolsó: hogy ezért te itt mit fogsz kapni a jobbikos zombiktól :)
Sajnos itt is elég sok szélsõjobbos van, ami nagyon nem tetszik :( A cigány ugyanúgy magyar, mint bárki más ebben az országban. Mert a magyar állam polgára. Nem szidni kell õket, hanem megérteni õket, és megoldást találni a helyzetükre. Erre már EU-s szinten is vannak tervek, de tény, hogy a jelenlegi helyzet elég kétségbeejtõ. Sok-sok türelemmel, toleranciával, társadalomtudományi, szociológiai szempontok alapján kellene õket bevezetni a munka világába, és megváltoztatni az értékrendjüket. Ehhez a mostaninál sokkal normálisabb kormány kell.
Ez nem undoritó ! az undoritó hogy a cigányok azt hiszik övék Magyarorszás
"A kérdező hozzászólása: A cikkben egy cigány, egy pakisztáni és egy magyar elkövetõ volt. Ugyan olyan bûnnel. Mégis csak a cigányt nevezik retkesnek." Kedves kérdezõ, a cikkben egy pakisztáni és két cigányról van szó. Olvasd már el kérlek normálisan.
Azt hiszem kérdezõ, hogy még soha nem olvadtál kurucot, vagy nem vagy tisztában a nemzeti radikális oldal nyelvezetével :)
Nézd meg Balogh "szerelem elsõ látásra" erzsébetet. Õ nem cigány, hanem magyar.
Jó hogy, mert a cigány volt a magyar állampolgár. És amikor lehozza mondjuk az ilyen hírt a Blikk, akkor ki sem írják, hogy magyar állampolgár, hanem csak annyit, hogy magyar. Kösz, de engem ne azonosítsanak már ezzel a kisebbséggel, õk sem hívják magukat magyarnak. És nem értem, hogy a liberálisok mit szeretnek annyira ezeken a cigányokon, de akkor már legalább fogadjanak örökbe egy cigány gyereket, vagy menjenek le cigánylakta vidékre, ne csak a négy fal közül mondják a frankót.
A kérdező hozzászólása: A cikkben egy cigány, egy pakisztáni és egy magyar elkövetõ volt. Ugyan olyan bûnnel. Mégis csak a cigányt nevezik retkesnek.
Covenant itt te általánosítasz, nem a cikk. A cikk cigány elkövetõkrõl szólt. Ezeket nyugodtan lehet "retkeknek" nevezni, hiszen bûnözõk, ne legyél képmutató. A bûnözõket szidni szabad, elítélni szükséges (lenne egy tökéletes világban). A cikk nem általánosított. Az utolsó mondatod ovodás szintû, értelmetlen, nem gondolod komolyan.
A kérdező hozzászólása: Nem cigányok, hanem itt csak az egyik volt cigány, a másik magyar. Nem azzal van a bajom, hogy megmondják, hogy cigány, hanem azzal, hogy retkesnek nevezik.
A kérdező hozzászólása: Itt most nem erre vonatkozik a kérdés, hanem hogy a nõt származása miatt nevezik retkesnek. A másik nõt (aki magyar), azt meg nem. Pedig ugyan olyan bûnös õ is. Szóval akkor vagy nevezzék mindkettõt retkesnek (a bûn miatt, az így jogos), vagy egyiket se. Ezzel minden, még azt a pár tisztességes cigányt is sértik.
Utolsó: nagyon jól leírtad a helyzetet, valóban így van.

Mi lehet a magyarázata annak, hogy az Elevit néha feketére színezi a székletemet, máskor meg napokig nem? A felszívódás sikerességétől függ?

Napi egyet szedek.

Legjobb válasz: Nekem mindig feketére színezi, gondolom valamelyik ásványi anyag a ludas, hogy miért változó ez, azt nem tudom. Bár mikor iszonyatos hasmenésem van, na az nekem sem fekete :)

Nekem mindig feketére színezi, gondolom valamelyik ásványi anyag a ludas, hogy miért változó ez, azt nem tudom. Bár mikor iszonyatos hasmenésem van, na az nekem sem fekete :)
A vas színezi feketére a székletet. Én folyamatosan vasat szedek, és néha nagyon fekete, máskor meg nem én foglalkozom ezzel.
lehet, az étrendedben több volt a vas, ezért az Elevitbõl nem szívódott fel annyi és távozik. az biztos, h. a vas miatt van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tudom, hogy a vas színezi be, csak azt nem értem, hogy miért vannak olyan napok, mikor észre sem venni, hogy szedem. Arra gondoltam, lehet, valamit rosszul csinálok.
A vas felszívódásához kell C-vitamin is, gondolom ettõl is függ, mennyire szívódik fel, de ez csak ötlet :) .

Segítség! 32 hetes km vagyok, ma voltam UH-on és azt mondták hogy két héttel nagyobb a baba, tehát ő 34 hetes, a méretei: BPD:87 mm; AC: 312 mm; FL: 61mm, normális ez? A múlt héten hagytam abba az Elevit szedését, lehet a vitamin miatt ilyen nagy?

Legjobb válasz: Ezen nem szabad izgulni, nekem meg pont hogy 1 héttel kisebbnek mondták. Az utolsó menstruációtól csak a várható szülés idõpontját számolják ki, a peteérés mindenkinek máskor van a cikluson belül. Nekem azt mondta a dokim, hogy az elsõ ultrahangon megállapított kor a legpontosabb. Nekem a 7 héten azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Az elevittõl nekem nem lett nagy a babám és inkább szedd, ebben a hideg téli idõben, kell a vitamin. Remélem tudtam segíteni abban, hogy megnyugodj kicsit.

