Találatok a következő kifejezésre: Az Egy rendes (725 db)

Ha csók sem volt akkor nem is számít kapcsolatnak - szerintem.
Legalább vonzódnak egymáshoz?
Ha 14 alatt vagytok, akkor normális. Ha idõsebbek, akkor az nem kapcsolat, csak barátság
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h vonzódnak e de ha még csók sincs akkor nem tudom... és mi az h 14 alatt 12 voltam mikor elõszõr csókolóztam szóval most igazábol nem tudom mikor még olyan nagyon fiatal voltam kapcsolatnak tekintettem de mostmár nem tartom annak.
Ez olyan kérdés. hogy megbasztam barátnõmet, szûz még?
A kérdező hozzászólása: most arról van szó hanem arrol hogy rendes kapcsolat e vagy sem?
Miért a szobatársaddal jársz??? Pedig gyakorlatilag együtt éltek, együtt mentek boltba, bulizni is esetenként, és mégsem a párod...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek arra jutottam h nem:D
Mi az elsõ randin láttuk egymást elõször élõben, kellett egy kis idõ amíg jobban összeismerkedtünk, így 1.5 hónap után volt az 1. csók. 14/F

Lenne egy kérdésem nincs ötletetek hogy honnan lehet letölteni az Egy rendes család család című sorozatot?

Legjobb válasz: regelj be egy magyar torrentoldalra.legtöbb helyen fenn van.

regelj be egy magyar torrentoldalra.legtöbb helyen fenn van.
online-n fenn van az összes rész: sorozatbarat.hu

Két degum van, mindkettő fürge, a szőrük is szép és esznek is rendesen, de az egyiket olyan soványnak érzem ahogy megfogom, mintha alig enne, pedig rendesen eszik, normális ez a deguknál vagy lehet, hogy beteg? (már nyár óta ilyen)

Legjobb válasz: Nagyon sovány? Azt mondtad rendesen eszik.Akkor nem hiszem hogy normális,de nem vagyok szakértõ,t.malac rajondó vagyok,de ha csak akkor érzed hogy soványka mikor megfogod,és nem látod rajta,akkor szerintem nincs nagy baj,de ha nagyon durva a helyzet,akkor ÁLLATORVOS

Nagyon sovány? Azt mondtad rendesen eszik.Akkor nem hiszem hogy normális, de nem vagyok szakértõ, t.malac rajondó vagyok, de ha csak akkor érzed hogy soványka mikor megfogod, és nem látod rajta, akkor szerintem nincs nagy baj, de ha nagyon durva a helyzet, akkor ÁLLATORVOS
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon durván sovány mert a pocijánál ugyanolyan husis mint a másik csak oldalt ahogy megfogom olyankis vékonynak érzem nemolyan "párnás" mint a másik, jól van amúgy mert birkózik a másikkal meg minden, de szerintem elviszem állatorvoshoz!
szia minden képen fordulj szakemberhez vagy is állatorvoshoz! Az nem normális , hogy sovány ha normálisan eteteted .
nekem van két degum sovány , de csak akkor ha megfogod lehet , h változtatni kéne az étrendjén vagy a tápon!
Kérdezõ...! Ha még nem oldódott meg a gond, csak annyit szólnék hozzá... Hogy nekem is van két degum, az egyik soványabb, a fiú. S nekem is volt ilyen problémám, hogy kezembe vettem, és vékonynak tûnik... Aztán utána olvastam, az étrend volt a probléma. A szotyit add kicsit sûrübben neki, mert a szotyi nagyobb mennyiségben, hízlal! Remélem azért segítettem... :)

Létezik, hogy 5 perces fájás a jósló? (2 fájás között kb.1 óra telt el) Milyen hosszú az időtartama egy jóslónak illetve egy. -egy rendes fájásnak? A 2 fájdalom közti időről már találtam infót, de azt, hogy mennyi egynek a hossza sajnos nem.

Legjobb válasz: Ha az ot percre a fajas hosszat erted es nem a kozotte eltelt idot, akkor az nem fajas es nem is ot perces. Egy rendes fajas a vajudas elejen 20-30 mp-ig tart, a vege fele a csucsban 40-50 mp. De ezt nagyon durva erossegu, ezert ezeket az apro idoket sem kell lebecsulni, epp eleg tuljutni rajta. Ha ot percig egyben tartott volna egy ilyen erossegu fajas, akkor szerintem ott kapok agyverzest a szuloszoban. Es irtad, hogy a fajasok kozotti idorol mar talaltal infot. Azert leirom: ha a ket fajas kezdete kozott 10 perc telik el, tehat 10 percenkent jon egy-egy fajas, akkor tiz percesekrol beszelunk. Ha ot percenkent jon egy-egy, akkor ot percesekrol beszelunk. Jah, es az igazi fajas azonkivul, hogy eros, meg az is jellemzo ra, hogy van egy csucspontja (mint az eros kemenyedeseknek). Kezdodik, erosodik, eleri a csucspontot, kicsit ott ragad, majd csokkenni kezd az intenzitas.

