Találatok a következő kifejezésre: Az Elevit kell folsavat szedni, vagy (2 db)

Az Elevit mellett kell folsavat szedni, vagy az fedezi a folsav szükségletet?

4 hetes kismama.

Legjobb válasz: Igen fedezi! Nem kell pluszban még folsavat szedned mellé! Én is elevitet szedek. De ha szedni akarsz mellette valamilyen vitammint, elõtte mindenképpen dumálj a dokiddal és kérd ki a véleményét. Úgy tudom ebben elvileg javarészt benne vannak a fontos dolgok.

Igen fedezi! Nem kell pluszban még folsavat szedned mellé! Én is elevitet szedek. De ha szedni akarsz mellette valamilyen vitammint, elõtte mindenképpen dumálj a dokiddal és kérd ki a véleményét. Úgy tudom ebben elvileg javarészt benne vannak a fontos dolgok.
Az Elevitben minden benne van, talán egy kicsit túl nagy mértékben is. Én sokkal inkább ajánlom a Gravidát, mert akik eddig Elevitet szedtek, mind arra panaszkodtak, hogy óriásbébijük született, nagyobbra nõtt a baba, mint kéne a kilenc hónap alatt, és ezért elég nehezen fért ki. Én is szedtem egy ideig, sokáig azt is mondták, hogy két héttel idõsebbnek tûnik a mérete alapján, de aztán áttértem a Gravidára, most a korának megfelelõ a mérete.

Melyik terhesvitamin a legjobb? a Femibion, vagy az Elevit? Van köztük külömbség? és a terhesvitamin mellé kell még folsavat is szedni?

Legjobb válasz: Én az Elevitet és a Gravidát szedtem, egyiktõl sem volt semmi kellemetlen mellékhatás. Szerintem mindegy melyik terhesvitamint választod, nem kell mellé plusz folsav.

A következõ honlapon összehasonlítják a terhesvitaminok tartalmát, érdemes megnézni, ha érdekel: http://www.fogamzas.mindenkilapja.hu . Remélem, tudtam segíteni.
Egyértelmûen Elevit, ha bírod.Ez az egyetlen, aminek évek óta nem változtattak az összetételén ellentétben más vitaminokkal.A barátom gyógyszerész.
nekem két kislányom van a ngyobbiknál az elevitet szedtem a kisebbiknél pedig a gravidát de én semmi különbséget nem vettem észre
Én az Elevitet és a Gravidát szedtem, egyiktõl sem volt semmi kellemetlen mellékhatás. Szerintem mindegy melyik terhesvitamint választod, nem kell mellé plusz folsav.
Bocsi, javítok: ha bírod
Szia! Én kipróbáltam az Elevitet, de nem bírta a gyomrom, és hasmenésem is volt tõle. Aztán áttértem a Hipp Natalra, azóta semmi bajom. Nekem azért tetszik, mert csak természetes anyagokat tartalmaz, és a napi ajánlott folsav-adag is benne van. DM-ben, Rossmannban kapható.
Szia! Én Gravidát szedek. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Látod, itt mindenki másra esküszik, szerintem válassz egyet és kezdd el szedni. Ha bíros és nem lesz tõle semmi bajod, akkor hurrá. Ha meg valami mellékhatás jelentkezik, válts egy másikra. Egy megjegyzés azért: az Elevitben nincs jód, olyat keress amiben van (Gravidában pl. igen). Az az összehasonlító táblázat jónak tûnik, nézd meg!
Én az Elevit mellé teszem a voksomat. :-)
Én nem tudom melyik a jobb de én a Femibion-t szedem.
MATERNA a legjobb!!
Én is az elevitet szedem, nincs semmi rossz mellékhatása
Szia! Érdekes nekem meg hasmenésem van az Elevittõl! De szerintem mind jo!
szia. én szedtem mindkettöt, söt a gravidát is. az elevit nekem nagyon hányingert csinált és sokan panaszkodnak hogy szorulást is okoz. most a femibiont szedem mert szeretnénk kistesót a 7 éves nagyfiamnak. szerintem ez sokkal jobb, nincs semmi mellékhatása. az orvosom azt montda neki mindegy mit szedek, de vitamin kell és neki tetszika femibion összeállitása. mivel nem vagyok még babás így nem szedem most mindennap, de ha sikerül akkor is ennél fogok maradni.folsavat nem kell külön szedni, csak ha orvos mondja. nekem külön felhivták a figyelmemet erre a patikában.
Szia! Én az Elevittõl nem terhesen is rosszul voltam. Centrum Materna a legjobb! Folsavat is szedtem az elsõ 3 hónapban, míg a maternából csak 2 naponta.
LadeeVit. Ebben van egyedül az omega zsírsavak elegye. Feltéve ha nagyon muszály, noha én személy szerint azt gondolom, ha megfelelõ tápanyaggal gazdagítjuk a szervezetünket, akkor szükségtelen a plusz rásegítés. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!