Találatok a következő kifejezésre: Az Elevit kell (40 db)

13 hetes kismama vagyok! Az elevit mellé, kell még valamit szednem?

Legjobb válasz: Elvileg ha orvos nem mondja nem kell.De vasat,kálciumot, meg folsavat ha szedsz az nem árthat a babának.Én Béres Vas ,és Kálcium tablettát szedtem az egészterhességem alatt az Elevit mellé.

Elvileg ha orvos nem mondja nem kell.De vasat, kálciumot, meg folsavat ha szedsz az nem árthat a babának.Én Béres Vas , és Kálcium tablettát szedtem az egészterhességem alatt az Elevit mellé.
A vérképed alapján fog kiderülni, milyen vitaminokat kell szedned még, a doki fogja megmondani. Magadtól ne szedj semmit az Elevit mellé! Boldog pocakosságot!
Én 21 hetes vagyok, de a magne B6-on kívül semmit sem szedek az elevit mellé. A vérképeim eddig még szerencsére jók voltak. A védõnõ is azt mondta, hogy talán a vége felé kell majd vasat szednem, de eddig nagyon biztatóak az eredményeim, úgyhogy az sem biztos. Kalcium pezsgõtabit akartam inni, de nem bírtam, rosszul voltam tõle.
Hát, nem árt az elevit mellett a jódpótlásról is gondoskodnod, mert az nincs az elevitben, és nagyon fontos a baba értelmi fejlõdéséhez. Persze ott a jódozott só, de azt mondják, az nem elég, ráadásul Magyarországon jódhiányos a víz.
Nem mindenhol jódhiányos a víz!
Nem csak jódhiányos, még arzénos is. :( :(
http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladtervezes/terhesseg_szul.. itt van róla leírás, és egy térkép is a magyarországi elõfordulásról.

Szedem az elevit mellé az E-vitamint! Azt mondta a dokim hogy felesleges, mert az elevitben benne van minden ami kell! Akkor most árthatok vele? Májusban volt missed-ab és szeretnék a köv. Terhességre felkészülni! Ez most baj?

Legjobb válasz: Az Elevit mellé teljesen felesleges külön E vitamint szedni. Az E vitaminnal különben is nagyon kell vigyázni, mert zsírban oldódó vitamin és nagyon könnyen túlhalmozódik a szervezetben, az pedig káros! Nekem is volt missed ab-m. tavaly májusban, azóta már született egy egészséges kisbabám. Kívánom hogy minél hamarabb babás legyél!

Az Elevit mellé teljesen felesleges külön E vitamint szedni. Az E vitaminnal különben is nagyon kell vigyázni, mert zsírban oldódó vitamin és nagyon könnyen túlhalmozódik a szervezetben, az pedig káros! Nekem is volt missed ab-m. tavaly májusban, azóta már született egy egészséges kisbabám. Kívánom hogy minél hamarabb babás legyél!

4 hetes terhes vagyok, kell már ilyenkor szedni az Elevit terhesvitamint?

Legjobb válasz: Nyugodtan szedheted, jót fog tenni,ha biztos vagy benne hogy Elevit-párti vagy kezd el nyugodtan.Van benne sok vitamin, folsav ,és egyéb ásványi anyag,ami kell a babónak. Gratula!

