Találatok a következő kifejezésre: Az Elevit émelygést, (3 db)

Akad olyan köztetek, akinek az Elevit ahelyett, hogy csökkentette volna, inkább súlyosbította az émelygését?

Legjobb válasz: Elevitet nem próbáltam, de a Gravidával ugyanígy jártam. Kb. egy hete szedtem, amikor jött az émelygés, hányinger, hányás is, pedig csak a 13. héttõl kezdtem el. Nekem elmúlt, amikor másra váltottam.

Elevitet nem próbáltam, de a Gravidával ugyanígy jártam. Kb. egy hete szedtem, amikor jött az émelygés, hányinger, hányás is, pedig csak a 13. héttõl kezdtem el. Nekem elmúlt, amikor másra váltottam.
A kérdező hozzászólása: Aki írta, hogy az Elevit nem azért van, hogy az émelygést csökkentse: rá van írva, hogy csökkentheti, gondolom, mert Mg van benne. A második babámnál bevált, amikor a 10. héten szedni kezdtem. Az elsõvel nem szedtem, émelyegtem is a 14. hétig. Tudom jól, hogy a terhesség, helyesebben a hormonok miatt émelygek, de gondoltam, most még az Elevit is rátesz egy lapáttal. Mindenesetre vettem Gravidát, meglátjuk. :) Köszönöm a válaszokat!
Elsõ vagyok! Megint egy ellenpélda lennék! Sokáig szedtem az Elevitet és nem lett tõle nagy a babám!!!! Errõl ennyit!
Két barátnõm is arra panaszkodott, hogy rémes hányingere lett az Elevit beszedése után. Aztán amikor már ránéztek a tablettára, attól is rosszul lettek. Amelyikük tovább szedte, annak óriás babája született. :( Persze nem mondom, hogy ez minden esetben így lenne, csak engem ez eltántorított, így én Femibiont szedek (azt is már csak 2-3 naponta).
Elsõ vagyok! Csak azért ne válts gyógyszert, mert más azt írja, hogy neki biztosan tõle van hányingere! A terhességtõl van hányinger, nem a gyógyszertõl! Ekkora baromságot! Ezen az oldalon sok hülyeséget tudnak összehordani!
én a fogantatás elõtt már 4honappal elkezdtem szedni, azota is szedem, 28hetet betöltöttem és egész terhességem tünetmentes, egyszer sem voltam rosszul és soha nem hánytam
Szia! Én szedtem Elevitet, de nem hinném, hogy attól lett volna egész nap hányingerem! Nálad ez a helyzet? 7 hónapos kislány anyukája
"az Elevit ahelyett, hogy csökkentette volna" Az Elevit alapvetõen nem arra van, hogy az émelygést csökkentse.
Igen! Képtelen voltam a rosszullétek alatt beszedni az Elevitet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor ma veszek egy másikat, ezt meg elteszem késõbbre. :)
Lehet, hogy van hozzá köze, lehet hogy nincs. Én terhesség nélkül is émelyegtem az Elevittõl, amikor a próbálkozós idõszakban szedtem. Váltottam Ladeevitre és attól nem émelyegtem még terhesen sem. Szerintem próbálj ki egy másik fajtát és meglátod.
A kérdező hozzászólása: Holnap töltöm a 8 hetet, kb. egy hete émelygek egész nap. Az Elevitet 2 hete szedem, és elõször azt hittem, azért késik az émelygéses idõszakom (az elõzõ gyerkõcökkel Elevit nélkül már az 5. héttõl émelyegtem), de úgy tûnik, nem úsztam meg. Gondoltam, kipróbálom, hogy pár napig nem szedem, de ha az elõzõkre alapozok, nincs hozzá köze. Csak kivagyok, mert nagyon gáz egész nap forgó gyomorral. :S :)
Igen, borzasztó sokat hánytam, majd Elevit helyett mást kezdtem el szedni és egybõl megszûnt minden ilyen jellegû problémám. Más ismerõsömnél is émelygést/hányást okozott az elevit, de van aki a gravidával járt így. Próbálj ki más vitamint, aztán majd meglátod.
Én gravidát szedtem a 13 . hétig, addig émelyegtem, de amikor abbahagytam hányni kezdtem úgyhogy még szedtem úgy 2 hétig. Tehát nálam ez fordítva volt.

Tényleg igaz, hogy az Elevit enyhíti a terhesség elején fellépő émelygést?

