Találatok a következő kifejezésre: Az Easy teszt (10 db)

Ma 1 hete késik. A cikl.30 naposak. Szombaton easy teszt- A mai (csüt) lilly teszt szintén - Van még esélyem? Egyszer voltunk együtt, és az sajnos mint utólag kiderült a "szabad szerelembe" (mensi után 4. nap) esik.

Legjobb válasz: Sajnos szerintem már nincsen. én ugyanígy jártam már többször is. ilyenkor tolódott el a ciklusom 28 napról 40 napra, ami úgy fest kezd beállni.

Sajnos szerintem már nincsen. én ugyanígy jártam már többször is. ilyenkor tolódott el a ciklusom 28 napról 40 napra, ami úgy fest kezd beállni.
elõzõ hsz: 28-ról 40-re??? Es ez normális a doki szerint? Nekem 3 napja késik, teszt negatív...Soha nem késett még...
én a lilly tesztrõl nem sok jót hallottam. próbáld ki a gabrielt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Most vettem észre hogy barna pöttyöm van! Ez mi? Nekem csak menzi után szokott lenni.

Az Easy Pregnancy nevű teszt vagy a Lilly kimutathatja nem várt mensi előtt 3 nappal?

Legjobb válasz: Szia. A legjobb teszt szerintem a Clearblue. Ott nem kell a halvány második vonallal foglalkozni, mert vagy kereszt, vagy nem, és mensi elõtt 3 nappal már biztos eredményt mutat.

Szia. A legjobb teszt szerintem a Clearblue. Ott nem kell a halvány második vonallal foglalkozni, mert vagy kereszt, vagy nem, és mensi elõtt 3 nappal már biztos eredményt mutat.

Mennyire megbízható az easy pregnancy teszt? Van okom aggódni?

Azért ide írok, mert f?leg feln?ttek a válaszadók nem 14-15 évesek mint a szerelem-szex témakörben. Több mint 2 hetet késik a menstruációm, és nagyon félek, mert babát nem szeretnék még(18 vagyok). Több, mint egy hónapja voltam együtt barátommal, óvszerrel védekeztünk, nem volt lyukas, semmi gond nem lehetett azonban ez mégis aggaszt, képes vagyok bebeszélni magamnak hogy terhes vagyok... Csináltam tegnap reggel easy pregnancy tesztet, ami negatív lett, azonban olvastam több helyen is, hogy nem mutatta ki a terhességet, vagy csak sokkal kés?bb. Szerintetek is feleslegesen aggódok, vagy van okom rá? Köszönöm a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: Ha negatív lett, akkor nem vagy terhes, csak a sok stressz miatt késik a menzeszed. Ha nem vagy biztos, akkor holnap menj el a gyógyszertárba és ott vegyél egy tesztet, 2 hét késés után bármikor megcsinálhatod.

Ha negatív lett, akkor nem vagy terhes, csak a sok stressz miatt késik a menzeszed. Ha nem vagy biztos, akkor holnap menj el a gyógyszertárba és ott vegyél egy tesztet, 2 hét késés után bármikor megcsinálhatod.
Nem hiszem hogy terhes vagy, én is 18 vagyok, de én mikor megtudtam hogy babát várok én lettem a világ legboldogabb nõje:) A koromhoz képest elég korán férjhez is mentem, együtt élünk, van munkánk, szóval na...minden összejött és nagyon boldogok vagyunk, fõleg egy baba....áhh nagyon örülünk neki:) 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Huhh, kicsit megnyugtattatok... úgy vagyok vele h már kb 1 hónapos terhesség lenne, azt tuti kimutatja bármelyik. Gratulálok neked, szerencsés vagy, sajnos nekem szüleim egyáltalán nem támogatnák a dolgot, és énis úgy gondolom h ráérek egyetem után. A kettõ nem megy együtt ha jól akarom csinálni :/

Az Easy Pregnancy teszt mennyire megbizható? Kinek mi a tapasztalata vele?

Azt hiszem 20-as érzékenység?.

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy nem rossz. Én is ezzel fogok holnap reggel tesztelni. Én múlt héten szerdán már teszteltem vele eggyet, hétfõ óta késik. Akkor nekem még negatívat mutatott. Persze az is lehet, hogy nem tévedett, lehet, hogy nem is vagyok terhes. Majd meglátjuk. Te teszteltél már, vagy fogsz?

Azt mondják, hogy nem rossz. Én is ezzel fogok holnap reggel tesztelni. Én múlt héten szerdán már teszteltem vele eggyet, hétfõ óta késik. Akkor nekem még negatívat mutatott. Persze az is lehet, hogy nem tévedett, lehet, hogy nem is vagyok terhes. Majd meglátjuk. Te teszteltél már, vagy fogsz?
A kérdező hozzászólása: Nekem tegnap kellett volna megjönni, ma du-án teszteltem vele, és halvány pozitiv. Gabriel is kimutatta 3 napja, de a Lily semmit nem mutatott ma reggel.

Most akkor tuti nincs baba? Az Easy Pragnancy teszt megbízható?

7 napja késik, teszteltem a 2. napon Lillyvel "-". Ma reggel meg Easy-vel, az is "-".