Nyugodtan szedheted, jót fog tenni, ha biztos vagy benne hogy Elevit-párti vagy kezd el nyugodtan.Van benne sok vitamin, folsav , és egyéb ásványi anyag, ami kell a babónak. Gratula!
Úgy hallottam, hogy ajánlott a tervezett terhesség elõtt 3 hónappal elkezdeni szedni. Szerintem nem vagy elkésve semmirõl, csak jókat hallani róla és ha a dokid is ajánlja, akkor kezd el szedni! Boldog babavárást!
Én még nem vok terhes, de már 1 hónapja szedem. Ajánlom neked is! Gratula a babához!
nekem a dokim azt mondta hogy 3 hetesen elkezdhetem szedni!!és ugy is jo lesz mert 1 honap mulva mér lesz elég vitamin a szervezetedbe ami kell a babának:) jobb ha elkezded szedni.de ott a Gravida, az is nagyon jo!és aszem olcsobb!:) sok sikert és õszintén gartulálok!!! 4 hetes kismama
Szia! Nyugodtan kezd el szedni. Ajánlani szokták már a tervezett terhesség elõtt is. Sõt ha meg lesz a kisbaba a szoptatás idõszakában sem árt ha szeded.
Gratulálok! Én sajna még nem vagyok babás, de november óta szedem. Eleinte naponta, mostmár csak 2-3 naponta. Szóval ha most kezded, szedd naponta, aztán 2, 5-3 hónap alatt csökkentsd le, és legközelebb csak szülés után folytasd. Én híztam tõle - persze minden vitamintól hízni lehet-, többen javasolták, hogy nem kell minden nap bevenni. Én Gravidázom, viszont nem reggel veszem be, hanem délután. Reggel kihánytam... Üdv, mégegyszer gratulálok


Jo az Elevit gyogyszer ahoz hogy sikeruljön teherbe esnem? Egy jo ideje probálkozzunk a párommal de sajnos még nem sikerult. Elég hozzá az Elvit vagy kell mellé még más is?

Legjobb válasz: Az Elevit nem arra való, hogy valaki teherbe essen. Az egy komplex vitaminkészítmény, ettõl még senki nem esett elõbb teherbe. Ez arra jó, ha valaki alapvetõen vitaminhiányosabb, akkor ezzel feltöltheti vitaminokkal és ásványi anyagokkal a szervezetét, illetve terhesség alatt is azért szokták ajánlani, mert akkor pedig az anyai szervezetbõl a baba szervezete számára "állítja elõ" úgymond a tápanyagot a szervezet, ezért lehet szükség vitaminok bevitelére ilyen módon. Illetve bizonyos betegségek kialakulásának a kockázatát csökkenti. De a terhesvitamin arra, amitõl éppenséggel nem jön össze a baba, mert mondjuk szervi, nõgyógyászati okai vannak annak, amiért nem jön össze, azt nem fogja rendbe tenni a terhesvitamin.