Az el?z? gyereknél a Gravidát szedtem, de többször ki is hánytam. Most Elevitet szedek a másodikkal, és nincs hányingerem. Van összefüggés?

Legjobb válasz: Hát én nem vettem volna észre hogy enyhíti. Szerintem a két terhességed lesz más.

Hát én nem vettem volna észre hogy enyhíti. Szerintem a két terhességed lesz más.
én a babatervezés elõtti 2. hónaptól szedtem az elevitet, most vagyok 16 hetes terhes, és abszolút nem volt hányingerem, és semmi más kellemetlen tünetem. A kolléganõm februárban szült és annó õ is ugyan így szedte mint én, és õ is tünetmentes volt. Úgyhogy szerintem van benne igazság.
Teljesen mindegy, hogy melyik terhesvitaminról van szó, mindkettõben van folsav és B6. Ezek enyhíthetik a hányingert, de nem rögtön, csak ha már megfelelõ mennyiség jutott a szervezetbe. Persze ez sem igaz mindenkire, van akinél semmi nem használ. Én mindkét terhességemnél a fogantatás elõtt 2-3 hónappal szedtem (elsõnél Gravidát, most Elevitet) és szinte alig émelyegtem.
Nekem pontosan az elevit volt az, ami a hányinger okozta kinek mi a jó?!
Nekem is hányingerem volt tõle, a gravidától is.. Hipp natalt ittam.
Elevitet szedek egy pár napja és mintha nálam enyhült volna a hányinger. 6+2
Szerintem nem ér semmit az elevit ilyen téren, nekem semmit nem használt. 33+4 kismama
Szia! Nekem nem terhesen is veszett hányingert, émelygést okozott az Elevit. Sajna a 90 darabos doboz ment a kukába...

Az Elevit okozhat émelygést, teltségérzetet?

Tegnap nem szedtem be az elevitet,csak a folsavat,és mára már jobban vagyok.Nincs hasfájás,émelygés.Már tényleg nem tudom mit?l volt ez.

Legjobb válasz: sokan sok mindent mondanak az elevitról Én kb 2 hete szedem, de eddig nem éreztem semmi mellékhatást. Van akinek kicsi szorulása van, nem bír menni wcre tõle. Nekem pl éppen az ellenkezõje, rendesen mûködik minden, egy nap negyek min. 2x is! :-))))))

sokan sok mindent mondanak az elevitról Én kb 2 hete szedem, de eddig nem éreztem semmi mellékhatást. Van akinek kicsi szorulása van, nem bír menni wcre tõle. Nekem pl éppen az ellenkezõje, rendesen mûködik minden, egy nap negyek min. 2x is! :-))))))
Szia! Az elevit nem valószínû, hogy émelygést okoz, mivel B6 vitamin is van benne és elvileg enyhíti a reggeli rosszulléteket. De elõfordulhat, hogy a te gyomrod nem bírja. Én is ezt szedtem 13. hétig, de mivel nekem pl. nagyon szorulásom volt tõle, így miután letelt az elsõ trimeszter átálltam a Hipp Natal nevû készítményre! Ha továbbra sem bírod, az elevitet ajánlom figyelmedbe a Hipp-et. Ez is kismamáknak van kitatlálva, de csak gyümölcsökbõl készülõ szirup, amibõl napi 20 ml-t kell meginni, ugyan úgy tartalmazza a fontos vitaminokat, ásványi anyagokat! Üdv.: 21 hetes kismama
Én Gravidát szedek és minden egyes alkalommal, mikor beveszem, hányingerem van 10 percig legalább... Sokáig nem jöttem rá, hogy az attól van, csak miután áttértem a kétnapotkihagyok-ra. Így csak a gravidás napokon van röpke hányingerem, miután bevettem azt. Tuti, hogy neked is az okozza, mert az összetételük majdnem ua, csak a nevük más. De szedegetem én is, és inkább reggeli után, talán úgy jobb. :) puszi
Szia...en is az elevitre fogtam a hanyingert es a rokazast hiszen az elso szem szedese utan drasztikusan romlott az alllapotom..de azt mondtam , hogy muszlay szednem es kesz.Aztan a 15 heten abbamaradt minden rossz..annak ellenere, hogy szedtem tovabbra is a vitamint. Ugyhogy most meg egyszer nem mondanam, hogy az elevit okozta mindezt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!