Találatok a következő kifejezésre: Az Easy nevű (3 db)

Az EASY TUNE 6 nevű programmal megbirom növelni egy AMD SEMPRON 140 2.71ghz-es proci sebbeségét 4. 0ghz-re?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Egyrészt az ilyen szoftveres tuning programok nem túl jók, másrészt a CPU jó eséllyel nem bír annyit. Mondjuk, ha jó a deszkád/tápod/hûtésed, akkor BIOS-ból nekifutva, ügyelve a HT/NB/RAM órajelekre (visszaosztással) reális cél lehet a 3,2-3,6GHz közötti órajel elérése (utóbbihoz már komolyabb túlfesz kellhet).

Nem hiszem. Egyrészt az ilyen szoftveres tuning programok nem túl jók, másrészt a CPU jó eséllyel nem bír annyit. Mondjuk, ha jó a deszkád/tápod/hûtésed, akkor BIOS-ból nekifutva, ügyelve a HT/NB/RAM órajelekre (visszaosztással) reális cél lehet a 3, 2-3, 6GHz közötti órajel elérése (utóbbihoz már komolyabb túlfesz kellhet).

Hogy hogyan kell használni az Easy metin2 nevű yangfarmoló bot programot?

Magyar metinen érdekelne, feltéve, hogy még m?ködik. Igen noob csaló kispisti vagyok, de ez van. Nincs pénz sé-re :D

Legjobb válasz: én nem tok rá csalást de ha te tudsz PUMT2-re akk légyszi írd meg nekem erre a címre:[email protected]

én nem tok rá csalást de ha te tudsz PUMT2-re akk légyszi írd meg nekem erre a címre:[email protected]
Minden Metin2 hack vírusos ne használd...

Az Easy Pregnancy nevű teszt vagy a Lilly kimutathatja nem várt mensi előtt 3 nappal?

Legjobb válasz: Szia. A legjobb teszt szerintem a Clearblue. Ott nem kell a halvány második vonallal foglalkozni, mert vagy kereszt, vagy nem, és mensi elõtt 3 nappal már biztos eredményt mutat.

Szia. A legjobb teszt szerintem a Clearblue. Ott nem kell a halvány második vonallal foglalkozni, mert vagy kereszt, vagy nem, és mensi elõtt 3 nappal már biztos eredményt mutat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!