Az Elevit nem arra való, hogy valaki teherbe essen. Az egy komplex vitaminkészítmény, ettõl még senki nem esett elõbb teherbe. Ez arra jó, ha valaki alapvetõen vitaminhiányosabb, akkor ezzel feltöltheti vitaminokkal és ásványi anyagokkal a szervezetét, illetve terhesség alatt is azért szokták ajánlani, mert akkor pedig az anyai szervezetbõl a baba szervezete számára "állítja elõ" úgymond a tápanyagot a szervezet, ezért lehet szükség vitaminok bevitelére ilyen módon. Illetve bizonyos betegségek kialakulásának a kockázatát csökkenti. De a terhesvitamin arra, amitõl éppenséggel nem jön össze a baba, mert mondjuk szervi, nõgyógyászati okai vannak annak, amiért nem jön össze, azt nem fogja rendbe tenni a terhesvitamin.
Èn is szedtem ezerrel az Elevitet elötte hónapokig. Abbahagytam. Utàna 1 hónappal teherbe estem.
Az elevit amíg nem vagy terhes kb. multivitaminnak felel meg, amiben van folsav, - ami arra jó, h ha esetleg mégis terhes leszel, akkor tök jó, mert terhesség elõtti folsavszedés meggátolja az idegcsõzáródást...blabla. Szóval amit mondhatok: ismerõsömék Németországban többezer eurót költöttek beültetésre, de sikertelenül. Eltelt egy kis idõ, elmentek egyet nyaralni és spontán összejött a baba, és azóta már meg is szülte. mi a férjemmel fél évig nem jutottunk semmire, aztán volt 2 hét szabadságunk, és egybõl összejött... (úgy, h nekem csak 1 petefészkem van tavaly óta) nõvéremék már 3 éve próbálkoznak, -bocsánat h igy fogok fogalmazni, de- szarrá dolgozzák magukat, egymásra alig van idejük, ... leginkább már csak gyors meneteket zavarnak le, hátha összejön a baba. És hiába szeretik egymást, hulla fáradtak állandóan, hétvégén se pihennek. Az orvosok már csak homeopátiás cuccokat ajánlanak nekik, mert egyébként minden rendben mindkettõjükkel. Szóval nem kell rágörcsölni, sokat kell pihenni, egészségesen enni/inni, és szerelmeskedni kell, nem gyereket csinálni :) meg amugy lehet ilyen okosságokat olvasni, h aktus után vigyázni kell, h ne follyon ki 20 percig az izé ... :) és számolgatni kell a peteérést, .. meg másfélnaponta kell szeretkezni abban az idõszakban mikor összejöhet. Én azért próbáltam ezekre figyelni, és összejött. remélem nektek is nemsokára!! :)
gyógyszert ne szedj, csak akkor, ha orvos kivizsgál, és megállapítja, hogy kell, és hogy mire kell. Bárki bármit ajánl, orvos nélkül be ne szedd! mennyi ideje próbálkoztok? orvosnál voltál? tõle kérdezted?
mióta próbálkoztok?
Az Elevit nem gyógyszer, egyszerû multivitamin, olyan speciális összetétellel, ami a terhesség, illetve szoptatás igényeinek felel meg. Nyilván lehet elõre szedni, semmi bajod nem lesz, de konkrét segítséget ne várj tõle, mert nagyjából annyira hatásos, mint pl. a Supradin. A legjobb, ha a nõgyógyászoddal beszélsz, aki esetleg elküld vérvételre (vagy a háziorvosoddal), és akkor direkt, személyre szabott tanácsot kapsz, mire van a szervezetednek szüksége.
A kérdező hozzászólása: érttem.akkor már nem tudom milyen gyogyszert tudnék rá szedni ...:/ Valami tipp esetleg?
ettõl nem fogsz elõbb teherbe esni. a terhesség tervezése elõtt el lehet kezdeni szedni, hogy feltöltõdj vitaminokkal.
A kérdező hozzászólása: Értem csak nekem ezt javasolták mert hogy lehet hogy még nem állok készen (szervezetem ) egy gyermek meg foganásához.. Azt mondták probáljam szedni ezt az Elevit gyogyszert hogy helyre hozzon és akkor nagyobb esély van rá hogy elöbb teherbe tudok esni
Méhpempõ és barátcserje nagyon jó hatással vannak, mindkettõt javasolják a fogantatás elõsegítésére. Én méhpempõt szedtem, sikerült!

A folsav /ezt vény nélkül is kiadják? / szedése segiti e a teherbeesést, vagy az majd akkor kell ha biztos a baba? Az elevit tényleg hizlal?

Legjobb válasz: A folsavat már a baba tervezésekor érdemes elkezdeni, mert mire kiderül a terhesség, már komoly fejlõdésen megy keresztül az embrió. Konkrétan nem segíti a teherbeesést, de a fejlõdést igen, ami ugye fontos, hogy megmaradjon a terhesség. Az elevit-et nem ismerem, de szerintem alkat függõ. Van aki hízik a kismama vitaminoktól van aki nem.

A folsavat már a baba tervezésekor érdemes elkezdeni, mert mire kiderül a terhesség, már komoly fejlõdésen megy keresztül az embrió. Konkrétan nem segíti a teherbeesést, de a fejlõdést igen, ami ugye fontos, hogy megmaradjon a terhesség. Az elevit-et nem ismerem, de szerintem alkat függõ. Van aki hízik a kismama vitaminoktól van aki nem.
Elevitet a terhesség elejétõl érdemes szedni, és nem hízlal. Folsavat recept nélkül adnak és már a próbálkozás ideje alatt szedni érdemes, és a terhesség elsõ harmadában. Ez segít különbözõ magzati rendellenességeket kizárni.
Én már több mint egy hónapja szedem az elevitet és nagyon nagy étvágyat csinál. Híztam tõle. Még nam vagyok babás, de már nagyon nem várom hétfõ óta. De a leendõ baba egészségéért kibírom ezt a pár kiló pluszt, rám fért.
szia. én folosavat kezdtem szedni még a terhesség elõtt és szedtem is a 18.hétig a doki tanácsára. viszont sem Elevitet sem más kismamavitamint nem szedtem, igyekeztem sok gyümit (bár abból csak almát) és zöldséget enni. kérdeztem a dokimat szedjek e, ha azt mondja szedek, de õ azt mondta itt a tavasz, egyem inkább meg természetesen a vitaminokat. A vérképem tökéletes lett, nincs semmi hiány, mostanában gránátalma levet iszogatok. szedem a Magnerotot és mostmár calcium Sandozt. visszatérve a kérdésre a Folsav nem segíti a teherbeesést. én a normál csak Folsavat tartalmazó tablettát szedtem, napi 2 majd napi 1 szemet. üdv, 21+6 hkm