Legjobb válasz: Sajnos nem tudom! Én a te helyedben elmennék dokihoz! Nekem igy derült ki hogy cysztám van, pedig úgy örültem hogy nem jött meg! de tünetem se jelentkezett, elmentem dokihoz és egy cysztát diagnosztizált! Te is menj el, remélem nálad babót talál! ja és szerintem pár nap mulva sem lesz mensid akkor csinálj még egy tesztet! sok sikert neked!

Sajnos nem tudom! Én a te helyedben elmennék dokihoz! Nekem igy derült ki hogy cysztám van, pedig úgy örültem hogy nem jött meg! de tünetem se jelentkezett, elmentem dokihoz és egy cysztát diagnosztizált! Te is menj el, remélem nálad babót talál! ja és szerintem pár nap mulva sem lesz mensid akkor csinálj még egy tesztet! sok sikert neked!
nagyon valószínû, hogy nincs, de azért én mennék dokihoz, hogy kiderüljön, hogy mensi miért nincs.
A kérdező hozzászólása: kellett szednem hormongyógyszert, hátha összejön és akkor az segít, de csak 20 napig és már nem szedem. Lehet, hogy attól nem jött meg?
az elsõ vagyok! a hormongyógyszertõl lehet a kiamaradás! akkor meg elég csak felhivni a dokid, és õ tudni fogja hogy mi van...

Milyen hamar mutathatja ki az easy pregnancy teszt, ha baba van?

A rossmannban ilyet kaptam.

Legjobb válasz: Ilyet még nem próbáltam. De rá kell hogy legyen írva. Általában 10 nap után, de a menstruáció elmaradása napja elõtt szerintem nem érdemes tesztelni. Akkor a legnagyobb az esély. És mindenképpen reggel csináld!

Ilyet még nem próbáltam. De rá kell hogy legyen írva. Általában 10 nap után, de a menstruáció elmaradása napja elõtt szerintem nem érdemes tesztelni. Akkor a legnagyobb az esély. És mindenképpen reggel csináld!

Valakit vert ugy át a teszt, hogy negatívot mutatot töbször is és közben meg volt baba? én lilityvel teszteltem 2 szer -, utána easy pregnancy val az is- valaki hasonlo?

Legjobb válasz: Biztos volt olyan is akinek késõbb vagy egyáltalán nem mutatta ki a teszt a babát. Egy-egy negatív teszt után csak 2-3 nap múlva érdemes újra tesztelni. 10-12 napos késés után a legtöbb teszt biztosan kimutatja a babát. Ennek ellenére ha kétségeid vannak akkor több hetes késés után már orvos is tud valamit mondani.

Biztos volt olyan is akinek késõbb vagy egyáltalán nem mutatta ki a teszt a babát. Egy-egy negatív teszt után csak 2-3 nap múlva érdemes újra tesztelni. 10-12 napos késés után a legtöbb teszt biztosan kimutatja a babát. Ennek ellenére ha kétségeid vannak akkor több hetes késés után már orvos is tud valamit mondani.

Rossmannban kapható EASY PREGNANCY TESZT mitől álpozitív mindíg? A többi sosem az, csak ez a fajta.

Legjobb válasz: Engem a Lily vágott át ezzel rendszeresen anno...

Engem a Lily vágott át ezzel rendszeresen anno...
én ezt a fajta tesztet csak egyszer próbáltam. az egyik ismerõsömnek kimutatta a terhességet, nekem pedig kimutatta azt, hogy nem vagyok terhes. többet nem tudok róla, csak azt, hogy ha legközelebb gyanakodni fogok, akkor én ezt a tesztet akarom megvenni a medi-lab helyett most.

A teszt (Easy) amit tegnap csináltam pozitív lett. De ma voltam dokinál és ő nem látott semmit, az ultrahangon se. Egy hét múlva kell visszamennem. Nincs semmi féle rosszulétem, ma vagyok a 36-ik napon. Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz, csak még nagyon korai én 6 hetesen mentem el elöször, és akkor is alig érezte az orvos, és az UH-n is nagyon kicsi volt még. 21 hetes kismami

Lehetsz, csak még nagyon korai én 6 hetesen mentem el elöször, és akkor is alig érezte az orvos, és az UH-n is nagyon kicsi volt még. 21 hetes kismami
Szerintem csinálj mégegy tesztet. Lehet, hogy késõbb volt peteérésed, mint gondolod, és ezért nem láttak semmit. Hogyha az is pozitív akkor szerintem baba van a dologban.
Elöszõr én 7 hetesen mentem el az orvoshoz.Elõtte pár héttel nekem is pozitív volt a tesztem.Tapintásra még akkor sem érezte 7 hetesen rendesen, de uh-n már látszodott a terhesség.Várj még kicsit, és utána tesztelj újra és menj orvoshoz megint.Lehet még nagyon korai volt és azért nem látszodott semmi.
Nekem is így volt, nagy volt az öröm, de a doki úgy elkeserített, mert már évek óta próbálkoztunk, hogy csak na. Két hét múlva mentem vissza, akkor voltam 5 hetes terhes, ma már fél éves a lányom. Szóval, szerintem tuti baba, csak még nagyon korai a terhesség. De vegyél egy másfajta tesztet is, csináld meg azt is, ha az is pozitív lehet örülni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!