Találatok a következő kifejezésre: Az ELTE jelelentkeztem vala. A (1 db)

Az ELTE anglisztikára jelelentkeztem vala. A nyelvvizsgákat nem számítják csak az emelt érettségit?

Oké. Namost ELTE anglisztikára jelelentkeztem vala. Van idegenforgalmi szakirányú nyelvvizsgám nem számít oké. van középfokú "C" és fels?fokú írásbeli nyelvvizsgám. A Szóbeli 4 ponttal nem sikerült. Oktatási minisztérium levelében levezetik hogy hova vettek fel hova nem. Els? helyen az Elte volt és levezetésnél azt látom hogy tanulmányi plussz érettségi pontok összeadva plussz többletpont emelt érettségiért ami ugye alapkövetelmény volt. ÉS ENNYI. a nyelvizsgát angolszakon leszarják vagy nem is számít semmit. Ennyi? Matekból kellett volna 5ösnek lenni hogy felvegyenek angol szakra? Fellebbezek vagy hagyjam a p54684ba? Segítség vélemény egyaránt jöhet és köszönet.

Legjobb válasz: a nyelvért csak egy jogcímen kaphatsz többletpontot.emelt szintû érettségiért v.nyelvvizsgáért.mivel nyelvszakon az emelt szint kötelezõ,ezért evidens h.ezt számítják be, nem a nyelvvizsgát.(ami ugye lehet olyan valakinek is akinem nyelvszakra megy),de neked az emelt volt kötelezõ,az megvan, tehát (csak) azért kapsz pluszpontot.

a nyelvért csak egy jogcímen kaphatsz többletpontot.emelt szintû érettségiért v.nyelvvizsgáért.mivel nyelvszakon az emelt szint kötelezõ, ezért evidens h.ezt számítják be, nem a nyelvvizsgát.(ami ugye lehet olyan valakinek is akinem nyelvszakra megy), de neked az emelt volt kötelezõ, az megvan, tehát (csak) azért kapsz pluszpontot.
Csak az emelt érettségiért van pluszpont ebben az esetben, így van. Mivel az kötelezõ.
Én még a régi rendszerben felvételiztem nyelvszakra, de akkor sem számították bele a nyelvvizsgát, ha arra az adott szakra adtam be a jelentkezésemet. Pl. én francia szakos vagyok, van franciából középfokú nyelvvizsgám, a felvételinél mégsem érdekelt semmit, mert teljesen evidens, hoy aki francia szakra jelentkezik, az minimum középfokon beszéli a nyelvet. Ez azóta is így van...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok erről az új tankönyv vásárlási menetről?

Most bejött ez hülye Hoffman Rózsa-féle tankönyv csekkes befizetés, és nekem nincs még tankönyvem, anyukám már rég kifizette. És most ettől fogok majd megbukni, hogy nincs, miből tanulnom? Tök nyugodtan kijelentette, hogy Október 15-ig mindenki megkapja, de az iskola még semmit sem tud, addig a jó szándékú tanárok fénymásolnak nekem az anyagól, egyenlőre, de jobban örülnék, ha már megkapnám a tankönyvcsomagomat. 7-es vagyok, és matekból már kaptam 1-est, mert hogy a tanár nem jegyzi meg, kinek van könyve, kinek nincs.

3

BGF gazdaságinformatikus mennyire nehéz?

0

40 oldal 3 oldalba?

Most pénteken fogunk Történelemből témazárót írni, és hát 40 oldal azugy az egész téma, és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mit tanúljak így 40 oldalból, mert nekem mindig is problémáim voltak a tanulással (azaz nehezen tudok így megtanúlni egy leckét is)(Dinasztia történelem könyvből tanulunk. 8. osztályos vagyok)
A válaszokat előre nagyon köszönöm :D

2

Alkotmánnyal kapcsolatos cikk keresés (? )

Holnapra van egy olyan hülye házi feladat, hogy az alkotmánnyal kapcsolatosan írjunk ki egy cikket pl. origóról, lényeg hogy azzal legyen kapcsolatos. Én körülnéztem, de szinte semmi "érdekeset" nem találtam, ami azzal lenne kapcsolatos.
Annyira értelmetlen feladatnak látom, hogy már teljesen felhúzta az idegeimet. :D

Valaki linkelne olyan cikket? A hajam az égnek áll már ezektől az óráktól ... :D

1

Lehet ECDL vizsgához hosszabbítást kérvényezni?

Novemberbe lejár az ECDL-re a 4évem. Már csak 1 van hátra, remélhetőleg sikerül az excel is végre és akkor meglesz. De ha nem akkor kérvényezhetem vhol hogy hosszabbítsák meg nekem egy kicsit??

1

Általában mennyi ideig tart elsősegély tanfolyam lerakása?

5

A Lánc, lánc eszterlánc c. dalocskának mi az üzenete?

üzenet, lényeg, eszterlánc, lánc, dal, ovi, irodalom, játék

2

Hogyan kell színdarabot írni?

Az iskolában egy kb. 15 perces színdarabot kell írnunk és előadni.

2

Van itt ember aki 3as középiskolás tanuló volt és sokra vitte az életben? (jól fizető munkahelyre gondolok) Leírná mivel foglalkozik és mi a tapasztalata?

Nem kibújni szeretnék a tanulás alól. Rengeteget tanulok egy jó középiskolában, de annyira rossz helyzetben vagyok, mert a tantárgyak amiből jó vagyok ellentéteik egymásnak, és most 10.ben lesznek 3asaim. Van valaki aki boldogult az életben hasonló helyzettel? Mit csinált és hogyan? köszönöm

4

Csajok, ti hogy oldjátok meg a wc-zést, ha vannak fiú lakótársaitok is? Nekem ez olyan fura.

Nem a pisilésre gondolok :)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!