Az Elevit mellé kell szedni külön folsavat?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Én nem szedek Elevit mellé semmit. A babóca szépen fejlõdik. (Sõt, nekem mindenféle vitamin nélkül fogant meg, csak miután megtudtam, hogy úton van a baba, akkor kezdtem el szedni.) De kérdezd meg az orvosodat is.

Szerintem nem. Én nem szedek Elevit mellé semmit. A babóca szépen fejlõdik. (Sõt, nekem mindenféle vitamin nélkül fogant meg, csak miután megtudtam, hogy úton van a baba, akkor kezdtem el szedni.) De kérdezd meg az orvosodat is.
Nem kell mellé szedni, az én dokim azt mondta, vagy valami terhesvitamint szedjek, vagy csak folsavat, de a kettõt nem kell együtt. A baba nekem is mindenféle vitamin nélkül jött össze, és nem is jó szerintem a túlzott bevitel ezekbõl sem. Tehát egy féle bõven elég, ezek komplex termékek, nem kell mellé más. És az ajánlott adagot sem kell túllépni.
A kérdező hozzászólása: Én is akkor kezdtem el szedni az Elevitet, amikor a tesztem pozitív lett. Az én orvosom nem Elevit párti, azt mondta, azért nem javasolja, mert hízni fogok tõle, és amúgy is hajlamos vagyok a hízásra (ez igaz). Helyette Folsavat, e-vitamint javasol. Hízás ide vagy oda, én a 12. hétig mégis szeretném szedni az Elevitet. Ezért nem tudom, hogy kell e még mellé a folsav is:.
Én nyáron estem teherbe (június közepe), és azt mondta a dokim, hogy nem kell terhes vitamint szedjek, mert itt a rengeteg zöldség, gyümölcs, azokkal viszek be elég vitamint. Folsavat, viszont kötelezõen elõírta a fejlõdési rendellenességek elkerülése végett!!! Úgyhogy én az elején csak folsavat szedtem. Mikor jöttek a hûvösebb napok, beköszöntött az õsz, na akkor mondta a dokim, hogy mostmár szedjek valamilyen terhes vitamint! Én csak akkor kezdtem el szedni az Elevitet!
Én is hízásra hajlamos vagyok Elevitet szedtem végig, és csak 8 kilót híztam összesen(nem diétáztam) Most megint terhes vagyok. A dokim azt mondta az elsõ 12 hétig szedjek Elevit mellé folsavat is. Boldog pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Nektek is!

Kell-e szedni folsavat az Elevit mellett?

Ellentmondas alakult ki a haziorvosom es a nogyogyaszom kozott. A nogyogyaszom nem mondta, hogy szukseges- e szedjek kulon folsavat az Elevit mellett, de a haziorvos azt mondta, hogy feltetlenul szedjem, mert nem fejlodik jol a baba gerince es idegrendszere. Nem vitattam, de nem igazan gyozott meg. Kivancsi vagyok a velemenyetekre. Koszi! 21 hetes kismama.

Legjobb válasz: Szia! Én szedtem az Elevit mellett folsavat, csak azon döbbentem meg, hogy 21 hetes vagy. A folsav a velõcsõzáródási rendellenességeket tudja megelõzni, viszont a velõcsõ a 12. hétig zárul. Nálatok ez már megtörtént. Nagy hülyeséget nem írhatok, mert gyógypedagógus vagyok, ezt tanultam. Tehát nekem ott az ellentmondás, hogy miért most kellene plusz folsavat szedni? Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is. 16 hetes kismama.