Ha az ot percre a fajas hosszat erted es nem a kozotte eltelt idot, akkor az nem fajas es nem is ot perces. Egy rendes fajas a vajudas elejen 20-30 mp-ig tart, a vege fele a csucsban 40-50 mp. De ezt nagyon durva erossegu, ezert ezeket az apro idoket sem kell lebecsulni, epp eleg tuljutni rajta. Ha ot percig egyben tartott volna egy ilyen erossegu fajas, akkor szerintem ott kapok agyverzest a szuloszoban. Es irtad, hogy a fajasok kozotti idorol mar talaltal infot. Azert leirom: ha a ket fajas kezdete kozott 10 perc telik el, tehat 10 percenkent jon egy-egy fajas, akkor tiz percesekrol beszelunk. Ha ot percenkent jon egy-egy, akkor ot percesekrol beszelunk. Jah, es az igazi fajas azonkivul, hogy eros, meg az is jellemzo ra, hogy van egy csucspontja (mint az eros kemenyedeseknek). Kezdodik, erosodik, eleri a csucspontot, kicsit ott ragad, majd csokkenni kezd az intenzitas.
'Minden alkalmazás fog futni rajta úgy mint egy rendes androidos telefonon'!

Ha egy kozmetikus otthon dolgozik teljesen feketén, ugyanannyit kér mint az, aki egy rendes szalonban dolgozik?

Legjobb válasz: Mivel nem kell adót fizetnie, kevesebbet kér. Nekem egy rendes kozmetikusnál szemoldokszedés+bajuszgyanta volt 2 Eur(kb 600 Ft), mellesleg a szemoldokomot is gyantával csinálta, nem volt olyan szép. És ott ahol feketén - háznál szedettem ki a szemoldokom- csipesszel + bajuszgyanta 1 Eurót fizettem......

Mivel nem kell adót fizetnie, kevesebbet kér. Nekem egy rendes kozmetikusnál szemoldokszedés+bajuszgyanta volt 2 Eur(kb 600 Ft), mellesleg a szemoldokomot is gyantával csinálta, nem volt olyan szép. És ott ahol feketén - háznál szedettem ki a szemoldokom- csipesszel + bajuszgyanta 1 Eurót fizettem......

Egy fiatal 14éves fiú vagyok Szeretnék nyár elejére kocka hasat Lehetőleg 6kockát Már az alapok rendesen megvannak Küzdősportolok, de nem tudom eldönteni, hogy fogyózak-e vagy mit tegyek?

58kg és 175cm magas vagyok Fogyozni ha kell írjatok tippeket miket egyek (ételneveket) és ha még dolgozni rá akkor hogyan?

Legjobb válasz: Nem kell fogyózni,egyél rendesen.Ebben a korban még olyan az anyagcseréd mint egy Porsche 911-es.Hasazz minden nap szorgalmasan és meglesz az eredménye.

Nem kell fogyózni, egyél rendesen.Ebben a korban még olyan az anyagcseréd mint egy Porsche 911-es.Hasazz minden nap szorgalmasan és meglesz az eredménye.
Azért nem mindenkinek
A kérdező hozzászólása: és milyen hasizom feladatokat hajtsak végre? a megszokottat? hasprés, lábemelés, bicikli ?
A kérdező hozzászólása: halottam olyant is, hogy minden nap, de olyant is, hogy minden második nap kell, hogy az izomszövet kötödjön (?) most melyik az igaz? vagy a hatásosabb ?
Na figyelj!Én is ugyanígy voltam.ezt csináld meg minden nap komolyan. néha tarthatsz pihenõnapot:http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 ez hat kockát eredményez , és nekem meg is lett. És ha már látod, hogy kzdessz kockásodni, és jól bírod, akkor keress rá a 2. részére, az egy kicsit erõsebb .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, de még mindig nem értem, hogy minden nap ? vagy minden második nap csináljam ?

Lázam volt, 39 fokos. Nem hallottam rendesen, be volt dugulva a fülem. Most kiizzadtam, lejött 37-re, de még mindig nem hallok rendesen, az egyik fülem mintha be lenne dugulva. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj vele .Ez a láztól járt igy, Ez egy szövõdmény .1-2nap rendbe jön .De fújjad az orrod,hogy tisztuljon az arcüreg .

Semmit ne csinálj vele .Ez a láztól járt igy, Ez egy szövõdmény .1-2nap rendbe jön .De fújjad az orrod, hogy tisztuljon az arcüreg .
Óvatosan ezzel, mert ha ráhúzódott komolyan a füledre, akkor maradandó halláskárosodást okozhat. Édesanyámmal is ez történt, borzasztóan megromlott a hallása utána. Menj el dokihoz, nézze meg, nincs-e begyulladva a füled.

Van 2 tök egyforma ócska zsigulim. Az egyiket papirok nélkül vettem, azért hogy ha elromlik a "rendes" akkor átteszem rá a rendszámot és úgy megyek vele. Ha netán a rendőr rájön milyen büntetésre számitahatok?