Ezen nem szabad izgulni, nekem meg pont hogy 1 héttel kisebbnek mondták. Az utolsó menstruációtól csak a várható szülés idõpontját számolják ki, a peteérés mindenkinek máskor van a cikluson belül. Nekem azt mondta a dokim, hogy az elsõ ultrahangon megállapított kor a legpontosabb. Nekem a 7 héten azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Az elevittõl nekem nem lett nagy a babám és inkább szedd, ebben a hideg téli idõben, kell a vitamin. Remélem tudtam segíteni abban, hogy megnyugodj kicsit.
16.33-as vagyok. A 34 negyedik héten mondták 33 hetesnek. Ez kimaradt az elejébõl.
Szia! Ezen ne izgulj, örülj neki, hogy ilyen jól fejlõdik a babád. Az én babókám is nagyobb a kelleténél, de én örülök. Hidd el, a 37. hét körül már örülni fogsz, hogy jól fejlett, mert talán akkor elõbb is kibújik majd:)
Szerintem sem kell aggódnod, a babád méretei teljesen normálisak! Egyébként is 10% eltérés lehet a valós és a uh által becsült adatok között! Nekem a 40.héten az uh vizsgálaton 2700g-ot mondott a babámra a nõci, rá 12órára 3000g-os babám született, pedig nem is ettem semmit közben!
Pedig 17:22-nek igaza van. Az UH csak egy becslést ad, ami 10%-ban eltérhet a valóságtól lefelé is, meg felfelé is, és ez teljesen normális és gyakori. Sõt, többet mondok: az eddig legnagyobb becslési hiba 2, 5 kiló volt! (Nyilván ez egyedi és egyszeri eset.)
Vitamintól NEM NÕ ÓRIÁSBÉBI. Nem tudom, ki terjeszti ezt a marhaságot. A te babád nagyobbra nõtt az átlagnál, valószínûleg genetikusan ilyen.
És miért nem tõlük kérdezted meg hogy ez baj-e?
Hány grammra becsülték?
Szia! Ez tényleg genetika, én nem szedtem vitaminokat, nagyon vékony vagyok. A második leányzómat 56 kilóval szültem és 4 kiló lett, senki nem nézte volna ki belõlem, mert pici hasam volt. Most várom a 3. babát, a 30 hetes uh eredményei: BPD: 82 mm, AC: 285, FL: 61 mm, becsült súlya 1930 gramm. A fej és haskörfogat szerint 33 hetesnek felel meg és én 30 hetesen voltam. Én is kérdeztem, hogy ez igy oké? Az mondta a doki, hogy minden rendben, de hatalmas a bébi. Most is csak 56 kiló vagyok, viszont hatalmas a pocakom, a dokim is azt mondta, hogy a hasam méretébõl gondolta, hogy nem lesz egy törpe a baba. És tényleg nem szedtem vitamint. És még csak nem is foganhatott elõbb, mert a párom éppen félidõben ért haza külföldrõl. Szerintem ez nálad is teljesen normális. Kicsit nagyobb bébire számíthatsz. De még az is lehet, hogy az uh se teljesen pontos. Könnyû szülést kívánok neked is! 35 hetes km.
En ugyanilyen adatokkal 38+1-re szultem, 3600gr-os babat!Szamithatsz ra h kesobb is jo nagy lesz(6hosan 9500gr volt). Viszont tenyleg nem a vitaminoktol fugg, hanem genetika, ahogy mar irtak elottem.
A kérdező hozzászólása: A többi válaszolónak meg köszönöm a segítséget!!!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak írnám, hogy megkérdeztem, de nem nyugtatott meg a válaszuk.Amit meg te írtál az meg nem válasz a kérdésre!!!
A kérdező hozzászólása: 2450 gr-ra.

Lehet, hogy olyan magas eleve az LH szintem, hogy azért pozitív már 4 napja? Kicsit hosszú lett a levelem, de válaszolnátok? Nagyon megköszönném:-)

Még április 29.-én kellett volna megjönnie. nem jött:-)(tudni kell, hogy 1 éve volt egy méhen kívüli terhességem, amikor eltávolították az egyik petevezetékemet, és az a terhesség is valószín? egy véletlen peteérésb?l lett, mert elég rendszertelen a menstruációm)

Legjobb válasz: Nekem 5 napig volt + az ovu teszt, mint jósteszt. Mára, a nemvárt után 2 nappal reggel már nega. Nem jött meg, és hcg-t sem mutat a teszt. Az én esetem azért fura, mert ebben a hónapban ez volt a 2. pozitív ovu tesztelésem. Egyes orvosok szerint nincs 2 ovuláció egy hónapban(hacsak nem pár napn belül), mások szerint meg igenis van.Én sem tudom mi van, várok pár napt és tesztelek megint.Hátha összejött!Neked is drukkolok!

Nekem 5 napig volt + az ovu teszt, mint jósteszt. Mára, a nemvárt után 2 nappal reggel már nega. Nem jött meg, és hcg-t sem mutat a teszt. Az én esetem azért fura, mert ebben a hónapban ez volt a 2. pozitív ovu tesztelésem. Egyes orvosok szerint nincs 2 ovuláció egy hónapban(hacsak nem pár napn belül), mások szerint meg igenis van.Én sem tudom mi van, várok pár napt és tesztelek megint.Hátha összejött!Neked is drukkolok!
Nekem ebbe a hónapba 6napig volt +az ovu tesztem , de az eredményt még nem tudom mert most kellene megjönni. Felhívtam a dokim akkor és azt mondta hogy többszörös ovulációm van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:-) Ma is erõs pozitívat teszteltem. Én ezt már tényleg nem értem:-S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!