Szia! Én szedtem az Elevit mellett folsavat, csak azon döbbentem meg, hogy 21 hetes vagy. A folsav a velõcsõzáródási rendellenességeket tudja megelõzni, viszont a velõcsõ a 12. hétig zárul. Nálatok ez már megtörtént. Nagy hülyeséget nem írhatok, mert gyógypedagógus vagyok, ezt tanultam. Tehát nekem ott az ellentmondás, hogy miért most kellene plusz folsavat szedni? Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is. 16 hetes kismama.
Én is meglepõdtem, hogy ez 21 hetesen merült föl. Teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval, nálunk annyi volt a különbség, hogy mindkét terhességemnél a 16. hétig kellett szednem a folsavat (én ferro-folgammát szedtem). Utána elég volt a vas, nálam az indokolt volt vérkép alapján. Boldog babavárást! :o)
Szia! Én is szedem mellé, bár én is késõn kezdtem el, de 1 olyan készítményt szedek, ami vas és folsav együtt. És a vasra szkségem van, a folsav meg bizti nem árt, az Elevitet pedig már nem szedem minden nap! Szerintem érdemes, mert ha jól tudom, akkor napi 4 mg folsav szükséges, az Elevitben 0, 8 van, és a maradékot én legalábbis nem tudom táplálkozással kiegészíteni(nem mindig azt eszem, amit kellene, hanem ami jólesik :-)) Üdv: 32 hetes kismama
Nekem a doki azt mondta 20.hétig mindenképp szednem kell. Az elevitet is szedem.
Én 11 hétig szedtem folsavat mindennap, elevitet néha napján, nekem a nõdokim mondta h szedjek folsavat az elevit mellé.Az elsõ 3 honapban.Azota nem szedek semmit, mivel a szervei az elsõ trimeszterben fejlõdnek ki.16 hetes kismami
Szia! Én terhesség elõtt 6 hónappal kezdtem szedni napi 1 Elevitet, és 2 Folsavat, ezeket azóta is szedem. A dokim is és a védõnõm is egyetért ezzel. Mindig utánaolvasok, hogy éppen mire van szüksége a babámnak, ezért már kb. a 3. hónap után (bocs, nem tudom pontosan) elkezdtem kálcim+C-vitamin, és magnézium+B-vitamin pezsgõtablettát is inni, minden nap egyet. 26 hetes kismama

Milyen gyogyszer az elevit. meddig kell szedni?

Legjobb válasz: Az Elevit nem gyógyszer,hanem magzatvédõ vitamin. A várt terhesség elõtt is el lehet kezdeni szedni és a szoptatás alatt is javasoltják. Én a várandóságom elsõ 3 hónapjában minden nap szedtem,most már csak heti egyszer. 23 hetes kismami

Az Elevit nem gyógyszer, hanem magzatvédõ vitamin. A várt terhesség elõtt is el lehet kezdeni szedni és a szoptatás alatt is javasoltják. Én a várandóságom elsõ 3 hónapjában minden nap szedtem, most már csak heti egyszer. 23 hetes kismami
Szia!Az ELEVIT szedése csökkenti a veleszületett, idegrendszert érintõ fejlõdési rendellenességek kialakulásának lehetõségét.Csökkenti a terhesség korai szakaszában gyakori émelygést és hányingert.Lehetõség szerint a tervezett terhesség elõtt legalább egy hónappal el kell kezdeni a szedését, vagy amint a terhesség ténye tudomásodra jut, folytathatod a terhesség, szoptatás teljes idõtartama alatt.De a nõgyógyászodat mindenképpen kérdezd meg.Van egy másik magzatvédõ vitamin, a neve Gravida.Azt mondják az jobb.De nem vagyunk egyformák, mindenkinek más válik be. Remélem tudtam segíteni a leírással.A betegtájékoztatóról írtam le a lényegesebbeket.Tervezitek vagy már babás vagy?
szia én is csak annyit hogy magzatvédõ!én állt ugy szedem hogy 2-3 napig igen 2nem mert nállam szék rekedést okozott de igy jo és szerintem szedjed.28hetes kis mama

Milyen vitaminokat kell szedni terhesség közben? Hallottam az elevit-ről. Valaki szedi? Jó?

