Találatok a következő kifejezésre: Az ELTE jelelentkeztem vala. A (1 db)

Az ELTE anglisztikára jelelentkeztem vala. A nyelvvizsgákat nem számítják csak az emelt érettségit?

Oké. Namost ELTE anglisztikára jelelentkeztem vala. Van idegenforgalmi szakirányú nyelvvizsgám nem számít oké. van középfokú "C" és fels?fokú írásbeli nyelvvizsgám. A Szóbeli 4 ponttal nem sikerült. Oktatási minisztérium levelében levezetik hogy hova vettek fel hova nem. Els? helyen az Elte volt és levezetésnél azt látom hogy tanulmányi plussz érettségi pontok összeadva plussz többletpont emelt érettségiért ami ugye alapkövetelmény volt. ÉS ENNYI. a nyelvizsgát angolszakon leszarják vagy nem is számít semmit. Ennyi? Matekból kellett volna 5ösnek lenni hogy felvegyenek angol szakra? Fellebbezek vagy hagyjam a p54684ba? Segítség vélemény egyaránt jöhet és köszönet.

Legjobb válasz: a nyelvért csak egy jogcímen kaphatsz többletpontot.emelt szintû érettségiért v.nyelvvizsgáért.mivel nyelvszakon az emelt szint kötelezõ,ezért evidens h.ezt számítják be, nem a nyelvvizsgát.(ami ugye lehet olyan valakinek is akinem nyelvszakra megy),de neked az emelt volt kötelezõ,az megvan, tehát (csak) azért kapsz pluszpontot.

a nyelvért csak egy jogcímen kaphatsz többletpontot.emelt szintû érettségiért v.nyelvvizsgáért.mivel nyelvszakon az emelt szint kötelezõ, ezért evidens h.ezt számítják be, nem a nyelvvizsgát.(ami ugye lehet olyan valakinek is akinem nyelvszakra megy), de neked az emelt volt kötelezõ, az megvan, tehát (csak) azért kapsz pluszpontot.
Csak az emelt érettségiért van pluszpont ebben az esetben, így van. Mivel az kötelezõ.
Én még a régi rendszerben felvételiztem nyelvszakra, de akkor sem számították bele a nyelvvizsgát, ha arra az adott szakra adtam be a jelentkezésemet. Pl. én francia szakos vagyok, van franciából középfokú nyelvvizsgám, a felvételinél mégsem érdekelt semmit, mert teljesen evidens, hoy aki francia szakra jelentkezik, az minimum középfokon beszéli a nyelvet. Ez azóta is így van...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a Stroop kísérlet? (pszichológia)

Célja? Menete? Eredmény? Következtetés?

0

A Debreceni Egyetem Informatikai Karára mennyi az esélye, hogy felvegyenek 340-350 ponttal?

Természetesen államilag támogatottra gondoltam..

5

Mindenki tud jegyzetelni? " Gyakorlás teszi a mestert? "

Zavar, mert nem tudok egy normális jegyzetet összeállítani. Úgy érzem, hogy könyből jobban megy, és csak időpocsékolás az egész. Animációk, atlaszok könyv segítségével szoktam tanulni. Most gondoltam nekifogok, hátha könnyebben fog menni a tanulás, de úgy érzem, hogy csak az időmet töltöm ezzel ez idő alatt már egyszer elolvastam volna. Most anatómiáról van szó, de a tárgy nem mérvadó. Rajzaim nem szoktak sikerülni, pedig lehet hatékonyabb lenne a botanika tanulása is így.

0

Hol érdemes Pécsett vagy környékén CNC esztergályos szakmát tanulni, felnőttoktatásban?

Sok helyen azt hallottam, hogy ezzel sokkal könnyebb elhelyezkedni, mit gondoltok?

0

Miért nem kaptuk még meg az ösztöndíjat?

Szakiskolai hiányszakma, szeptember óta nem kaptunk még semmit (most december van) Mi az oka?! Mikorra várható?

0

Ha erettsegin az 5 tantargybol megbukok 1 vagy tobbol akkor amiken atmentem azok megmaradnak? A poterettsegin csak azokbol kell vizsgazni amibol meghuztak az erettsegin?

Valaki felvilagositana errol az egeszrol!?

3

Valaki aki mostanság tanult autó szerelőnek válaszolna?

Holnap kell mennem egy külső helyre, "autómosás gyakorlatra". Kicsit konkrétabban mire számíthatok, mi lesz ott?

2

Fodrász képzést szeretnék Budapesten elvégezni, tudnátok nekem valamilyen iskolát ajánlani? Én ezeken gondolkodom Tárnoky, Arató vagy Clips (Palotai Olivér). Valakinek van tapasztalata valamelyik sulival kapcsolatban. Vagy tudtok ajánlani?

2

Olyan egyetemre járok, ahol csak lányok vannak? Többi lent.

Szeretnék koliba menni, hogy benne legyek a társasági életben, tudjak pasikkal ismerkedni, de mivel az egyetememen csak lányok vannak, a koli is tele van lánnyal. Melyik az a Bp-i koli, ahol más intézményből is befogadnak hallgatókat?

0

Ti hogy lábaltatok ki a nehéz helyzetekből?

Nagy elhatározás elött állok. Nagyon szeretnék tovább tanulni, mindig is ez volt a legnagyobb álmom.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!