Legjobb válasz: ha tök egyforma akkor egy egyszerû rutinellenörzésnél nem fog kiderülni, de ha az NKH-s autó állít meg akkor kegyetlenül megszívod. Jobban jársz hogyha elromlik valami a rendesben, akkor az ócskából átszereled az alkatrészt

Onnan hogy van rendszámtábla is az autón, és fél perc alatt kiderítik hogy ki az autó tulajdonosa a rendszámtábla alapján.
"(am meg kb 5perc alatt ki lehet deriteni hogy ki vagy és hogy pontosan honnan irsz 3m-es pontosságra)" ez sajnos nem igaz
Nkh-s autónak nem kell megállni, ha nincs vele rendõr! Márpedig többnyire nincs vele rendõr.
ha tök egyforma akkor egy egyszerû rutinellenörzésnél nem fog kiderülni, de ha az NKH-s autó állít meg akkor kegyetlenül megszívod. Jobban jársz hogyha elromlik valami a rendesben, akkor az ócskából átszereled az alkatrészt
utolso! sajna hogy igaz! tesom nem irom le melyik szervnél dolgozik és ez 100% ugyanugy ahogy pl egy hivást bemérjenek ahhoz kb 1 perc szükséges és azt is 3m-es pontosságra be tudják mérni hogy hol van helyileg
de itt nem hívásról van szó, hanem internetezésrõl
utolso! szerinted melyik a komolyabb? egy telefon vonal aminek 2 "azonositoja" hivás közben vagy egy internetkapcsolat aminek min.10! szted? a mai olcsóbb GPS-ek is milyen pontosak... de ha nem hiszed az a te dolgod én tudom amit tudok és nem fogom neked többet itt bizonygatni járj utána....
A kérdező hozzászólása: jah jó, értem, rendben. kössz a figyelmeztetést!
"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 21:03" vok kedves kérdezõ én arra gondoltam hogyha mész az autoval vhova és nem állsz meg nekik akkor rendszám alapján azonositanak, nempedig itt az oldalon, (am meg kb 5perc alatt ki lehet deriteni hogy ki vagy és hogy pontosan honnan irsz 3m-es pontosságra) mármint itt az oldalon, de ez már mellékes
A kérdező hozzászólása: és szerinted én irtam ide rendszámot?
Az ilyenért nagyon megbas*nak! Szerintem, ha elromlik az egyik, szedd ki a másikból az alkatrészeket, és csináld meg
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló, elv ez nem anonim ez az oldal? akkor honnan tudnák meg ki vagyok? amúgymeg nemhiszem hogy azsaruk azzal szórakoznak hogy ezen az oldalon skubizzák a kérdéseket, és egy ilyen piti dologgal foglalkoznának. vagy szted igen?
"Nkh-s autónak nem kell megállni, ha nincs vele rendõr! Márpedig többnyire nincs vele rendõr." oké! ne álj meg de ne csodálkozz hogy kb1-2 héten belül kapsz egy levelet hogy vidd be az autot egy ellenõrzésre valamelyik "NKH"-hoz!!! Kedves kérdezõ! ez nem jo "játék" nekem bukott már le igy ismerõsöm és komoly ügy lett belõle, igaz nem csukták le elég kemény pénzbirság, felfüggesztett és az autorol elvettek minden papirt és ha esetleg visszakapja majd valamikor akkor is NKH vizsga után
már mérne kellene megállni, ezt honnan veszed? A módosítást követõen: „(4) Az (1), (2) és a (3) bekezdésben foglalt rendelkezések értelemszerûen irányadók a szolgálatban lévõ katonai forgalomszabályozó, a katasztrófavédelmi hatóság közúti ellenõre, a vám- és pénzügyõr, a tûzoltó, valamint a forgalmat ellenõrzõ közlekedési hatóság közúti ellenõre által adott jelzésekre is.”
A kérdező hozzászólása: mi az az nkh-s autó?
Btk. 277/A. § (1) Aki a) egyedi azonosító jelet eltávolít, vagy egyéb módon meghamisít, b) olyan dolgot szerez meg, vagy használ fel, amelynek egyedi azonosító jele hamis, hamisított, illetõleg amelynek egyedi azonosító jelét eltávolították, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) A büntetés öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bûncselekményt a) üzletszerûen, b) bûnszövetségben követik el.
Sajnos a konkrét kérdésedre nem tudok válaszolni, de egy ismerõsöm ezt csinálta két BMW-vel és annak még a színe sem egyezett meg az eredetivel, ellenõrzésnél csodával határos módon nem bukott le, szemtanúja voltam az ellenõrzésnek, szóval nem kamu.
kedves utolso. Cisco halozati képesito vizsgam vam es halozatokkal foglalkozok. Szerintem te jarj utana hogy mi a mobiltelefonnál a cellainformácio majd az internetnél az ip cim és a proxy szerver...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!