Legjobb válasz: EZ az a kérdés, amire eltérõ válaszokat fogsz kapni, mert mindenki mást mond, és valószínûleg engem most le is fognak pontozni. Ne Elevitet! Francia kismamákra van kifejlesztve, abból kiindulva, hogy ott rengeteg tengeri herkentyût esznek, vagyis nincs jódhiányuk. A magyar nõk viszont sokszor jódhiányosak, így azt is pótolni kell, mert a baba idegrendszerének fejlõdéséhez kell. Gravida, Femibion, Hipp natal, Centrum materna, ezek mind tartalmaznak jódot, bár megmondom õszintén, a Gravidától sokan hánynak vagy émelyegnek ( én is ) jó ég tudja miért. Ha sokat vagy rosszul, az elején tudom ajánlani nagyon a HIPP NATALT, nem sok minden van benne, de minden benne van, ami az elsõ 12 hétben kell, folyékony, ezért könnyen lenyelhetõ, könnyen felszívódik. Utána az elõbb említettek bármelyike, amelyik neked épp bejön.

EZ az a kérdés, amire eltérõ válaszokat fogsz kapni, mert mindenki mást mond, és valószínûleg engem most le is fognak pontozni. Ne Elevitet! Francia kismamákra van kifejlesztve, abból kiindulva, hogy ott rengeteg tengeri herkentyût esznek, vagyis nincs jódhiányuk. A magyar nõk viszont sokszor jódhiányosak, így azt is pótolni kell, mert a baba idegrendszerének fejlõdéséhez kell. Gravida, Femibion, Hipp natal, Centrum materna, ezek mind tartalmaznak jódot, bár megmondom õszintén, a Gravidától sokan hánynak vagy émelyegnek ( én is ) jó ég tudja miért. Ha sokat vagy rosszul, az elején tudom ajánlani nagyon a HIPP NATALT, nem sok minden van benne, de minden benne van, ami az elsõ 12 hétben kell, folyékony, ezért könnyen lenyelhetõ, könnyen felszívódik. Utána az elõbb említettek bármelyike, amelyik neked épp bejön.
Én csak az Elevitrõl tudok nyilatkozni. Nekem folyton álmatlanságot, székrekedést okozott, és gyorsan híztam. A szülésre 4kilos babát saccoltak. Ami a legfontosabb szedjél magneb6 vitamint, és azért ne a simát mert a magnézium miatt kevesebbet fog görcsölni a lábad, ezt tapasztaltam
Én Gravidát szedtem nekem nem volt semmi bajom tõle, de ahogy az elõttem szóló írta, van többféle is. Nekem a védõnõm a Gravida mellé ajánlotta, hogy naponta 1 szem folsavat is szedjek (ez Czeizel doktor véleménye egyébként, hogy megelõzi a velõcsõ záródási rendellenességet). Meg mivel kicsit vashiányos vagyok, így vasat is szedtem. Gratulálok a babához, boldog babavárást!
Én Elevitet szedek. Nem volt tõle bajom, sem székrekedés, sem egyéb. Nem híztam tõle sokat! Eddig kb 8 kiló a plusz. Bár a babám nagyobb a koránál. Csak azt remélem, hogy el vagyunk számolva. Nos, hogy a vitamintól e vagy mástól van... Szóval nekem jó, de tényleg nézz jól körül. Az elsõ válaszoló nagyon sokat felsorolt, rengeteg terhesvitamin van! Minden jót! 33 hetes kismami
Szia! itt egy újabb variáció! Szerintem nem KELL mindenáron vitamint szedni, de ebben mindenkinek más a véleménye. Rosszat nem tehet, csak jót. Az elsõ gyermekemnél semmit sem szedtem, viszont mindig is jók voltak a leleteim és nagyon változatosan ettem. Tökéletes méretekkel idõben született, minden ok. volt. Most a másodiknál (lehet, hogy a korom miatt is - 36 éves vagyok) az elejétõl a FEMIBIONT ajánlotta doki és szedem is. (ezen ne múljon) Nekem semmi problémám nincs tõle, bár nem olcsó egyáltalán. De valamit valakiért.... Sok boldogságot kívánok. Még valami: abban egyáltalán nem hiszek, hogy vitaminoktól óriás bébi születik, ez inkább genetika..
Én is elveitet szedtem a 12 hétig utána abba is hagytam, és utána csak a magneB6-ot szedtem. De feleslegesnek találtam mindekettõt, az elevittõl a terhességem elején úgy meghíztam, hogy így a végén komoly diétát kell tartanom, a magneB6 is felesleg szerintem, attól meg a baba hízott meg. Nekem nem is enyhített a görcsökön. Amióta egyiket sem szedem, megállt mindkettõnk hízása, de azt hiszem ez már késõ. Én már csak azért is félek a szüléstõl, mert nagy lett a baba. Szerintem ha nem vagy harmincon felül, akkor elég a helyes táplálkozás, és néhány fontos vitamin, mint a jód, C-vitamin, kálcium. Én arra jöttem rá, hogy a szervezetem ugyis megkívánta azt amire éppen szüksége volt. Persze ez mindenkinél változó, mindenkinek más a szervezete, és a genetikai adottságai.
Én is elevitet szedtem. Mi készültünk a babára így januárban elkezdtem rendszeresen szedni. Áprilisban már meg is fogant a kisfiam. A terhesség alatt végig szedtem. Elõször mindennap, majd azt hiszem a 20. hét után már csak minden másnap. Nem volt semmi mellékhatása és a kisfiam is a 40. hétre született 3210 g-mal. Egy nõgyógyász nyilatkozta valahol, hogy ha a terhesvitamintól nagy gyerek születne, akkor minden kis súlyú baba anyukájának kötelezõen felírnák. A baba születési súlya tiszta genetika. /probléma mentes terhességnél/

Az Eleven parkban csak a belépő van, vagy sok mindenre külön kell fizetni?

2 éves volt a kisfiam februárban,élvezné,mert elég fél?ske kipróbálni új dolgokat de ha már kipróbálta le sem akar szálni!

Legjobb válasz: Szia! Csak a belépõ van, amit ki kell fizetni, ill. vannak olyan játékok, mint pl. a szivacslabda lövõ és a gyermek-qvad amire zsetont tudsz venni, és azt beledobva mûködik. Vannak pénzbedobós játékok, autó, motor stb., mint amik a nagyobb bevásárlóközpontokban vannak. De van trambulin, ugrálóvár stb. amire nem kell fizetni. Az én kisfiamnak nagyon tetszett.....Szuper hely. A játékok 80%-a nem fizetõs...

Szia! Csak a belépõ van, amit ki kell fizetni, ill. vannak olyan játékok, mint pl. a szivacslabda lövõ és a gyermek-qvad amire zsetont tudsz venni, és azt beledobva mûködik. Vannak pénzbedobós játékok, autó, motor stb., mint amik a nagyobb bevásárlóközpontokban vannak. De van trambulin, ugrálóvár stb. amire nem kell fizetni. Az én kisfiamnak nagyon tetszett.....Szuper hely. A játékok 80%-a nem fizetõs...
Biztos remek lesz. Menjetek hétköznap akkor talán nem rémül meg a rengeteg gyerektõl és több helye marad játszani, kipróbálni mindent. Az enyém 15 hónapos de már számtalanszor voltunk, de mi még fõleg a babásjátszós részen. amúgy tényleg csak az olyanokba kell inkább zseton ami bevásárlóközp-ban is van, zenélõ kisautó, körhinta, stb. A többi benne van a belépõben.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Remélem hamarosan el tudunk menni!
Bocsi, de hol van ez a park? És milyen? Mint egy vidámpart?
http://www.elevenpark.hu Újbudán van, az Újbuda Centerben. Nagyon-nagyon jó hely, mi is már legalább 4-5 alkalommal voltunk a most 19, 5 hónapos lányunkkal. Nagy fedett játszótér, ugrálóvárakkal, mászóvárral (3 emeletes "labirintus", ahonnan csúszdán is le lehet jönni), trambulinok, labdaházak, elkerített rész a babáknak csúszdával, legóval, mindenféle jóval.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!